-
Δεν είναι τόσο μλκς, να περάσουν αδήλωτα εύφλεκτα φορτία, μέσα απ τις φλόγες...
Που πήγαινε το τρένο, Σέρρες; -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Χτεσινό...
Σε ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφέρει:
Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 2303 (Κιάτο - Πειραιάς) πλησιάζοντας στον καταυλισμό Ρομά βρέθηκε μπροστά σε φωτιά κατά μήκος της γραμμής.Ο ΟΣΕ επέστρεψε το τρένο στον Σ.Σ. Ασπρόπυργος. Αναμένονται καθυστερήσεις.
Αφού ο αγαπημένος σου Κυριακος τους αφήνει. Πιστεύαμε ότι με την δεξιά αυτά τα φαινόμενα θα λυθούν (ο τρόπος ειναι πολύ απλός, τον έχουμε πει, ειναι 1-2 μέρες υπόθεση) αλλά σκατά κότα ειναι και αυτός. Οπότε μην γκρινιάζεις!!
-
Τι εννοείς "αγαπημένος" ;
Εδώ είναι όλοι ακομμάτιστοι!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι εννοείς "αγαπημένος" ;
Εδώ είναι όλοι ακομμάτιστοι!
Εννοώ αγαπημένος πολιτικός, όχι κόμμα. Εξάλλου ο Κυριάκος ειναι υπεράνω κομμάτων! Είναι ιδέα από μόνος του.
-
«Είσαι καλά; Χρειάζεσαι κάτι; Καλέσαμε την αστυνομία» του είπαν οι συνάδελφό του αμέσως μετά το επεισόδιο με τον Λ. Αυγενάκη και εκείνος τους απάντησε:
«Καλά είμαι. Φοβάμαι για τη δουλειά μου. Από αυτό ζω ρε παιδιά».
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/661784/aygenakhs-poios-einai-o-ypallhlos-ston-opoio-epitethhke
Νομίζω ότι υπερβάλλει ο 25χρονος υπάλληλος, οι δουλειές έρχονται και παρέχονται, δεν είναι δα και εκπαιδευτικος σε ιδιωτικό σχολείο που φοιτα ο γιος του Αυγενάκη, πως κάνει έτσι, σε 9 μέρες θα είναι σαν να μην του έκαναν τίποτα...
-
-
-
Οι συμπεριφορές αυτές είναι γνωστές από παλιά και δείχνουν πόσο λάθος είναι υπό συνθήκες δημοκρατίας οι αιρετοί να προστατεύονται από νόμους και νομικιστικα παραθυράκια. Πρίν λίγα χρόνια ένας ακόμη βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ είχε κάνει παρόμοια καραγκιοζιλικια. Μελάς νομίζω ήταν το επίθετο. Μέγας αλήτης ο Κίμωνας Κουλούρης που δε δίστασε να πατήσει με το αμάξι και να τραυματίσει στα πόδια έναν αστυνομικό επειδή τον σταμάτησε για έλεγχο. Μόλις θυμήθηκα και τον Βαρουφάκη που έκρινε σωστό να σπρώξει με τσαμπουκα Γάλλο αστυνομικό που έκανε την δουλειά του.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι συμπεριφορές αυτές είναι γνωστές από παλιά και δείχνουν πόσο λάθος είναι υπό συνθήκες δημοκρατίας οι αιρετοί να προστατεύονται από νόμους και νομικιστικα παραθυράκια.
Γιατί φυσικά έχουν φροντίσει να ψηφίζουν νόμους που τους προστατεύουν και εμείς ως πρόβατα και χάπατα τους χειροκροτούμε.
Έκαναν λέει μομφή στον Αυγενάκη και 15 μέρες εκτός συνεδριάσεων βουλής - του έκαναν την μούρη κρέας. Ακόμα καλύτερα θα κάνει πληρωμένες διακοπές. Εαν δεν υπάρξουν σοβαρές συνέπειες, δεν θα αλλάξει κάτι.
-
Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στην Μ.Β
Η αλλαγή ξεκίνησε.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στην Μ.Β
Η αλλαγή ξεκίνησε.
Ποιό ΠΑΣΟΚ λες ? Αυτοί είναι ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ....
Αλλωστε ο πραγματικός νικητής είναι ο Νάιτζελ...
-
Το εκεί ΠΑΣΟΚ είναι.
Κέρδισε που δεν μπήκε στην Βουλή;
-
Μπήκε και μαζί του άλλοι 3 λέει, αλλά πήρε 15 % οπότε είναι τρίτο κόμμα και θα φάει τα χρέπια τους Συντηριτικούς χαλαρά...
-
Α, λάθος μου τότε.
-
Λοιπόν αν όχι ανδρουλακης, Γερουλάνος;
-
Μόνο Αννούλα Διαμαντοπούλου !!!!
-
Τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την ελληνική πολιτική σκηνή;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γερουλάνος
Γερουλάνος γνησιος αστος με την κατα κρουζερ ερμηνεια
Και με αστικη ηθικη , ο μονος ισως που δεν θα βαλει την κουταλα στο βαζο με το μελι. -
Είχε πολύ καλές παρεμβάσεις στο πρόσφατο παρελθόν, με αρχή, μέση τέλος για κοινωνικά θέματα όπως την κοινωνικη κατοικία όπως επίσης είναι υπέρ μιας μεγάλης ένωσης του χώρου πάνω σε συμφωνίες επι πρακτικών θεμάτων. Δεν δείχνει να ψάχνει αρχηγιλικι
Άντεξε στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ και είχε πάντοτε μεστό λόγο.
Δεν έχω ακούσει τους άλλους αλλά αυτόν τον θυμάμαι.
Ο Δούκας με εντυπωσιάζει στο πως οργανώνει την σκέψη του. Είναι ρομπότ. Δεν έχω παρακολουθήσει την πολτικη του καριέρα.
-
CRIUSER, η επανάσταση των ξυστών ξεκίνησε.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι πολλές επιχειρήσεις στην Ιαπωνία εξακολουθούν να προτιμούν τα φαξ έναντι του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα σχέδια που υπήρχαν το 2021 για την απομάκρυνση των φαξ από τις δημόσιες υπηρεσίες ματαιώθηκαν, λόγω των αντιστάσεων που συνάντησαν.
https://www.insomnia.gr/articles/various/earth/ι-iaponia-epikratei-ston-dieti-polemo-kata-ton-disketon/
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2