-
Ένας εμετός μου ήρθε πρωινιάτικα...
-
24% από σήμερα το καφεδάκι!
-
Σπύρο ποιά είναι η άποψή σου για την τριετία;
-
-
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η απόλυτη κατρακύλα της ΝΔ. Τότε απορούσα αν θα μπορούσε να συνεχίσει να υπολογίζεται ως κόμμα εξουσίας.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η απόλυτη κατρακύλα της ΝΔ. Τότε απορούσα αν θα μπορούσε να συνεχίσει να υπολογίζεται ως κόμμα εξουσίας.
Για πλάκα το έγραψα, για να πειράξω τον @lap που έχει βάλει κασέτα.
-
Δε δίνω σημασία. Απεναντίας όμως μεγάλη σε οποίους σέβομαι και με σέβονται.
-
Εγώ απεναντίας μιλώ με όλους και όλους τους σέβομαι. Έτσι μου έμαθαν από παιδι ανεξάρτητα εαν αυτός με τον οποίο μιλώ είναι άξιος σεβασμού ή όχι.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ απεναντίας μιλώ με όλους και όλους τους σέβομαι. Έτσι μου έμαθαν από παιδι ανεξάρτητα εαν αυτός με τον οποίο μιλώ είναι άξιος σεβασμού ή όχι.
Χαχαχα...
Ο σεβασμός σου τρέχει από τα μπατζάκια!
-
Δεν έχεις παράπονο..... με το σείς και με το σας σε έχω.
-
Πήγε ο άλλος, σήκωσε χέρι στον υπάλληλο, τον τραμπούκισε, του έλεγε ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ;'' για να κάνει τι;;;;
Να σταματήσει ένα αεροπλάνο με άλλους πόσους επιβάτες μέσα γιατί δεν πήγε στην ωρα του να επιβιβαστείΚαι δεν ζήτησε συγνώμη παρα μονάχα 5 ημέρες μετά που βγήκε στην δημοσιότητα το video. Σκέψου για να έχει την άνεση να σηκώσει χέρι σε άγνωστο ανθρωπο που δεν τον προκαλεί χωρις μια κάποια εσωτερική συστολή ή έστω μια άμεση συγνώμη, πόσες φορές το έχει πράξει....
Τους φώναζε, λέει η ομοσπονδία εργαζόμενων, ότι έχει και ασυλία και δεν τον αγγίζει τίποτα.
Πρέπει η ΝΔ να τον διαγράψει και να ζητήσει την έδρα του. Να βγει να εργαστεί στην ιδιωτική οικονομία, που τόσο αγαπά, και να αφήσει τα δημόσια αξιώματα και φυσικά τους μισθούς που τα ακολουθούν. Τόσα χρόνια από δημόσιο χρήμα σιτίζεται, δηλαδή τους φόρους μας, και μάλλον ξεχασε ποιοι είναι οι εργοδότες του.
-
Για τον Κύριο Αυγενάκη λες;
Αυτόν που σχετικά πρόσφατα είχε πασαλείψει με σάλια και η αρχισυνταξία του ...αγαπημένου μας, από παιδιά, περιοδικού;Αυτόν που φεύγοντας απ το υπουργείο σήκωσε μέχρι και τις μολυβοθήκες και τα πήρε σπίτι του;
Βιαζόταν ο άνθρωπος, για να πάει να οδηγήσει στους αγώνες!
Αν δεν μαγαρίσει και αυτή τη διοργάνωση, τι Νεοδημοκράτης είναι;
Συνεχίζει τις παραδόσεις των πολιτικάντηδων της χούντας.Θα τον διαγράψουν και αυτον, αφού
διαγράψουν πρώτα τον Καραμανλή στις Σέρρες που τον έστειλαν προχθές σε εκδηλώσεις της πόλης ως εκπρόσωπο του Κοινοβουλίου...Γιατί, πως το λεγε ο Άντυς, η ΝΔ είναι δημοκρατικό κόμμα και δεν παίζει με αυτά τα πράγματα, μηδενική ανοχή!
Άσχετα αν οι ακομμάτιστοι ηδονίζονται που ένας σύντροφός τους στο Και Α και ΟΥ, είναι τσαμπουκάς και MAGAs.
(Άσε και που το τσογλανι που τόλμησε να αντιμιλησει στον υπουργό, οι ακομμάτιστοι θα το χουν διορίσει κι αυτό...) -
Δεν τον ήξερα.... τον θυμόμουν ως μια κάπως γραφική περίπτωση με ένα περίεργο μαλλί δεν τον θυμάμαι κάπου αλλου να συζητά και να τον ακούω λέγοντας να ένας πολιτικός που μπορεί να διαφωνώ σε κάποια θέματα αλλά έχει άποψη, γνώσεις και αντίληψη. Ίσως έτυχε, μην τον αδικώ τον άνθρωπο άδικα. Βασικά όποτε τον κοιτούσες είχες απορία από που ξεκινούσε και που τελείωνε το μαλλί του. Σε υπνώτιζε με αυτό και δεν προσεχές το τι έλεγε.
-
μεγαλουργησε στο υπουργειο γεωργιας , απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις .
-
Οπου τον βαλανε σκ@τ@ τα εκανε, ταλεντο μεγαλο ο αχρηστος.
-
Πεδίο δόξης λαμπρό να σας διαψεύσει και να εργαστεί στην ιδιωτική οικονομία.
-
Να τον τσακίσουν.
Είναι και κώλογαυρος...
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οπου τον βαλανε σκ@τ@ τα εκανε, ταλεντο μεγαλο ο
αχρηστος.Άριστος, εννοούσες.
Της Κυβερνησάρας Αρίστων.
-
Τουλάχιστον τον διέγραψαν τον άχρηστο, έπρεπε να είχε φύγει εδώ και χρόνια αφού με ότι καταπιάστηκε τα έκανε @τάνα…
Μακράν ο ελεεινότερος όλων….
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2