-
Μη με τσαντίζετε!!!! Αφήστε με να ηρεμήσω !
-
Είσαι γεννημένος τσαντισμενος
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μη με τσαντίζετε!!!! Αφήστε με να ηρεμήσω !
Έλα τώρα, μη κάνεις ότι δε σ αρέσει!
Και καλά ανακινεις θέματα για να ...ηρεμήσεις. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν το καταλαβαίνει. Αφού πιστεύει στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Όσο για την Γκόλντεν βίζα που καταργήθηκε στην Ισπανία την είχε 70 χρόνια. Πήγαινε μια βόλτα σε όλη την νότια Ισπανία να δεις ολόκληρες πόλεις Ευρωπαίων και Αμερικανών συνταξιούχων. Μιλάμε για εκατομμύρια κόσμο.
Το πρόγραμμα σας (δεξιό) έχει καταστρέψει την κοινωνία και έχετε την σίγουρια και πεποίθηση πως έχετε και δίκιο!
Και σε αυτους έχουν πρόβλημα οι νέες γενιές να ζήσουν, να δημιουργήσουν για να ζούνε γέροι από άλλες χώρες, που δεν προσέφεραν τίποτα στην χωρα, ούτε χρόνο, ούτε ιδρώτα, ούτε φόρους!
Εσύ ο υπερπατριώτης χαίρεσαι με το να έρχονται γεροι από άλλες χώρες και να ζουν σε σπιτια που θα ζούσαν οι νέοι της χώρας σου;;;;
Υ.γ Δεν λέω όχι στην υποδοχή πλουσίων συνταξιούχων που θέλουν να ζήσουν εδώ στα θερμά νερά της Μεσογείου! Αλλά προτεραιότητα στις κατοικίες να έχουν οι πολίτες της χώρας! Όχι το ανάποδο! Η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να λύσει κοινωνικά ζητήματα, όπως και το ανάποδο!
Φτάσαμε σε σημείο καθηγητές σε νησιά να ζουν σε αυτοκίνητα ή να ζητιανεύουν χρήματα από τους κατοίκους για να νοικιάσουν ένα ημιυπόγειο δωμάτιο, επειδή έρχονται τουρίστες και γεροι από αλλες χώρες!
Αιδώς Αργείοι
Από ποτέ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι δεξιό?
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν το καταλαβαίνει. Αφού πιστεύει στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Όσο για την Γκόλντεν βίζα που καταργήθηκε στην Ισπανία την είχε 70 χρόνια. Πήγαινε μια βόλτα σε όλη την νότια Ισπανία να δεις ολόκληρες πόλεις Ευρωπαίων και Αμερικανών συνταξιούχων. Μιλάμε για εκατομμύρια κόσμο.
Το πρόγραμμα σας (δεξιό) έχει καταστρέψει την κοινωνία και έχετε την σίγουρια και πεποίθηση πως έχετε και δίκιο!
Και σε αυτους έχουν πρόβλημα οι νέες γενιές να ζήσουν, να δημιουργήσουν για να ζούνε γέροι από άλλες χώρες, που δεν προσέφεραν τίποτα στην χωρα, ούτε χρόνο, ούτε ιδρώτα, ούτε φόρους!
Εσύ ο υπερπατριώτης χαίρεσαι με το να έρχονται γεροι από άλλες χώρες και να ζουν σε σπιτια που θα ζούσαν οι νέοι της χώρας σου;;;;
Υ.γ Δεν λέω όχι στην υποδοχή πλουσίων συνταξιούχων που θέλουν να ζήσουν εδώ στα θερμά νερά της Μεσογείου! Αλλά προτεραιότητα στις κατοικίες να έχουν οι πολίτες της χώρας! Όχι το ανάποδο! Η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να λύσει κοινωνικά ζητήματα, όπως και το ανάποδο!
Φτάσαμε σε σημείο καθηγητές σε νησιά να ζουν σε αυτοκίνητα ή να ζητιανεύουν χρήματα από τους κατοίκους για να νοικιάσουν ένα ημιυπόγειο δωμάτιο, επειδή έρχονται τουρίστες και γεροι από αλλες χώρες!
Αιδώς Αργείοι
αριστερο παντως δεν ειναι
-
Κομμουνιστικό.. να τα λες όλα.
Η αριστερά δεν είναι μονάχα το ΚΚΕ.
Άλλο αριστερά αστικών κομμάτων, άλλο κομμουνισμός
-
Κομμουνιστικό.. να τα λες όλα.
Η αριστερά δεν είναι μονάχα το ΚΚΕ.
Άλλο αριστερά, άλλο κομμουνισμός
καλα, αρχισες το οτιναναι για να κυλησει το μεσημερι του σαββατου....
-
Εσύ είσαι κομμουνιστής, όχι αριστερός, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η ανεξέλεγκτη βραχυχρόνια μίσθωση, η πεποίθηση πως το ζήτημα θα το λύσει η αγορά από μόνη της όταν βρεθούν κίνητρα κάποιοι να επενδύσουν λεφτά κτλ για ένα θέμα που είναι κοινωνικό και άκρως υπαρξιακό για τη χώρα, ονομάζεται δεξιά πολιτική.
Το ΠΑΣΟΚ από όσο έχω διαβάσει τις απόψεις του, προτείνει παρεμβάσεις του κράτους και ρύθμιση ή μέχρι και απαγορεύσεις στην συγκεκριμένη αγορά. Αυτό δεν ονομάζεται δεξιά πολιτική
-
-
Εφόσον κανονίζει αυτός τις βαθμολογίες, εμένα μου αρέσει της Κύπρου και θέλω να της δώσω 12αρι.
Πληρώνω από τους φόρους μου την μισθοδοσία του κυρίου αυτού. Είναι υπάλληλος μου. Απαιτώ από αυτόν να δώσει 12 στην Κύπρο, ή να περάσει από το λογιστήριο για τα τυπικά.
Μετα ξύπνησα.
-
Εμείς εδώ πάντως, Σάββατο απόγευμα μετά το τσιπουράδικο πηγαίνουμε Μινέρβα για μοκκα σπέσιαλ, δεν κάνουμε αμπελοφιλοσοφικες ερωτήσεις...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμείς εδώ πάντως, Σάββατο απόγευμα μετά το τσιπουράδικο πηγαίνουμε Μινέρβα για μοκκα σπέσιαλ, δεν κάνουμε αμπελοφιλοσοφικες ερωτήσεις...
Πριν η μετά τα τσιπούρα δέρνετε δημοτικούς συμβούλους;;
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πριν η μετά τα τσιπούρα δέρνετε δημοτικούς συμβούλους;;
Αυτές είναι συνήθειες απ το Μονακό, δεν ξέρετε σεις...
-
Καλά, το ότι είστε αριστοκράτες φαίνεται από μακρυά. Δεν θέλει πολύ σκέψη
-
Θ' αφήσω αυτό εδώ αν και νομίζω ότι είναι γνωστά
Youtube VideoΠροσωπικά δεν θεωρώ τον τουρισμό και τα συν αυτό σοβαρή οικονομία. (Κάπου παραπάνω τε´θηκε και είπα να πω την αποψάρα μου κ εγω).
ΚΤΓΜ όταν είναι ο βασικός πυλώνας της οικονομίας μιας χώρας δείχνει ότι η χώρα αυτή έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Τα οποία δεν πρόκειται να λύσει γιατί όσο πάει και εθίζεται στο να ζεί από τον τουρισμό. Εθίζεται σε επίπεδο υποδομών και νοοτροπίας. Όσο χτίζεις ξενοδοχεία δεν χτίζεις εργοστάσια ή πρωτογενή παραγωγή. Και επίσης γιατί να σκιστείς (σκέφτεται ο νεαρός) στα χωράφια ή τη φάμπρικα όταν μπορέις να δουλέψεις 7 μήνες νησάκι με τα "τυχερά" σου και να χαλαρώσεις μετά με τον ΟΑΕΔ. κλπ κλπ. Ή γιατί να διακινδυνέψεις να επενδύσεις σε βιομηχανία (εδώ γελάμε) και να μην ρίξεις τα λεφτά σου να κάνεις ένα αιρμπιμπι ρουμελεταδικο σίγουρη "επένδυση"; Και λοιπά. Έπειτα όπου πάει το χρήμα του τουρίστα ο ντόπιος που δεν έχει υπερκέρδη απ τον τουρισμό υποφέρει (γνωστα τα παραδείγματα πχ στην Μυκονο όπου καθηγητες και γιατροί ματώνουν για μια στέγη του κώλου). Βέβαια θα μου πειτε το χρήμα αυτό θα ερθει πίσω ως κοινωνικές παροχές αφού τα ταμεία θα γεμίσουν μετα την φορολόγησή του (κάνω και σταντ απ κόμεντι).
Τέσπα. Πείτε με παλιομοδίτη αλλά όσο δεν βλέπω πρωτογενή και δευτερογενή τομέα εγώ δηλώνω απογοήτευση.
-
@williamg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Youtube VideoΠροσωπικά δεν θεωρώ τον τουρισμό και τα συν αυτό σοβαρή οικονομία. (Κάπου παραπάνω τε´θηκε και είπα να πω την αποψάρα μου κ εγω).
ΚΤΓΜ όταν είναι ο βασικός πυλώνας της οικονομίας μιας χώρας δείχνει ότι η χώρα αυτή έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Τα οποία δεν πρόκειται να λύσει γιατί όσο πάει και εθίζεται στο να ζεί από τον τουρισμό. Εθίζεται σε επίπεδο υποδομών και νοοτροπίας. Όσο χτίζεις ξενοδοχεία δεν χτίζεις εργοστάσια ή πρωτογενή παραγωγή. Και επίσης γιατί να σκιστείς (σκέφτεται ο νεαρός) στα χωράφια ή τη φάμπρικα όταν μπορέις να δουλέψεις 7 μήνες νησάκι με τα "τυχερά" σου και να χαλαρώσεις μετά με τον ΟΑΕΔ. κλπ κλπ. Ή γιατί να διακινδυνέψεις να επενδύσεις σε βιομηχανία (εδώ γελάμε) και να μην ρίξεις τα λεφτά σου να κάνεις ένα αιρμπιμπι ρουμελεταδικο σίγουρη "επένδυση"; Και λοιπά. Έπειτα όπου πάει το χρήμα του τουρίστα ο ντόπιος που δεν έχει υπερκέρδη απ τον τουρισμό υποφέρει (γνωστα τα παραδείγματα πχ στην Μυκονο όπου καθηγητες και γιατροί ματώνουν για μια στέγη του κώλου). Βέβαια θα μου πειτε το χρήμα αυτό θα ερθει πίσω ως κοινωνικές παροχές αφού τα ταμεία θα γεμίσουν μετα την φορολόγησή του (κάνω και σταντ απ κόμεντι).
Τέσπα. Πείτε με παλιομοδίτη αλλά όσο δεν βλέπω πρωτογενή και δευτερογενή τομέα εγώ δηλώνω απογοήτευση.
Μην τα βλέπουμε όλα μαύρα. Έχουμε πολύ δρόμο ακομη αλλά δεν φθίνει η βιομηχανία στην χώρα, αυξάνεται...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@williamg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μην τα βλέπουμε όλα μαύρα. Έχουμε πολύ δρόμο ακομη αλλά δεν φθίνει η βιομηχανία στην χώρα, αυξάνεται...
Φιβερ και με βαση τα πρόσφατα γεγονοτα μεγαλοαρπαχτων απο την κοντονοματη σας και τις υπολοιπες της συμμοριας, ατυχως οι στατιστικες ειναι μη αξιοπιστες και ομορφαινουν μια ψευτικη εικονα. Αντι για να διαχέεται η οποια αναπτυξη, μοιράζεται χρημα σε συγκεκριμένους απατεώνες και θα το βρουμε στην επομενη στροφη να λειπει.
-
Ωραία αυτά τα άρθρα και οι μελέτες, γιατί αναπόφευκτα ανάμεσα στις σάλτσες, βρίσκεις και λίγο ψαχνό...
Όταν η εσωτερική κατανάλωση γκρεμίστηκε κι έπεσε το ΑΕΠ, φυσικά το ποσοστό εξαγωγών αυξήθηκε...
Δίπλα όμως υπάρχει η σύγκριση με τις άλλες χώρες
(που είναι και βασικό επιχείρημα της Αδώνειας πολιτικής που εφαρμόζεται)..."Πέραν των εξαγωγών, όπως καταγράφεται στη μελέτη, τα μερίδια της μεταποίησης στα βασικά μεγέθη της οικονομίας συνεχίζουν να υπολείπονται σημαντικά από τον μέσο όρο της ΕΕ και η Ελλάδα βρίσκεται χαμηλά στις σχετικές κατατάξεις. Ειδικότερα, η Ελλάδα είναι στην 24η θέση ανάμεσα στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ με βάση το μερίδιο της ΑΠΑ της μεταποίησης στο ΑΕΠ της χώρας και στην 22η θέση αναφορικά με τη συμμετοχή στην απασχόληση.
Παρά το ότι η παραγωγικότητα της εργασίας στην εγχώρια μεταποίηση είναι διαχρονικά υψηλότερη σε σύγκριση με το σύνολο του επιχειρηματικού τομέα στην Ελλάδα (€29,6 χιλ. ΑΠΑ ανά εργαζόμενο της μεταποίησης, έναντι €18,7 χιλ. για το σύνολο του επιχειρηματικού τομέα το 2020), καταγράφεται υστέρηση σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο, με την Ελλάδα να κατατάσσεται στην 21η θέση με €29,6 χιλ. ΑΠΑ ανά εργαζόμενο το 2020, έναντι €64,0 χιλ. κατά μέσο όρο στην ΕΕ (κυρίως λόγω της κλαδικής διάρθρωσης του τομέα), με τάσεις διεύρυνσης της διαφοράς την τελευταία δεκαετία."
-
Και για να ξέρουμε και για το ΤΙ πανηγυρίζουν (?) πάλι οι Νεοδημοκράται, οπως φαίνεται στα διαγράμματα που δημοσιεύτηκαν, η Βουλγαρία έχει 4πλασιο ποσοστό του ΑΕΠ της λόγω εξαγωγών Βιομηχανικής μεταποίησης, απ ότι έχει η Ελλάδα!
Περίπου 40% του Βουλγαρικού ΑΕΠ προέρχεται απ τη Μεταποίηση, έναντι του με το ζόρι 10% του Ελληνικού ΑΕΠ...
Άτιμο πράγμα τα ποσοστά...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2