-
Πάντως όταν έγινε ένα μεγάλο μαγαζί στην στρογγυλή πλατεία, φρόντισαν οι ίδιοι να αλλάξουν στέκια σε αυτούς τους ανθρώπους..
Γενικά και εδώ ισχύει το μακριά από τον κώλο μας...
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
"Εσείς τι κάνετε, απλά μια προειδοποίηση? γιατί δεν καθαρίζει επιτέλους το κέντρο?". Αλλά ρητορική ερώτηση, την ξέρω την απάντηση.
"Να τους πάμε πού" είναι η απάντηση? Και να σου πω την αλήθεια δεν θα έχει άδικο.
Θα κάτσει ο άλλος να κυνηγάει τον μικροπαραβάτη με κίνδυνο της ζωής ή της υγείας του όταν ξέρει ότι όταν πάει στο δικαστήριο δεν θα του επιβληθεί καμία ουσιαστικά ποινή ή αν του επιβληθεί αυτή μακροπρόθεσμα θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα (υπερπληθυσμός φυλακών + μεταπτυχιακά στην παραβατικότητα)?
Και δεν είναι μόνον αυτό. Όπου πάει να φτιαχτεί μονάδα απεξάρτησης ή υποστήριξης για πρεζόνια οι περίοικοι κυρ παντελήδες ξεσηκωνόμαστε αφού τα μιάσματα "προσβάλουν την γειτονιά μας και θέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά μας"
O λογος που δεν διορθωνουν αυτα τα προβληματα ειναι γιατι ετσι τρομοκρατειται ο πληθυσμος και ξεχναει σημαντικοτερα θεματα οπως Τεμπη, Ματι, Χρηματιστηριο 99, Ολυμπιακοι Αγωνες, Μιζενς κοκ
Κλασσικο παραδειγμα οι κλοπες στα σπιτια που αφεθηκαν ωστε να μαζευτει οτι χρυσος απο σταυρουδακια και κοσμηματα ειχε μενει στα σπιτια και σε συνδιασμο με τα ενεχυροδανειστηρια σταλθηκε ολος ο χρυσος της χωρας στην Τουρκια. Η ολιγαρχια θελει τον κοσμο φτωχο ωστε να ζει με επιδοματα και διορισμους αρα να εξαρτωντε απο αυτους.
Εξαλλου αυτοι εχουν στρατια απο αστυνομικους και φουσκωτους να τους φυλανε πολλες φορες τα οπλα σε κοινη θεα.
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
"Να τους πάμε πού" είναι η απάντηση? Και να σου πω την αλήθεια δεν θα έχει άδικο.
Έχω απάντηση, αλλά την κρατάω για εμένα!
Σε άλλα νέα, ο ΠΘ μίλησε έξω από τα δόντια, για να δούμε θα επιτραπεί επιτέλους στην αστυνομία να χρησιμοποιεί τα όπλα που έχει ή μόνο για ντεκόρ?
«Όταν μια κοπέλα δολοφονείται έξω από αστυνομικό τμήμα, σκύβουμε το κεφάλι και λέμε ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Περιστατικά όπως αυτά αμαυρώνουν αυτά που έχουμε πετύχει. Ναι, τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί, για να προστατεύσουν τον πολίτη. Οι ένστολοι οφείλουν να επεμβαίνουν αμέσως σε ένα έγκλημα που γίνεται μπροστά τους και να έχουν και τη δική μας στήριξη, αν αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν νόμιμα το όπλο τους», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
-
οι αστυνομικοι που εχουν καποια μορφωση ειναι μονιμα σε γραφεια. οι ειδικοι φρουροι που συνηθως ειναι στοςυ δρομους δεν εχουν καν την στοιχηωδη εκπαιδευση καλα απο μορφωση μηδεν. Το να τους αφησεις να πυροβολουν οποτε γουσταρουν θα γινουν πολλα ατυχηματα. Προσωπικα θα φοβαμαι να κυκλοφορησω εξω, οπως και στην Αμερικη, μπορει να σε πυροβολησει αστυνομικος χωρις λογο επηδη νομισε κατι.
-
Ίσως ο δολοφόνος της κοπέλας, αυτό το κατα κρουζερ αναρχοαπλυτο κομμουνι της γουοκ ατζέντας που μάλλον δεν πιστεύει στον Τράμπ, να μην ήταν αρκετά μελαχροινός και να χε πληρώσει στο βενζινάδικο με πιστωτική, ώστε να μην αισθανθούν οι αστυνομικοί του τμήματος ότι άξιζε μια σφαίρα στο κεφάλι μόνο επειδή μαχαίρωνε μπροστά τους κάποια που νόμιζε ότι οι ένστολοι είναι ταξιτζήδες.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ίσως ο δολοφόνος της κοπέλας, αυτό το κατα κρουζερ αναρχοαπλυτο κομμουνι της γουοκ ατζέντας που μάλλον δεν πιστεύει στον Τράμπ, να μην ήταν αρκετά μελαχροινός και να χε πληρώσει στο βενζινάδικο με πιστωτική, ώστε να μην αισθανθούν οι αστυνομικοί του τμήματος ότι άξιζε μια σφαίρα στο κεφάλι
Μπα....απλά φοβήθηκαν τους απανταχού δικαιωματιστές του απαυτουνού που καθόμαστε επάνω ότι θα αρχίσουν τις βλακείες για κατάχρηση εξουσίας, γιατί τον πυροβόλησε πριν προλάβει να μαχαιρώσει (άρα που ήξερε τι θα κάνει) και λοιπές πίπες που λένε. Έχει καταντήσει η αστυνομία να φοβάται τους κατ'επίφαση αριστερούς και τους διάφορους ξεπλένυδες.
-
Ίσως ο δολοφόνος της κοπέλας, αυτό το κατα κρουζερ αναρχοαπλυτο κομμουνι της γουοκ ατζέντας που μάλλον δεν πιστεύει στον Τράμπ, να μην ήταν αρκετά μελαχροινός και να χε πληρώσει στο βενζινάδικο με πιστωτική, ώστε να μην αισθανθούν οι αστυνομικοί του τμήματος ότι άξιζε μια σφαίρα στο κεφάλι
Μπα....απλά φοβήθηκαν τους απανταχού δικαιωματιστές του απαυτουνού που καθόμαστε επάνω ότι θα αρχίσουν τις βλακείες για κατάχρηση εξουσίας, γιατί τον πυροβόλησε πριν προλάβει να μαχαιρώσει (άρα που ήξερε τι θα κάνει) και λοιπές πίπες που λένε. Έχει καταντήσει η αστυνομία να φοβάται τους κατ'επίφαση αριστερούς και τους διάφορους ξεπλένυδες.
Σωστά απάντησες, αλλά αυτά δεν τα λένε πριν οι δικαιωματιστες πριν.
Μόνο εκ του ασφαλούς...
Μην εκτεθούν κιόλας τα αθώα παιδάκια...
-
Ε φυσικό είναι, με τέτοια χουνερια που έχουν πάθει οι αστυνομικοί απ τους αριστερούς!
Ξέρετε πόσοι αστυνομικοι έχουν αποταχθει και τιμωρηθεί με βαριές ποινές και σαπισαν στη φυλακή επειδή τόλμησαν να παρενοχλήσουν, βασανίσουν ή πυροβολήσουν κάποιον;
Αμέτρητα περιστατικά!
Πάρτε παράδειγμα τι έπαθε και που βρίσκεται τώρα ο αστυνομικός που εξοστρακίστηκε η σφαίρα όταν πάνω στο δίκαιο θυμό του πυροβόλησε ένα ατίθασο 15χρονο. Δεν θα ξαναδεί το φως του ήλιου ο καημένος ο ειδικός φρουρός... -
Ξέρετε πόσοι αστυνομικοι έχουν αποταχθει και τιμωρηθεί με βαριές ποινές και σαπισαν στη φυλακή επειδή τόλμησαν να παρενοχλήσουν, βασανίσουν ή πυροβολήσουν κάποιον;
Γιατί να πάνε φυλακή επειδή κάνουν την δουλειά τους? Από την άλλη και μόνο που τραβολογούνται τόσο καιρό, επειδή απλά έκαναν την δουλειά τους (δηλαδή αυτό που τους πληρώνουμε να κάνουν), φτάνει για να μην θέλουν να μπλέξουν με δικαιωματιστές κλπ. Άσε που έχει και παρενέργειες πορείες και κλεισίματα δρόμων από τις ομάδες των κλεφτών - ευπαθείς κατά τα άλλα.
-
μας μίλησε όταν περπατάγαμε την πλατεία Κλαυθμώνος
Καλά...τώρα από την απάντηση σου είδα πως είχα γράψει Κλαυθμώνος!!!
Εννοούσα την Κουμουνδούρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και πέριξ στην China Town και μετά μέσα Ψυρρή κλπ.
Εγώ επιμένω πως είδα αλλαγή προς το καλύτερο και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον πρέπει να έχει σχέση με τα εκατοντάδες RBNB ,ολόκληρες πολυκατοικίες και όλα τα νεοκλασικά τα τελευταία χρόνια ξεφυτρώνουν ανακαινισμένα το ένα πίσω από το άλλο εκεί , μάλλον τα ισχυρά συμφέροντα από πίσω τους έχουν καθαρίσει την περιοχή και έχουν πιέσει καταλλήλως τους αρμόδιους.
-
Είπε μια μλκια ο Μηταράκης στη τηλεόραση, κι εσείς το κάνατε σημαία, κι ας το ξέρουμε πως είστε ακομμάτιστοι, αλλά παρ όλα αυτά επιμενετε να εκτίθεστε.
Δηλαδή οι επίορκοι κακοποιοί αστυνομικοί που επανδρωναν (δεν ξέρω αν είναι σωστός ο όρος σύμφωνα με τη γουοκ ατζέντα μου, καθώς υπήρχε κι επίορκη αστυνομικίνα παντρεμένη με τον επιορκο) το συγκεκριμένο τμήμα, είχαν ανησυχήσει τόσο για τη κοπέλα που προσέτρεξε σε αυτούς για βοήθεια, που ήταν με το χέρι στη λαβή του όπλου όταν είδαν τον δολοφόνο, αλλά σκέφτηκαν "που να μπλέξουμε τώρα με τους αριστερούς και δεν μας ξεπλένει τίποτα, ας την αφήσουμε να πεθάνει καλύτερα μπας και μας αφήσουν οι δικαιωματιστές στην ησυχία μας, να ασχοληθούμε με τα κινητά μας ενώ ο μισθός τρέχει..."
Καλά τα λέει κι ο Μηταράκης κι εσείς, κάπως έτσι εξελίχθηκε η υπόθεση...
-
Εκτός από τους δικαιώματιστες του κωλου,έχουμε γεμίσει και με robocop του κωλου για τους οποίους προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το η πυροβολανε η αφήνουνε τα θύματα στην τύχη τους.
Για τους Ράμπο του κωλου φαντάζει σωτηρία η λύση της οπλοχρησίας ,στη χώρα της ζαρντινιέρας,στη χώρα που παρατράγουδο της Πανιά καταφέρνει με τα πολλά να γίνει ειδικός φρουρός,στη χώρα που κάθε εβδομάδα μπάτσοι συλλαμβάνονται για το μισό ποινικό κώδικα,από μαστροπεία,προστασία μαγαζιών,διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών !!!,παρανομη διακίνηση μεταναστών και αλλά τέτοια ομορφα.
Οι Δικαστές Dredd του κωλου συνηθίζουν να φαντασιώνονται ότι το να γίνουμε Αμερικα είναι μια κάποια λύσις,όταν μετά από 100αδες παραδείγματα περι του αντιθέτου μόλις προχτές δόθηκε βίντεο στη δημοσιότητα όπου τριμαλακας γιωτας μπάτσος πυροβολεί κοριτσάκι θύμα απαγωγής από τον πατριό του την ώρα που έτρεχε προς το περιπολικό για να γλιτώσει με οδηγίες άλλου αστυνομικού!
Όπως τη βρίσκει ο καθένας γενικα αλλά υπάρχουν και αλλά χρώματα εκτός από το άσπρο και το μαύρο.
-
Είπε μια μλκια ο Μηταράκης στη τηλεόραση
O Μηταράκης δεν ξέρω τι είπε και δεν με ενδιαφέρει, δεν ασχολούμαι μαζί του. Εγώ ανέφερα απλά τι είπε ο ΠΘ και το οποίο για εμένα ειναι σωστό. Τώρα το ότι ενοχλεί, γνωστό ειναι....αλλά αυτόν έχουμε για ΠΘ τώρα.
-
Δηλαδή τώρα, πέρα απ τις φαντασιώσεις και τα παραισθησιογόνα, αυτοί οι ίδιοι συγκεκριμένοι επίορκοι μπάτσοι, άνδρες & γυναίκες, που την είχαν γραμμένη στα γεννητικά τους όργανα την κοπέλα, κι ενώ ήταν μέσα στο αστυνομικό τους τμήμα της έλεγαν "πάρε το 100" και το 100 της έλεγε στο τηλέφωνο "κυρία μου δεν είναι ταξί το περιπολικό", οι ίδιοι αυτοί, λες και τους ένοιαζε αν ζούσε ή πέθαινε, θα τραβουσαν όπλο στο δευτερόλεπτο σαν καουμπόηδες, για να πυροβολησουν κάποιον και να της σώσουν τη ζωή...
Δεν ξέρω τι πίνετε, αν σας το πουλάνε καλοί μπάτσοι ή κακοί γύφτοι, αλλά όσοι πιστεύετε πως θα τράβαγε όπλο για να σώσει τη κοπέλα ο μπάτσος-κακοποιός που ήταν σκοπός αλλά τον εμπόδισε η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς, μην ψάχνετε για ιδανική παραλία του Πηλίου, στο πρώτο νερό που θα βρείτε, κι ας είναι και στο Τουρκολίμανο, βουτήξτε το κεφάλι να συνέλθετε...
-
επανδρωναν (δεν ξέρω αν είναι σωστός ο όρος σύμφωνα με τη γουοκ ατζέντα μου, καθώς υπήρχε κι επίορκη αστυνομικίνα παντρεμένη με τον επιορκο)
στελεχωναν
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
επανδρωναν (δεν ξέρω αν είναι σωστός ο όρος σύμφωνα με τη γουοκ ατζέντα μου, καθώς υπήρχε κι επίορκη αστυνομικίνα παντρεμένη με τον επιορκο)
στελεχωναν
Με την έννοια του "στελέχους" δηλαδή αυτού που τα ξύνει σε κάποιο γραφείο, την ώρα που άλλοι βγάζουν τη δουλειά, φαίνεται δόκιμος ο όρος.
-
Δεν ξέρω τι πίνετε, αν σας το πουλάνε καλοί μπάτσοι ή κακοί γύφτοι, αλλά όσοι πιστεύετε πως θα τράβαγε όπλο για να σώσει τη κοπέλα ο μπάτσος-κακοποιός που ήταν σκοπός αλλά τον εμπόδισε η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς, μην ψάχνετε για ιδανική παραλία του Πηλίου, στο πρώτο νερό που θα βρείτε, κι ας είναι και στο Τουρκολίμανο, βουτήξτε το κεφάλι να συνέλθετε...
'Οπως πάντα διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα όλων για να στηρίξεις ότι σε συμφέρει....κλασσική αριστερή τακτική.
Τώρα για τις συνεχόμενες προσβολές προς όλους, ας αναλάβει η διαχείριση....
-
'Οπως πάντα διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα όλων για να στηρίξεις ότι σε συμφέρει....κλασσική αριστερή τακτική.
Τώρα για τις συνεχόμενες προσβολές προς όλους, ας αναλάβει η διαχείριση....
Μου αρέσει που ασχολείσαι ακόμα….
-
Είναι μόντ για αυτό...
-
Η συγχωρεμενη αν κατάλαβα καλά πήγε στο ΑΤ και είπε τον πόνο της. Προσφέρθηκαν να της πάρουν κατάθεση και της ζήτησαν να υποβάλλει μήνυση μα δε το κάνε. Ναι σε αυτή την περίπτωση η γραφειοκρατία και ο σταρχιδισμος έπιασαν κόκκινο.
Φυσιολογικά την άφησαν να φύγει και το κακό έγινε. Τέτοιες καραμπινατες περιπτώσεις επιτάσσουν την εφαρμογή των πραγματικών ισοβίων το λιγότερο.
Η χρήση όπλου και οι κανόνες εμπλοκής που ισχύουν σήμερα θα πρέπει επίσης να επανεξεταστούν.
Ο ΠΘ σωστά μίλησε μα ένας ΠΘ δεν πρέπει να γνωμοδοτεί μόνο. Για όσους απορούν γιατί αφήνονται ελεύθεροι κάποιοι που εφονευσαν εν βρασμώ, θα πρέπει να αναρωτηθούν πρωτα πως γίνεται να αφήνονται ελεύθεροι άνθρωποι που έχουν σκοτώσει ανθρώπους εκ προμελέτης και ακόμη περισσότερο κατά συρροή.
Αν οι πρώτοι δεν πρέπει να βγουν ποτέ, για τις άλλες δύο κατηγορίες τι θα έπρεπε να ισχύει?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2