-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@katafractos17 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιος μίλησε για μόνιμες διμοιρίες με ΜΑΤ.
Μην παραφράζεις όσα γράφω.Δεν αναφερόμουν σε σένα.
Πολίτες (καταστηματάρχες) και οπαδούς άκουγα χθες στην τηλεόραση που έλεγαν ότι δεν υπήρχαν ΜΑΤ από τις προηγούμενες ημέρες και καθυστέρησαν να έρθουν στα επεισόδια.ΟΚ.
Σίγουρα δεν μπορούν να υπάρχουν διμοιρίες ΜΑΤ παντού και πάντα.
Όμως απ' όσα διαβάζουμε, οι πληροφορίες και οι εκθέσεις προς την ΕΛ.ΑΣ ήταν πολλές από τις προηγούμενες ημέρες, από πολλές και διάφορες πηγές και μάλιστα αρκετά ξεκάθαρες.
Η UEFA έχει χαρακτηρίσει τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τη Δυναμό και του ΠΑΟ με τη Μαρσέιγ υψηλού κινδύνου εδώ και ένα μήνα σχεδόν και έχει απαγορεύσει τη μετακίνιση φιλάθλων.
Ε διάολε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πετάγαν χαρταετό.
Ακόμη και την τελευταία στιγμή τους ενημέρωσε ο σταθμάρχης του σταθμού Ειρήνη αλλά και οι αρμόδιοι του μετρό, ότι κατεβαίνουν μέσα σε συρμούς οι δολοφόνοι οπλισμένοι με καδρόνια, κτλ.
Ε στα @@ τους. -
Για μένα τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.
Κοιτώ όμως το αποτέλεσμα των γεγονότων.
Που είναι η αναβολή του αγώνα και διεξαγωγή σε νέα ημερομηνία.Βρώμικο άθλημα το ποδόσφαιρο.
-
Να λέμε αλήθειες σε αυτό το θέμα.
Εμένα η αηδία που η 13 έδιωξε την οικογένεια και επέβαλε την θέληση της με έκανε να σταματήσω το γήπεδο.
Θυμάμαι τότε που τους έβριζαν από τους οργανωμένους στην 35 και 1 στο ΟΑΚΑ και τους έκραζε το υπόλοιπο γήπεδο, έφευγαν ομάδες από τους οργανωμένους και πλάκωναν στο ξύλο όποιον αντιδρούσε στις άλλες θύρες.
Φοβόσουν μην σου την πέσουν έξω την ώρα που έφευγες...
Στην αναφορά των ξένων αστυνομιών αναφέρονται διευθύνσεις για κτίρια που θα άνοιγαν να τους παρέχουν διαμονή και ανήκουν σε σύνδεσμο.
Δουλευόμαστε ?
Οταν ο άλλος πρόεδρος μίλαγε για "επιστήμονες" οπαδούς και όταν ο διάδοχος του, έλεγε αυτούς τους οπαδούς έχουμε και αυτούς θέλουμε, όταν πριν 20 μέρες έγινε χαμός με τις ομάδες που μας τις έχουν στείλει απ΄ έξω για τα στημένα παιχνίδια και το θέμα τώρα θάφτηκε, μιλάμε για το ποιοι έχουν την ευθύνη ?
Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ?
Το πρόβλημα είναι ότι στους συνδέσμους υπάρχει πολύ βία πολύ μικρών ηλικιών. Δηλαδή 12-15 ετών, που είναι εύκολα χειραγωγήσιμοι...
Για αυτό και γράφουν αυτά στα κοινωνικά δίκτυα αφού αισθάνονται άτρωτοι και δεν έχουν αίσθηση το τι μπορεί να τους συμβεί, αφού θεωρούν ότι ο σύνδεσμος θα τους προστατεύσει.
Και κάτι τελευταίο, για τους ναζί Κροάτες. Προφανώς ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει ναζιστικές επιρροές όπως διαβάζουμε. Δεν το ήξερα, δεν με ενδιέφερε να το μάθω.
Αλλά είναι ο μόνος σύνδεσμος ?
Γενικά διαβάζω ότι σε πολλές χώρες υπάρχουν σύνδεσμοι ομάδων με πολιτική κατεύθυνση, οι οποίοι συνηθίζουν να κάνουν επεισόδια.
Αυτά είναι που απασχολούν εμάς. Τα επεισόδια. Γιατί εμείς αγαπάμε το άθλημα, έστω και όπως έχει γίνει.
Για άλλη μια φορά η ΟΥΕΦΑ κατώτερη των γεγονότων.
Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει, είναι να γίνει το ματς στην Κροατία χωρίς κόσμο.
-
This post is deleted! -
Το πρόβλημα με τη βια γύρω από το ποδόσφαιρο αλλά και άλλα ομαδικά αθλήματα δεν είναι τωρινό, ούτε μονοπώλειο της Ελλάδας.
Είναι σίγουρα ένα κοινωνικοπολιτικό ζήτημα με το οποίο όμως δεν κάθεται κανείς να ασχοληθεί.
Κάποιοι γιατί δε θέλουν, κάποιοι γιατί τους βολεύει και εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και κάποιοι γιατί αδιαφορούν.
Αν ήθελαν ομάδες και πολιτεία, έλυναν το θέμα τουλάχιστον όσον τα αφορά αίσχη μέσα στα γήπεδα καθώς και στις ημέρες των αγώνων, μέσα σε λίγο καιρό.
Από εκεί και πέρα για να διορθώσεις τη γενικότερη νοοτροπία του κόσμου και των οπαδών , θέλει χρόνια, σωστή διαπαιδαγώγηση στις νέες γενιές και πολλά άλλα πράγματα.
Οι οργανωμένοι αυτοί εγκληματίες δε δρουν μόνο μέσα στη γήπεδα.
Αυτά βέβαια για να τα κάνεις, πρέπει να είσαι σοβαρό κράτος και όχι τυχαίο όπου τα πάντα είναι τυχαία.
Ακόμη και σε χώρες που έχουν περιορίσει το φαινόμενο σε μεγάλο βαθμό και δεν βλέπει κανείς αίσχη και άσχημες νοοτροπίες μέσα στα γήπεδα, υπάρχουν ακόμη μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα με αυτούς οι οποίοι πετάχτηκαν έξω από τα γήπεδα αλλά συνεχίζουν να "μάχονται" και να δίνουν ραντεβού θανάτου σε άσχετα σημεία οπουδήποτε αλλού.Επίσης οι χώροι των οργανωμένων φιλάθλων είναι παγκοσμίως πρόσφορο έδαφος για να παρεισφρύσουν ακραία και εγληματικά στοιχεία κάθε είδους.
Αν πάρουμε υπόψιν (άσχετα με το ποδόσφαιρο) και τη μεγάλη άνοδο πανευρωπαϊκά (ίσως και παγκοσμίως) εθνικιστικών ομάδων, ακραίων στοιχείων, νεοναζί, φασιστών, κτλ, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο κόσμος δε βαδίζει σωστά.Μεγάλη κουβέντα όλα τα παραπάνω.
Μην πιστεύετε όμως ότι οι ομάδες μπορούν να το λύσουν μόνες τους. Δε γίνεται.
Ακόμη και να θέλουν, θα τις καπακώσει το όλο σύστημα. Έτσι απέτυχε και ο Ντέμης.Οι οργανωμένοι οπαδοί της Δυναμό Ζάγκρεπ (οι ΒΒΒ δηλαδή) είναι γνωστοί νεοναζί εθνικιστές από τότε που δημιουργήθηκαν τη δεκαετία του 80 και δεν το κρύβουν κιόλας. Μάλλον είναι και περήφανοι γι' αυτό.
Φήμες θέλουν συγκεκριμένο παιχνίδι της Διναμό Ζάγκρεπ με τον Ερυθρό Αστέρα όπου έγινε χαμός από επεισόδια να ήταν ένα από τα φιτίλια που πυροδότησαν τον εμφύλιο στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Έχουν δημιουργήσει πολλές φορές φασαρίες και θέματα ή έχουν προκαλέσει με συμπεριφορές, σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει παίξει η ομάδα τους. Γνωστοί στην UEFA, η οποία παρόλα αυτά δεν κάνει τίποτα και κάθε φορά δίνει στην ομάδα της Δυναμό Ζάγκρεπ μια τελευταία ευκαιρία για να διορθωθούν.
Η UEFA, η οποία κατά τα άλλα κόπτεται για τον ρατσισμό και τη βία.Για εμένα η κουβέντα "βρώμικο άθλημα το ποδόσφαιρο" είναι να είχαμε να λέγαμε στα καφενεία.
Βρώμικα είναι πάρα πολλά πράγματα όπως σε επίπεδο επιχειρήσεων, σε επίπεδο εμπορίου, σε επίπεδο κυβερνήσεων, σε επίπεδο φορέων και πάει λέγοντας.
Τα σκάνδαλα και οι βρωμιές στις αυτοκινητοβιομηχανίες (μιας και είμαστε σε αυτοκινιστικό forum) πάνε και έρχονται.
Παντού υπάρχει βρωμιά γιατί έτσι είναι οι κοινωνία που έχουμε διαμορφώσει.
Δεν υπάρχει βρωμιά στους αγώνες αυτοκινήτου κάθε είδους; -
Διάλογο σοκ, ενδεικτικό του τρόπου που αντιμετώπισαν στην ΕΛ.ΑΣ την έλευση των Κροατών χούλιγκαν, φέρνει στην δημοσιότητα το «Law & Order».
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, χαμηλόβαθμος αστυνομικός, ο οποίος είχε οπτική επαφή με τους εισερχόμενους δολοφόνους του άτυχου 29χρονου το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικοινώνησε με ανώτερο του και του είπε χαρακτηριστικά, « Όταν φτάσουν εδώ, θα κάνουν την Αθήνα π…α», για να λάβει την απάντηση, «σιγά μην την κάνουν π…α, όλα τα ξέρετε εσείς».
Λίγες ώρες αργότερα μετά το συγκεκριμένο διάλογο, ακολούθησε η φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον νεκρό Μιχάλη που ξεψύχησε στα 29 του μόλις χρόνια, από ακατάσχετη αιμορραγία, αποτέλεσμα τραυμάτων από μαχαίρι.
-
@storm έγραψες πολλές φορές πως κάτι δεν κολλάει στην ιστορία, μήπως τελικά λέω εγώ ήταν δάκτυλος του Putin και σε συνεργασία με τον Μελισσανίδη ήθελαν να αποσταθεροποιήσουν την φρεσκοεκλεγμένη με μεγάλο ποσοστό καταπληκτική κυβέρνηση του Μητσοτάκη μας;
@pp , τόσα πόστ για τις φωτό που ανέβασε πρώτος εδώ ο @piliourits από ποστ κάποιοι φωτορεπόρτερ στο Facebook, αλλά για το ότι τα τζιμανια ΠΡΩΤΑ ΕΠΛΥΝΑΝ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ;;;;;
Εν τω μεταξύ ρε παιδιά εκεί που για το παραμικρό στραβό έφταιγε ο Τσίπρας κατά την θητεία του , εδώ οι ευθύνες για απίστευτα αισχη που έχουμε δει τέσσερα χρόνια τώρα φτάνουν μέχρι κάποιο σταθμάρχη , χαμηλοαξιοματουχους , άντε κανένα χαζούλη τύπου Μηταράκη αν σφίξουν πολύ οι κώλοι.
Πόσο ακόμα θα συνεχίσει αυτό το παραμυθακι, νομίζω πως ντρέπονται πολλοί σοβαροί ψηφοφόροι του Μητσοτάκη για αυτό που συμβαίνει.
-
Εσύ έχεις τον χαβά σου με τον Μητσοτάκη. Γράψε λοιπόν τα δικά σου πολιτικά/ιδεολογικά/κομματικά μανιφέστα.
Το δικό μου μυαλό είναι ποιο πρακτικό και πάει σε ποιο βατές υποψίες.
Τις οποίες δεν αξίζει το κόπο να μοιραστώ στο φόρουμ αυτό, ούτε πουθενά. Τις κρατώ για τον εαυτό μου.
Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τον Αντιμητσοτακικό αντιστασιακό αγώνα σας ελεύθερα. Λίγο με ενδιαφέρει. -
Προφανώς και ντρέπονται όσοι ψήφισαν τον Κούλη και δεν είναι ξύστες, διότι οι ξύστες γενικώς θέλουν την βολή τους.
Το ίδιο και με τον ανώτερο που του είπε τα στοιχεία ο κατώτερος...
Ο ανώτερος ήταν πριν ή μετά από την θερινή άδεια και δούλευε στο ρελαντί, με αναμμένο το σταρτ-στοπ...
Αλλάζει όμως το σύστημα ?
Τρέχω αυτή την περίοδο με το κτηματολόγιο που έκανε προανάρτηση γεμάτη λάθη και παραλείψεις και θέλει μέσα στον Αύγουστο να κάνουν όλοι ενστάσεις.
Το τηλέφωνο τους εννοείται δεν απαντάει, σε δέχονται μόνο με ραντεβού που δεν μπορείς να το κλείσεις και βέβαια κλασσικά αυτοί που πήραν την δουλειά είχαν πολλά έξοδα για να την πάρουν, οπότε μετά πήραν για να δουλέψουν φοιτητές και πιτσιρικάδες με την λογική βάλε ότι να είναι και ας κάνουν ένσταση...
Θέλει ξήλωμα το σύστημα, το λέω αλλά σας φαίνομαι περίεργος...
-
Βασιλη μου οχι δε φαινεσαι σε ολους περιεργος. Υπαρχουν αρκετοι που σε βρισκουμε απολυτα λογικο.
-
Κάθε λογικός ντρέπεται για την κατάντια μας και για αυτό που έγινε και με τον τρόπο που έγινε….η ξεφτίλα έχει και όρια.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάθε λογικός ντρέπεται για την κατάντια μας και για αυτό που έγινε και με τον τρόπο που έγινε….η ξεφτίλα έχει και όρια.
Εγώ είμαι άλογος... γκανιάν από τα λίγα...
-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@pp , τόσα πόστ για τις φωτό που ανέβασε πρώτος εδώ ο @piliourits από ποστ κάποιοι φωτορεπόρτερ στο Facebook, αλλά για το ότι τα τζιμανια ΠΡΩΤΑ ΕΠΛΥΝΑΝ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ;;;;;
Νομίζω ότι δεν με παρακολουθείς και δεν διαβάζεις τι γράφω.
Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει και μετά έλα να μιλήσεις.
Πρώτα πήγε η σήμανση και μετά ο Δήμος με το πιεστικό.
Ο γελιουριτης πιάστηκε με το μαντρί στην πλάτη με αυτή την δημοσίευση.
Μην γράφεις ότι ναναι μόνο και μόνο για να γράψεις αντιπολιτευτικά.Ο Γιάννης Κέμμος, φωτορεπόρτερ που βρέθηκε στον τόπο λέει διαφορετικά πράγματα. Συγγνώμη αλλά αυτόν θα πιστέψω και όχι ένα φανατικό Νεοδημοκράτη που προσπαθεί να ξεπλύνει την ανικανότητα του κράτους.
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μπορεί να αποδεικνύεται ανεπαρκής αλλά αν αύριο ξαναγίνονταν εκλογές ο Κούλης θα έβγαινε πάλι. ΤΙΝΑ.
Οι..."εναλλακτικές" κυμαίνονται από το αστείο ως το γελοίο.Εγώ προσωπικά δεν έχω δει χειρότερο στα 34 μου και αυτό τα λέει όλα. Ούτε ΓΑΠ, ούτε Σαμαρά, ούτε Τζίφρα. Το μέγεθος της χυδαιότητας και της γελοιότητας του εγκληματικού τσίρκου με ηγέτη τον τσιτάχ-Μωυσή-γκόμενο δεν το φτάνει κανένας. Nα θυμήσω σε όσους έχουν ασθενή μνήμη οτι εκλέχτηκε λόγω "αριστείας" και "Ματιού" για να μην "καταστρέψουν τη χώρα" οι άλλοι και τα έχει κάνει σκατά και στα 2, η μισή Ελλάδα κάηκε και από αριστεία....χορτάσαμε "σκόιλ ελικίκου", απευθείας αναθέσεις, πετσώματα κτλ. Τριτοκοσμική μπανανία δλδ.
Εσύ έχεις τον χαβά σου με τον Μητσοτάκη. Γράψε λοιπόν τα δικά σου πολιτικά/ιδεολογικά/κομματικά μανιφέστα.
Τις οποίες δεν αξίζει το κόπο να μοιραστώ στο φόρουμ αυτό, ούτε πουθενά. Τις κρατώ για τον εαυτό μου.
Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τον Αντιμητσοτακικό αντιστασιακό αγώνα σας ελεύθερα. Λίγο με ενδιαφέρει.Ο αντι-Τσιπρικός αγώνας δε θυμάμαι να σε ενοχλούσε όμως φίλε storm. Τώρα ξαφνικά γιατί πρέπει να βγάλουμε λάδι το ζαβό και την κουστωδία από άχρηστους καρεκλοκένταυρους; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όλοι το ξέρουν αυτό, και κράτος με Κούλη επικεφαλής δε θα μπορούσε παρα να είναι μια κολοσσιαία αποτυχία. Όπως και είναι και αποδεικνύεται συνέχεια. Δυστυχώς για εμάς.
-
Ο Τσίπρας μόλις έκανε τη σκληρότερη αντιπολίτευση της καριέρας του.
Αποσύρθηκε και εξαφανίστηκε…
και τώρα το βλέμμα μας έπεσε στη σκληρή, αποκρουστική πραγματικότητα του καθρεπτη μας. -
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο αντι-Τσιπρικός αγώνας δε θυμάμαι να σε ενοχλούσε όμως φίλε storm.
Αφού ο Τσίπρας είναι δικός μας, νατοικός, συστημικός και σίγουρα όχι αριστερός, γιατί τον υπερασπίζεσαι;
Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;
Ρε παλληκάρι δεν θέλω να πιστέψεις εμένα.
Διάβασε αυτά που έγραψα και αν τα βλέπεις λογικά τότε ψάξτε το καλύτερα.
Βάλε και την google να δεις τους δρόμους και την γέφυρα, όπως κάνανε όλοι οι υποψιασμένοι.
Μην τρως σανό από τον κάθε καραγκιοζη πανασχετο @@δημοσιογραφο.
Μετά έλα να μου γράψεις ότι θέλεις με συγκεκριμένα πράγματα.
Μην με αναγκάσετε αύριο να χάσω μεροκάματο.Και το OPEN τα ίδια λένε μετά την ανάρτηση του Κέμμου που αναφέρουν, οπότε θα επαναλάβω την ερώτηση. Γιατί βάζεις πλυντήριο;
Ο Κέμμος ρισκάρει τη φήμη του και το όνομά του με μια τέτοια καταγγελία. Οπότε θα πιστέψω αυτόν, η καταγγελία του παίζει και στο ΕΘΝΟΣ και στο ΜΕΓΚΑ που μόνο "αντικουλικά" δεν τα λές, οπότε συνεχίζει να την έχει αναρτημένη και περιμένω να δω ποιός θα τον αμφισβητήσει. -
Α καλά αν είναι άγνωστος ο φωτορεπόρτερ Κέμμος θα ακολουθήσουμε τους "ακομμάτιστους" και "αντικειμενικούς" Νεοδημοκράτες που θέλουν όλως τυχαίως το "καλό μας" όποτε πιάνουμε (για ακόμα μια φορά) το επιτελικό κράτος με το βρακί στους αστραγάλους και ποτέ μα ποτέ δεν τρώνε σανό. Φαντάζομαι αν γινόταν το ίδιο με τον "αριστερό" Τσίπρα πάνω τι θα διαβάζαμε...
-
Για το θέμα με τους Κροάτες...τι πιο προφανές....είχε πέσει σύρμα...μη κάνετε τίποτα.....
Επίσης ακριβώς το ίδιο γίνεται εδώ και λίγο καιρό στον Έβρο....
Έχει μαζευτεί στα σύνορα πολύς κόσμος από απέναντι και τους περνάνε ανά ομάδες...
Και δεν κάνουν τί-πο-τα...Γι'αυτό και τώρα τελευταία έχουν ξεφύγει,και κάνουν καγκουριες στους δρόμους οι διακινητες...
....πως το Ξέρω...;
Δεν είναι και μυστικό για όσους ειναι στον Έβρο... -
Α καλά αν είναι άγνωστος ο φωτορεπόρτερ Κέμμος θα ακολουθήσουμε τους "ακομμάτιστους" και "αντικειμενικούς" Νεοδημοκράτες που θέλουν όλως τυχαίως το "καλό μας" όποτε πιάνουμε (για ακόμα μια φορά) το επιτελικό κράτος με το βρακί στους αστραγάλους και ποτέ μα ποτέ δεν τρώνε σανό. Φαντάζομαι αν γινόταν το ίδιο με τον "αριστερό" Τσίπρα πάνω τι θα διαβάζαμε...
Τραβά και διάβασε να δεις αν βγαίνει νόημα αυτό που έγραψα στο γελιουριτη, βγάλε τις κομματικές παρωπίδες.
-
Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τον Αντιμητσοτακικό αντιστασιακό αγώνα σας ελεύθερα. Λίγο με ενδιαφέρει.Ο αντι-Τσιπρικός αγώνας δε θυμάμαι να σε ενοχλούσε όμως φίλε storm. Τώρα ξαφνικά γιατί πρέπει να βγάλουμε λάδι το ζαβό και την κουστωδία από άχρηστους καρεκλοκένταυρους; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όλοι το ξέρουν αυτό, και κράτος με Κούλη επικεφαλής δε θα μπορούσε παρα να είναι μια κολοσσιαία αποτυχία. Όπως και είναι και αποδεικνύεται συνέχεια. Δυστυχώς για εμάς.
Τελικά ποιοι είστε οι "εσείς" και οι "όλοι"; Το ρωτάω κάθε τρεις και λίγο και κανείς δεν απαντά.
Αυτή η μανία με την χρήση 1ου πληθυντικού εδώ μέσα και οι γενικεύσεις του τύπου "όλοι" πάντα με μπέρδευαν. Σαν να έχω απέναντί μου ένα παρεάκι που προσπαθεί κάτι να αποδείξει.
Εγώ γράφω την προσωπική μου άποψη και μέχρι εκεί. Είμαι ΑντιΤσίπρας και ΑντιΑριστερός και ΑντιΣυριζαίος και ΑντιΚομουνιστής.
Δεν εκπροσωπώ κάποια παρέα, ούτε γράφω εκ' μέρους της κοινωνίας, ούτε φυσικά μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι όλους τους πολίτες.Αν ο Μητσοτάκης είναι τόσο αποτυχημένος όσο θεωρείς/θεωρείτε ας γίνουν άμεσα εκλογές να βγει άλλη κυβέρνηση. Απλά τα πράγματα.
-
Παρά το κράξιμο που τρώει η Μελόνι τα πηγαίνει καλά.
Προσπαθεί γενναία να αυξήσεις τις γεννήσεις ενώ κάνει προσπάθειες να ελέγξει το κράτος των τραπεζων
Ο πρώτος που θα βρεθεί στην Ελλάδα και θα είναι στοιχειωδώς σοβαρός και θα κατεβάσει συντηρηντικό κόμμα θα πάρει χαλαρά 20%.
Μεγαλύτερη απόδειξη οτι τα παει καλά είναι αρθρα-δηλητήρια τους NYtimes (βρίσκουν εγκληματικό οτι θέλει να αυξήσει τις γεννήσεις )
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2