-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σόρυ Φάνη εγώ τους νεοφιλελέ τους θεωρώ κοινωνιοπαθείς και επικίνδυνους για το σύνολο αν βρεθούν σε θέση ισχύος.
Όλοι οι άνθρωποι το ίδιο επικίνδυνοι είναι σε θέση ισχύο, το έχει αποδείξει η ιστορία άπειρες φορές! Η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει, όταν είναι σε θέση ισχύος βγαίνουν άλλα ένστικτα στην επιφάνεια. Είδαμε και τον Λένιν και τον Στάλιν πόσο κοινωνιοπαθείς ήταν μόλις πήραν την εξουσία. Ο δε Στάλιν ίδιος με τον Χίτλερ ήταν, δεν είχε διαφορά!
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπουργαρα μιλάμε!
Θυμάστε το Πάσχα ένα βιντεάκι που ήταν σε κάποιο μαγαζι και τραγουδούσε "life is life γαμω το ΠΑΣΟΚ " σαν τελειωμένος ΔΑΠιτης...αυτόν τον τύπο τον έκανε υπουργό ο αρχηγός των Αρίστων , κάτι θά είδε παραπάνω από εμάς.Εν τω μεταξύ το οργανωμένο σχέδιο των Κροατων που ήταν δύσκολο να αποκαλυφθεί όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ ....
Εκατοντάδες φασίστες με λοσταρια σε κοινή θέα σαν διμοιρίες εισβολέων στον σταθμό του ηλεκτρικού...
Αν ήταν κάνα 2-3 αναρχικοί θα ειχε κινητοποιηθεί ...λεγεώνα ματατζηδων.
https://twitter.com/entimos3/status/1688815152206848000?t=y6Txj3szzGb712TvYlRzsA&s=19Πως έγιναν φασίστες και ναζί οι Κροάτες ?
Επειδή κάποιων οι παππούδες ήταν τέτοιοι στον Β' ΠΠ ?
Η επειδή έχουν ζήσει πιο πρόσφατα τον υπαρκτό, έστω και στην πιο λάιτ μορφή του Τίτο, αποκλείεται να είναι του υπαρκτού ?
Οταν διαχωρίζετε τους παραβατικούς σε αυτούς που συμπαθείτε και στους άλλους, τότε είστε μέρος των παραβατικών...
Έχοντας ζήσει αρκετούς μήνες στην Κροατία, μπορώ να πω ότι δεν έχω δει ξανά τόσο εκφασισμένη συμπεριφορά από έναν λαό. Προφανώς όχι όλοι, αλλά το πρόβλημα είναι υπαρκτό.
Έχω αρκετά επεισόδια να γράψω, ειδικά μόλις έβλεπαν ότι είμαι Έλληνας.Μαρεσει που έκλεισα 10 μέρες Κροατία-Σλοβενία και λέω στη γυναίκα πάμε κάπου να είμαστε χαλαροί!
Σλοβενία είναι υπέροχη…έχει διαφορετική ομορφιά από την Κροατία. Να πας και λίμνες Bled….
Ναι έχω κλείσει ήδη λίμνες και ένα σπήλαιο δεν θυμάμαι ποιο αλλά με αρκετα ακριβό εισητηριο
Plivice μάλλον….
Ναι σωστά!
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπουργαρα μιλάμε!
Θυμάστε το Πάσχα ένα βιντεάκι που ήταν σε κάποιο μαγαζι και τραγουδούσε "life is life γαμω το ΠΑΣΟΚ " σαν τελειωμένος ΔΑΠιτης...αυτόν τον τύπο τον έκανε υπουργό ο αρχηγός των Αρίστων , κάτι θά είδε παραπάνω από εμάς.Εν τω μεταξύ το οργανωμένο σχέδιο των Κροατων που ήταν δύσκολο να αποκαλυφθεί όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ ....
Εκατοντάδες φασίστες με λοσταρια σε κοινή θέα σαν διμοιρίες εισβολέων στον σταθμό του ηλεκτρικού...
https://twitter.com/entimos3/status/1688815152206848000?t=y6Txj3szzGb712TvYlRzsA&s=19Πως έγιναν φασίστες και ναζί οι Κροάτες ?
Η επειδή έχουν ζήσει πιο πρόσφατα τον υπαρκτό, έστω και στην πιο λάιτ μορφή του Τίτο, αποκλείεται να είναι του υπαρκτού ?
Οταν διαχωρίζετε τους παραβατικούς σε αυτούς που συμπαθείτε και στους άλλους, τότε είστε μέρος των παραβατικών...
Έχοντας ζήσει αρκετούς μήνες στην Κροατία, μπορώ να πω ότι δεν έχω δει ξανά τόσο εκφασισμένη συμπεριφορά από έναν λαό. Προφανώς όχι όλοι, αλλά το πρόβλημα είναι υπαρκτό.
Έχω αρκετά επεισόδια να γράψω, ειδικά μόλις έβλεπαν ότι είμαι Έλληνας.Μαρεσει που έκλεισα 10 μέρες Κροατία-Σλοβενία και λέω στη γυναίκα πάμε κάπου να είμαστε χαλαροί!
Δεν θα το μετανιώσεις, είναι πολύ ωραία.
Αλλά μην πιάνεις πολιτικές συζητήσεις.
(μετά όμως θέλω σχόλιο, ποια χώρα σου θυμίζει Ευρώπη, η Ελλάδα, η Κροατία ή η Σλοβενία...)Ναι εννοείται θα γράψω εκτενώς εντυπώσεις,ούτως η άλλως αυτό το ταξίδι θα είναι εύκολο,πιο πολύ σκέφτομαι ποσό χάλια θα είναι στην Παρο τον 15Αυγουστο από τον κόσμο!Τον χειμωνα έχει κλείσει η σύζυγος ένα που μου φαίνεται βουνό αλλά θα δούμε.Προς το παρόν έβαλα τα γέλια όταν μου είπε ότι θα πάμε κάπου που έχει το ίδιο όνομα με nickname συμφορουμιτη,περίεργο.
-
Υπουργαρα μιλάμε!
(μετά όμως θέλω σχόλιο, ποια χώρα σου θυμίζει Ευρώπη, η Ελλάδα, η Κροατία ή η Σλοβενία...)Ναι εννοείται θα γράψω εκτενώς εντυπώσεις,ούτως η άλλως αυτό το ταξίδι θα είναι εύκολο,πιο πολύ σκέφτομαι ποσό χάλια θα είναι στην Παρο τον 15Αυγουστο από τον κόσμο!
Δεν θέλω να σε προκαταβάλω αλλά αν κινηθείς Dubrovnik,Split,Trogir και Makarska μάλλον θα βρεις ανάλογο κόσμο με την Πάρο.
-
Και για να λέμε και τα σύκα σύκα, καλά έγραψε ο Κρούζερ (δεν θυμαμαι που) για τη μονόπλευρη αντιμετώπιση των Κροατων χούλιγκαν ως νεοναζί.
Λίγες δολοφονίες ποδοσφαιρικων οπαδών έχουν κάνει οι νοσταλγοί του Τίτο;
Λίγες φορές τα τελευταία χρόνια ζήσαμε οργανωμένα μπάχαλα, λιντσαρίσματα και μαζικές καταστροφές περιουσίας απ τους απογόνους των Κροατων Παρτιζάνων;
Γι αυτούς όμως, δεν λέτε τίποτα! -
Υπουργαρα μιλάμε!
(μετά όμως θέλω σχόλιο, ποια χώρα σου θυμίζει Ευρώπη, η Ελλάδα, η Κροατία ή η Σλοβενία...)Ναι εννοείται θα γράψω εκτενώς εντυπώσεις,ούτως η άλλως αυτό το ταξίδι θα είναι εύκολο,πιο πολύ σκέφτομαι ποσό χάλια θα είναι στην Παρο τον 15Αυγουστο από τον κόσμο!
Δεν θέλω να σε προκαταβάλω αλλά αν κινηθείς Dubrovnik,Split,Trogir και Makarska μάλλον θα βρεις ανάλογο κόσμο με την Πάρο.
Στα 2 πρώτα και Ζανταρ θα πάω σίγουρα,πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου,θα είμαι έτοιμος για ανάλογη κατάσταση να μην χαλαστώ.Τουριστικά μέρη είναι βέβαια τι να κάνουμε,όλα καλά.
-
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1501812/pagkosmios-polemos-stin-afriki/
Εμείς όμως χτισαμε τείχος, προμπλεμ σολβντ.
-
το Μαυροβούνιο μας έστειλε μέχρι και τις πινακίδες από τα αμάξια και μας προειδοποίησε για επικίνδυνους χούλιγκανς...αυτοί έκαναν τι δουλειά τους και με το παραπανω....Ρεντικολο γίναμε,χάθηκε μια ζωή...Εμείς τους παρατηρούσαμε διακριτικά...
-
Ρισκάρουμε βέβαια να βγει κάνας λυσσασμένος Νεοδημοκράτης να μας πει για τυμβωρυχια προκειμένου να ρίξουμε τον Μητσοτάκη...
-
Ματαιώθηκε το ματσάκι; Φτου ρε γαμώτο.
Αν και έχω να δω ποδόσφαιρο από την εποχή του Αρδίζογλου...
-
-
Δυστυχως απο κρατος ταξης και ασφαλειας γιναμε μπατε σκυλοι αλλεστε. Ελπιζω μεχρι το τελος αυτης της 4ετιας να γινουν βηματα ουσιας και ολοι οι χαρτογιακαδες και ενστολοι που βλεπουν το Δημοσιο ως ενα μισθουλακο να πανε σπιτια τους. 1 απο την Αγχιαλο και 7 σημερα, σε καλο δρομο ειναι μα χρειαζεται να γινουν και αλλα πραγματα. Επισης γινεται αντιληπτο γιατι πρεπει ολοι οι ΔΥ να αξιολογουνται.
-
Δεν χωράει αμφιβολία ότι μέχρι το τέλος της 4ετιας θα έχουν γίνει όλα τάξη & αλφαδιά, πως θα μπορούσε άλλωστε μια τέτοια Επιτελική κυβέρνηση με ΑΥΤΟΥΣ τους Αρίστους να αποτύχει...
-
Αρκεί να βάλουμε πλάτη, κ@λο, ό,τι έχει ο καθένας...
https://www.news247.gr/koinonia/diodia-erchetai-simantiki-ayxisi-ton-septemvrio.10139819.html
-
Τι βλακείες είναι αυτές περι "ευνουχισμένου σώματος" της αστυνομίας στο print screen όταν η αστυνομική βία και ασυδοσία έχουν φτάσει στο απροχώρητο και κάθε χρόνο είναι και χειρότερα; Στην ίδια χώρα ζούμε;
-
Προφανως οχι. Η αστυνομια πλεον εχει φτασει σε επιπεδο προσκοπων. Ληστης αποπειραθηκε να μαχαιρωσει αστυνομικο. Το βιντεο εδειχνε τον αστυνομικο να τρεχει με γυρισμενη την πλατη στο ληστη. Οταν βρηκε το κουραγιο να κανει το καθηκον του μπηκε και στο κρατητηριο.
Τοσος ειναι ο φοβος μη προκαλεσουν το κοινο αισθημα. Σε αλλες χωρες ο ληστης θα ειχε γινει κοσκινο απο τους συναδελφους του αστυνομικου. -
Το ...κοινό αίσθημα ζητάει αίμα βλέπω, κι οι αστυνομικοί δεν του το δίνουν;
Όντως το έβαλε στα πόδια ο αστυνομικός, κι αυτό το έκανε λόγω της ιδεολογικης ηγεμονίας της Αριστεράς; -
Πηλιου προβλεψιμος οπως παντα. Με κλανιες ομως δε βαφονται αβγα.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ...κοινό αίσθημα ζητάει αίμα βλέπω, κι οι αστυνομικοί δεν του το δίνουν;
Όντως το έβαλε στα πόδια ο αστυνομικός, κι αυτό το έκανε λόγω της ιδεολογικης ηγεμονίας της Αριστεράς;Η αριστερα τελειωσε ως ηγεμονια. Πρεπει να σοβαρευτει πρωτα και να παψει να κλεινει το ματι στα κακοποια στοιχεια.
Μηπως να θυμισω οτι οι φυλακες μιλησαν στις τελευταιες εκλογες δινοντας καθεστωτικα ποσοστα στην αριστερα? Γιατι αραγε? -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πηλιου προβλεψιμος οπως παντα. Με κλανιες ομως δε βαφονται αβγα.
Αργεί ακόμα η Πασχαλιά με τα βαμμένα αυγά.
Όμως το Τριώδιο της κυβερνησάρας δεν κλείνει ποτέ....H πρώτη φωτογραφία ειναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη.
Την πλένουν με πιεστικό.Η δεύτερη ειναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό.
Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2