-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε εξέλιξη η κινητοποίηση κατά της υποψηφιότητας Καραμανλή από το Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.
Αυτη είναι μια πραγματικά αξιόλογη κίνηση, απορίας άξιον πως δεν έχουν σπάσει ακόμα το γραφείο του!
Δεν ξέρω αν είχε το θράσος να κάνει και καμιά ομιλία σε καμία πλατεία, ευχαρίστως θα του πέταγα πέτρες και όχι γιαούρτια. -
Οι κακές γλώσσες λένε ότι έπεσε τηλέφωνο από τον ΚΚΙΙ ακομη και στον Αλέξη για να χαμηλώσει τους τόνους (επί "προσωπικου", οχι επι "κυβερνητικου") μην του κοπεί η "καρριερα" του "παιδιου".
Τόσο γάιδαρος βέβαια ο ίδιος που ξαναβαλε. Για να δούμε τι θα πουν οι ψηφοφόροι των Σερρών... Άραγε δεν υπάρχει κανείς άλλος υποψήφιος της ΝΔ εκεί που να αξίζει να τον ψηφισουν; -
Προσωπικά σοκαρίστηκα από το σχόλιο του Andya3, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε αυτό το ποταπό επίπεδο... Κακή στιγμή θα έλεγα, δεν νομίζω να το εννοούσε.
-
Πόσα λεφτά άραγε να χει η ρίξει η ΝΔ σε διαφημίσεις σε youtube & Facebook... ασταμάτητο σπαμάρισμα με τη μούρη του Μητσοτάκη σε κάθε κλικ...
-
Λάθος!
Έχει αλγορίθμους και σου βγάζουν αυτά που θέλεις κατά βάθος.
-
Στα πρόθυρα χρεοκοπίας η Περιφέρεια Αττικής
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/389265_sta-prothyra-hreokopias-i-perifereia-attikis
-
Πόσα λεφτά άραγε να χει η ρίξει η ΝΔ σε διαφημίσεις σε youtube & Facebook... ασταμάτητο σπαμάρισμα με τη μούρη του Μητσοτάκη σε κάθε κλικ...
Όχι μόνο του Κούλη, μου πετάει γενικά και Δένδια, και Κυρανάκη, μια Άρια και άλλους που μου διαφεύγουν τώρα. Επίσης πολλή "Ελληνική Λύση" έχει πέσει στις χορηγούμενες. Αντίθετα δε θυμάμαι ΣΥΡΙΖΑ και Μέρα25.
-
Λοιπόν εγώ επειδή είμαι αντικειμενικός.
Το πρωί είδα την συνέντευξη τύπου του Κυριάκου. Ήταν πολύ καλός, πολύ καλές απαντήσεις με επαγωγική λογική, γρήγορη σκέψη και έδειχνε να πιστεύει αυτά που λέει. Καμία σχέση με την Τηλεμαχια. Ξαναπήρε τα πάνω του.
-
Χαχαχα, σας τρολλαρει το ιντερνέτ. Εμένα μου βγάζει σοβάδες, και κρέμες νυκτός
-
Μιας και έχουμε εκλογές ειπα και γω να κάνω μια εξαίρεση και να ξαναδιαβάσω τις 3-4 τελευταιες σελίδες εδώ να δω αν υπάρχει πολιτισμός στις αντικρουόμενες απόψεις μπας και επανέλθω. Δυστηχώς διαπίστωσα οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα οπότε θα γράψω μόνο κάτι που με ενοχλεί πολύ στις εκλογές.
Λοιπόν εκτός από αυτούς που παραδοσιακά ψηφίζουν κάτι χωρίς να διαβασουν θέσεις/προγραμματα και απόψεις στελεχών ή να ασχοληθούν πολύ απλά γιατι ετσι εχω μάθει δεν εχω να πω κάτι
Για τα κομματόσκυλα επίσης δεν έχω να πω κάτι
Ομως για όλους τους υπολοίπους ανεξαρτητως τι ψηφίζετε θελω να εκφρασω κάτι που με πειράζει:
Με ενοχλεί πάρα πολυ που ολοι γνωρίζουμε οτι ενα πολύ μεγαλο ποσοστό ψηφίζουμε ουσιαστικά το μη χείρων βελτιστον, δηλαδή αυτό που θεωρούμε λιγότερο χειρότερο καθώς δεν βρίσκουμε/θεωρούμε κάποιον αρχηγό ή κόμμα αξίο για το καλύτερο και μετά βγαίνουν τα αποτελέσματα και αυτούς τους ψήφους τους πανυγυρίζουν λες και ταυτιζόμαστε με τις απόψεις τους.
Μακαρι να υπηρχε καποιος τρόπος να εκφράσω την δυσαρεσκεια μου ακόμα και σε αυτόν που ψηφίζω με κάποιον ψήφο αμφιβολίας. Δηλαδή όταν βγουν τα αποτελέσματα να το λάβουν υπόψιν τους πόσοι απλά τους ψήφισαν μη εχοντας και μεγαλη εμπιστοσύνη
Μπορει να λέω και βλακείες αλλά με ενοχλεί και ηθελα να το μοιραστω. Νιώθει καποιος το ίδιο?
Εδω να πω ότι το ακυρο/λευκό/ μη προσέλευση το θεωρώ λάθος
Φέτος λόγο ότι γίνομαι κουμπάρος στην Βόρεια Ελλάδα την ιδια μέρα των εκλογών λόγω ανωτέρας βίας δεν θα ψηφίσω καθόλου μετά από πάρα πολλά χρόνια αλλά αυτό το κάνω αναγκαστικά όχι συνειδητα. Δεν γίνεται να λείπω από τον γάμο αλλιώς θα εδινα το παρών όπως πάντα.
-
Καθόλου, τον Κασιδιάρη προβάλουν όλα αυτά και παρουσιάζουν τους οπαδούς του περισσότερους από αυτούς του Μητσοτάκη αλλά την απάντηση θα την λάβουν.
-
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λοιπόν εκτός από αυτούς που παραδοσιακά ψηφίζουν κάτι χωρίς να διαβασουν θέσεις/προγραμματα και απόψεις στελεχών ή να ασχοληθούν πολύ απλά γιατι ετσι εχω μάθει δεν εχω να πω κάτι
Για τα κομματόσκυλα επίσης δεν έχω να πω κάτιΥπάρχει και μια 3η κατηγορία, αυτών που ψηφίζουν βάσει ιδεολογίας καθαρά και μόνον!
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για τα κομματόσκυλα επίσης δεν έχω να πω κάτιΥπάρχει και μια 3η κατηγορία, αυτών που ψηφίζουν βάσει ιδεολογίας καθαρά και μόνον!
δεν εκατσα να βάλω όλες τις κατηγορίες ψηφοφόρων είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές απλά ανέφερα ποιους ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ σιγουρα, τίποτα παραπανω
αναφερω ξεκάθαρα για όλους τους υπόλοιπους οπότε είναι σαφες
-
Άσχετο σχετικό , ρε παιδιά τι σημαίνει αναπληρωματικο μελος επιτροπής;
Τι λαλακιες είναι αυτές;;;
Εμφανίζομαι ή όχι;
Να ψάξω για χαρτί γιατρού;
Τι να κάνω;Έτσι και αλλιώς είχα αποφασίσει να πάω Καλαματαρα το επόμενο ΣΚ , να προλάβω να χαρώ ίσως ένα από τα πιο ωραία μέρη στην Ευρώπη λίγο πριν πιάσουν οι μεγάλες ζέστες και η πολλή δουλειά για μένα.
-
Μπορει να λέω και βλακείες αλλά με ενοχλεί και ηθελα να το μοιραστω. Νιώθει καποιος το ίδιο?
Καθόλου βλακείες και νοιώθω 100% το ίδιο!!
-
Μιας και έχουμε εκλογές ειπα και γω να κάνω μια εξαίρεση και να ξαναδιαβάσω τις 3-4 τελευταιες σελίδες εδώ να δω αν υπάρχει ...
Tα ίδια και εγώ , αν και αυτή τη φορά έχω μια απύθμενη αντιπάθεια απέναντι στο Μητσοτάκη...
Κάποια στιγμή είχα γράψει πως πρέπει να οργανωθεί ένα τέτοιο κίνημα δυσαρεστημένων στην καλπη με κάποιο σύνθημα , σύμβολο, κλπ στα λευκά...
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μιας και έχουμε εκλογές ειπα και γω να κάνω μια εξαίρεση και να ξαναδιαβάσω τις 3-4 τελευταιες σελίδες εδώ να δω αν υπάρχει ...
Tα ίδια και εγώ , αν και αυτή τη φορά έχω μια απύθμενη αντιπάθεια απέναντι στο Μητσοτάκη...
Κάποια στιγμή είχα γράψει πως πρέπει να οργανωθεί ένα τέτοιο κίνημα δυσαρεστημένων στην καλπη με κάποιο σύνθημα , σύμβολο, κλπ στα λευκά...
δεν ξέρω πως απλά θα το ήθελα να μπορώ να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ ήταν η χειρότερη που έχουμε δει για μένα. Θεωρώ οτι έχουμε ζησει χειρότερες ως και πολύ χειρότερες. Και καλύτερες φυσικά
Ομως ο ιδιος ο Μητσοτακης με το που βγηκε στην φόρα το Σκανδαλο με τις υποκλοπές ασχετως πως τα πήγε η κυβερνηση του αν είχε λίγο τσίπα επάνω του θα έπρεπε να παραιτηθει και να γίνουν εκλογες νέου αρχηγου και να παραδοθει στην δικαιοσύνη να τον κρίνει.
Ντροπή του που δεν το έκανε
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άσχετο σχετικό , ρε παιδιά τι σημαίνει αναπληρωματικο μελος επιτροπής;
Τι λαλακιες είναι αυτές;;;
Εμφανίζομαι ή όχι;
Να ψάξω για χαρτί γιατρού;
Τι να κάνω;Έτσι και αλλιώς είχα αποφασίσει να πάω Καλαματαρα το επόμενο ΣΚ , να προλάβω να χαρώ ίσως ένα από τα πιο ωραία μέρη στην Ευρώπη λίγο πριν πιάσουν οι μεγάλες ζέστες και η πολλή δουλειά για μένα.
Κανονικά πρέπει να εμφανιστείς. Οι αναπληρωτές κάθονται αν δεν εμφανιστεί κάποιο κανονικό μέλος, για αυτό υπάρχουν. 9 στις 10 φορές σε στέλνουν σπίτι σου, γιατί εμφανίζονται οι κανονικοί.
-
Ποιος κόσμος; Εσύ και ο Κούλης που έχεις στην φωτο; Κόσμος... Βασικά κανείς δεν έχει βγει έτσι ξεδιάντροπα να υποστηρίξει κανένα κόμμα με φωτο....
-
@realzeus said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Ποιος κόσμος; Εσύ και ο Κούλης που έχεις στην φωτο;
Κόσμος... Βασικά κανείς δεν έχει βγει έτσι ξεδιάντροπα να υποστηρίξει κανένα κόμμα με φωτο....Σε κάνω quote για να μείνει αυτό που έγραψες και να γελάμε ακόμα περισσότερο.
Ντροπή είναι να πιστεύεις ότι με το τρολ- avatar υποστηρίζω κάποιο κόμμα. Ευτυχώς οι ultras ανήκετε ο ένας στους είκοσι (οκ αν πάρετε 6% κάτι παραπάνω αλλά στα ριπαπα μας πόσο μιας και βαριέμαι να το υπολογίζω, το ίδιο είναι μιας παραμένετε στα αζήτητα)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2