-
-
Τι είναι αυτό;
Το καταλάβαμε. Για τις αλλες ηλικίες;;
-
Ξεκάθαρο και πασιφανές ταξικό πρόσημο.
Απλά, οι φτωχότεροι ψηφίζουν λάθος κόμμα, πιστεύουν τις παπ@ριες του Τσίπρα... -
Χα, χα, χα. Πάντα έτσι ήταν στη χώρα σ' αυτό το ηλικιακό group. Μπορεί και στις άλλες χώρες.
Μικρός και ιδεαλιστής, αριστερός κι επαναστάτης. Μεγαλύτερος με υποχρεώσεις, το μυαλό στο κεφάλι και το βλέμα στην τσέπη, δεξιός. Πάντα ο ρεαλισμός υπερισχύει.
Αν κάποτε αλλάξουν τα πράγματα και οι μικροί μείνουν αριστεροί και όταν μεγαλώσουν, η χώρα θα έχει τελειώσει. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη Ευρωπαική χώρα με επίπεδο ζωής Λατινικής Αμερικής.
Πάλι η μετανάστευση θα σώσει όσους μπορέσουν σωθούν.
-
Ερώτηση.....
Ποτέ ξεκίνησε το κλείσιμο της οικονομίας επί πανδημίας;
Ημερομηνία ζητώ. -
Φασίστες πέταξαν αυτό το, πως το λένε, το άσπρο το πηχτό το πράγμα, στη μάπα του Υπουργού.
Πάλι καλά που δεν είναι κανένας φλωράκος αλλά σκληροτράχηλος Λοκατζής, και άντεξε την άνανδρη επίθεση που υπέστη...Καταδικαζουμε τη βία απ όπου κι αν προέρχεται!
Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.
Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.
Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.»
-
Eυτυχώς που μας ενημερώνει ο ακομμάτιστος νεοδημοκράτης φίλος Άντυ οτι οι νέοι είναι αφελείς, όχι ρεαλιστές και αριστεροί δλδ Συριζαίοι! Μιλάμε για εντελώς διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας στο μίξερ φυσικά με την εμμονή της ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερά και το κλασικό δεξιό ageism.
Εναλλακτικά μπορεί οι νέοι να έχουν δει τα χάλια της τωρινής κυβέρνησης και να θέλουν κάτι διαφορετικό από τους πειραματισμούς της Κεραμέως, του Πλεύρη και του Μπουμπούκου. Η χώρα έχει ΗΔΗ τελειώσει και δε φταίει καμία αριστερά εφόσον δεν κυβέρνησε ποτέ, εσείς και τα συνεταιράκια σας τη φέρατε σε αυτό το χάλι με τη διαφθορά, τους διορισμούς, τις απευθείας αναθέσεις, τις ανακεφαλαιοποιήσεις, την επίθεση στα εργασιακά, την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας και την καταστροφή της δημόσιας υγείας. 3 ονόματα γράφει η ταφόπλακα της Ελλάδας, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί να ζητήσετε ευθύνες και όχι στους νέους που οραματίζονται ένα καλύτερο ή έστω διαφορετικό μέλλον από τα χάλια που τους παραδώσατε.
Όσο για το επίπεδο ζωής Λατινικής Αμερικής, προτείνω μια βόλτα σε οποιοδήποτε εφημερεύον νοσοκομείο για να σβήσουν μια για πάντα οι ψευδαισθήσεις οτι οι βλαχοβαλκάνιοι Ελλάνιοι έχουν οποιαδήποτε σχέση με Ευρώπη. -
το εχω βαλει ημερες
κανατε κατι?
εκτος απο γαργαρα?
ε? -
Βλέπω πως μπλέξατε και τον @lap με τα πολιτικά και καταφέρατε και να τον βγάλετε εκτός ορίων ευγένιας και καλής συμπεριφοράς.
Και εγώ είμαι στα όρια να πετάξω λευκή πετσέτα στο τοπικό.
Κανονίστε να μείνετε μόνοι σας οι κουλικοί να ευλογάτε τα γένια σας...
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βλέπω πως μπλέξατε και τον @lap με τα πολιτικά και καταφέρατε και να τον βγάλετε εκτός ορίων ευγένιας και καλής συμπεριφοράς.
Και εγώ είμαι στα όρια να πετάξω λευκή πετσέτα στο τοπικό.
Κανονίστε να μείνετε μόνοι σας οι κουλικοί να ευλογάτε τα γένια σας...
μα, ειναι λεει ακομματιστοι
αχαχαχαχαχαχαχα
#axioi_tis_miras_tous -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όσο για το επίπεδο ζωής Λατινικής Αμερικής, προτείνω μια βόλτα σε οποιοδήποτε εφημερεύον νοσοκομείο για να σβήσουν μια για πάντα οι ψευδαισθήσεις οτι οι βλαχοβαλκάνιοι Ελλάνιοι έχουν οποιαδήποτε σχέση με Ευρώπη.
Όσοι έχετε τέτοιεες μηδενιστικές απόψεις (ανεξαρτήτως από το ποιος κυβερνάει) δεν έχετε παρά να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ να εισαχθείτε σε ένα αγγλικό ή σουηδικό νοσοκομείο αν ω μη γένοιτο σας φέρει η ανάγκη για κάτι τέτοιο.
Θα πρέπει δλδ να περάσετε την πρώτη πίστα (του πρωτοβάθμιου γιατρού) που θα σας δει και με 40 πυρετό μπορεί να αποφασίσει ότι εσείς ή το παιδί σας πρέπει απλά να κάτσετε σπιτάκι σας αγκαλιά με μια κουβέρτα περιμένοντας να περάσει η "ίωση" (μπορεί βέβαια να έχετε μηνιγγίτιδα, οκ, no problem, έχουμε κοινωνικό κράτος να δώσει επίδομα στο παιδάκι σας). Επόμενη πίστα (αν σας στείλει ο γιατρός) να περιμένετε στα εξωτερικά τους ιατρεία όπου η αναμονή μπορεί και να φτάσει το 8ωρο αφού δεν θα είσαστε "επείγον" περιστατικό.
Κάντε καμιά βόλτα παραέξω και μετά ελάτε να μιλήσετε, εδώ στο νοσοκομείο πάει όποιος γουστάρει και όποτε γουστάρει. Ζηλεύουμε το ξενοδοχειακό τον έξω και δεν έχουμε ιδέα για τα παραπέρα... -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όσο για το επίπεδο ζωής Λατινικής Αμερικής, προτείνω μια βόλτα σε οποιοδήποτε εφημερεύον νοσοκομείο για να σβήσουν μια για πάντα οι ψευδαισθήσεις οτι οι βλαχοβαλκάνιοι Ελλάνιοι έχουν οποιαδήποτε σχέση με Ευρώπη.
Όσοι έχετε τέτοιεες μηδενιστικές απόψεις (ανεξαρτήτως από το ποιος κυβερνάει) δεν έχετε παρά να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ να εισαχθείτε σε ένα αγγλικό ή σουηδικό νοσοκομείο αν ω μη γένοιτο σας φέρει η ανάγκη για κάτι τέτοιο.
Θα πρέπει δλδ να περάσετε την πρώτη πίστα (του πρωτοβάθμιου γιατρού) που θα σας δει και με 40 πυρετό μπορεί να αποφασίσει ότι εσείς ή το παιδί σας πρέπει απλά να κάτσετε σπιτάκι σας αγκαλιά με μια κουβέρτα περιμένοντας να περάσει η "ίωση" (μπορεί βέβαια να έχετε μηνιγγίτιδα, οκ, no problem, έχουμε κοινωνικό κράτος να δώσει επίδομα στο παιδάκι σας). Επόμενη πίστα (αν σας στείλει ο γιατρός) να περιμένετε στα εξωτερικά τους ιατρεία όπου η αναμονή μπορεί και να φτάσει το 8ωρο αφού δεν θα είσαστε "επείγον" περιστατικό.
Κάντε καμιά βόλτα παραέξω και μετά ελάτε να μιλήσετε, εδώ στο νοσοκομείο πάει όποιος γουστάρει και όποτε γουστάρει. Ζηλεύουμε το ξενοδοχειακό τον έξω και δεν έχουμε ιδέα για τα παραπέρα...Το ίδιο μου έχει πει και καλός φίλος που ζει Αγγλία. Δε σε στέλνουν νοσοκομείο με τίποτα. Μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν χειροτερέψεις και δεν προλάβεις να πας νοσοκομείο, πεθαίνεις σαν το σκυλί στ΄αμπέλι.
Στη Γερμανία δεν υπήρχε και απ' ότι ξέρω ούτε τώρα υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση. Οποιαδήποτε στιγμή πας νοσοκομείο και έχεις πολύ καλή περίθαλψη. Κι εκεί όμως έχουν σημαντικά προβλήματα με το κόστος και την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Και τα τελευταία χρόνια δίνουν και φοροαπαλλαγές και κίνητρα για ιδιωτική ασφάλεια.
Φυσικά στην Ελλάδα οι αριστεροί ζουν στο δικό τους κόσμο, οπότε "μη μου τους κύκλους τάραττε". Είναι ο συνδυασμός άγνοιας, ασχετοσύνης και έλλειψης πληροφόρησης που τους οδηγεί σε μη ρεαλιστικές απαιτήσεις και ζητούμενα? Ή απλώς πέφτουν θύματα εκμετάλευσης από την ηγεσία τους?
Μάλλον όλα μαζί. Ανάλγητοι, λαικιστές ηγέτες που κάνουν τα πάντα για την εξουσία και εκμεταλεύονται την ασχετοσύνη και τις ανθρώπινες αδυναμίες των ψηφοφόρων τους προς όφελός τους. -
Έχουμε Υγεία 12 φορές καλύτερη απ' το Βέλγιο, κι οι ακομμάτιστοι Νεοδημοκράτες ΝΑΙ το πανυγηρίζουν!
-
Φίλος μόνιμος κάτοικος Σουηδίας εδώ και 40 χρόνια αναγκάστηκε να έρθει Ελλάδα να κάνει μαγνητική γιατί εκεί δεν την δικαιολογούσαν παρότι είχε ήδη πάθει 2 μικρά εγκεφαλικά. Σε ιδιωτικό δε που απευθύνθηκε του ζήτησαν γνωμάτευση αν θυμάμαι καλά.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η υγεία στην Ελλάδα είναι αυτή που μας αξίζει. Διαβάστε και για το κάποτε υποδειγματικό NHS στην Αγγλία…να σου λέει Έλληνας εργαζόμενος σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ ότι αν αρρωστήσει θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα έρθει Ελλάδα…και επειδή πέρασε σοβαρότατη ασθένεια, εδώ έγινε καλά και όχι εκεί. -
Εγώ να σοβαρευτώ;
Ο πίνακας πιο πάνω είναι ψεύτικος;
Όποιος σχολιάζει τον πίνακα ειναι λασπολογος;
Συνεχίζεις τους χαρακτηρισμούς;Εσύ σωστε μου αναλυτή, τι βλέπεις στον πίνακα πιο πάνω, για κάνε μας μια απλά ανάλυση του κόστους παραγωγής. Πως μπορούμε να το μετριάσουμε αυτό το κόστος ώστε να μην επηρεάσει τις εξαγωγές μας;
-
Τα στοιχεία είναι από την Eurostat.
Μπορείς να ζητήσεις να ασκηθεί δίωξη στην Eurostat για ψευδή στοιχεία. Μέχρι τότε δεν είσαι σε καμία θέση να αμφισβητήσεις την eurostat τα στοιχεία της οποίας τα παρέχει η ΕλστατΤελικά πες μας επίσημα αν είναι ψεύτικος ο πίνακας. Θέλω να το δούμε γραμμένο από εσένα.
-
Επιμένεις σε φαντασιώσεις δικές σου που βγάζει το μυαλουδακι σου.
Έχεις ιδέα πως λειτουργεί η Ελστατ και eurostat και τι εργαλείο είναι για την ε.ε και τις κυβερνήσεις;
Νομίζεις πως είναι ένα απλό site σαν αυτά που διαβάζεις;Η τελευταία φορά που αμφισβήτησε η Ελλάδα τα στοιχεία, έχασε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
-
επισημα ειναι τα στοιχεια που βλεπω παραπανω
το pc που αναφερεται ειναι της εε
καντε αυτο το search για περισσοτερα: eurostat nrg_pc_205 -
φυσικα δεν καταλαβαινω τη πρεμουρα του αληθινου ή οχι
πολιτικα οτι θελει βλεπει ο καθενας και οπως θελει τα μεταφραζει
εαν καναμε κατι διαφορετικο δεν θα ειχαμε την καταντια που εχουμε
(*) και με εμενα μεσα
-
Εσύ @argosxolos περιγράφεις την προσωπική σου ιστορία και κρίνεις εξ ιδίων όπως η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού. Θα μπορούσα να έχω το χρόνο να τσουγκρανίζομαι και να γράφω ιστορίες αλλά ευτυχώς δεν τον έχω, επέλεξα τον ιδιωτικό τομέα για να είμαι ελεύθερος, να μην ανήκω πουθενά και να μην δίνω λογαριασμό σε κανέναν.
Για επαγγελματικούς λόγους συναναστρέφομαι κάθε μέρα με εταιρίες και επαγγελματίες μικρούς,μεσαίους και λίγο παραπάνω από μεσαίους και έχω σφαιρική άποψη. Κάποιοι είναι επιτυχημένοι και κάποιοι άλλοι όχι. Δεν έχουν όλα μια ανάγνωση και ο κάθε ένας έχει τα δίκια του, μικρά η μεγάλα, όπως και ευθύνες για τις επιλογές του. Για κάθε παρασιτικό καπετάν ξύσταρχο θα υπάρχει και ένας νοσοκομειακός Ιατρός καλή ώρα σαν τον πρωτοξάδερφο μου, που παίρνει ψίχουλα για αυτό που προσφέρει. Ανισσοροπίες υπάρχουν παντού. Δε θα δεχτώ όμως να κλαίνε οι χήρες να κλαίνε και οι παντρεμένες γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος μισθωτός του ιδιωτικού τομέα σε πολύ χειρότερη μοίρα από τον μέσο ΔΥ, είτε τον παλιό, είτε τον νέο.
Κατά τα άλλα όντως ισχύει σε μεγάλο βαθμό, το όπου φτωχός και η μοίρα του και σε αυτό δε διαφωνούμε όπως και στο ότι ουδείς ουρανοκατέβατος μέσω παρθενογέννεσης. Όλοι έχουν μια ιστορία.. όσοι δεν ανήκαν στους τυχερούς με το καλό background αλλά είχαν το θάρρος και τα εχέγγυα/σπουδές την κάνανε για άλλες πολιτείες (και καλά κάνανε)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2