-
Δε συμφωνώ με τα λαϊκα δικαστήρια. Αυτά να τα βλέπουν όσοι φαντάζονται να τρώνε ξύλο οι άλλοι...
-
Το αστείο είναι Χαρη πως επειδη κάθε αριστερός θεωρεί ότι οι άλλοι... του χρωστούν, εσύ που έχεις λιγότερα να χάσεις από το γάτο, θα πρέπει να τα χάσεις. Ο γάτος μάλλον δεν έχει να χάσει τπτ.
-
Προσωπικά, όπως ένιωσα αποτροπιασμό όταν χτύπησαν τον Βαρουφάκη (που είναι πιο κοντά στην ιδεολογία μου), έτσι είχα νιώσει όταν χτύπησαν τον Χατζηδάκη. Ο σκοπός του αγωνιστή δεν είναι να βλάψεις τον ιδεολογικό σου αντίπαλο. Σκοπός είναι μην τον αφήσεις να εφαρμόσει την ιδεολογία του! Ούτε το σκουλήκι που λέγεται Πορτοσάλτε δεν θέλω να πάθει κακό. Απλά να μην κάνει κακό με αυτά που λέει.
-
Όταν μας συμφέρει ποσταρουμε ματωμένο Κωθτη και την ίδια ώρα πανηγυρίζουμε για ματωμένο προφήτη Βαρουφ. Αλλά άλλες θέλουν να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει...
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προσωπικά, όπως ένιωσα αποτροπιασμό όταν χτύπησαν τον Βαρουφάκη (που είναι πιο κοντά στην ιδεολογία μου), έτσι είχα νιώσει όταν χτύπησαν τον Χατζηδάκη. Ο σκοπός του αγωνιστή δεν είναι να βλάψεις τον ιδεολογικό σου αντίπαλο. Σκοπός είναι μην τον αφήσεις να εφαρμόσει την ιδεολογία του! Ούτε το σκουλήκι που λέγεται Πορτοσάλτε δεν θέλω να πάθει κακό. Απλά να μην κάνει κακό με αυτά που λέει.
Σαν και σένα Αλέξανδρε δεν είναι πολλοί. Δυστυχώς.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σαν και σένα Αλέξανδρε δεν είναι πολλοί. Δυστυχώς.
Θέλω να πιστεύω ότι είμαι σωστός Αριστερός, φίλε μου.
-
ποιος ειναι πιο κοντα που?
καλο!!!! -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ποιος ειναι πιο κοντα που?
καλο!!!!Θεωρητικά...
-
Και εγώ δεν θέλω να χτυπάνε πολιτικούς ή δημοσιογράφος. Ούτε καν το σκουλήκι τον Μπογιόπουλο δεν θέλω να του κάνουν κακό.
Γιατί τα σκουλήκια μου θυμίζουν τον Τοτό και το σκουλήκι. Ωραίο ανέκδοτο. -
Αυτή είναι η ΝΔουλα. Ο Κωθτηθ ο άγιος άνθρωπος αυτό το νόμο κατέβασε και ηδονισμενοι αντικρατιστες γουσταραν.
57 φέρετρα αργότερα και πάλι τα ίδια παρόλο το κλάμα τους.
Εμένα αν και δεν με αφορά αμεσα τίποτα από αυτά ήμουν στις διαδηλώσεις και των δύο νομοσχεδιων του τουρτακια επειδή πολύ απλά είναι θέμα δημοκρατίας.
Όταν το μόνο που σε νοιάζει είναι το πώς δεν θα αφήσεις τον άλλο να απεργησει για να μη χαλάσει η σούπα της αριστείας είδαμε με το χειρότερο τροπο τι μπορεί να συμβεί. -
Δεν θα αναλωθούμε άλλο στα συνδικαλιστικά, το είπανε κι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι που ρώταγαν "γιατί δεν κάνετε απεργίες;"
Ο Λαός θα μιλήσει στις κάλπες, για να αποφασίσει αν θα είναι ο Κυργιάκος (μπορεί κι ο Σπυρίδων) ή ο Αλέξης που θα τον ξανασοδομήσει μέχρι θανάτου.
-
Τα πράγματα είναι απλά, η χώρα από το 1981 έχει πάθε πασοκοποίηση και αυτή είναι η καταστροφή μας. Κυβερνάει μόνιμα μια κυβέρνηση με νοοτροπία και πολιτική ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα από την ταμπέλα και το χρώμα. Όσο μένει η πασοκίλα τόσο πιο βαθια στα σκατά βουλιάζουμε και προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει διέξοδος, παρά μόνο να μας πάρει μια άλλη χώρα. Ελπίζω τουλάχιστον ο γιός μου να φύγει εξωτερικό και να έρχεται εδώ μόνο για διακοπές.
-
Μάλιστα...χτύπησαν τον Βαρουφάκη.
Ψελισσαν ένα... ψήφισες τα μνημόνια σαν δικαιολογία οι ηλίθιοι.
Μπράβοι της νύχτας μάλλον.
Βρήκαν ευκαιρία μέσα στην αναμπουμπούλα οι τσατσοι του καθεστώτος να χτυπήσουν τον μεγαλύτερο επικριτή της ΑΕ που έχει στηθεί και της σαπιλας σαν αυτή που σκότωσε τα παιδιά προχθές. -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε συμφωνώ με τα λαϊκα δικαστήρια. Αυτά να τα βλέπουν όσοι φαντάζονται να τρώνε ξύλο οι άλλοι...
Μα γιατί;
Πως αλλιώς θα έρθει η ανατροπή; Η ταξική η πάλη; Η αλλαγή;
Όλοι τους λοιπόν στο τρένο και όπου πάει...Τι είπε και ο Μπαρούφ ε; Ήταν μπράβοι. Δεν ήταν αντιεξουσιαστές, ούτε αριστεριστές, ούτε αναρχικοί. Ήταν μπράβοι.
Τι κάνει ο άνθρωπος για να μην χάσει ψηφαλάκια. Τρώει ξύλο, τον στέλνουν στο νοσοκομείο και αυτός αναφέρεται σε μπράβους των Εξαρχείων. Μπράβοι στα Εξάρχεια. Χειρότερα τα έκανε με αυτή τη δήλωση. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα πράγματα είναι απλά, η χώρα από το 1981 έχει πάθε πασοκοποίηση και αυτή είναι η καταστροφή μας. Κυβερνάει μόνιμα μια κυβέρνηση με νοοτροπία και πολιτική ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα από την ταμπέλα και το χρώμα. Όσο μένει η πασοκίλα τόσο πιο βαθια στα σκατά βουλιάζουμε και προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει διέξοδος, παρά μόνο να μας πάρει μια άλλη χώρα. Ελπίζω τουλάχιστον ο γιός μου να φύγει εξωτερικό και να έρχεται εδώ μόνο για διακοπές.
Ενώ πριν ήταν μια χαρά. Άσε μας ρε Φάνη που φταίει το ΠΑΣΟΚ...
-
Για όποιον δεν το ήξερε η επίθεση στο Βαρουφακη είναι από μπράβους. Επιθέσεις προς κυβερνητικά στελέχη είναι από το λαό!!!
Ξεφτιλισμένα άτομα.
-
Ξεφτυλισμένοι που κάθονται και τους δέρνουν, τι περιμένεις...
-
Επειδή ψιλοβαριέμαι τις κόντρες, γιατί γράφετε πολλά και μετά δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω, θα κάνω μία προσωπική αναφορά..
Ας πάμε πίσω 20 χρόνια.
Εχω φίλους που ήταν πασόκοι φανατικοί τότε... Πάνω από 10. Οι γυναίκες τους ενίοτε κοίταζαν και αριστερότερα... Τα παιδιά τους το ίδιο...
Εγώ με τον χοντρό κλασσικά, μου την έπεφταν, παρ΄ όλο που τους έλεγα που θα καταλήξουμε με το πασοκικό σύστημα διακυβέρνησης...
Επιστρέφουμε στο 2023...
Ολοι τώρα μου την πέφτουν πάλι...
Γιατί τόλμησα να κράξω τον Κούλη...
Ποιος είναι καλύτερος από τον Κούλη μου λένε, που σημειωτέον ψηφίζουν ανελλιπώς νδ από το 2012 και μετά.
Εκτός ενός. Που μένει Πασοκ... και ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και ΠΑΟ στην Αθήνα. Εχει γεννηθεί βόρεια Ελλάδα.
Από την άλλη βλέπω θα αρχίσουν τώρα να ψάχνουν για υπαίτιους για τις συμβάσεις σε βάθος 15 χρόνων.
Δεν νομίζω ότι θα αφήσουν να βρουν τους εαυτούς τους.
Αλλά βρε παιδί μου , το κύριο θέμα λέει των ξένων μμε στην κηδεία του Κωνσταντίνου, ήταν να βρουν φωτό με τον βασιλιά της Ισπανίας να χαιρετάει τον πατέρα του...
Είναι μεσογειακοί και οι άλλοι λαοί, αλλά και η Ιταλία έστειλε τον Κράξι στην εξορία και πέθανε στην Τυνησία και ο Χουάν Κάρλος που ανέχθηκε τις λαμογιές της κόρης του και του συζύγου της, υποχρεώθηκε σε παραίτηση και εξορία...
Ακριβώς όπως έκαναν και οι αρχαίοι...
Γιατί τελικά η εξορία αντί για την φυλακή, ίσως είναι προτιμότερη και η ξεφτίλα μεγαλύτερη, ενώ οι διάδοχοι τους θα έχουν κάτι παραπάνω να φοβούνται.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι είπε και ο Μπαρούφ ε; Ήταν μπράβοι. Δεν ήταν αντιεξουσιαστές, ούτε αριστεριστές, ούτε αναρχικοί. Ήταν μπράβοι.
Τι κάνει ο άνθρωπος για να μην χάσει ψηφαλάκια. Τρώει ξύλο, τον στέλνουν στο νοσοκομείο και αυτός αναφέρεται σε μπράβους των Εξαρχείων. Μπράβοι στα Εξάρχεια. Χειρότερα τα έκανε με αυτή τη δήλωση.Πόσο δίκιο είχες ρε συ.
Μπράβος ετών 17, από αναρχική ομάδα...αντιεξουσιαστών.17χρονος μπράβος. Ντούκι πλάκωσε τον Μπαρούφ.
Α ρε Μπαρούφ. Βιάστηκες πολύ.
-
Ε ναι φυσικά. Μην χαθεί το μεροκάματο. Και μην μείνει η Βουλή χωρίς Καραμάν-Αλή. Και που θα δουλέψει μετά το παιδί; Ντελιβεράς; Δεν προβλέπεται.
Ποιος έχασε την ντροπή για να την βρει δαύτος; Είναι που η ΝΔούλα κάνει την διαφορά στην ηθική.
Πouτσες κατσαρές.Ο Κ. Καραμανλής μιλά πρώτη φορά μετά τα Τέμπη: Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ
Αποκαλύπτει ότι δεν προτίθεται να μην είναι υποψήφιος και εξηγεί: «Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ότι συνέβη να με στείλει σπίτι του. Ο λαός όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά.
https://www.iefimerida.gr/politiki/o-k-karamanlis-mila-proti-fora-meta-ta-tempi-na-me-krinei-o-laos-prepei-na-apohoriso-ohi-o
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2