-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλό johan. Ας περάσουμε όμως από το φαντασιακό κόσμο της αριστεράς με τα video και τα animation, στον πραγματικό κόσμο που βασιλεύει η δεξιά.
Ο ουρανός είναι μπλε. Η θάλασσα είναι μπλε. Η σημαία μας είναι μπλε. Το κόμμα είναι μπλε. Και πάνω απ' όλα.
Το α3 μου είναι μπλε. Οπότε υπόκλιση στα μπλεΩραίο το Α3 σου Andy!!!
Κουκλί!
Και τρίπορτο που πλέον είναι και σπάνια πουλιά γενικά τα 3πορτα!
Χρηματοκιβώτιο σε σχέση με τα σημερινούς κουβάδες BSUV , κορυφαίο πάτημα , compact και πιο μανιτζέβελο απο supermini.
Κοίτα μην κάνεις το λάθος και την πατήσεις για κανένα απο δαύτα.
Περίμενε μέχρι κάποιο αξιοπρεπές ηλεκτρικό σε καλή τιμή μετά την επόμενη πενταετία.Και δεν ξέρω αν έχεις παιδιά , μετά τα 2,5 που περπατάνε καλά , τους ανοίγεις την πόρτα και το μπροστινό κάθισμα ,πατάνε στα μαρσπιέ, σκαρφαλώνουν μόνα τους στο καθισματάκι τους και εσύ μέσα στηριζόμενος στο μπροστινό κάθισμα με μια απλή έκταση των χεριών τους δένεις τις ζώνες και στα 2!
Ούτε γύρω γύρω απο την μια πόρτα στην άλλη με κίνδυνο κάποιο να σου φύγει ,ούτε σκύψιμο να δέσεις τις ζώνες -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ αν είσαι πάνω απο 1,80 -, ούτε να σου φεύγει κάθε φορά η μέση να τα σηκώνεις να μπούν μέσα στα SUV αφού λόγω ύψους δεν φτάνουν μόνα τους.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το αυτοκίνητο αυτό είναι για ταξίδια. Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, έχει πάει Γερμανία και έχει έρθει κάμποσες φορές. Πας με 150-160 εθνική κι είναι σα σταματημένο. Συνεισφέρει και το κάθισμα και η χαμηλή θέση οδήγησης, μπορείς να οδηγείς ξεκούραστα για ώρες.
Αυτό ήθελα απ' αυτό όταν το πήρα και μου το έδωσε με το παραπάνω.
Και φυσικά έχει μεγαλώσει ο γιός μου μέσα με το καρεκλάκι του κλπ.
Κάποια στιγμή βέβαια θα το αλλάξω. Όταν βρω όμως κάποιο καινούργιο που θα μου κάνει κλικ. Κανένα απ' όσα οδηγήσει έως τώρα δε μου έχει κάνει τόση εντύπωση και τόση διαφορά που να πω χαλάλι του, το πετάω το α3 και πάνω να δώσω 30k να πάρω το καινούργιο.
Μάλλον με κάποιο αντίστοιχο euro7 θα κλείσω την οδηγική μου καριέρα πάντως. Θέλω το τελευταίο θερμικό μοτερ της vw, τα ηλεκτρικά τα αφήνω για τη νέα γενιά.Ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα,
μόνο με το Α3 sportback του 2019 που λίγο πριν αλλάξει μοντέλο το έδιναν με 20κ άξιζε να το αλλάξεις και θα έιχες και τα χρήματα σου μέσα σήμερα , ή με κάποια Α4 B9 1.4 TSI 150 που εμφανίστικαν απο leasing με 50-60κ χιλιόμετρα στα 16.000 ευρώ περίπου στην αγορά μεταχειρισμένων κάπου το 2021 αν θυμάμαι καλά.Το B9 καλύτερο και πιο εξελιγμένο Α4 που έχει φτιαχτεί ποτέ -λίγο πρίν το marketing αρμέγματος με τα ψευτοSUV ισοπεδώσει οριστικά τα πάντα στην αυτοκινητοβιομηχανία απο πλευράς μηχανολογικής βελτίωσης- στα πλαίσια του έντονου διαχρονικού ανταγωνισμού με την 3αρα και την C , και γενικά όταν μιλάμε για Α4 μιλάμε και για το καλύτερο αυτοκίνητο απο το 85% των αυτοκινήτων που κυκλοφορεί στον δρόμο αυτή την στιγμή.
Το Α4 δεν υπάρχει σαν αυτοκίνητο. Είναι πραγματικά Θεϊκό. Εδικά για ταξίδια. Παλιότερα, όταν μιλάγαμε για το πάτημα του Α3 το συγκρίναμε με το Α4, ήταν η βάση αναφοράς. Δεν μ' έπαιρνε όμως οικονομικά όταν πήρα το Α3, πάντα το 4άρι ήταν αρκετά ακριβότερο.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λήξη πανδημίας με άλλα λόγια.
Εδώ και καιρό.
Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επέστρεψαν στην δουλειά τους?
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λήξη πανδημίας με άλλα λόγια.
Εδώ και καιρό.
Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επέστρεψαν στην δουλειά τους?
Οι μόνιμοι κανονικά.
-
-
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Nτροπή απλά...
Το ξανάγραψα προχθές:
« η έφεση που άσκησε το Δημόσιο στηρίζεται σε έξι λόγους, νομικούς και πραγματικούς, ανάμεσα στους οποίους και ότι η φονική πυρκαγιά υπήρξε «περιστατικό ανωτέρας βίας», δηλαδή ότι ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστεί.»
ενώ επικαλείται «αιφνίδια μεταβολή του καιρού», «σπανιότητα και ιδιαιτερότητα της τόσο ραγδαίας αύξησης της έντασης των ανέμων σε τοπικό επίπεδο», ενώ φτάνει έως το σημείο να ισχυρίζεται ότι «υπήρξε αντικειμενική αδυναμία πτήσης των εναέριων μέσων κατά τις απογευματινές ώρες του δυστυχήματος λόγω καιρικών συνθηκών».
Παράλληλα, στην έφεση αναφέρεται ότι η έλλειψη εισήγησης από την Πυροσβεστική για εκκένωση της περιοχής δεν επέφερε το θανατηφόρο αποτέλεσμα με την εκατόμβη των νεκρών, ενώ διατυπώνεται και ο ισχυρισμός ότι ελήφθησαν μέτρα «άκρας επιμέλειας» και πως «η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν αδράνησε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της, αλλά, αντιθέτως, επιστράτευσε άμεσα όλη τη διαθέσιμη δύναμη για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Παρά ταύτα, δεδομένου του τεράστιου πλήθους των ταυτόχρονων εστιών φωτιάς που εκδηλώνονταν σε διάφορα σημεία στην επίδικη περιοχή, και λόγω της ταχύτητας εναέριας και επίγειας μεταφοράς καυτρών, δεν κατέστη δυνατή αντικειμενικά η αντιμετώπιση όλων των περιστατικών…».
Παράλληλα απέρριψε τον ισχυρισμό του Δημοσίου στη δίκη, που έχει προκαλέσει αίσθηση, ότι δηλαδή η ίδια η παθούσα είχε ευθύνη για τον τραγικό θάνατό της, καθώς στο δικόγραφο του Δημοσίου είχε σημειωθεί ότι «λόγω της ενέργειας της ίδιας της θανούσας να αποχωρήσει αυτοβούλως, πεζή, από την οικία της, που, εν τέλει, παρέμεινε αλώβητη από την πυρκαγιά, οπότε εάν αυτή είχε παραμείνει εκεί, θα ήταν ασφαλής»(!)
-
Εδώ νομοθετούν και περνούν διατάξεις σε μια κόλλα χαρτί για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε επιδόματα, φοροαπαλλαγές , έργα σε δικούς τους , αναθέσεις , δρόμους , διόδια κλπ και δεν μπορούν σε κάτι που αποτελεί ιστορική Εθνική τραγωδία να δώσουν άμεσα και γρήγορα τις νόμιμες αποζημιώσεις.
Εδώ προσέχουν κάθε cent του δημοσίου χρήματος μην σπαταληθεί.
Οργανωμένο έγκλημα λέγεται αυτό.
Και αλλού τα πράγματα είναι τραγικά και καθόλου αστεία τελικά...
Ο προστάτες του Γρηγόρη Δημητριάδη
Πρωτοφανής κινητοποίηση ενστόλων για τον Γρηγόρη Δημητριάδη
https://www.tovima.gr/2023/02/20/politics/o-prostates-tou-gr-dimitriadi/Ξέρω δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος αλλά...τι γίνεται ρε παιδιά;
-
Επιμόρφωση εκπαιδευτικών με "πρωκτικό συγκρατητή" και "τακτοποιημένο φρικιό". Καταλάβατε κ. Καθηγητά;
-
Ξέρω δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος αλλά...τι γίνεται ρε παιδιά;
Πολίτες γελούσαν ή κοπρίτες;
Μόνο κοπρίτες και αλήτες θα γελούσαν ειρωνικά όταν τους μιλάει ένας άνθρωπος σε μία εκδήλωση. Η απόλυτη ξεφτίλα.
Θα ήθελα όμως να γίνει πρωθυπουργός κάποιος άλεξις ή κάποιος γιάνις και όταν θα μιλάνε σε εκδηλώσεις από κάτω να τους κοροϊδεύουν και να χαχανίζουν.
Πραγματικά αυτό θέλω.
Αλλά φταίει ο Μητσοτάκης. Κανονικά θα έπρεπε να κόβει κώλους. Τον έχουν καβαλήσει οι αλητάμπουρες και τον έχει φάει η πολύ αστική ευγένεια.
-
-
-
Θλιβερή ημέρα για την δημοκρατία μας και ειδικά για τον Σύριζα.
Πρώην υπουργός καταδικάζεται με την ανώτατη ποινή για παράβασή καθήκοντος.
Μόνο ο Ανδρέας και ο Κουτσόγιωργας , επι διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Καλογρίτσας λάδι.
Άντε τώρα , μπορεί πλέον να ανακοινωθεί και επίσημα, επιτέλους η ημερομηνία των εκλογών.
Και φυσικά απο σήμερα η δικαιοσύνη να ξεκινήσει την έρευνα των καταγγελιών για σακκούλες με χρήματα προς τον Ζύριζα με καθημερινή ενημέρωση απο τα ΜΜΕ για την εξέλιξη της.
Καλό τριήμερο!
-
Ο Καλογρίτσας λάδι.
Άντε τώρα , μπορεί πλέον να ανακοινωθεί και επίσημα, επιτέλους η ημερομηνία των εκλογών.
Και φυσικά απο σήμερα η δικαιοσύνη να ξεκινήσει την έρευνα των καταγγελιών για σακκούλες με χρήματα προς τον Ζύριζα με καθημερινή ενημέρωση απο τα ΜΜΕ για την εξέλιξη της.
Καλό τριήμερο!
Υπέροχη μερα για τη δημοκρατία μας να καταδικάζεται ΚΑΙ πρωην υπουργος ( και όχι να καλυπτεται απο την πολιτικη του ιδιοτητα ) για τα αδικηματα του ...
Η απόφαση δεν επιδεχεται αμφισβήτησης , είναι αμετακλητη -
@taxidiwtis said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Καλογρίτσας λάδι.
Καλό τριήμερο!
Υπέροχη μερα για τη δημοκρατία μας να καταδικάζεται ΚΑΙ πρωην υπουργος ( και όχι να καλυπτεται απο την πολιτικη του ιδιοτητα ) για τα αδικηματα του ...
Η απόφαση δεν επιδεχεται αμφισβήτησης , είναι αμετακλητηΤο θλιβερή ήταν αντιγραφή απο την ανακοίνωση της ΝΔ, στο πνεύμα πως σπιλώνει το άσπιλο ελληνικό πολιτικό σύστημα μια τετοια απόφαση.
Ειρωνικά το έγραψα και εγώ.
Το ότι περίμεναν την απόφαση αυτή για να αρχίσουν την πολιτική σπέκουλα και η εισαγγελέας που είχε εισηγηθεί την αθώωση σήμερα ήταν άρρωστη και εξαφανίστικε , ο Καλογρίτσας λάδι ,είναι σχόλιο μου που καυτηριάζει το πολιτικό παιχνίδι πίσω απο μια απόφαση της διακαιοσύνης.
-
@taxidiwtis said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Καλογρίτσας λάδι.
Καλό τριήμερο!
Η απόφαση δεν επιδεχεται αμφισβήτησης , είναι αμετακλητηΤο θλιβερή ήταν αντιγραφή απο την ανακοίνωση της ΝΔ, στο πνεύμα πως σπιλώνει το άσπιλο ελληνικό πολιτικό σύστημα μια τετοια απόφαση.
Ειρωνικά το έγραψα και εγώ.
Το ότι περίμεναν την απόφαση αυτή για να αρχίσουν την πολιτική σπέκουλα και η εισαγγελέας που είχε εισηγηθεί την αθώωση σήμερα ήταν άρρωστη και εξαφανίστικε , ο Καλογρίτσας λάδι ,είναι σχόλιο μου που καυτηριάζει το πολιτικό παιχνίδι πίσω απο μια απόφαση της διακαιοσύνης.
«Την ανώτατη ποινή που προβλέπει ο νόμος, δύο χρόνια φυλάκιση, με τριετή αναστολή επέβαλε το Ειδικό Δικαστήριο στον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ενώ στον Χρήστο Καλογρίτσα επιβλήθηκε χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.»
Αυτό σημαίνει πως αν δεν ξαναείναι Υπουργός εντός 3ετίας να ξαναπαραβεί το καθήκον, δεν τρέχει κάστανο... κι ο Καλογρίτσας, αν δεν έχει τα μετρητά, μπορεί να κάνει διακανονισμό σε δόσεις;
Αδυσώπητος ο νόμος!...
Ο Μεγαλοδύναμος τους φύλαξε και δεν παραποίησαν κανα απολυτήριο Δημοτικού...
-
Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα στο Ινστιτούτο της Φλωρεντίας.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2023-2024 εκπαιδευτικό έτος στο παράρτημα της Ελλάδας.Υπεύθυνος προγράμματος: Dr. Nick Pappas
Πληροφορίες: 2103378400
Διεύθυνση: Πλ. Ελευθερίας 1, Αθήνα 105 53 -
Ουχί ηθικό μπλεονέχτημα, απλά "ηθικός" μπλεονέχτης...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξέρω δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος αλλά...τι γίνεται ρε παιδιά;
Πολίτες γελούσαν ή κοπρίτες;
Μόνο κοπρίτες και αλήτες θα γελούσαν ειρωνικά όταν τους μιλάει ένας άνθρωπος σε μία εκδήλωση. Η απόλυτη ξεφτίλα.
Θα ήθελα όμως να γίνει πρωθυπουργός κάποιος άλεξις ή κάποιος γιάνις και όταν θα μιλάνε σε εκδηλώσεις από κάτω να τους κοροϊδεύουν και να χαχανίζουν.
Πραγματικά αυτό θέλω.
Αλλά φταίει ο Μητσοτάκης. Κανονικά θα έπρεπε να κόβει κώλους. Τον έχουν καβαλήσει οι αλητάμπουρες και τον έχει φάει η πολύ αστική ευγένεια.
Πολιτες ηταν. Ετσι ειναι οι πολιτες αντιδρουν στις ηλιθιοτητες δεν ειναι προβατα.
Α, και ο αλεξις, ο γιανης, ο ηλιας και οποιος αλλος να ηταν και να ελεγε ηλιθιοτητες, γιουχα και χαχανα του πρεπουν. Η αστικη ευγενεια μας εφαγε και τους αφησαμε να μας ρημαξουν τις ζωες. Αν ηξεραν οτι μολις εμφανιστουν θα ακουσουν γιουχαισματα και χαχανητα μαλλον θα εκαναν περισσοτερα για τους πολιτες.
Αντε με το κωλοσογο. Φιλελευθεροι και αντικρατιστες στα λογια αλλα απο το κρατικο βυζι τρεφονται γενιες τωρα οι βδελες.
-
Ωραία αντίδραση. Άντε να ξεκινήσουν και τα κλωτσομπουνίδια. Εμπανάσταση...
-
Jumbo κάλτσα.
0.99e
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2