-
Βρέθηκε αυτός που ούτε η μάνα του τον ξέρει!
-
Είχαμε μια ανησυχία για τις παντελώς άγνωστες μάνα και αδελφή του διάσημου Β. Τσιάρτα.
Μάλλον θα έχουν αντίθετα εκλογικά ίσως και άλλα συμφέροντα.
Τώρα για τον τραπεζικό, που η τράπεζα του χρεωκόπησε, αλλά αυτός θα άρπαξε την εθελούσια και τα μπόνους όλα μια χαρά.
Μια χαρά κάνουν και φοροδιαφεύγουν οι απλοί άνθρωποι, που θα τους κουνήσουν το δάχτυλο οι καταστροφείς της χώρας που δεν πληρώνουν ποτέ και νόμιμα κανένα φόρο.
-
Υπάρχουν θέματα στις οικογένειες, λεφτά, διορισμοί, χωράφια, τι ψάχνεις τώρα.
Ασε που μπορεί να περίμεναν να πάρουν από τον κόπο του Τσιάρτα και να μην τους έδωσε και να βρήκαν αφορμή.
Μάλλον διαφήμιση του έκαναν όμως.
Το θέμα είναι γιατί το έπαιξαν όλα τα μμε, τα πετσωμένα που δεν αναφέρουν τίποτα για την δραστηριότητα των μικρών δεξιών κομμάτων.
-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε καθε περιπτωση καλιο να κλεισει ενας δρομος μια δυο μερες παρα 100 σπιτια για μια ζωη.
Πριν λιγες εβδομαδες ακομη και στο US χαθηκαν ανθρωποι. Πεθαναν μεσα στα αυτοκινητα τους απο το ψυχος.Συγνωμη δεν εχεις καταλαβει οτι εδω μιλαμε για 5 εκατ χιονι που ελιωσε αμεσως οταν βγηκε λιγος ηλιος καμμια σχεση με τις καιρικες συνθηκες στις ΗΠΑ (που βασικα και εκει θα επρεπε να ηταν καλυτερα οργανωμενοι). Το κλεισιμο της πολης για 1-2 μερες θα στοιχησει σε πολυ κοσμο μεροκαματα και στο τελος μπορει και να κινδυνεψει η υγεια τους με εμμεσο τροπο στο μελλον.
Πάντως εδώ που είμαι αλλά και σε άλλες γειτονιές δεν έχει 5 πόντους χιόνι. Πολύ περισσότερο. Πριν λίγο έβλεπα πως σε περιοχές των ΒΠ οι δρόμοι παραμένουν επικίνδυνοι αν και ανοιχτοί. Άλλωστε και οι ορθοπαιδικοι πρέπει να έχουν δουλειά. Κλέφτες να γίνουν? Το χιόνι φέρνει προβλήματα. Αν βγουν όλοι έξω με το δικό σου σκεπτικό θα τα μεγενθυνουν μόνο.
Ναι δεν είναι πάντως όπως πέρυσι.Ενταξει οσοι ειναι στα βουνα (και ερημικες περιοχες) ας κλειστουν μεσα, το 90% του πληθυσμου της Αθηνας ειναι σε περιοχες που δεν ειχε ουσιαστικα καθολου χιονι (γιατι ελιωσε σε 2 ωρες). Αυτοι γιατι να μην κανουν τις δουλειες που εχουν;
Έχω φίλους που ζουν στα Ν.Π και εργάζονται από Αγ. Στέφανο έως Οινόφυτα. Τι προτείνεις? Έχω φίλους που μένουν σε περιοχές που το χιόνι έχει λιώσει μα με μικρά παιδιά που πάνε σχολείο σε ΒΠ. Τι προτείνεις? Εγώ μένω σε περιοχή που έχει ακόμη μπόλικο χιόνι και στο γραφείο μου όχι. Φυσικά και όποιος μένει εκτός περιοχών που έχουν πληγεί και εργάζεται εντός καθαρών περιοχών μπορεί να το κάνει. Δεν υπήρξε απαγόρευση για τέτοιες περιοχές. Δεν έστησαν μπλόκα στο Λαύριο να δουν ποιος πάει Σούνιο, Βάρκιζα και αν φορά αλυσίδες. Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως άλλη γλώσσα μιλάτε μερικοί.
-
Στα τις πολιτικής. Απέχθεια μόνο για τον κοπριτη Πωλακη που έχει το θράσος να ειρωνεύεται το ΚΚΕ. Πιο πίσω έχω αναφέρει πολλάκις πως για το ΚΚΕ όλη αυτή η φάρα θεωρείται χειρότερη της δεξιάς. Να μην αναφέρω καλύτερα τι θεωρεί το ΚΚΕ τους ζαιους πολιτευτές γιατί παίζει να φάω και Μπαν.
-
Σενάριο μετά τα τελευταία πολιτικά γεγονότα αλλά και τα σημερινά περί αποκλεισμού Κασιδιάρη.
Σε αυτά μπαίνει σφήνα και η εξαφάνιση Ανδρουλάκη σχετικά με τις παρακολουθήσεις κλπ... Τι κρύβει ο Ανδρουλάκης; Εμπλέκεται κάπου τελικά; Μίλησε κάποιος ή κάποια και για δική του εμπλοκή κάπου;
Κυβέρνηση από την 1η Κυριακή, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης οριστικά στον πάγκο...
-
Στα τις πολιτικής. Απέχθεια μόνο για τον κοπριτη Πωλακη που έχει το θράσος να ειρωνεύεται το ΚΚΕ. Πιο πίσω έχω αναφέρει πολλάκις πως για το ΚΚΕ όλη αυτή η φάρα θεωρείται χειρότερη της δεξιάς. Να μην αναφέρω καλύτερα τι θεωρεί το ΚΚΕ τους ζαιους πολιτευτές γιατί παίζει να φάω και Μπαν.
Υπάρχουν ευτυχώς και χειροτερα!Ο αρχηγός πήγε με φορά στην Πάτρα,έκανε είσοδο πασαρέλα με τον ύμνο του ΕΑΜ και μετά στην ίδια εκδήλωση έπλεξε το εγκώμιο του ………….Γεωργίου Παπανδρέου!!!Ημαρτον ρε πστ μου δηλαδή,μέχρι που έχει διαβάσει ιστορία,στη ναυμαχια της Σαλαμίνας τελείωσε το βιβλίο;
-
Γμτ, μόλις έμαθα ότι πέθανε ο παλιός μου συμμαθητής και φίλος Μανούσος Βολουδάκης. Ένας από τους ελάχιστους άξιους βουλευτές!
Δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε αποδείξει την αξία του στον ιδιωτικό τομέα, σε καίριες θέσεις. Αλλά τον έτρωγε το σαράκι της πολιτικής. Ήθελε να προσφέρει στον τόπο του και γι' αυτό παραιτήθηκε από την καριέρα του. Οποιος είχε παρακολουθήσει την δράση του, καταλάβαινε εύκολα ότι δεν είχε ξύλινο λόγο αλλά ουσιαστικό. ΑΞΙΟΣ!!!
-
Σοκ!
Το θυμάμαι που το είχες αναφέρει, τον είχα προσέξει σε ομιλίες του και ήταν όντως αξιοπρεπέστατος πολιτικός με επαγωγική σκέψη, σοβαρός και συμπαθής. Άξιος.
Πάρα πολύ στενάχωρο.
Συλλυπητήρια και σε εσένα που ήταν φίλος σου, και στην οικογένεια του.
-
Σε καθε περιπτωση καλιο να κλεισει ενας δρομος μια δυο μερες παρα 100 σπιτια για μια ζωη.
Πριν λιγες εβδομαδες ακομη και στο US χαθηκαν ανθρωποι. Πεθαναν μεσα στα αυτοκινητα τους απο το ψυχος.Συγνωμη δεν εχεις καταλαβει οτι εδω μιλαμε για 5 εκατ χιονι που ελιωσε αμεσως οταν βγηκε λιγος ηλιος καμμια σχεση με τις καιρικες συνθηκες στις ΗΠΑ (που βασικα και εκει θα επρεπε να ηταν καλυτερα οργανωμενοι). Το κλεισιμο της πολης για 1-2 μερες θα στοιχησει σε πολυ κοσμο μεροκαματα και στο τελος μπορει και να κινδυνεψει η υγεια τους με εμμεσο τροπο στο μελλον.
Πάντως εδώ που είμαι αλλά και σε άλλες γειτονιές δεν έχει 5 πόντους χιόνι. Πολύ περισσότερο. Πριν λίγο έβλεπα πως σε περιοχές των ΒΠ οι δρόμοι παραμένουν επικίνδυνοι αν και ανοιχτοί. Άλλωστε και οι ορθοπαιδικοι πρέπει να έχουν δουλειά. Κλέφτες να γίνουν? Το χιόνι φέρνει προβλήματα. Αν βγουν όλοι έξω με το δικό σου σκεπτικό θα τα μεγενθυνουν μόνο.
Ναι δεν είναι πάντως όπως πέρυσι.Ενταξει οσοι ειναι στα βουνα (και ερημικες περιοχες) ας κλειστουν μεσα, το 90% του πληθυσμου της Αθηνας ειναι σε περιοχες που δεν ειχε ουσιαστικα καθολου χιονι (γιατι ελιωσε σε 2 ωρες). Αυτοι γιατι να μην κανουν τις δουλειες που εχουν;
Έχω φίλους που ζουν στα Ν.Π και εργάζονται από Αγ. Στέφανο έως Οινόφυτα. Τι προτείνεις? Έχω φίλους που μένουν σε περιοχές που το χιόνι έχει λιώσει μα με μικρά παιδιά που πάνε σχολείο σε ΒΠ. Τι προτείνεις? Εγώ μένω σε περιοχή που έχει ακόμη μπόλικο χιόνι και στο γραφείο μου όχι. Φυσικά και όποιος μένει εκτός περιοχών που έχουν πληγεί και εργάζεται εντός καθαρών περιοχών μπορεί να το κάνει. Δεν υπήρξε απαγόρευση για τέτοιες περιοχές. Δεν έστησαν μπλόκα στο Λαύριο να δουν ποιος πάει Σούνιο, Βάρκιζα και αν φορά αλυσίδες. Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως άλλη γλώσσα μιλάτε μερικοί.
Εκλεισαν τις δημοσιες υπηρεσιες παντου ή οχι; Αυτοι που θελαν να κανουν καποια δουλεια και σε 2-3 μερες θα πρεπει πχ να φυγουν απο την χωρα γιατι εχουν δουλειες αλλου γιατι να χασουν την εργασιμη μερα;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σοκ!
Το θυμάμαι που το είχες αναφέρει, τον είχα προσέξει σε ομιλίες του και ήταν όντως αξιοπρεπέστατος πολιτικός με επαγωγική σκέψη, σοβαρός και συμπαθής. Άξιος.
Αυτό που είναι απόλυτα ενδεικτικό για την ποιότητα του ανθρώπου και το ότι δεν ήταν ούτε κομματόσκυλο ούτε γόνος πλουσίας οικογενείας χωρίς ανάγκες βιοπορισμού, είναι ότι στο διάστημα που έχασε τη βουλευτική του έδρα, από το 2015 ως το 2019, επέστρεψε για δουλειά στον όμιλο Στασινόπουλου. Και βεβαίως μιλάμε για δουλειά και όχι αργομισθία. Εξ όσων γνωρίζω από τρίτους κοινούς φίλους ήταν μεγάλος γνώστης της αγοράς των μετάλλων. Αξιότατος άνθρωπος και ακέραιος χαρακτήρας!
-
Εκλεισαν τις δημοσιες υπηρεσιες παντου ή οχι; Αυτοι που θελαν να κανουν καποια δουλεια και σε 2-3 μερες θα πρεπει πχ να φυγουν απο την χωρα γιατι εχουν δουλειες αλλου γιατι να χασουν την εργασιμη μερα;
Επειδή ηγούμαστε της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης...
-
Δεν έκλεισαν οι υπηρεσίες. Τηλεργασια ανακοινώθηκε επίσημα.
-
Δεν έκλεισαν οι υπηρεσίες. Τηλεργασια ανακοινώθηκε επίσημα.
και?
εχεις δει δυ να τηλεργαζεται? ε?
ή να εργαζεται?
χαχαχαχα -
Διατηρώ εδώ και χρόνια μια απόσταση από το ευγενές σώμα των ΔΥ. Δε γνωρίζω τι έκαναν χθες ή προχθές. Φαντάζομαι ότι έκαναν πάντα
-
-
Βεβαίως η ευθύνη για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των αφών βαρύνει την κυβέρνηση αλλά τα πράγματα σαφώς απέχουν παρασάγγας από το τι παρουσιάζει το άρθρο, ας μην ξύνουμε παλαιότερες πληγές με όσους "διακινδύνευαν".
-
Μα οι άλλοι είναι παντεντατοι προδότες, αυτοί που έχουν την αποκλειστική αντιπροσωπεία του πατριωτισμού πώς το άφησαν να γίνει αυτό; Δεν χάλασε ένα. Δουλεύει ένα. Πώς θα κάναμε για παράδειγμα ενα "Berlin airlift" αν χρειαζόταν; Τόσα νησιά έχουμε...
Αν πάλι είναι ψέματα (Βερύκιος είπαμε, δεν είναι και να τρελαθείς), πόσα δουλεύουν; Να το μάθουμε, τόσα ΜΜΕ δουλεύουν νυχθημερόν υπέρ της
εθνοσωτηριουκυβερνήσεως. Όχι τίποτα, να υποχρεωθούν οι μικρές Μαρίες σε διορθωτικη δημοσίευση σαν αυτές που κάνουν (στα μουλωχτα) τα "108 και μπορούμε χειρότερα". -
Βεβαιως και ηταν αγαπητε αφου αφησαν ολα τσ m2000 να καθηλωθουν και αν ενθυμεισαι η κριση του 20 μας βρηκε για αποστολες TASMO με f16 με... maverick αντι για m2000 με excocet.
Δεν φτιαχνονται ολα αυτα σε μια μερα. Ποσα C130 παρεδωσε συντηρημενα απο το 19 η ΕΑΒ οεο;Θα μου πεις, οκ, αυτος που το ειδε αυτο τι εκανε; Οντως δεν εκανε αυτα που επρεπε (να τα παρει ολα απο την ΕΑΒ που σαπιζουν και να τα στειλει για συντηρηση οπου μπορει)
-
Και άμα πάμε ακόμα πιο πίσω λοιπόν οι πατριωτΑΙ μας είχαν να μην μπορούμε για χρόνια να πάρουμε ούτε βίδα και να παρακαλάμε στα σκραπατζιδικα των Γιουσιων να μας χαρίσουν κάνα Μ109/113 και κάνα φορτηγό βαρέων μεταφορών. Για να τα ενθυμουμαστε όλα...
Γιατί μπορει άλλος είπε το καταπτυστο "θα το ρισκάρουμε" αλλά άλλοι ρίσκαραν στην πράξη και τωρα πανηγυρίζουν για κάτι (φρεγάτες) που εκκρεμούσε από το '09 λόγω των δικών τους καραγκιοζιλικιων. Οι ιδιοι λόγω των περικοπών μας έχουν φέρει να κινείται ακόμα ο κόσμος με Σταγιερ γιατί έπρεπε να πουληθεί η ΕΛΒΟ κλπ κλπ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2