-
Η πλάκα πάντως ήταν που πήραν αέρα με την Καϊλη και πήγαν να πουλήσουν ότι οι υποκλοπές στον Ανδρουλάκη γίνονταν για χάρη της και τελικά..."έσκασε και το Σπυράκι"!
ΣπυρΤαδωνι, για ξεκινα να φτιάχνεις το καλάθι της αντιπολίτευσης. Μακάρι και του κατηγορουμενου γιατί αν κρίνουμε από το άδειασμα στη μαξιλαρωμενη εσύ με τα αδιευκρίνιστα ποσά ήντα πρέπει να πάθεις;
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και η Σπυράκη με γεμάτες τις βαλίτσες; Καταριανή και αυτή;
Εντάξει πείστηκα.Θα ψηφίσω Κινάλ ή Σύριζα ή Μέρα69.
Να ξεβρωμίσει ο τόπος όλος.Άμα ψηφίσεις αυτούς, για να ξεβρωμίσει ο τόπος...
-
Τι λέγαμε πριν λίγο καιρό, πως τα λεφτά θα τελειώσουν από τις αποταμιεύσεις της πανδημίας και θα περάσουμε στην επόμενη φάση του πληθωρισμού και της επιδοματικης πολιτικής που θα σπάσει κάθε ρεκόρ;
Και πάλι δεν μου φαίνεται αρεκτο αλλά όπως λέγαμε δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν τα επιδόματα.
-
Απίστευτο!
Το λέγαμε για πλάκα εδώ μέσα , foodpass και δελτία τροφίμων κλπ αλά εποχής Σοβιετιας , ή σκοτεινών εποχών Θατσερισμού...Εν τω μεταξύ έβγαλαν ήδη και το σχέδιο πως θα τα πάρει από τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων λέει ,- 600 εκατ. ευρώ !!!! - και θα τα δώσει σε εμάς για να τα δώσουμε στα Σουπερμάρκετ, χρηματοδοτώντας δηλαδή ουσιαστικά τον τζίρο και τα κέρδη τους!
Θα βγει δηλαδή φορολογικό νομοσχέδιο που θα έχει διάταξη περί ειδικής εισφοράς food pass Χ% στα κέρδη των διυλιστηρίων για την χρήση 2022 ;;;;;;;;;;;;;; !!!!!!!
Για παπατζα μνημειώδους μεγέθους μου ακούγεται, all in με φυλλα 7 - 2 σε παρτίδα πόκερ, μήπως πρώτα πάμε σε εκλογές και αυτό είναι απλά ένα πυροτέχνημα για τους χαχολους;
Εν τω μεταξύ μιλάμε για 40 ευρώ το μήνα για μια τετραμελή οικογένεια, αντίστοιχη παπατζα με το fuel pass δηλαδή , λεφτά πεταμένα , ένα κονδύλι του προϋπολογισμού που μεταφέρεται στα ταμεία των SM.
Τελος πάντων , μιλάμε για κατάντια , 3 χρόνια όλη η Ελλάδα επάνω από πλατφόρμες και επιδόματα, εσχάτως και καλάθια , μιζέρια και ξεφτίλα απόλυτη.
-
Υπάρχει και αντίλογος, τον οποίο σκέφτηκα μόλις διάβασα τα νέα μέτρα.
Εάν επέλεγαν άμεση αύξηση μισθού αυτό θα δημιουργουσε πληθωρισμο εργατικού κόστους. Μέχρι την επόμενη ανατίμηση. Με τα επιδόματα, θεωρητικά θα επιφέρουν μια ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος η οποία θα προερχοταν είτε από δανεισμο είτε από φορολόγηση κερδών. Μάλιστα θα έπρεπε να χαμηλωσουν αντίστοιχα και την φορολογία. Έτσι θα έκαναν πράξη μια κεϋνσιανή πολιτική. Δηλαδή αρκετά σοσιαλδημοκρατικά την βγαίνουν.
-
Κατάντια και ξεπεσμός. Ωριμάζουν οι συνθήκες για πραγματική δεξιά κυβέρνηση στη χώρα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εάν επέλεγαν άμεση αύξηση μισθού αυτό θα δημιουργουσε πληθωρισμο εργατικού κόστους. Μέχρι την επόμενη ανατίμηση. Με τα επιδόματα, θεωρητικά θα επιφέρουν μια ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος η οποία θα προερχοταν είτε από δανεισμο είτε από φορολόγηση κερδών. Μάλιστα θα έπρεπε να χαμηλωσουν αντίστοιχα και την φορολογία. Έτσι θα έκαναν πράξη μια κεϋνσιανή πολιτική. Δηλαδή αρκετά σοσιαλδημοκρατικά την βγαίνουν.
Lap ωραία τα λες , αλλά ως προς το συγκεκριμένο που ανακοινώθηκε μιλάμε για 40 ευρώ για τετραμελή οικογένεια τον μήνα (ή το 80% αυτού αν δεν έχεις apple wallet ή google wallet) το οποίο αθροίζεται συνολικά σε 600εκ ευρώ που πάνε απευθείας στα ταμεία των SM.
Τι είδους οικονομικό μέτρο αντιμετώπισης του πληθωρισμού είναι αυτό;;;;;;;
Είναι γνωστά τα οικονομικά όπλα για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού.
Και σε αυτό τον τομέα μάθαμε χθες πως ...ο υπουργός οικονομικών επί δύο ώρες αντάλλασσε μπινελικια με τους τραπεζίτες αλλά δεν κατάφερε να τους πείσει!!!!?!?
Αυτή είναι η στρατηγική οικονομική πολιτική της χώρας;;;;;
Τα καλάθια με τα private label προϊόντα, τα λασπωμένα μελομακάρονα και τα κινέζικα παιχνίδια που βρωμάνε πλαστικιλα στα ράφια;;;;;@andya3 όπως έχει πει και ο τριμεγιστος Τζιμακος "κάθε φορά που ο λαός ξέχνα τι σημαίνει δεξιά έρχεται ένας Μητσοτάκης να του το θυμίσει "
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Lap ωραία τα λες , αλλά ως προς το συγκεκριμένο που ανακοινώθηκε μιλάμε για 40 ευρώ για τετραμελή οικογένεια τον μήνα (ή το 80% αυτού αν δεν έχεις apple wallet ή google wallet) το οποίο αθροίζεται συνολικά σε 600εκ ευρώ που πάνε απευθείας στα ταμεία των SM.
Τι είδους οικονομικό μέτρο αντιμετώπισης του πληθωρισμού είναι αυτό;;;;;;;
Είναι γνωστά τα οικονομικά όπλα για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού.
Και σε αυτό τον τομέα μάθαμε χθες πως ...ο υπουργός οικονομικών επί δύο ώρες αντάλλασσε μπινελικια με τους τραπεζίτες αλλά δεν κατάφερε να τους πείσει!!!!?!?
Αυτή είναι η στρατηγική οικονομική πολιτική της χώρας;;;;;
Τα καλάθια με τα private label προϊόντα, τα λασπωμένα μελομακάρονα και τα κινέζικα παιχνίδια που βρωμάνε πλαστικιλα στα ράφια;;;;;@andya3 όπως έχει πει και ο τριμεγιστος Τζιμακος "κάθε φορά που ο λαός ξέχνα τι σημαίνει δεξιά έρχεται ένας Μητσοτάκης να του το θυμίσει "
Ο Ελληνικός λαός μόνο σε πραγματική δεξιά κυβέρνηση μπορεί να εναποθέσει τις ελπίδες του για πρόοδο της χώρας. Δεν μιλάω για το ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αχταρμά του Βούδα και του Κούλη. Ευελπιστώ σε κάτι νέο.
Αν δε "χόρτασε" σοσιαλισμό 50 χρόνια τώρα και θέλει κι άλλο απ' το ίδιο έργο, ας συνεχίσει.
Καλώς ή κακώς ο λαός αποφασίζει, αλλά είναι και υπεύθυνος για τα δεινά που συνεπάγονται οι επιλογές του και οι απιφάσεις του. -
Δεν δίνει επιδόματα, δεν μοιράζει χρήμα...τον βρίζουν...
Δίνει επιδόματα, μοιράζει χρήμα...πάλι τον βρίζουν...
Τελικά τι θέτε;Πείτε αρχής/εξαρχής ότι είστε αντιδεξιοί και αντιΝΔ να τελειώνει το θέμα. Να κλείσει. Να κλειδωθεί. Δεν είναι κακό να είναι κάποιος αντιδεξιός και αντιΝΔ και με οτιδήποτε κινείται από το κέντρο προς τα δεξιά.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Ελληνικός λαός μόνο σε πραγματική δεξιά κυβέρνηση μπορεί να εναποθέσει τις ελπίδες του για πρόοδο της χώρας.
https://makeagif.com/gif/nomiza-oti-einai-kapoioy-eidoys-trolarisma-goPm1T
Τελικά τι θέτε;
Εγώ ως κομμουνιστής είμαι υπέρ του Κράτους που φροντίζει τους πολίτες. Απλά ο Κούλης δεν θα νιώθει άνετα, όταν θυμηθεί αυτά που έλεγε παλιότερα (ότι οι πολίτες δεν πρέπει να περιμένουν τα επιδόματα του Κράτους...). Δηλαδή οι πολίτες τι πρέπει να περιμένουν;
-
Πώς τα έχει καταφέρει έτσι το αγόρι, πλέον έχει εκνευρίσει και τους (κω)δικούς του με τα κομμουνιστικά του καμώματα! Food pass, power pass, sta tsakidia na pass!
-
-
"Σε λίγα χρόνια
Θα γαμ@με με κουπόνια..."
Λέγαμε μικροί, σε σχολική ηλικία, τότε που ακόμα δεν ψηφίζαμε, να ξέρουμε τι πα να πει γ@μeeσι... Ή μάλλον, λίγο δαχτυλάκι, ίσα ίσα 10%Η συνουσία θα ολοκληρωθεί στις εκλογές.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπομουνί η κατάσταση...
Passive aggressive πολιτική προπαγάνδα ακόμα και ο ΣΚΑΙ. Από την μία μας λέει την παπαρίτσα της θείτσας, αλλά μετά την ειρωνεύεται ο δημοσιογράφος (ο οποίος μπορεί να χάσει την δουλίτσα του για αυτό).
Αυτό όμως που μου έμεινε από αυτήν την φαρσοκωμοδία είναι το ακόλουθο, για την υπομουνί...
-
Καλημέρα, δεν είπαμε Καλημέρα ακόμη!
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά τι θέτε;
Εγώ ως κομμουνιστής είμαι υπέρ του Κράτους που φροντίζει τους πολίτες. Απλά ο Κούλης δεν θα νιώθει άνετα, όταν θυμηθεί αυτά που έλεγε παλιότερα (ότι οι πολίτες δεν πρέπει να περιμένουν τα επιδόματα του Κράτους...). Δηλαδή οι πολίτες τι πρέπει να περιμένουν;
Εγώ ξέρω να πω ότι "ο Λαός τραγούδι θέλει φτάνουν τα προβλήματα, χόρεψε το τσιφτετέλι κι όλα πια βλαστήματα"...
Και αυτό κάνει ο Κούλης. Έτσι είναι η κουλτούρα του Λαού. Θέλει πατερούληδες.
Από εκεί και πέρα όποιος καλύπτει τις προϋποθέσεις για τα επιδόματα και δεν γουστάρει τον Κούλη, ας μην τα πάρει. Καλύτερα. Να μείνουν στο ταμείο του κράτους. Πόσοι άραγε θα είναι αυτοί; Στα λόγια όλοι μάγκες, στις πράξεις κοκοκό...
-
Εγώ που πάντα ήμουν υπέρ των επιδομάτων, κάνει να τα πάρω; Δεν δικαιούμαι, απλά λέω...
Από εκεί και πέρα, αγαπητέ μου Storm, γιατί να μην θέλει ο οποιοσδήποτε Λαός να υπάρχει ένας πατερούλης για να τους φροντίσει; Για αυτό δεν υπάρχουν τα Κράτη; Αλλιώς να πάμε να ζήσουμε στην ζούγκλα και όποιος επιβιώσει. Πραγματικά δεν κατανοώ καθόλου, σε φιλοσοφικό επίπεδο, την λογική του "ο καθένας για τον κώλο του". Για αυτό δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω Δεξιός.
-
Δεν θα πω εγώ σε κανέναν τι θα κάνει. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει.
Όσο αφορά τα υπόλοιπα είναι γνωστές οι απόψεις μου και οι θέσεις μου περί Λαού κλπ...
-
Δεν δίνει επιδόματα, δεν μοιράζει χρήμα...τον βρίζουν...
Δίνει επιδόματα, μοιράζει χρήμα...πάλι τον βρίζουν...
Τελικά τι θέτε;Πείτε αρχής/εξαρχής ότι είστε αντιδεξιοί και αντιΝΔ να τελειώνει το θέμα. Να κλείσει. Να κλειδωθεί. Δεν είναι κακό να είναι κάποιος αντιδεξιός και αντιΝΔ και με οτιδήποτε κινείται από το κέντρο προς τα δεξιά.
Είναι πάρα πολυ μεγάλη η απόσταση storm από το παρακάτω μέχρι τον πατερουλη Κούλη.
Τόση ώστε να μιλάμε για κωλοτουμπα και απάτη επιπέδου κοπριτη Τσίπρα.
-
Βάζεις στο ίδιο δάσος τις τίγρεις και τα ελάφια. Ο καθένας ας πάρει την ζωή του στα χέρια του. Καλή φάση ο Καπιταλισμός.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2