-
Πανδημία: Η Ελλάδα κλείνει τα αυτιά στον συναγερμό που σημαίνει στην Ευρώπηlink text
-
Παραθέτω τη σημερινή δήλωση του Κουτσούμπα για το ατυχές περιστατικό με τον πυροβολισμό του νεαρού Ρομά.
"... με τον σοκαριστικό εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι ενός 16χρονου νέου επειδή προέβη στο «στυγερό έγκλημα» να μην πληρώσει 20 ευρώ σε ένα βενζινάδικο. Φτάσαμε στο σημείο η φτώχεια, η ανέχεια και η κοινωνική περιθωριοποίηση να αποτελούν εγκλήματα, που επισύρουν μάλιστα και ποινή εκτέλεσης από -πως να το πεις εδώ μέσα;- ένα κτήνος που φοράει και στολή της προστασίας του πολίτη. Ε, κύριε Θεοδωρικάκο;».
Για όσους αμφιβάλουν ακόμα για την άποψη της αριστεράς για την αστυνομία και το κράτος δικαίου.
Για όσους θεώρησαν ότι οι απόψεις που παρέθεσα στο forum περί της στάσης της αριστεράς απέναντι στη εγκληματικότητα είναι υπερβολικές και πηγάζουν από τις δεξιές μου πεποιθήσεις.
Για το Γάτο που παρουσίασε μία ωραιοποιημένη θεωρία για να δικαιολογήσει γιατί πάντα για την αριστερά φταίει η αστυνομία και όχι ο παραβάτης.
Για να διαλυθούν οι ψευδαισθήσεις όσων πιστεύουν ότι η αριστερά αδικείται που παίρνει τόσο χαμηλά ποσοστά στις εκλογές.
Γενικά για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παραθέτω τη σημερινή δήλωση του Κουτσούμπα για το ατυχές περιστατικό με τον πυροβολισμό του νεαρού Ρομά.
"... με τον σοκαριστικό εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι ενός 16χρονου νέου επειδή προέβη στο «στυγερό έγκλημα» να μην πληρώσει 20 ευρώ σε ένα βενζινάδικο. Φτάσαμε στο σημείο η φτώχεια, η ανέχεια και η κοινωνική περιθωριοποίηση να αποτελούν εγκλήματα, που επισύρουν μάλιστα και ποινή εκτέλεσης από -πως να το πεις εδώ μέσα;- ένα κτήνος που φοράει και στολή της προστασίας του πολίτη. Ε, κύριε Θεοδωρικάκο;».
Για όσους αμφιβάλουν ακόμα για την άποψη της αριστεράς για την αστυνομία και το κράτος δικαίου.
Για όσους θεώρησαν ότι οι απόψεις που παρέθεσα στο forum περί της στάσης της αριστεράς απέναντι στη εγκληματικότητα είναι υπερβολικές και πηγάζουν από τις δεξιές μου πεποιθήσεις.
Για το Γάτο που παρουσίασε μία ωραιοποιημένη θεωρία για να δικαιολογήσει γιατί πάντα για την αριστερά φταίει η αστυνομία και όχι ο παραβάτης.
Για να διαλυθούν οι ψευδαισθήσεις όσων πιστεύουν ότι η αριστερά αδικείται που παίρνει τόσο χαμηλά ποσοστά στις εκλογές.
Γενικά για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους...ζησε το αυταρχικο σου ονειρο....
-
Καλά, υπάρχει κοζμος που ασχολιέται ακόμα με τις παρακολουθήσεις;
Η 5η φάλαγγα επικεφαλής του Στρατεύματος ρε γαμώτο!?
Πάλι καλά που έχουμε τον Κυργιάκο να αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να σώσει τηνπαρτίδαπατρίδα! -
Να υπάρχουν άραγε στοιχεία για όλες αυτές τις υποκλοπές?
Θα φτάσουν ποτέ τεκμηριωμένα στις δικαστικές αρχές ή στη δημοσιότητα όλα αυτά που υποστηρίζουν οι Ζαίοι?
Για να τα λένε, από κάπου τα έμαθαν, δεν μπορεί να τα επινόησαν. Η μήπως μπορεί και να τα επινόησαν?
Είναι υπαρκτό το θέμα ή οι Ζαίοι τα παίζουν όλα για όλα στο πνεύμα ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε? Μια και απ' ότι φαίνεται σιγά-σιγά τελειώνουν, έτσι κι αλλιώς.Γιατί αν τελικά αποδειχτεί ένα ακόμα αριστερό φιάσκο, όπως με τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis, ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε για τα καλά και χωρίς επιστροφή.. Ενώ η ΝΔ απλώς θ' αλλάξει αρχηγό.
Η συνέχεια επί της οθόνης. -
Να ρωτήσω κάτι, επειδή είμαι λίγο αφελής: Γιατί τόσος ντόρος με τις "υποκλοπές". Δηλαδή τώρα μάθανε ξαφνικά όλοι ότι η εκάστοτε κυβέρνηση παρακολουθεί όποιον θέλει, όταν θέλει, όποτε θέλει? Για την ΕΥΠ δεν είχε ακούσε ποτέ κανείς? Νόμιζαν ότι είναι φιλανθρωπική οργάνωση? Πραγματικά απορώ....μόνο εμένα μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό όλο αυτό με τις παρακολουθήσεις?? Δηλαδή στις άλλες χώρες οι κυβερνήσεις δεν παρακολουθούν κανέναν....?? αχαχχα...ας γελάσω!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να ρωτήσω κάτι, επειδή είμαι λίγο αφελής: Γιατί τόσος ντόρος με τις "υποκλοπές". Δηλαδή τώρα μάθανε ξαφνικά όλοι ότι η εκάστοτε κυβέρνηση παρακολουθεί όποιον θέλει, όταν θέλει, όποτε θέλει? Για την ΕΥΠ δεν είχε ακούσε ποτέ κανείς? Νόμιζαν ότι είναι φιλανθρωπική οργάνωση? Πραγματικά απορώ....μόνο εμένα μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό όλο αυτό με τις παρακολουθήσεις?? Δηλαδή στις άλλες χώρες οι κυβερνήσεις δεν παρακολουθούν κανέναν....?? αχαχχα...ας γελάσω!
Σωστά τα λες.
Για να τα λέμε όμως και ξεκάθαρα, ο Κούλης πήρε με δικούς του ανθρώπους τον έλεγχο της ΕΥΠ. Άρα προσωπικά είναι εκτεθειμένος, ακόμα κι αν οι παρακολουθήσεις ήταν νόμιμες, έδωσε δικαιώματα που λέμε.Τώρα το παιχνίδι μετατράπηκε σε πολιτικό και λασπολογία. Και έγκειται στους Ζαίους να αποδείξουν αυτά που επικαλούνται.
Αλλιώς τα τωρινά πανηγύρια θα μετατραπούν γρήγορα σε ελεύθερη πτώση χωρίς πάτο. -
Αποδεδειγμένα πλέον μετά και από Εξεταστική της Βουλής , παρακολουθούνταν ένας δημοσιογράφος ( καλά κάτι μας είπες....) και ο αρχηγός του τρίτου κόμματος της Βουλής. Όχι , ένας απλός ιδιώτης, αλλά ένας αρχηγός κόμματος , ο οποίος πιθανότατα θα διαμορφώσει όλες τις μετεκλογικές εξελίξεις. Αυτά αποδεδειγμένα!
Αν ανέκαθεν ίσχυε( πολύ πιθανόν) , φαντάζομαι ότι κάθε αρχηγός αντιπολιτευόμενου κόμματος θα ήταν υποψιασμένος επί τούτου και άλλο που δε θα ήθελε να του δοθεί η αφορμή για σκάνδαλο, απλά απέτυχε αυτός τότε ή αυτή τη φορά απέτυχαν οι της κυβερνήσεως. Τώρα αν αποκαλύπτονταν σε άλλες χώρες ότι παρακολουθούν αρχηγό αντιπολίτευσης ,ε, φαντάζομαι ένα σκάνδαλο και εκεί θα ξεσπούσε.
Και στο κάτω κάτω είχε δίκιο ένας πασόκος όταν τον άκουσα τις προάλλες ή να παραδεχθούν τον ακριβή λόγο παρακολούθησης ή εφόσον συντρέχουν Εθνικοί λόγοι , ας αποκαλυφθούν αυτοί οι λόγοι για πατριωτικό καθήκον , αλλιώς κάποιοι θα ψηφίσουν ένα κόμμα εθνικά επιζήμιο, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό της χώρας!
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αποδεδειγμένα πλέον μετά και από Εξεταστική της Βουλής , παρακολουθούνταν ένας δημοσιογράφος ( καλά κάτι μας είπες....) και ο αρχηγός του τρίτου κόμματος της Βουλής. Όχι , ένας απλός ιδιώτης, αλλά ένας αρχηγός κόμματος , ο οποίος πιθανότατα θα διαμορφώσει όλες τις μετεκλογικές εξελίξεις. Αυτά αποδεδειγμένα!
Εεε και?? Αυτό δεν καταλαβαίνω...μέσα στο πρόγραμμα είναι, SOP (Standard Operating Procedures) που λένε και οι Άγγλοι. Για εμένα εννοείται ότι παρακαλουθούνται οι αρχηγοί αντιπολίτευσης, δημοσιογράφοι κλπ, προφανέστατα....αλλιώς γιατί να υπάρχει η κάθε ΕΥΠ? Θέλω να πω ότι δεν μου κάνει καμία εντύπωση, σίγουρη την έχω την παρακολούθηση, για αυτό μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι κάνουν σαν να το ακούνε 1η φορά!!
-
Εεε και?? Αυτό δεν καταλαβαίνω...μέσα στο πρόγραμμα είναι, SOP (Standard Operating Procedures) που λένε και οι Άγγλοι. Για εμένα εννοείται ότι παρακαλουθούνται οι αρχηγοί αντιπολίτευσης, δημοσιογράφοι κλπ, προφανέστατα....αλλιώς γιατί να υπάρχει η κάθε ΕΥΠ? Θέλω να πω ότι δεν μου κάνει καμία εντύπωση, σίγουρη την έχω την παρακολούθηση, για αυτό μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι κάνουν σαν να το ακούνε 1η φορά!!
Φανταζόμουν , ότι η Ε.Υ.Π. είναι εκεί για λόγους εθνικού συμφέροντος και μακριά από τα πολιτικά και της αμαρτίες του παρελθόντος της Κ.Υ.Π. . Έκανα λάθος....
-
Παιδιά στάκα, πήρατε φόρα.
Δεν ξέρω τις διαδικασίες της ΕΥΠ. Έχω καταλάβει όμως από τις συζητήσεις των ημερών, ότι για να είναι νόμιμη μια παρακολούθηση θέλει άδεια εισαγγελέα. Και προφανώς κάποια σχετική εισήγηση και αιτιολογική έκθεση.Δεν ξυπνάει δηλ. ξαφνικά ένα πρωί κάθε υπάλληλος της ΕΥΠ και λέει βαριέμαι σήμερα, δεν παρακολουθώ τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ?
Γι' αυτό λέω για να δούμε τι είναι όλα αυτά που λένε οι Ζαίοι και πως θ' αποδειχθούν. -
Φανταζόμουν , ότι η Ε.Υ.Π. είναι εκεί για λόγους εθνικού συμφέροντος και μακριά από τα πολιτικά και της αμαρτίες του παρελθόντος της Κ.Υ.Π. . Έκανα λάθος....
Για την Ελλάδα μιλάμε....αλλά και σε πολλές άλλες χώρες πιστεύω ότι είναι έτσι, δεν μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα αλλιώς.
-
Ρε Φάνη, όλοι κλέβουν αλλά όσοι πιάνονται μπαίνουν φυλακή, έστω συμβολικά.
Το ότι πήρε ο άλλος υπό προσωπική του ευθύνη την ΕΥΠ, τη στελέχωσε με αυτούς που τη στελέχωσε, και αποκαλύφθηκαν όλα αυτά, τον κάνει ρεντίκολο απ' τα λίγα τόσο στην εντόπια αγορά πολιτικών απατεώνων, αλλά και διεθνώς.
Ούτε καπάτσος, ούτε "κύριος", αλλά κατσικοκλέφτης που δεν μπορεί ούτε ψόφια γίδα να κλέψει χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι..
Γιατί μπορεί εμείς να είμαστε μια οθωμανική επαρχία ακόμη, αλλά αριστερότερα στο χάρτη, οι τύποι είναι πάνω απ την ουσία.Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούν οι κεντρο/δεξιοί το επίπεδο ρεντικολίασης που έφτασε διεθνώς το Τζάγκουαρ που το λέγαν Μωυσή;
Εννοείται πως στην Ελλάδα, Συνταγματικότητες και Αρχές κλπ. τα χουν χεσμένα οι πατριωτικές δυνάμεις του τόπου, αλλά το πόσο ανίκανος στάθηκε ο μέγας Ναπολέων της Αττικής, σπάει κόκκαλα...
-
Τα πράγματα είναι απλά και του τα είπε ο Τσίπρας: Να μηνύσει τον "εθνικό συκοφάντη" για να αποκαλυφθεί τι ξέρει τελικά. Να δεσμευθεί για τις παρακολουθήσεις των στρατηγών. Δε θα είχε μείνει τίποτα όρθιο αν ήταν αντίστροφη η κατάσταση. Είναι θλιβερό για τον οποιονδήποτε να τον υπερασπιζεται. Όσο δε για το πώς την κοπανησε, τι να λέμε. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κονιορτοποιειται εντός Βουλής.
-
Φανη! Πεφτω απο τα συννεφα! Εγω νομισα πως ισχυει το αντιθετο.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε Φάνη, όλοι κλέβουν αλλά όσοι πιάνονται μπαίνουν φυλακή, έστω συμβολικά.
Το ότι πήρε ο άλλος υπό προσωπική του ευθύνη την ΕΥΠ, τη στελέχωσε με αυτούς που τη στελέχωσε, και αποκαλύφθηκαν όλα αυτά, τον κάνει ρεντίκολο απ' τα λίγα τόσο στην εντόπια αγορά πολιτικών απατεώνων, αλλά και διεθνώς.Εμένα ως πολίτη ποσώς με απασχολεί αυτό και στα μάτια μου δεν τον κάνει καθόλου ρεντίκολο. Άλλα πράγματα με ενδιαφέρουν και άλλες κινήσεις και αποφάσεις του τον κάνουν ρεντίκολο. Μακάρι το μόνο μας πρόβλημα να είναι οι παρακολουθήσεις!!! Για εμένα δεν είναι καν πρόβλημα αυτό, είναι στάνταρ διαδικασίες και θα μου έκανε εντύπωση (αρνητική) να μην υπάρχουν παρακολουθήσεις.
-
Να πω την αμαρτία μου πριν αρκετές μέρες μπήκα στο Facebook του Ανδρουλάκη και τον ρώτησα για ποιο λόγο η ΕΥΠ να μην τον παρακολουθεί? Είναι υπεράνω παρακολούθησης? Έχει κάτι να κρύψει και δεν θέλει να τον παρακολουθούν? Δεν ανέφερα φυσικά μόνο το όνομα του. Ρώτησα γιατί να μην παρακολουθούνται ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης ο Δένδιας κλπ.
Μετά από μερικές ώρες ξαναμπήκα στο προφίλ του και το σχόλιο μου είχε διαγραφεί
-
Στην ΕΥΠ έχω αναφερθεί και παλιότερα αλλά μάλλον κανείς δεν μπήκε στο κόπο να διαβάσει αυτά που έγραψα για την αποστολή της, το νομικό πλαίσιο λειτουργίας της και για ποιο λόγο υπάρχει.
Φαντάζομαι οι ιδεολογικές και κομματικές αγκυλώσεις που έχουν συγκεκριμένα μέλη εδώ μέσα (οι γνωστοί Αντικούλιδες) δεν τους επιτρέπει να δεχτούν ότι υπάρχει νομικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΥΠ με ότι αυτό συνεπάγεται για συλλογή πληροφοριών και καταγραφές (με οποιοδήποτε τρόπο).
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
δεν μπορει να ζηταει αυτος ο τυχαιος τετοια στοιχεια. δεν δικαιουται ο εκπροσωπος παρανομων να ζηταει οτιδηποτε.
η πολιτεια επρεπε να εχει μπουζουριασει τα ρεμαλια που το παιζουν γονεις του παιδιου για τα επιδοματα για παραμεληση ανηλικου για 15 χρονια ο καθενας χωρις αναστολη. νησαφι." ο ξάδερφός του είπε ότι «το παιδί έπινε με τους φίλους του και νόμιζε ότι είχε λεφτά πάνω του και λέει "παιδιά πάω να βάλω πετρέλαιο στο αυτοκίνητο και έρχομαι"."
-
Εμένα παλι δεν μου κάνει εντύπωση που οι δεξιόφρονες πολίτες της χώρας δεν νιώθουν από Συνταγματικές Αρχές και Ηθική και τέτοια χαζά κι έχει ποτίσει το πετσί τους ένα ατέλειωτο αλισβερίσι όπου όλα επιτρέπονται για "να κάνει τη δουλειά του" ο κάθε κάφρος και στηρίζουν και αποδέχονται, έως επικροτούν, τον Οθωμανικό Μεσαίωνα υψηλής τεχνολογίας που ζούμε στην Ελλάδα, αλλά τότε γιατί τους χαλάει και παραπονιούνται που είμαστε μια οπισθοδρομική τριτοκοσμική χώρα της Ευρώπης;
Κατά τα άλλα, βασικό επιχείρημα των αντικομμουνιστώνε είναι πως στο παραπέτασμα παρακολουθούνταν όλοι, "Οι ζωές των άλλων" κλπ. τα οποία όταν τα πράττουν τα δήθεν νεοφιλελεύθερα απολειφάδια της Χούντας, δεν ενοχλούν και "τί μας πειράζει εμάς"...
Ελπίζω να κατανοείτε τόσο το τραγελαφικό του θέματος, όσο και τις ευθύνες της στάσης σας για την κατάντια της χώρας.
Και τί θα είχε γίνει εδώ μέσα, αν αυτά τα είχε αποκαλύψει π.χ. ο Σκάι για την Κυβέρνηση των Ζαίων...
Ή τί μύδρους διαβάζαμε για τη στάση του Βαρουφάκη που ηχογραφούσε τις συνεδριάσεις στις οποίες καλούνταν να βάλει την ταφόπετρα στον τάφο των προηγουμένων μνημονίων...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2