-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όχι, παρεξήγησες, αν θες πρωκτικό θα απευθυνθείς στον εραστή τον Κούλη όχι σε Πηλιουρίτες
Είπαμε, δεν τους μισούμε, τους αγαπάμε τους Νεοδημοκράτες, ακόμη και τους λυσσασμένους, αλλά όχι και να τους γα....με, εκτός κι αν πρόκειται για λαμέ ξανθές σε κάνα "Πάρτυ μωρή άρρωστη"!
Το πρωκτικό στάδιο κατά Φρόιντ εννοούσα το οποίο αποπνέουν τα λεγόμενα σου, όλο με μια τουαλέτα, ένα χοντρό κι ένα πρωκτό στο στόμα είσαι... εντάξει, koulis lover αλλά δεν χρειάζεται να τον σκέφτεσαι έτσι. Τουλάχιστον όχι δημόσια.Εσύ παρεξήγησες.. δεν θέλω κάτι.. απλή διαπίστωση ήτανε
και όχι η ενδοπαλαμική που επιδίδεσαι δεν έχει σχέση με συννουσία που ονειρεύεσαι. Περί χοντρού και στόμα μη ξεχνάς το ιστορικό σου ερχόμενος σε συχνή επαφή.. με το καπάκι ντε, το βαρύ, που έσκασε σαν πέλεκης.. και σου άφησε κουσούρι.. και παρανοείς και επικαλείσαι και τον Φρόυντ ενώ τα πράματα είναι απλά.. Ε δε σου πα ότι ο koulis σου κοκκινίζει τον πισινό χτυπόντας τον με το σφυροδρέπανο που κραδαίνεις... χαλάρωσε λοιπον σύντροφε του γλυκού νερού που με τις φακές που σου φτιαξε η μαμά πήρες φόρα βραδυάτικα
koulis
koulis
koulis -
Όσον αφορά τις ατάκες Koulis-lover κλπ.
Έχω πει ξανά στους αγαπητούς αριστερούς συνφορουμίτες να μην αντανακλούν τον εαυτό τους και τα ιδεώδη τους στους συνομιλητές τους. Εκτίθενται και προκαλούν γέλιο και οίκτο ταυτόχρονα.
Τα αριστερά κόμματα είναι αυτά που διαχρονικά έχουν υποστηρικτές "αγαπητικούς" των αρχηγών τους. Δεν εξηγείται αλλιώς η αιωνόβια αφοσίωση, αγάπη και υπομονή που δείχνουν στους εκλογικά αποτυχημένους αρχηγούς τους. Που δεν παίρνουν πόδι πριν τους πάρει η σύνταξη ή το συστήσει κάνα γιατρός για λόγους επιβίωσης.
Άρα αντίστοιχα με το Οιδιπόδειο πρέπει να βρεθεί και μια λέξη που να αποδίδει σωστά και τη σχέση των αριστερών με τους αρχηγούς τους.
Τα ale6-lover και τέτοια είναι πολύ light. Μεταξύ των lovers μπορεί να επέλθει και χωρισμός κάποια στιγμή, μεταξύ των αριστερών και των αρχηγών τους ποτέ.
Μιλάμε για υπόδειγμα αιώνιας αφοσίωσης, όσο κι αν τους βασανίζουν με συνεχείς γκάφες, αποτυχίες και παπαρολογίες.
Προς σύνδρομο της Στοκχόλμης πάει το μυαλό μου για πιο ταιριαστό... -
Ω ρε τσακωμοί που έπεσαν...
Είπαμε να πάμε ένα ΠΣΚ στο Πήλιο και εσείς το ρίξατε στο κάτς.
Ντι Μπέστια εναντίον Μασκοφόρου κλπ...
Στην Πορταριά είχε πολύ κόσμο, στην Μακρυνίτσα περισσότερο, αλλά ένα καφεδάκι στο μαγαζάκι που έχει ζωγραφίσει ο Θεόφιλος το ήπιαμε.
Πήλιου, είμαστε παρέα και είχαμε πυκνό πρόγραμμα, γυρίσουμε όλο το Πήλιο και δεν προλάβαιναν να βρεθούν τα αιρκρός, να πουν τον πόνο τους...
Αλλά σου έριξα ντάμπλ σκορ, μια και εσύ έχεις μείνει στα 21000 χλμ και εγώ πέρασα τα 40000.
-
Γειά σου @mastoras78 του πρωκτού και της αφόδευσης μάθαμε τουλάχιστον σε τι είσαι "Μάστορας".
Τώρα που τα χει κάνει σκ@τα ο αρχηγός θες να ανακατεύεσαι με αυτά κυριολεκτικά, δεν σ' άρεσε σε Φροϋδικό επίπεδο.
Όπως και ο αγαπημένος σου αρχηγός έφτασες τον διάλογο σε άλλο λεβελ, που να τα καταφέρουν αυτά τα επιτεύγματα άλλοι εκτός από Νεοδημοκράτες...@cruiser εύχομαι να πέρασες καλά, ήμουν στην άλλη πλευρά σήμερα προς Νεοχωρι.
Τσακωμοι όχι, απλά κάποιον τον τσούζει η κατάρρευση και σκούζει.
-
Καλά περάσαμε. Από Μακρυνίτσα μέχρι Μηλίνα και λίγο πιο κάτω
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γειά σου @mastoras78 του πρωκτού και της αφόδευσης μάθαμε τουλάχιστον σε τι είσαι "Μάστορας".
Τώρα που τα χει κάνει σκ@τα ο αρχηγός θες να ανακατεύεσαι με αυτά κυριολεκτικά, δεν σ' άρεσε σε Φροϋδικό επίπεδο.
Όπως και ο αγαπημένος σου αρχηγός έφτασες τον διάλογο σε άλλο λεβελ, που να τα καταφέρουν αυτά τα επιτεύγματα άλλοι εκτός από Νεοδημοκράτες...@cruiser εύχομαι να πέρασες καλά, ήμουν στην άλλη πλευρά σήμερα προς Νεοχωρι.
Τσακωμοι όχι, απλά κάποιον τον τσούζει η κατάρρευση και σκούζει.
Αχου το νευράκια, εξερράγη ! Προκλητικός σαν έσκορτ(όχι Φόρδ) από φθηνό οινοποτείο του Κάμπου ήρθε για μαλλί και βγήκε κοντοκουρεμένο. Ως μάστορας της αφόδευσης σε αποθέτω εκεί που ανήκεις.. στον καμπινέ.
Εν το μεταξύ πρέπει να είσαι επιεικώς βραδύς αν πιστεύεις ότι έχω η πιστεύω σε "αρχηγό". Αυτά τα κάνουν κολλημένοι ιδεολογικά μαθημένοι στην υποτέλεια, επί της ευκαιρίας φιλιά στον Γ Γ και σε όλη την παλιοπαρέα! Η τέλος πάντων απλώς λασπολογείς για να σου βγεί το αφήγημα ακόμα και αν ψεύδεσαι στον ίδιο σου τον εαυτό. Θλιβερό να είσαι έτσι.. φτου φτου μακριά από μας.
#koulis
-
Αλλη μια απο τα ιδια. Διαλεκτικη της Αριστερας και κουραφεξαλα. Ευχαριστω δε θα παρω.
-
Μάλλον μπήκε για τα καλά η προεκλογική περίοδος. Δεν εξηγείται διαφορετικά η τροπή που πήρε το θέμα. Αν και νομίζω ότι 5 και 10 μέλη ενός φόρουμ δεν μπορούν να κρίνουν εκλογικά αποτελέσματα.
Εγώ πάντως άλλο σκεφτόμουν.
Σκεφτόμουν το "μετά τις εκλογές". Θεωρητικά παίζουν τρία κόμματα για να μπουν στο Μαξίμου.
Το ιστορικό δείχνει ότι αν η ΝΔ φάει τα μούτρα της, η ευθύνη πέφτει στον αρχηγό της, παραιτείται και ξεκινούν διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού.
Πάνω/κάτω τα ίδια γίνονται και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά με τον κρητικό να είναι ακόμη στο "στρώσιμο" μάλλον θα του δώσουν ακόμη δυο-τρεις εκλογικές ευκαιρίες.
Με τον ΣΥΡΙΖΑ όμως τι γίνεται; Αν χάσει και αυτές τις εκλογές θα παραιτηθεί ο Τσίπρας; Ισχυρίζονται ότι είναι ένα προοδευτικό κόμμα. Σε ένα προοδευτικό κόμμα δεν θα έπρεπε να έχουν πολιτικούς που να αναλαμβάνουν κάποια ευθύνη;Η ιστορία δείχνει ότι αν ένα κόμμα εξουσίας παραμένει στάσιμο και προσωποκεντρικό τότε έχει φθίνουσα πορεία αν όχι και διάλυσης.
Κατά την άποψή μου ο Τσίπρας έχει κάνει την πορεία του. Και φαίνεται άλλωστε και από τον πολιτικό του λόγο, που στην ουσία δεν έχει. Άλλοι αρχηγοί της Βουλής έχουν να πουν περισσότερα.
Νομίζω ότι αν και εφόσον ο Τσίπρας δεν μπει στο Μαξίμου, τότε θα πρέπει να ξεκινήσει διαδικασία αλλαγής αρχηγού και ίσως αυτή τη φορά με περισσότερους υποψηφίους αρχηγούς.
Προφανώς τα ίδια θα ισχύουν και για τον Μητσοτάκη, αν και θεωρώ ότι αυτός θα παραιτηθεί αμέσως αν η ΝΔ δεν μπει στο Μαξίμου.
-
Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Κούλης είναι μπροστά εκείνο το οποίο δεν έχει παίξει ακόμα είναι κάποια λεφτά από το ταμείο ανάπτυξης και τα έσοδα από τον προϋπολογισμό που θα φανούν όταν κλείσει το οικονομικό έτος. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει χρήμα που θα μοιράσει προεκλογικά ο Κούλης οπότε για μένα η πρώτη θέση δεν αμφισβητείται.
Όπως έχω ξαναπεί ο Κούλης μπορεί να έκανε μόνο από τα δεξιά του εκεί δεν βλέπω να υπάρχει κάτι που θα τραβήξει πολύ κόσμο αναγκαστικά λοιπόν πάλι Κούλη θα ψηφίσει όλο το κομμάτι αυτό.
Το παιχνίδι των κεντροαριστερών θα παιχτεί ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά μικρές διαφορές θα υπάρξουν.
Αυτά όλα σε συνδυασμό με την απλή αναλογική μάλλον θα μας οδηγήσουν γρήγορα σε δεύτερες εκλογές όπου εκεί ο Κούλης μπορεί πάλι να φλερτάρει με την αυτοδυναμία αλλά και ο Ανδρουλάκης δύσκολα δεν θα το στηρίξει αν του λείπουνε 5-6 έδρες μόνο -
Η ΝΔ δεν χάνει τις εκλογές. Το θέμα είναι αν θα έχει αυτοδυναμία. Με το νέο εκλογικό σύστημα, δεν ξέρω. Προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι πλέον. Δεν θα με εκφράσει ποτέ η Αστική Δημοκρατία και απλά πάω, ως απογοητευμένος πολίτης, για να ρίξω την ψήφο μου στο ΚΚΕ, το οποίο με εκφράζει (όχι 100%). Αυτά, και απλά η ζωή συνεχίζεται... Γενικά μια απογοήτευση.
-
Με αυτη την τοποθετηση φυσικα και δε μπορω να διαφωνησω με τον φιλο Αλεξανδρο. Δεν συμφωνει με το ισχυον πολιτικο συστημα και μαγκια του.
-
Εμένα δεν με εκφράζει καθόλου αυτή η απλή αναλογική. Θέλω μονοκομματική ισχυρή κυβέρνηση με το δικό της πρόγραμμα και τις δικές της πολιτικές τοποθετήσεις.
Αν πάω να ψηφίσω ένα κόμμα, θέλω αυτό το κόμμα να κυβερνήσει. Για αυτό το ψηφίζω. Δεν θέλω συνεργασίες με άλλα κόμματα, ειδικά διαφορετικών ιδεολογιών.
Η τακτική "να τα βρούμε" στην Ελλάδα ποιο πολύ μου θυμίζει τακτικές απατεώνων που κάθονται στο τραπέζι και μοιράζουν την πίτα ώστε όλοι τους να μείνουν χορτασμένοι και καθόλου παραπονεμένοι.
Και φυσικά το πολιτικό πρόγραμμα πάει περίπατο, όπως και η κυβερνησιμότητα. Αχταρμάς και ένα ανακάτωμα μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Και το παρελθόν των μετεκλογικών συνεργασιών αυτό έχει δείξει.
-
Δεν είναι τόσο σίγουρο ότι η ΝΔ θα είναι μπροστά με ξεκάθαρο προβάδισμα. Πιστεύω ότι η ψαλίδα θα είναι μικρή. Αν πάμε σε δεύτερο γύρο εκλογών μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι συμμαχίες που θα επηρεάσουν τους ψηφοφόρους
-
Είπαμε κύριοι, τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. The sooner the better για τη ΝΔ, η οποία έχασε ένα σκασμο τρένα. Το καλύτερο και το σιγουροτερο ήταν εκείνο του φθινοπώρου του '20 όπου όλα θα γίνονταν ακριβώς όπως στα πιο υγρά όνειρα των φανατικοτερων ΝΔκρατων. Από τις φωτιές του '21 και μετά κάθε μήνας που πέρναγε δυσκόλευε την κατάσταση και βέβαια από τις υποκλοπές και μετά (οι οποίες κατά τα άλλα ΔΕΝ απασχολούν κανένα αρα προς τι οι πανικόβλητες αντικαταστάσεις στην επιτροπή;) κάθε βδομάδα χειροτερεύει τα πράγματα. Αυτά...
-
Ωχ όταν οι Κουλίστες, όπως ο Μάστορας, ανησυχεί για το προβάδισμα σε αντίθεση με την σιγουριά που εξέφρασε ο σύντροφος Δίας, μήπως κάνουμε λάθος εμείς που θεωρούμε σιγουράντζα τον Κούλη, για την πρωτιά στην πρώτη και σχεδόν την αυτοδυναμία στην δεύτερη ?
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωχ όταν οι Κουλίστες, όπως ο Μάστορας, ανησυχεί για το προβάδισμα σε αντίθεση με την σιγουριά που εξέφρασε ο σύντροφος Δίας, μήπως κάνουμε λάθος εμείς που θεωρούμε σιγουράντζα τον Κούλη, για την πρωτιά στην πρώτη και σχεδόν την αυτοδυναμία στην δεύτερη ?
Κουλίστας είσαι και φαίνεσαι
Εγώ είμαι όταν πρέπει!
-
-
Αν κάποιος δει αποστασιοποιημένα, όσο μπορεί , το θεμά , τότε σίγουρα η Ν.Δ. δε χάνει προς το συριζα ψήφους , αλλά πότε έχασε για να χάσει και τώρα; Αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο αλλά , το θέμα της Μακεδονίας είχε συσπειρώσει πολλούς ψηφοφόρους της τότε δεξιάς πολυκατοικίας. Πλέον χωρίς αυτό τον άσο στο μανίκι, τι γίνεται ; Και δε χρειάζεται ισχυρός πόλος , αρκεί ο κατακερματισμός της ψήφου ή η αδιαφορία των ψηφοφόρων να πάνε στην κάλπη. Το έχω ξαναγράψει , αν δείτε γνωστούς γυρολόγους της πολιτικής να κατευθύνονται προς το Τζήμερο ( πχ Ψαριανός) , τότε είναι σίγουρη η είσοδός του στη Βουλή.
Από την άλλη βέβαια χάνει ο σύριζα ; και προς τα πού; Ξεχνάτε μάλλον ότι η βάση του συριζα είναι το 31,6% των προηγούμενων εκλογών ( ποσοστό ονειρεμένο, για κυβέρνηση που εφήρμοσε μνημονιάρα ) . Και η απλή ερώτηση είναι , ένας ψηφοφόρος του 2019 που το έριξε τότε στο συριζα , που ως κυβέρνηση χαροπάλευε επί ένα χρόνο, που εφήρμοσε μνημονιάρα , που το θέμα των πυρκαγιών και της Μακεδονίας έπαιζε από το πρωί ως το βράδυ ( και πόσα ακόμα που ), γιατί να αλλάξει ψήφο; Τι μεσολάβησε; Η ιστορία έχει δείξει ότι η αριστερά ποτέ δεν επωφελήθηκε ψήφους από την κεντροαριστερά , όταν στην εξουσία ήταν η ν.δ. , το αντίθετο ίσχυε , κοινώς όταν οι "αυταπάτες" κατέρρεαν, ναι κάτι ωφελούμασταν. Όταν όμως κυβερνούσε η ν.δ. , η ψήφος, πολλών εξ αυτών που ήθελαν να ρίξουν κάτι αριστερό, ρίχνονταν στη σοσιαλοδημοκρατία ( πασοκ πριν , συριζα πια) , χωρίς τύψεις , παρασυρμένοι από το πρόσχημα να φύγει η "δεξιά¨ και το κλίμα πόλωσης. Μπορείτε, εύκολα, να ανατρέξετε σε όλα τα ποσοστά του κκε π.χ. , σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που κυβερνούσε η ν.δ. και να πάρετε μια εικόνα. Το ότι δε θα μπεί μάλλον το Μέρα25 στη βουλή , είναι ενδεικτικό αυτού που λέω.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι όποιες εισροές στο πασοκ , είναι στην πλειοψηφία τους, πρώην ψηφοφόροι ν.δ., αλλά όπως και να έχει οι εισροές του πασοκ ( που δε θα είναι μεγάλες) , δεν θα είναι μόνο από το συριζα. Τώρα ο μεγαλύτερος ηττημένος σε αυτές τις εκλογές για εμένα θα είναι το πασοκ, αν δεν ( που δεν ) φτάσει σε ποσοστά πέριξ του 15%. Το γιατί , είναι απλό , ποσοστά πέριξ του 10% , το έχουν εδραιώσει μια για πάντα στο χώρο των "μικρών" . Τι άλλο να κάνουν πια; όλα τα δοκίμασαν; από εκεί και πέρα αν συνεργαστεί με τη ν.δ. , το παρελθόν δείχνει εξαΰλωση. Αν συνεργαστεί με το συριζα , λόγω και της ιδεολογικής συγγένειας , η λογική λέει απορρόφηση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα....
Όλα τα παραπάνω είναι θεωρίες, και αυτό που έμαθα , είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να προβλέψεις τις εκλογές, καθώς κατά κύριο λόγο σχηματίζεις άποψη από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Οπότε εύκολα πέφτεις σε λάθη. Κοινώς , υπομονή και ότι είναι να βρέξει , ας κατεβάσει.....
-
Που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές που ένα εσπρεσάκι και μια εφημερίδα μπρος στην κάμερα, άσχετα αν την είχε φέρει ο Πίνατ απ τα σκαλιά ή όχι, έκαναν τον κάθε "στη χούντα κοιμόμασταν με πόρτες ξεκλείδωτες" να νιώθει ως μέμπερ του νεοελληνικού Tea Party που έγραφε ιστορία... τώρα μοιρολογάμε την χαμένη αυτοδυναμία και, μάλλον, διακυβέρνηση...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2