-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στο ελεύθερο επάγγελμα με κάποια σχετική ζήτηση, όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, καλοί γιατροί, μικροβιολόγοι, καλοί κομμωτές το ταλιρακι είναι συχνό. Το βλέπω συχνά. Δεν είναι για διευθυντές.
Πόθεν έσχες σε ε.ε;
Το θέμα είναι το τι δηλώνουν. Εκεί είναι το κλάμα του γάτου.
Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ υπαλλήλων και ε.ε στην Ελλάδα (σχετικώς γκρι ε.ε όπως λες)
Άλλωστε πολύ υπαλληλοι νιώθουν την διαφορά αυτή και μόλις βρουν ευκαιρία ανοίγουν κάτι δικό τους.
Το ταλιρακι σε στέλεχος υπάλληλο ειναι πολύ δύσκολο.
φορολογημενο για τους παραπανω....
το 90-95% του τζιρου τους ειναι με δημοσιο (εοπυυ) ή ασφαλιστικες
τη συμμετοχη, 15%, επισης πρεπει να κοψουν αποδειξη αλλιως δεν υποβαλλουν στον εοπυυ που απαιτει να επισυναπτουν και την αποδειξη -
Σωστά, δεν είναι μαύρο. Όμως από όσους ξέρω το ταληρακι ειναι standard.
Ήθελα να τονισω το ταλιρακι χωρίς να είσαι κάπου Γεν. διευθυντής
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για τους απόφοιτους των θεωρητικών επιστημών δεν έχω εικόνα τι επικρατεί στην αγορά εργασίας, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν πολλές επιλογές. Μάλλον ποτέ δεν είχαν...
Δηλαδή μόνο για το σινάφι σου μιλάς τόσον καιρό;
Δεν είναι δικό μου συνάφι η αγορά εργασίας. Είναι συνάφι όλων.
Αν κάποιους εκπλήσσει η επανάληψη από μένα της διαπίστωσης ότι οι θεωρητικές επιστήμες όπως φιλόλογοι, αρχαιολόγοι, κοινωνιολόγοι κλπ δεν έχουν και δεν είχαν απορόφηση στην αγορά εργασίας, ας ξυπνήσουν κάποια στιγμή από το όνειρο που ζουν.
Να μην πω ότι φέρουν και μερίδιο ευθύνης για την την υπερπληθώρα ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Μετά κατηγορούν τους πολιτικούς, την χώρα που δεν έχει αριστερή κυβέρνηση για να διοριστούν όλοι αυτοί στο Δημόσιο κλπ.
Ξέρεις που δουλεύουν οι αρχαιολόγοι? Έχει βγει νόμος σε κάθε εργασία εκσκαφής να υπάρχει παρών αρχαιολόγος, μπας και βρεθούν τίποτα αρχαία. Αν σκάψει η ΕΥΔΑΠ για να διορθώσει το ρολόι του νερού στο πεζοδρόμιό σου, πρέπει να είναι παρών αρχαιολόγος. Σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας έχουμε φτάσει για να έχουν δουλειά αυτοί οι άνθρωποι.
Μήπως είναι ώρα και οι Έλληνες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να τα ζητάνε όλα από το κράτος? Η νυχού και η κομμώτρια που πάει η γυναίκα μου έχουν πρίμιο και εξοχικό. Αυτή η απέχθεια προς τις τέχνες που εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι ευθύνη της δεξιάς ή του κακού κράτους. Είναι ευθύνη των κατοίκων της χώρας μας.
Όσοι δεν έπαιρναν τα μαθηματικά π.χ. να πάνε να πνιγούν και ας είναι εξαιρετικοί σε άλλες επιστήμες...
-
Απο την στιγμή που δεν υπάρχει κανένας επαγγελματικός σχεδιασμός η συνδεση που κανουμε μεταξυ σπουδών και επαγγέλματος ειναι άκυρη και άστοχη. Στην Ελλάδα ή θα σπουδάσεις ο,τι θες ή θα κάνεις μια δουλειά που βγάζει φράγκα. Ο συνδυασμός και των 2 ειναι εξαιρετικά δύσκολος!!
-
Μετά τους ΔΕΗτζηδες θαμώνες των εξωτικών ριζορτςκαι τους τυροπιταδες με καταθέσεις στην Ελβετία, σειρά πήραν οι μαύρες μανικιουρίστες που φεύγουν απ το λοφτ τους και γυρίζουν για το μεροκάματο απο διαμερίσμα σε διαμέρισμα με τα γερμανικά πρίμια...
Μη σπαταλατε τα γκαφρα σας σε φροντιστήρια και φοιτητοσύνες και μεταπτυχιακά και ποσταρετε ανούσιες φωτογραφίες απο βαρετές ορκωμοσίες και γκραντζουέησονς με τηβέννους στα σόσιαλ, μην είστε κορόιδα, μάθετε το παιδί από μικρό να κάνει ημιμόνιμο κι ανταύγειες κι αμολήστε το στη πιάτσα να ζήσει τη μεγάλη ζωή!
-
Για τους απόφοιτους των θεωρητικών επιστημών δεν έχω εικόνα τι επικρατεί στην αγορά εργασίας, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν πολλές επιλογές. Μάλλον ποτέ δεν είχαν...
Δηλαδή μόνο για το σινάφι σου μιλάς τόσον καιρό;
Δεν είναι δικό μου συνάφι η αγορά εργασίας. Είναι συνάφι όλων.
Αν κάποιους εκπλήσσει η επανάληψη από μένα της διαπίστωσης ότι οι θεωρητικές επιστήμες όπως φιλόλογοι, αρχαιολόγοι, κοινωνιολόγοι κλπ δεν έχουν και δεν είχαν απορόφηση στην αγορά εργασίας, ας ξυπνήσουν κάποια στιγμή από το όνειρο που ζουν.
Να μην πω ότι φέρουν και μερίδιο ευθύνης για την την υπερπληθώρα ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Μετά κατηγορούν τους πολιτικούς, την χώρα που δεν έχει αριστερή κυβέρνηση για να διοριστούν όλοι αυτοί στο Δημόσιο κλπ.
Ξέρεις που δουλεύουν οι αρχαιολόγοι? Έχει βγει νόμος σε κάθε εργασία εκσκαφής να υπάρχει παρών αρχαιολόγος, μπας και βρεθούν τίποτα αρχαία. Αν σκάψει η ΕΥΔΑΠ για να διορθώσει το ρολόι του νερού στο πεζοδρόμιό σου, πρέπει να είναι παρών αρχαιολόγος. Σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας έχουμε φτάσει για να έχουν δουλειά αυτοί οι άνθρωποι.
Μήπως είναι ώρα και οι Έλληνες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να τα ζητάνε όλα από το κράτος? Η νυχού και η κομμώτρια που πάει η γυναίκα μου έχουν πρίμιο και εξοχικό. Αυτή η απέχθεια προς τις τέχνες που εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι ευθύνη της δεξιάς ή του κακού κράτους. Είναι ευθύνη των κατοίκων της χώρας μας.
Όσοι δεν έπαιρναν τα μαθηματικά π.χ. να πάνε να πνιγούν και ας είναι εξαιρετικοί σε άλλες επιστήμες...
Οι προσωπικές επιλογές του καθενός στις σπουδές είναι σεβαστές. Και νομίζω το Ελληνικό κράτος του δίνει κάθε ευκαιρία να σπουδάσει ότι θέλει.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η αγορά εργασίας είναι υποχρεωμένη ή έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σπουδών του καθενός.
Όπως κάνει ο πολίτης τις επιλογές του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του και τις δυνατότητές του, το ίδιο κάνει και η αγορά εργασίας. Απορροφά τις ειδικότητες που χρειάζεται, σύμφωνα με τις δικές της δυνατότητες και προτιμήσεις.
Το ερώτημά σου βέβαια είναι σεβαστό. Τι γίνεται μ' αυτούς που λόγω ειδικότητας σπουδών ή δυνατοτήτων δεν μπορούν να απορροφηθούν στην αγορά εργασίας? Δυστυχώς δεν υπάρχουν ευχάριστες απαντήσεις. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να επιβιώσει και κάνει και τους συμβιβασμούς του.
Κι εγώ άλλη επαγγελματική δραστηριότητα είχα στη Γερμανία και άλλη όταν ήρθα Ελλάδα. Αυτά που απασχολιόμουν εκεί δεν υπάρχουν εδώ. Έκανα τις απαραίτητες προσαρμογές και τους απαραίτητους συμβιβασμούς... -
Αυτό που θέλει να πει ο Δίας είναι ότι αντί να γίνεται κεντρικός σχεδιασμός (τζζζζ κομμουνιστικοί όροι) ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ανάγκες της κοινωνίας, η δομή της οικονομίας είναι τέτοια που κατευθύνονται κεφάλαια σε τομείς που υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος την δεδομένη χρονική στιγμή!!!
Πχ πληροφορική το 1998-2005 (μετά παρόλο που η ζήτηση δεν έπεσε, οι επόμενοι είναι απλά υπαλληλοι)
Και δάσκαλοι το 2002-2005, μπαρμπερηδες το 2019-2020, οικοδομικά το 2000-2007
Οι υπόλοιποι τομείς μένουν στην άκρη μέχρι να ξαναφτάσουν σε σημείο που θα ξαναπροσφέρουν κέρδος -
-
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό που θέλει να πει ο Δίας είναι ότι αντί να γίνεται κεντρικός σχεδιασμός (τζζζζ κομμουνιστικοί όροι) ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ανάγκες της κοινωνίας, η δομή της οικονομίας είναι τέτοια που κατευθύνονται κεφάλαια σε τομείς που υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος την δεδομένη χρονική στιγμή!!!
Πχ πληροφορική το 1998-2005 (μετά παρόλο που η ζήτηση δεν έπεσε, οι επόμενοι είναι απλά υπαλληλοι)
Και δάσκαλοι το 2002-2005, μπαρμπερηδες το 2019-2020, οικοδομικά το 2000-2007
Οι υπόλοιποι τομείς μένουν στην άκρη μέχρι να ξαναφτάσουν σε σημείο που θα ξαναπροσφέρουν κέρδοςΩραία το έθεσες. Εγώ και δεν μπορώ και δεν θέλω να μεταφράσω τον κομμουνιστικό τρόπο σκέψης (τζζζ και μόνο που έγραψα τη λέξη με χτύπησε το ρεύμα ).
Οι Αμερικάνοι το λένε πιο απλά, follow the money... ΄ -
Δεν υπάρχει περίπτωση ένας "μαύρος" στα συνήθη επαγγέλματα να βγάζει 5000€/μήνα. Να τα παρατήσουμε ΤΩΡΑ όλα και να γίνουμε νίντζα.
-
Κομμωτές και άλλα τέτοια επαγγέλματα που έχουν σχέση με την περιποίηση αν έχεις χτίσει πελατεία σε κάποια καλή γειτονιά ακόμα και με μαγαζί, πάγια έξοδα, εισφορές, φόρους, τέλη, προκαταβολές πιστεύω πως βγάζεις.
Έχεις δει πόσο είναι το χτένισμα και κούρεμα στις γυναίκες;
Εδώ εγώ πάω για κούρεμα και δίνω 12 ευρώ τα δεκαπέντε λεπτά. Οπότε πάω κλείνω μια ή δυο μέρες πιο πριν ραντεβού διότι το πρόγραμμα είναι γεμάτο από το πρωί μέχρι αργα το απόγευμα.
Στις γυναίκες πιάνουν την παρλα και σε μια ώρα έχουν πάρει 100 ευρώ για πλάκα. Και κάνουν δύο ταυτόχρονα. Καθώς λούζει την μια η κοπέλα κουρεύει ο κομμωτής την άλλη. Όχι μόνο μία σε μια ώρα.5-6 γυναίκες την ημέρα είναι 500 ευρώ τουλάχιστον άλλοι 4-5 άντρες που πες κάποιοι κάνουν και μούσια και λούσιμο πριν και μετά όλα μαζί κάπου στα 700 ευρώ τζίρο την ημέρα!!!!
Στις 20 ημέρες είσαι 14.000 ευρώ σε τζιρο. Πες τα μισά σε πάγια φόρο και κάποια μαύρα που δεν κόβουν. Και άντε μια κοπέλα ακόμα να καθαρίζει τρίχες και να λούζει με τον βασικό βγαίνεις καθαρά 4500-5000 ευρώ /μήνα.
Και αυτά σε συνοικιακό μαγαζί. Όχι φίρμα που γίνεται ο χαμός
Εδώ ρε συ πήρε αναβολή η καραντινα για να κουρευτεί ο κόσμος που κυκλοφορουσε σαν τους ναυαγούς.
Κατάλαβες κυρ Γιόχαν, τι γίνεται με τις τρίχες;.
Άσε έχω πάθει σοκ με το τι αυτοκίνητα και σπίτια αγοράζουν. Πήρε ο άλλο αυτοκίνητο πόλης 35.000 ευρώ.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κομμωτές και άλλα τέτοια επαγγέλματα που έχουν σχέση με την περιποίηση αν έχεις χτίσει πελατεία σε κάποια καλή γειτονιά ακόμα και με μαγαζί, πάγια έξοδα, εισφορές, φόρους, τέλη, προκαταβολες πιστεύω πως βγάζεις.
Έχεις δει πόσο είναι το χτένισμα και κούρεμα στις γυναίκες;
Εδώ εγώ πάω για κούρεμα και δίνω 12 ευρώ τα δεκαπέντε λεπτά. Οπότε πάω κλείνω μια ή δυο μέρες πιο πριν ρατνεβου διότι το πρόγραμμα είναι γεμάτο από το πρωί μέχρι αργα το απόγευμα.
Στις γυναίκες πιάνουν την παρλα και σε μια ώρα έχουν πάρει 100 ευρώ για πλάκα. Μια κάνουν δύο τρεις ταυτόχρονα.5 γυναίκες την ημέρα είναι 500 ευρώ τουλάχιστον άλλοι 4-5 άντρες που πες κάποιοι κάνουν και μούσια και λούσιμο πριν και μετά όλα μαζί κάπου στα 700 ευρώ τζίρο την ημέρα!!!!
Στις 20 ημέρες είσαι 14.000 ευρώ.τζιρο. πες τα μισά σε πάγια φόρο και κάποια μαύρα που δεν κόβουν. και άντε μια κοπέλα ακόμα να καθαρίζει τρίχες και να λούζει με τον βασικό βγαίνεις καθαρά 4500-5000 ευρώ /μήνα.
Εδώ ρε συ πήρε αναβολή η καραντινα για να κουρευτεί ο κόσμος που κυκλοφορουσε σαν τους ναυαγούς.
Κατάλαβες κυρ Γιόχαν, τι γίνεται με τις τρίχες;.
Άσε έχω πάθει σοκ με το τι αυτοκίνητα και σπίτια που αγοράζουν.
Για τι ποσοστό των κομμωτηρίων μπαρμπεραδικων μιλάμε??? Έχει σκεφτεί κανείς;
10-15% του συνόλου μαξ.
Γνωστή κομμώτρια με δικό της κομμωτήριο και κρατάει το χώρο με πολύ ζόρι.
Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για χορούς με αναμμένο θερμοσίφωνα 12ωρες τη μέρα!!! Οπότε στάνταρ πάνω από τα μισά σε έξοδα! Επίσης δεν είναι φουλ όλες τις ώρες που είναι ανοιχτά, οι πελάτες δουλεύουν και αυτοί οπότε καθημερινές 9:00-17:00 δουλεύουν κάτω από 50% της δυναμικής.
Ότι είναι καλύτερα από άλλα επαγγέλματα, σίγουρα είναι.
Αλλά όχι και τάλιρο το μήνα!!! Εκτός και αν μιλάμε για τον αντίστοιχο μάνατζερ Ιατροπολις των κομμωτηρίων -
Δεν κατάλαβες, τώρα που είχα άδεια πήγα πρωί. 11:00 ώρα. Χαμός από γυναίκες που μιλάνε όλες μαζί. Μερικές τα βάφουν και με ανταβιες και κάθονται για καφέ στο σαλονακι που έχουν με αλουμίνια και πετσέτες στο κεφάλι. Είχα κλείσει ραντεβού δύο μέρες πριν για το πρωί.
Στο ενδιάμεσο και κάποιοι συνταξιούχοι περνούσαν και ρωτούσαν αν υπάρχει κενό και δεν είχε!!!!! Μόνο την επόμενη το πρωί έλεγε.Είδα τιμές για τα γυναικεία, κούρεμα λούσιμο 50-60 ευρώ. Βαφή κούρεμα λούσιμο κάπου στα 100. Βάζουν και κάτι αλλά που δεν κατάλαβα πως τα λένε και φεύγουν πάνω από τα 100.
Που και που πουλάνε και κάτι κρέμες και σαμπουάν αλλά αυτά δεν τα υπολογιζω.
Εγώ ευτυχώς έδωσα 12 ευρώ. Νομίζω δηλαδη διότι έδωσα κάρτα και δεν είδα πόσο με χρέωσε.
Μιλάμε για συνοικιακο με νορμάλ οικογένειες, του μεροκάματου, ούτε φτωχοι ούτε πλούσιοι, σε ένα απλο μαγαζί των 60-70 τμ..
Οκ, σωστό το επιχείρημα για ζεστό νερό αν και νομίζω βάζουν τώρα το καλοκαίρι και ηλιακό στην ταράτσα.
Παλαιότερα πήγαινα σε έναν άλλον. Εκεί να δεις και αυτός. Πιο πολύ άντρες έκανε αυτός. Όλη μέρα στο μαγαζί είναι η αλήθεια αλλά ήταν πολύ άνετος οικονομικά. Ετσι έδειχνε τουλάχιστον με τις αγορές και τα γούστα του.
Οκ να δεχτώ ότι δεν ξέρω τους πάντες. Λογικά πάω σε αυτά που μου σύστησαν άρα λογικά θα έβλεπα πολλούς πελάτες.
-
Είχαν και οι γυναίκες άδεια ρε λαπ!
Πάει η κάθε υπάλληλος γραφείου κομμωτήριο πριν επιστρέψει στη δουλειά, μετά τις διακοπές! Ασε που γίνεται του γάμου και της βάφτισης το κάγκελο!
Πήγαινε ενα πρωί τον Οκτώβρη Νοέμβρη, να δεις.
Γενικά πάντως η παροχή υπηρεσιών είναι ο κύριος τομέας φοροδιαφυγής!
Αλλά ταυτόχρονα είναι και κομμάτι πολύωρης εργασίας!
Για αυτό καλλιεργείται και θεριεύει σε αυτόν τον τομέα και η άποψη ότι αν δουλέψεις θα βγάλεις λεφτά!!
Κάτι που μόνο υπό συνθήκες ισχύει! (Ανέφερα παραπάνω ποιες) -
Δεν ξέρω τι είχαν αυτές εγώ είδα 40-50-60 αρες να πιάνουν την παρλα. Πρέπει να ήταν 3 γυναίκες. Δεν ασχολήθηκα και πολυ. Είχε μια υπαλληλο που ασχολιόταν μαζί τους και τις άφησε για λίγο, ουτως ή άλλως καφέ έπιναν με αυτά στα μαλλιά. Ασχολήθηκε μαζί μου για 15-20 λεπτά πλήρωσα και εφυγα.
Όταν έπιασα την συζήτηση είδα πως γενικά τα πράγματα πάνε καλά, μέχρι στιγμής. Το ρεύμα ανέβηκε αισθητά είπαν αλλά οκ αντέχουν. Ότι μου είπαν σου λέω.
Κάθε φορά όμως οποτε πάω πάντα μου κλείνει ραντεβού μια μέρα τουλάχιστον αργότερα.
Ένα άλλο που δεν το ήξερα και εγώ είναι πως πολλές φοιτήτριες πάνε κομμωτήριο!!!! Το συζήτησα με παρέα γυναικών και μου είπαν πως ακόμα και φοιτήτριες πάνε σε κομμωτήρια για βάψιμο μαλλιών. Τα λένε ομπρε ή κάτι τέτοιο και γίνεται μόνο σε κομμωτήρια. Κρατιέσαι;;;;; Μια 150 άρα μου είπαν μαζί με κούρεμα κτλ. Και κάπου στα 100 στα πιο low spec κομμωτήρια. Τώρα φαντάζομαι δεν είναι όλες αλλά είναι δείγμα του από ποια ηλικία πάνε.
Στο τελευταίο συμφωνώ. Αυτό λέω και στον Σπύρο που είναι θυμωμένος μαζί μου. Πολλά παίζουν ρόλο. Ένας υπάλληλος όσο και να δώσει όλο του το είναι θα πάρει ένα μικρό μπόνους. Ένας δημόσιος υπάλληλος θα πάρει έπαινο. Δεν είναι όλες οι συνθήκες ίδιες για όλους και όλες τις εποχές όσο εργατικός και αν είναι.
-
Τελείως φιλικά, σου λέω ότι κανεις σαν τον Μπεϊζανη:
...μόνο που ασταμάτητα δεν δουλεύεις. Έχει και μετακινήσεις το μενού, έχει παιδιά/σκυλιά/γατιά. Δε λέμε ότι δε βγάζεις χρήμα αλλά μεσοσταθμικα μπορεί να βγάζεις το 1/3 των 5000. Δύο κομμώτριες μετά κασελακιου έχει το σόι της συζύγου. Βγάζουν αλλά σε καμία περίπτωση τόσα. Επίσης θέλουν υλικά (βαφές κτλ), οπότε κάτι τους φεύγει και εκεί.
-
Χαχα το φαντάστηκα ότι θα το σχολιάσει κάποιος.
Μετακινήσεις; Για μαγαζί σου λέω όχι σε σπίτια.
Οκ άντε να πουμε και τις βαφές. Το δέχομαι. Να πάμε 1000 ευρώ πιο κάτω.. να πούμε 4000 /μήνα καθαρά από τα 14.000 σε τζίρο;
Μια μέρα δεν τον έχω δει να πει, έχω κενό ρε φίλε έλα οποτε γουστάρεις.... Πάντα γεμάτες μέρες και ψάχνει κενό να με χώσει για 15 λεπτά.
-
Κάτσε γιατί δεν έχω καταλάβει βρε μαν: Δε λέγαμε για κόσμο που δουλεύει έξω; Γι'αυτό κουμπωσα τον Μπεϊζανη. Άμα είναι μαγαζι "όλα καλά"...
-
Λέγαμε αλλά σε κάποια φάση το έστριψα το τιμόνι και πήγα και στα μαγαζιά γενικά για το ταλιρακι.
Συμφωνώ για το κατ οίκον ότι δεν είναι έτσι απλά έκανα τους υπολογισμούς όταν αναφέρθηκε ότι αγόρασε σπίτι και αυτοκινητακι κοπελίτσα πριν τα 30 και είπα πως χοντρικά θέλει 5000 ευρώ το μήνα για να πάρει σπίτι πριν τα 30 αν εργάζεται από τα 18.
Οκ το αφήνουμε αυτό στην άκρη. Δεν γίνεται στην πράξη. Ήταν ίσως υπερβολή του λόγου.
-
Ε καλά, το σπιτάκι και το αυτοκινητάκι μαζί από το μηδέν και πριν τα 30 σηκώνει πολλή κουβέντα...
Από την κρίση και μετά, το μηδέν ένα σε αυτή τη χώρα δεν το κάνεις. Το ένα παλεύεις να το σώσεις. Από δύο και πάνω όμως "τα λεφτά στα λεφτά"...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2