-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
10 καλές σειρές έχει αν τις δεις
Εεε με πολλές σεζόν ορισμένες....οπότε εμένα άνετα με έχει κρατήσει από το 2019 και ακόμα δεν έχω τελειώσει τις σειρές που θέλω να δω.
-
Δείτε το ελίτ. Αν μπορέσετε να το δείτε για μια σεζόν σας βγάζω το καπέλο. Μετά το ελίτ άρχισαν ν βγαίνουν αλλά τέτοια .
Μιλάμε μόνο σε γυναίκες αρεσει.....αν το δείτε θα ξεράσετε στο πρώτο επεισόδιο.Ναι τις βαριέμαι τις πολλές σεζόν, μετά από 2-3 η χάνω το ενδιαφέρον μου
-
Εχω να πληρώσω συνδρομητικό από την εποχή του φιλμνέτ...
Τότε γινόταν και μία πλάκα.
Είχε δύο αναλογικά κανάλια 1 με ταινίες και 1 με αθλητικά και μετά τις 12 τσόντες.
Στην πλατεία Δούρου στο Χαλάνδρι, είχε μεγάλο μαγαζί, γνωστή αλυσίδα και είχε τηλεόραση ανοικτή όλο το 24ωρο στο φιλμνετ...
Κάποιος αετός πήγαινε 12 παρά με το τηλεκοντρόλ του και άλλαζε το κανάλι και η πλατεία το βράδυ είχε κόσμο...
Μέχρι που το σφύριξε κάποιος στο μαγαζί μετά από 15-20 μέρες και έλαβαν τα μέτρα τους...
-
To Disney αξίζει, βάλτο είναι φθηνό και εχει και ντοκυμαντέρ και καλές ταινίες κτλ.
Το καλύτερο πακέτο φαίνεται αυτό της μιας εταιρίας τηλεφωνίας που έχει και Disney και τον κατάλογο της hbo και 100 άρα γραμμή. Εφόσον βέβαια έχει υποδομή η γειτονιά σου.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ο ειναι που εξυπηρετει τα συμφεροντα
και ολες οι πολιτικες πλανες της μεταπολιτευσης στηριζονται σε αυτο ακριβως τον κανονα, την δημιουργια διπολου.
δεν λεω ψηφιστε κκε, ετσι γιατι ειναι το καλυτερο.
λεω οτι υπαρχουν και αλλες επιλογες σε μικροτερα κομματα που μπορει και ναΤόσα χρόνια , αυτή η δημιουργία του διπόλου , είναι ένα ωραίο επιχείρημα για όποιον αριστερό για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα στις εκλογικές συμπεριφορές του λαού. Είναι κάτι παρόμοιο με τις σφαγές του παναθηναϊκού στη διαιτησία.
Στην πράξη ο Lap , καλά τα λέει.
Σε υπερπολωμένες εκλογές , σε εκλογές στις οποίες ο κόσμος ασχολήθηκε πολιτικά σχεδόν περισσότερο από όσες έχω ζήσει, με μία πιρουέτα στην πλάτη περιωπής, με τα μισά του παραδοσιακά στελέχη διαγραμμένα και με ένα ολόφρεσκο μνημόνιο στην πλάτη , εκλέχθηκε με ποσοστό όσο σχεδόν του προηγουμένου εξαμήνου.Αυτό δείχνει κάτι τόσο στην αντίπαλη παράταξη της ν.δ. (που δε με απασχολεί κιόλας) , αλλά κυρίως φανέρωσε το φιλοκαπιταλιστικό προσανατολισμό του συνόλου της κοινωνίας. Η έννοια της αριστεράς ( οι έννοιες χάνουν το μέτρο...) για το συντριπτικό ποσοστό της κοινωνίας, τελικά είναι απλά μια πιο ανθρώπινη (λέμε τώρα) διαχείριση του καπιταλισμού.
Με αποθαρρύνει; όχι, αλλά δε μπορώ να εθελοτυφλώ και να το φορτώνω σε κατασκευασμένα διλήμματα και κατευθυνόμενες αποφάσεις και μόνο.
Χόρτασα τέτοιες δικαιολογίες.
Το μεγαλύτερο χαστούκι τότε το έφαγε η πραγματική αριστερά ( και όχι η νδ ή οι μένουμε_Ευρώπη) , γιατί συνειδητοποίησε και ο τελευταίος που δε τα ήξερε ήδη και εθελοτυφλούσε , την αλήθεια. Ανασυγκρότηση και υπομονή λοιπόν.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
To Disney αξίζει, βάλτο είναι φθηνό και εχει και ντοκυμαντέρ και καλές ταινίες κτλ.
Το καλύτερο πακέτο φαίνεται αυτό της μιας εταιρίας τηλεφωνίας που έχει και Disney και τον κατάλογο της hbo και 100 άρα γραμμή. Εφόσον βέβαια έχει υποδομή η γειτονιά σου.
Είσαι σίγουρος πως περιλαμβάνεται κανονική συνδρομή και Disney & HBO στην τιμή ?
-
Αν δεν απορροφήσουν ό,τι ταμείο υπάρχει μέχρι το μεδουλι, δεν λένε να κουνηθούν...
Όταν στεγνώσουν όλα, θα φέρουν τον Αλέκο πάλι.
-
Μην βάζετε στην πολιτική τα οπαδικά σας παραμυθάκια, για να στηρίξετε την ελληνική τσσκα...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το 29% από το πρώτο € το έκαναν 22% το 2017 αν δεν κάνω λάθος εξομοιώνοντας το με την πρώτη κλίμακα φορολόγησης των μισθωτών. Πιο πάνω δεν μείωσαν τίποτα. Όλα τα "ωραία" όμως πρωτοεφαρμοστηκαν το '14 και αυτό αποσιωπάται.
Δεν ήταν 29% αλλά 26% από το πρώτο Ευρώ επί Σαμαρά και όντως μετά (επί Τσίπρα) μειώθηκε στο 22%. Και επιπλέον μειώθηκαν και οι ασφαλιστικές εισφορές επί Τσίπρα.
Να ξέρεις πάντως ότι τίποτα δεν αποσιωπάται, από όσους τουλάχιστον δεν είναι βαμμένα κομματόσκυλα ή ιδεοληπτικοί. Βλέπουμε και τα σωστά και τα στραβά. Και δεν πάσχουμε από επιλεκτική τύφλωση...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μην βάζετε στην πολιτική τα οπαδικά σας παραμυθάκια, για να στηρίξετε την ελληνική τσσκα...
Το αυτό...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δεν απορροφήσουν ό,τι ταμείο υπάρχει μέχρι το μεδουλι, δεν λένε να κουνηθούν...
Από τις χειρότερες, πιο κατάπτυστες, άθλιες και λιγδερες πολιτικούς της Ελλάδος....μονο απέχθεια για την συγκεκριμένη, ούτε να την βλέπω. Την σιχαίνομαι περισσότερο από κάθε πολιτικό. ΜΟΝΟ ψέματα λέει και μόνο την πάρτη της κοιτάει. Ουστ απο δω....
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το αυτό...
για τον βασιλακοπουλο τον πασοκο, μουγκα στη στρουγκα...
-
Στρούγκα στην μούγκα...αλλα βασιλακόπουλο εγώ δεν ξέρω κανέναν... Βασιλόπουλο ξέρω και του πουλιού το γάλα..
-
Και αν η κυβέρνηση και ιδεολογικά "αγαπά" κρατισμό, δημόσιο, τεράστιο κράτος...τότε τζακ ποτ... Σφαγή για μία θεσούλα στο δημόσιο forever!!!!!!!!!
Στην Ελλάδα ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως ιδεολογιών και αποχρώσεων, αγαπάνε τον κρατισμό και το δημόσιο υπάλληλο.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενώ ας πούμε στον ιδιωτικό τομέα είναι δίκαιες και σωστές οι αμοιβές, και δεν συμβαίνει στο Δημόσιο...
Στον ιδιωτικό τομέα, αν κάποιος επιχειρηματίας θέλει να πληρώνει κάποιον που δεν δουλεύει ή ψευτοδουλεύει, ΔΕΝ μας απασχολεί, καθώς τα λεφτά βγαίνουν από την τσέπη του. Αντιθέτως στο δημόσιο, βγαίνουν από τις τσέπες όλων μας.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά, φαντάζομαι...
-
Είπαμε να είσαι υπέρ του δημοσίου για το λόγο ότι λαμβάνεις υπηρεσίες σε τιμες κόστους. Αν όμως είσαι για να τεμπελιάζουν οι υπάλληλοι και εσυ να τους θαυμάζεις ε κάτι λάθος πηγαίνει.
Να ξέρουμε τι ζητάμε και γιατί.
-
This post is deleted! -
Εμένα πάντως με απασχολεί και πολύ μάλιστα αν στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν κάποιοι που ψευτοδουλεύουν. Γιατί όταν κάποιος ψευτοδουλεύει ή κάνει πως δουλεύει ή το ξύνει τότε κάποιος άλλος τρώει το αγγούρι στο κ@λο και του βγαίνει από το στόμα. Οι λόγοι προφανείς.
Και αν ο εργοδότης αδιαφορεί για αυτά τα θέματα ή έχει βάλει προϊσταμένους που εργασιακά επιβιώνουν με κλίκες, τότε σκατά ολέ.Και αυτά συμβαίνουν παντού στον ιδιωτικό τομέα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει εταιρεία που να έχει ισονομία, αξιοκρατία και σοβαρή αξιολόγηση του ανθρωπίνου δυναμικού της. Δεν το πιστεύω με τίποτα.
Αποπροσανατολιστική απάντηση γιατί εδώ μιλάμε γενικά, ενώ εσύ πιάνεις την ειδική περίπτωση που αυτός που ψευτοδουλεύει είναι συνάδελφος σου και τρως εσύ το αγγούρι για να βγει η δουλειά. Όμως κι εσένα δεν σε απασχολεί αυτός που ψευτοδουλεύει σε μια άλλη επιχείρηση, γιατί ούτε πληρώνεται από την τσέπη σου ή την τσέπη του εργοδότη σου ούτε επιβαρύνει τη δουλειά σου...
Γενικά δεν ήταν αυτό το νόημα του προηγούμενου ποστ μου.
-
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2