-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
βολευει οι δεξιουληδες νοικοκυρηδες να βλεπετε κακους και προστυχους. το οτι για να εισαστε εσεις κυρ παντεληδες και οι απο πανω σας βαρδινογιαννηδες εισβαλατε και εκμεταλευτηκατε βιαια τη δικη τους χωρα, τους ιδιους, πηρατε το πλουτο τους και τον κανατε σε τριο και αούντι, το λησμονειτε βλεπεις οι αποικιοκρατες εχουν λεει δημοκρατια, κανανε αγωνες. αφου πρωτα στοιβαξανε βεβαια τους σκουροχρωμους σε κατι αμπαρια και τους λιωσανε στη δουλεια.
Troll alert !
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθόλου δεν το αφήνω.
Ετσι είναι . Οι αποικιοκράτες έχουν τις ευθύνες.
Το τίμημα όμως το πληρώνουν όλοι και οι μη αποικιοκράτες.Αλλά και οι αποικιοκράτες , δεν γεννήθηκαν σε δημοκρατίες.
Σε απολυταρχικά καθεστώτα γεννήθηκαν.
Και έκατσαν και πολέμησαν για να τα ρίξουν και πέθαναν στον αγώνα αυτόν.
Κάποιοι την κοπάνησαν..
Αυτούς που την κοπάνησαν ΔΕΝ τους τιμούμε.
Γιατί να τιμούμε αυτούς που την κοπανάνε από τις δικές τους χώρες και τις αφήνουν στα χέρια των ντόπιων κατσαπλιάδων ?
Πως η αριστερά που μιλάει τάχα για αγώνες, στηρίζει κουραμπιέδες και ριψάσπιδες ?
Εντιτ
Μην σβήνετε τα σχόλια σας.
Μετά δεν φαίνεται σε τι απαντήσαμε...
βολευει οι δεξιουληδες νοικοκυρηδες να βλεπετε κακους και προστυχους. το οτι για να εισαστε εσεις κυρ παντεληδες και οι απο πανω σας βαρδινογιαννηδες εισβαλατε και εκμεταλευτηκατε βιαια τη δικη τους χωρα, τους ιδιους, πηρατε το πλουτο τους και τον κανατε σε τριο και αούντι, το λησμονειτε βλεπεις οι αποικιοκρατες εχουν λεει δημοκρατια, κανανε αγωνες. αφου πρωτα στοιβαξανε βεβαια τους σκουροχρωμους σε κατι αμπαρια και τους λιωσανε στη δουλεια.
Ούτε οι άουντι είχαν πολλές αποικίες, γιατί τους τις πήραν το 1918, ούτε οι σε τριο. Αυτοί που είχαν , είχαν τα χίλμαν και τα χάμπερ και τώρα δεν έχουν ούτε αποικίες, ούτε αυτοκινητοβιομηχανίες και έχουν και πακιστανό δήμαρχο στην πρωτεύουσα...
Αλλά το ίδιο έκαναν και βγάζοντες λάδα και βόλγα, αλλά εκεί εσείς οι αριστερούληδες, κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο...
-
Αριστερός ο Gatoz;
Καλά Ok. Και εγώ είμαι ο Grand Pappas...
Αν και θα ήθελα να είμαι ο Grand Vitaras.... -
βλεπω μπαλιτσα στην εξεδρα ψηλα
θα παρουν τη κουπα τα μπαοκια -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αριστερός ο Gatoz;
Αν και θα ήθελα να είμαι ο Grand Vitaras....θα ηταν τιμη μου να μπορουσα να χαρακτηριστω αριστερος, δεν ειμαι ατυχως αξιος του προσδιορισμου.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αριστερός ο Gatoz;
Αν και θα ήθελα να είμαι ο Grand Vitaras....θα ηταν τιμη μου να μπορουσα να χαρακτηριστω αριστερος, δεν ειμαι ατυχως αξιος του προσδιορισμου.
Όπως έγραψα παραπάνω
Σε ένα φόρουμ πολλά μπορεί κάποιος να γράψει ή να ισχυρισθεί. Άλλωστε είναι ανέξοδο.
Τα αγγούρια όμως είναι εκεί έξω. -
Στη σύγχρονη Ελλάδα, που εφαρμόζει πάνω από 40 χρόνια το σοσιαλισμό που ονειρεύτηκε ο Νεοέλληνας, δηλ. ένα μείγμα των χειρότερων οικονομικών πρακτικών της αριστεράς και της δεξιάς, κάποιοι αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί ή δεξιοί. Πολύ αστείο μου φαίνεται και το λέω και για τον εαυτό μου.
Ο τρίτος δρόμος προς το σοσιαλισμό ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχία του Ελληνικού Έθνους. Θα γραφτεί στη ιστορία της χώρας με μεγάλα πράσινα γράμματα και αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου σε ημικυκλική μορφή, όπως ο σχηματισμός των 5 ανοιχτών δαχτύλων.
Μπορεί βέβαια η καθαρή αριστερά να ήταν και χειρότερη, ευτυχώς δε χρειάστηκε ως τώρα να μάθουμε, ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ. Το σίγουρο είναι απ' αυτά που διαβάζω, ότι μάλλον η πάμπλουτη και χωρίς προβλήματα μικρή μας χώρα, θα άνοιγε την αγκαλιά της στους αναξιοπαθούντες και πονεμένους όλου του κόσμου.
Για να κάνουμε όλοι μαζί παρεούλα, σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα, όπου οι άλλοι θα συνέχιζαν να προοδεύουν και εμείς ακόμα θα προσπαθούσαμε να μάθουμε κάποια μουσουλμανική γλώσσα για να μπορούμε να συνενοηθούμε με τα καινούργια μας "αδέρφια"... -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθόλου δεν το αφήνω.
Ετσι είναι . Οι αποικιοκράτες έχουν τις ευθύνες.
Το τίμημα όμως το πληρώνουν όλοι και οι μη αποικιοκράτες.Αλλά και οι αποικιοκράτες , δεν γεννήθηκαν σε δημοκρατίες.
Σε απολυταρχικά καθεστώτα γεννήθηκαν.
Και έκατσαν και πολέμησαν για να τα ρίξουν και πέθαναν στον αγώνα αυτόν.
Κάποιοι την κοπάνησαν..
Αυτούς που την κοπάνησαν ΔΕΝ τους τιμούμε.
Γιατί να τιμούμε αυτούς που την κοπανάνε από τις δικές τους χώρες και τις αφήνουν στα χέρια των ντόπιων κατσαπλιάδων ?
Πως η αριστερά που μιλάει τάχα για αγώνες, στηρίζει κουραμπιέδες και ριψάσπιδες ?
Εντιτ
Μην σβήνετε τα σχόλια σας.
Μετά δεν φαίνεται σε τι απαντήσαμε...
Τραγική ειρωνεία ή ξεκαρδιστική γελοιότητα, πως ο λαός του "πολύ πιάτο η Αμερική ρε παιδιά", ο λαός που έζησε "στις Φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές", ο λαός που καθάρισε σκάλες και τουαλέτες από το Βόρειο Σέλλας μέχρι την Τασμανία, ο λαός που σήμερα περιμένει κάθε Χριστούγεννα και Δεκαπενταύγουστο να δει τα παιδιά του, να καταφέρεται με τόση μανία εναντίον της Μετανάστευσης...
-
Εν τω μεταξύ πάλι θόρυβος για τη δήλωση Καπουτζίδη περί "αδερφής, αλλά καλής". Για να δούμε μια κακιασμενη όμως:
...πόσο πια υποφέρουν αυτά τα έρμα "τα παιδιά" της ΝΔουλας, οι μεσαιοταξιτες ΕΕ.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εν τω μεταξύ πάλι θόρυβος για τη δήλωση Καπουτζίδη περί "αδερφής, αλλά καλής". Για να δούμε μια κακιασμενη όμως:
...πόσο πια υποφέρουν αυτά τα έρμα "τα παιδιά" της ΝΔουλας, οι μεσαιοταξιτες ΕΕ.
Κάτσε ρε συ, μην γίνεσαι σεξιστής, σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται περί ρουφιανιάς, αλλά περί ασκήσεως εθνικής πολιτικής.
Οι 50.000 άδεις θέσεις τουρισμού & εστίασης στα νησιά, κάπως πρέπει να γεμίσουν, είναι εθνικό ζήτημα, βάλλεται η βαριά μας Βιομηχανία.
Ας αφήσουν τα τραπεζάκια στους ακάλυπτους οι διάφοροι "σεφ" και να πάνε για μεροκάματο! Δουλειά, Δουλειά, Δουλειά! -
Ακριβώς επειδή ο Ελληνας έχει μεταναστεύσει, αλλά με χαρτιά και ακτινογραφίες, έχει άποψη για την μετανάστευση...
Ξέρω, ξέρω οι αριστεροί ,για κάθε 1000 που πήγαιναν νόμιμα, θα σταθούν στον 1 που πήγαινε κρυμμένος σε ψυγείο, σαν την Κοντού στον καπετάν Κωνσταντάρα...
Και θα μας πουν ότι οι ορδές που έχουν πλακώσει και όπως σήμερα πλακώνονται και μεταξύ τους, στα τουριστικά μέρη, είναι φολκλόρ....
Τώρα για τις ταβέρνες και τους γείτονες τους, δεν νομίζω ότι έχουμε άποψη.
Αλλά για να είναι έξαλλος ο σύμβουλος, την ώρα που πελάτης ήταν ο λαμβάνων τις συμβουλές του, ίσως παίζει και κάτι άλλο.Δεν νομίζω όμως ότι αφορά κανένα, οι γειτονικές διαφορές....
-
Συγνώμη αλλά τα εστιατόρια βρομανε. Και στην τελική να βρομα ο πίσω χώρος μια πολυκατοικίας και να μη μπορείς να ανοίξεις τα παράθυρα των δωματίων επιφέρει απαξίωση της περιουσίας των ενοίκων.
Εγώ να το γυρίσω από την ανάποδη. Επειδή θέλει ο καθένας να φτιαξει εστιατόρια και να πλουτίσει πρέπει οι υπόλοιποι να χάσουν την αξία των σπιτιών τους από την μποχα;
Για κάποιο λόγο στο εξωτερικό τα εστιατόρια έχουν ξεχωριστά κτήρια, και αν είναι σε ισόγειο κτηρίου είναι συνήθως σε επαγγελματικους χώρους.
Δεν γνωρίζω αν είναι αληθή τα γεγονότα ,οπότε για το συγκεκριμένο δεν έχω άποψη, αλλά γενικά μιας και το έφερε η κουβέντα τα εστιατόρια βρομανε
-
Έχω ξαναβάλει τέτοιες πηγές.
Είναι στο dna σας. Είναι στο εγκέφαλο σας. Οπότε μη προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλον. Είστε προγραμματισμένοι να αντιλαμβάνεστε διαφορετικά το ίδιο γεγονός.
Διαβάστε
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Συγνώμη αλλά τα εστιατόρια βρομανε. Και στην τελική να βρομα ο πίσω χώρος μια πολυκατοικίας και να μη μπορείς να ανοίξεις τα παράθυρα των δωματίων επιφέρει απαξίωση της περιουσίας των ενοίκων.
Εγώ να το γυρίσω από την ανάποδη. Επειδή θέλει ο καθένας να φτιαξει εστιατόρια και να πλουτίσει πρέπει οι υπόλοιποι να χάσουν την αξία των σπιτιών τους από την μποχα;
Για κάποιο λόγο στο εξωτερικό τα εστιατόρια έχουν ξεχωριστά κτήρια, και αν είναι σε ισόγειο κτηρίου είναι συνήθως σε επαγγελματικους χώρους.
Δεν γνωρίζω αν είναι αληθή τα γεγονότα ,οπότε για το συγκεκριμένο δεν έχω άποψη, αλλά γενικά μιας και το έφερε η κουβέντα τα εστιατόρια βρομανε
Γυρε λειτουργούν άπειρα γυραδικα μέσα σε "τρύπες". Τα μοτέρ του εξαερισμού δεν κάνουν θόρυβο που να είναι αντιληπτός, πόσο μάλλον στο κέντρο μιας πόλης. Τέλος ανάλογα με τα γειτνιαζοντα κτήρια δίνεις και το αντίστοιχο ύψος στην καμινάδα. Προφανώς η κακιασμενη ήθελε να την κλείσει με κάθε τρόπο όπως και αντίστροφα θα επέβαλλε να δουλεύει ακόμα και αν είχε καραμπινατες πολεοδομικές παραβάσεις, εκδίδοντας έγγραφα εξαίρεσης από κατεδάφιση.
Σορυ, αλλά ειδικά αυτό το παιχνίδι το ξέρω παααρα πολύ καλά, γι'αυτο και το ποσταρα. -
- Ο Καπουντζίδης δεν φαίνεται για "κακιασμένη", αλλά για πιο "κύριος" κι απ τον μέσο "οικογενειάρχη".
Άνθρωποι με ικανότητες κι αξιόλογη πορεία που γίνονται και "φάροι" αξιοπρέπειας, είναι πολύτιμοι για να συμφιλιωθει η συντηρητική ελληνική κοινωνία με το γεγονός ύπαρξης και ομοφυλόφιλων, για να μη διώχνουν γονείς τα παιδιά απ το σπίτι και καταντάνε "του δρόμου",, αλλά να μάθουν και οι ομοφυλόφιλοι πως γίνεται να υπάρχουν χωρίς να παριστάνουν τη "φτερού", πράγμα που δεν πετυχαίνουν τα Parade...
Θεωρητικά, το ίδιο κάνει κι ο πολιτικός της ΝΔ , που μάλλον είναι λίγο πιο "κακιασμένη" απ τον Καπουτζίδη... - Όταν πολιτικοί γεύονται αυτό που σερβίρουν, αποτελεί δικαίωση. Όλο το πολιτικό σύστημα αρνείται πεισματικά επι δεκαετίες να διαχωρίσει τις χρήσεις γης, όπως όλες οι μη τριτοκοσμικες χώρες, και συνήθως ρουσφετολογουν ασύστολα υπέρ διαφόρων "επιχειρηματιών". Ας παίρνουν μια γεύση των πράξεων τους και οι ίδιοι...
Αφού είμαστε τριτοκοσμικοι, να ζούμε όλοι υπό παρόμοιες συνθήκες, όχι μόνο οι πλεμπαίοι.
- Ο Καπουντζίδης δεν φαίνεται για "κακιασμένη", αλλά για πιο "κύριος" κι απ τον μέσο "οικογενειάρχη".
-
Ο Τάκης μπορεί να φωνάζει αλλά έχει και αυτός τα δίκια του...
-
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3635110/fast-track-oikodomikes-adeies-gia-to-elliniko
Οταν θελει το Ελληνικο Δημοσιο δουλευει αποτελεσματικα και γρηγορα. Αρκει να εχεις βεβαια τις καταλληλες ακρες...
Για τους υπολοιπους πλεμπαιους, στησου στην ουρα και περιμενε.
-
Δεν με απασχολεί η επιτάχυνση των διαδικασιών (καλά κάνει κιόλας μακάρι παντού να γινόταν). Το ωραίο είναι ότι για ακόμα μια φορά (έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 ,σίγουρα, νομοθετήματα), παρουσιάζονται Νόμοι και ρυθμίσεις οι οποίοι αφορούν ένα πολύ συγκεκριμένο έργο και δεν εφαρμόζονται πουθενά αλλού ανά την επικράτεια.
Η έννοια της ισονομίας πήγε προ πολλού περίπατο. Το δε ύψος των κτιρίων ακόμα μια φορά αυξήθηκε , αυτή τη φορά μόνο κατά 6 μέτρα. Ωραίο και αυτό με την μη απαίτηση αναθεώρησης της αδείας ή το άλλο με την έκδοση εργασιών μικρής κλίμακας ανεξαρτήτου ύψους προϋπολογισμού .Έχει και άλλα πολλά διαμαντάκια!
Αν μη τι άλλο τσαπατσουλιά, βγάλτε ένα ΦΕΚ εξ αρχής ότι εκεί και εκεί κάνουμε αυτό και αυτό, όχι όποτε βρούμε μια αναποδιά ή όποτε αποφασίσει αλλιώς ο επενδυτής εκδίδουμε Υπ.Απόφαση. Ή ακόμα καλύτερα "κρατήστε" έναν αριθμό ΦΕΚ (όπως κρατάμε πρωτόκολλα) , και το συμπληρώνεται στο τέλος του έργου, με ότι αγαπάτε αναλόγως....
Κιτρινίζοντας κιόλας λίγο (αρκετά μάλλον), όσο και να θέλεις δε στέκει εύκολα το επιχείρημα του Υπουργού χθές αναφορικά με την πρόσληψη συγγενής του, ότι είναι μια απλή ιδιωτική εταιρία ο Επενδυτής. Είναι μία εταιρία την οποία πρέπει πρώτα από όλα να εποπτεύεις ως Αρχή για την Επένδυση τεράστιας αξίας Δημόσιων Κεφαλαίων (γης και χρήματος), η οποία εξαρτάται και λειτουργεί άμεσα με Νομοθετικές Ρυθμίσεις οι οποίες εκδίδονται και από το Υπουργείο σου.
Μικρή σημασία έχει , ειλικρινά, δε στέκομαι σε αυτό, ανέκαθεν γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γυρε λειτουργούν άπειρα γυραδικα μέσα σε "τρύπες". Τα μοτέρ του εξαερισμού δεν κάνουν θόρυβο που να είναι αντιληπτός, πόσο μάλλον στο κέντρο μιας πόλης. Τέλος ανάλογα με τα γειτνιαζοντα κτήρια δίνεις και το αντίστοιχο ύψος στην καμινάδα. Προφανώς η κακιασμενη ήθελε να την κλείσει με κάθε τρόπο όπως και αντίστροφα θα επέβαλλε να δουλεύει ακόμα και αν είχε καραμπινατες πολεοδομικές παραβάσεις, εκδίδοντας έγγραφα εξαίρεσης από κατεδάφιση.
Σορυ, αλλά ειδικά αυτό το παιχνίδι το ξέρω παααρα πολύ καλά, γι'αυτο και το ποσταρα.Τα γυραδικα δεν έχουν κουζίνες. Οι κουζίνες των εστιατορίων με τα καζάνια κτλ βρομανε. Ξέρω τι σας λέω. Οι μυρωδιές που βγαίνουν σε ζαλίζουν. Και ας έχουν απορροφητήρες και ας έχουν καμινάδες για την ψησταριά.
Τέλος το ότι αναφέρετε την προτίμηση ενός ανθρώπου για πολιτικούς λόγους, συγνώμη αλλά δεν με βρίσκει σύμφωνο, το θεωρώ άτυχη στιγμή.
Πιλιουριτη , για άλλη μια φορά μιλάς πολύ χωρίς να έχεις ιδέα, γνώση κτλ του τι λες. Ανακατεύεις πρόσωπα και απόψεις για να απαντήσεις ότι οι κουζίνες δεν βρομανε.
-
Πιλιουριτη , για όλη μια φορά μιλάς πολύ χωρίς να έχεις ιδέα, γνώση κτλ του τι λες.
Ευχαριστώ πολύ για τα απρόκλητα καλά σου λόγια, που νιώθω πως σχεδόν δεν τα αξίζω.
Αλλά εφόσον το "για άλλη μια φορά, μιλάς πολύ, χωρίς να έχεις ιδέα τί λες" προέρχεται από εσένα, το εκλαμβάνω ντροπαλά ως έπαινο που τοποθετεί κι εμένα πλέον στα πεδία της ...Αριστείας.Μπορείς να μας διαφωτίσεις και για τους, πολιτικούς λόγους;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2