-
Επειδή για Κύρτσο άκουγα και Κύρτσο δεν έβλεπα πουθενά στα κεντρικά κανάλια...τελικά υπάρχει ο Κύρτσος.
Εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η αρνητική κριτική χωρίς αντιπροτάσεις. Και κάτι τέτοιο βλέπω να κάνει ο Κύρτσος. Τουλάχιστον στο βίντεο.
Ας βγάλει, λοιπόν, ο καθένας τα συμπεράσματά του.
-
Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυρτσου,η διαγραφή,του ανακοινώθηκε απο τον Μαρινάκη,δηλαδή τον πρωθυπουργό......
-
https://twitter.com/koinian/status/1494772453779943425?t=Mx-Vb15TgKoqXc6K4LIIdA&s=19
Αγνός , ανόθευτος, αυθεντικός Γκαιμπελισμος!
-
Ναι αλλά ο Καρτερός του 'πε ναπαναγα...
(Και λίγα του είπε ) -
Ο Καρτερός μίλησε για την πάρτη του , μπορεί να λέει ότι θέλει.
Ο ΠΘ μας όμως;
Να μιλά για έλεγχο των ...ΜΜΕ μετά την λίστα Πέτσα με λεφτά των φορολογουμένων;
Όταν σε διεθνείς δείκτες στην ελευθερία του τύπου είμαστε κάτω και από δικτατορίες;
Οι Institutional και constitutional δούλεψαν; Όταν μπλοκάρουν καμία δουλίτσα μας όμως είναι κακοί. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδή για Κύρτσο άκουγα και Κύρτσο δεν έβλεπα πουθενά στα κεντρικά κανάλια...τελικά υπάρχει ο Κύρτσος.
Εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η αρνητική κριτική χωρίς αντιπροτάσεις. Και κάτι τέτοιο βλέπω να κάνει ο Κύρτσος. Τουλάχιστον στο βίντεο.
Ας βγάλει, λοιπόν, ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Το έκανε πάρα πολύ καιρό μέσω του Twitter , και με κριτική πολύ πιο σκληρή ακόμη και από τους Ζαιους.
Ξέφυγε τελείως όταν πριν κάνα μήνα αν θυμάμαι έλεγε πως δεν τον έβγαζαν στην ΕΡΤ να εκθέσει τις απόψεις του όταν άρχισε να σχολιάζεται η κριτική που έκανε τόσους μήνες ενάντια στην κυβέρνηση.
Εγώ πιστεύω πως κάτι είχε ζητήσει και δεν του έγινε η χάρη (έχει ακόμη ανοιχτά μέτωπα με κάποια χρέη; )
Βγήκε καβάλα στο άλογο είτε με σκοπό να βγει μπροστά στα εσωκομματικά στην μετά Κούλη εποχή ή αλλιώς να φτιάξει προφίλ για καμία μεταγραφή προς Ελληνική Λύση ίσως. -
-
Μάλλον θα φταίει που δεν υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός όπως στην αγορά της ενέργειας https://emea.gr/epicheiriseis/energeia/655752/energeiaki-krisi-katarreoun-parochoi-ilektrikou-revmatos-stin-ellada/
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το έκανε πάρα πολύ καιρό μέσω του Twitter , και με κριτική πολύ πιο σκληρή ακόμη και από τους Ζαιους.
Ξέφυγε τελείως όταν πριν κάνα μήνα αν θυμάμαι έλεγε πως δεν τον έβγαζαν στην ΕΡΤ να εκθέσει τις απόψεις του όταν άρχισε να σχολιάζεται η κριτική που έκανε τόσους μήνες ενάντια στην κυβέρνηση.
Εγώ πιστεύω πως κάτι είχε ζητήσει και δεν του έγινε η χάρη (έχει ακόμη ανοιχτά μέτωπα με κάποια χρέη; )
Βγήκε καβάλα στο άλογο είτε με σκοπό να βγει μπροστά στα εσωκομματικά στην μετά Κούλη εποχή ή αλλιώς να φτιάξει προφίλ για καμία μεταγραφή προς Ελληνική Λύση ίσως.Μάλλον αυτό που γράφεις. Κάτι ζήτησε.
Η παραπολιτική ισχυρίζεται ότι στις επικοινωνίες με τον Μητσοτάκη ζήτησε να είναι ξανά υποψήφιος για την Ευρωβουλή και ο Μητσοτάκης το αρνήθηκε. Μάλλον κάπου εκεί κατάλαβε ότι θα πρέπει να τρέξει για τον σταυρό σε κάποια περιφέρεια και τα πήρε στο κρανίο και ξεκίνησε την αρνητική κριτική. -
O Εθνικός τριμαλαξ σε νέες περιπέτειες...
-
Παρά βέβαια τα άλλα που λέει σε ένα έχει δίκιο. Όπως είχα γράψει και παραπάνω πιο παλιά και το 18 είχαμε την ακριβότερη τιμή παραγωγής kwh στην Ευρώπη. Βέβαια ουδείς ενοχλήθηκε τότε...
-
Αδωνης εξαιρετικός οπως πάντα. Ο μόνος σοβαρος πολιτικός που έχουμε!!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αδωνης εξαιρετικός οπως πάντα. Ο μόνος σοβαρος πολιτικός που έχουμε!!
Το ενδεχόμενο να τα λέει αυτά γιατί έχει τίποτα κοντέηνερ νανογιλέκα στοκ και να ελπίζει να τα μοσχοπουλήσει οφ δι ρέκορντ, αν πείσει τα παππούδια πως χωρίς θέρμανση ένα νανογιλέκο ρυθμίζει τη θερμόκρασία του σώματος, το έχεις σκεφτεί;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Συμφωνώ απόλυτα στα περί Δένδια , το έχω ξαναγράψει αν διαολοστειλει το τρίο Στουτζες του Λάος έχει την απόλυτη εκτίμηση μου
περα απο την (πολύτιμη φυσικα) εκτιμηση σου υπαρχει αλλος λογος να το διαολοστειλει?
-
Ο Νίκος Σαραντάκος , ( συγγραφέας λογοτέχνης και μεταφραστής ) , έχει γράψει κάτι λίγα για την περιβόητη Ελληνική Αγωγή.
https://sarantakos.wordpress.com/2022/02/07/ellagogi/#more-45650Αν ,σύμφωνα και με τα γραφόμενα του συγγραφέως , ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η Ιστορία μας και η Γλώσσα μας αντιμετωπίζεται με τόσο τσαρλατανισμό και μπουρδολογία από τον σοβαρό πολιτικό μας , φαντάσου στα άλλα τι γίνεται...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
#idiotες_for_the_BZIIIINNNN
Για τα τρένα λένε λαμακιες ολκής...
Αυτά έχουν συζητηθεί εδώ και 2 χρόνια και έχουν ξεκαθαρίσει . Αλλά τώρα βγήκε για να πουλήσει μούρη ο σύριζα που είπε να μην πουλήσει ο Σαμαράς στους Ιταλούς την τραινοσέ για 300 εκ , γιατί ήταν τζάμπα και μετά την πούλησε για 45 στους ίδιους...
Είπαμε μην βάζετε αυτογκόλ και μην καταπίνετε αμάσητη την χαζή προπαγάνδα...
Με κάνετε να στηρίζω τον Κούλη και όπως βλέπετε ψιλοαπέχω των συζητήσεων αυτών.
Αλλά μου αρέσουν τα τρένα ...
-
Έτσι και γίνει καμιά στραβή δλδ με αυτά τα τρένα θα φταίει ο ΣΥΡΙΖass γιατί (αναγκαστικά λόγω μνημονίου) ολοκλήρωσε την αποκρατικοποιηση του ΟΣΕ και όχι ότι η διαδοχή κατάσταση (που μετρά ήδη κάποια χρόνια) δεν δικαιώνει μέχρι στιγμης την γνωστή επωδό ότι οι "ιδιώτες ειναι παντα γκαλυντεροι".
-
Σου είπα ότι αυτή την ιστορία την έχουν συζητήσει στις ομάδες των τρενόφιλων, εδώ και 2-3 χρόνια, από τότε που είπαν ότι θα τα φέρουν.
Στραβή αν γίνει μπορεί να οφείλεται σε διάφορες περιπτώσεις και δεν μου αρέσει να τα φορτώνω στους πολιτικούς.
Αλλά όταν ο σύριζα είπε όχι στα 300 γιατί είναι λίγα και μετά τα "ξεπούλησε" στα 45, τότε προφανώς τα μνημόνια είναι αστείες δικαιολογίες , γιατί και επί πιτσαδόρου υπήρχαν μνημόνια.
Απλά η αριστερά στα τόσα άσχημα που έχει, δεν ξέρει να πουλάει κιόλας...
Από την άλλη γιατί εγώ δεν θέλω να μπλέκω με την κομματίλα, έχουμε κάθε μέρα σχεδόν θέμα με τους ευπαθείς και τους παράτυπους , που κόβουν καλώδια και πετάνε πέτρες στα τρένα και κάνουν ζημιές , μέχρι να κινδυνεύσουν άνθρωποι.
Εκεί η αριστερίλα δεν λέει τίποτα γιατί είναι αλληλέγγυα με τους κλέφτες και τα λαμόγια, επειδή τάχα είναι προλετάριοι...
Το κόψιμο των καλωδίων , είναι σημαντικό πρόβλημα για να προκαλέσει ατύχημα...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
O Εθνικός τριμαλαξ σε νέες περιπέτειες...
Πολύ απλά,έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν! Αυτούς ψηφίζουμε,αυτούς έχουμε.
Πρώτο πληθυντικό για ευνόητους λόγους. -
Φυσικα κι εχουμε πολιτικους που μας αξιζουν.Οπως ολοι οι υπολοιποι λαοι. Οι Ρωσοι εχουν τον Πατερουλη τους. Οι ανιστορητοι και αγεωγραφητοι αμερικανοι το ζομπυ τους, οι Αγγλοι τον σαπιοκοιλια τους, οι Γαλλοι τον ντι ντι τους, οι Τουρκοι τον σουλτανο τους. Δεδομενων ολων αυτων των ογκολιθων εμεις εχουμε Κουλη και μια χαρα ειμαστε. Οι αλλοι ειναι για τα θηρια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2