-
Δεν χρειάζονται υπάλληλοι. Είδαμε με τον Πιερρακάκη πόσο εύκολο είναι να το κάνεις. Ολα ηλεκτρονικά.
Το κτηματολόγιο τώρα δίνει τα έγγραφα αμέσως με ένα κλικ.Μέχρι πριν λίγα χρόνια έπρεπε να πας εκεί να καταθέσεις αίτηση να πληρώσεις και να πας 1-2 μέρες μετά να πάρεις το χαρτί.
Μετά το έκαναν αμέσως να το παίρνεις και τώρα γίνεται από το σπίτι σου.
Και ανάλογα τα ταμεία και όλο το δημόσιο.
Διοικητικά δεν χρειάζονται πάνω από 30000 άτομα σε όλο το δημόσιο, οπότε βάλτε ένστολους και υγειονομικούς και εκπαιδευτικούς και βλέπουμε πόσους θέλουμε.
Και στην δικαιοσύνη με πολύ μικρό δέλτα, έχουμε μεγάλο πρόβλημα που αργεί τόσο πολύ και θέλει διόρθωμα.
Και εκεί βελτιώθηκε λίγο , με το να παίρνεις ηλεκτρονικά τα μητρώα και τα περί μη πτωχεύσεως και να γίνονται οι αγωγές χωρίς δικαστήριο.
Ολα αυτά υπήρχαν στους πολιτισμένους εδώ και δεκαετίες.
Εμείς έπρεπε να βολέψουμε 300000 ψηφοφόρους και με τις οικογένειες τους πάνω από 1.000.000 ψηφαλάκια.
Εχουμε και το παλιό κτηματολόγιο Αθηνών που είναι η Καλλιθέα. Εκεί για να πάρουμε ένα πιστοποιητικό ιδιοκτησίας θέλουν 3 μήνες.
Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις συμβάσεις , να βγάλεις κάθε είδους οικοδομική άδεια , ακόμα και μικρής κλίμακας και όλοι περιμένουμε να μας στείλουν τα χαρτιά...
Ο ΕΦΚΑ έχει αφήσει 7 μήνες ανασφάλιστο, εργαζόμενο γιατί δεν πέρασε την εργασία στο μητρώο και πρέπει ο εργαζόμενος να πάρει άδεια από την εργασία του για να πάει να το λύσει. Και δεν θα το μάθαινε αν δεν έπρεπε να του γράψουν συνταγές....
-
Λάρκο λοιπόν ...
Είδα τώρα στην Ερτ που κάνουν συγκέντρωση οι εργαζόμενοι.
Αυτοί καλά κάνουν το μεροκάματο τους θέλουν να υπερασπιστούν.
Βέβαια δεν κοίταζαν να βάλουν σοβαρούς συνδικαλιστές , όπως γενικά γίνεται με αυτό το θέμα, που αποφασίζουν τα κομματόσκυλα.
Αλλά είδα Κουτσούμπα, Χριστοφιλοπούλου , έναν πασόκο βουλευτή που ξαναγύρισαν στο 80.
Εκεί που υπόσχονταν τα πάντα στους πάντες και που με τις απεργίες τους έριξαν έξω την επιχείρηση και έτσι κρατικοποιήθηκε και οι εργαζόμενοι έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι.
Βλέπετε ο Μποδοσάκης ήταν κακός και έπρεπε η πασοκοαριστερίλα να καταστρέψει την χώρα για να εκλέγεται και να κλέβει.
Ο Μποδοσάκης που έδωσε όλη του την περιουσία στο κράτος...
Κάποιοι σκατόψυχοι βέβαια θα πουν ότι τα πήρε με την εκμετάλλευση των εργαζομένων , μόνο που ο ίδιος ξεκίνησε πολύ φτωχός και με την εργασία και το ταλέντο του , βρέθηκε πλούσιος και επειδή ήταν προσωρινός στην ζωή και το ήξερε πάντα , τα χάρισε όλα στο κράτος.
Βέβαια η αριστεροί φονιάδες της 17Ν σκότωσαν τον ανηψιό του.
Σήμερα το σπίτι του Μποδοσάκη στο Π. Ψυχικό , που είχε δοθεί για κατοικία του εκάστοτε πρωθυπουργού, στεγάζει ένα ίδρυμα και βασικά καταρρέει...
Γιατί το κράτος , ούτε επιχειρηματίας μπορεί να είναι και το ελληνικό κράτος , είναι γενικά ανίκανο να διαχειριστεί πολλά πράγματα.
-
Οι εργαζόμενοι καλά κάνουν. Ας τους προσλάβει το κράτος κάπου, τόσους έχει, δεν θα κάνουν διάφορα. Έχουμε άλλωστε αποδεχτεί ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαιδια σε αυτή την χώρα.
Η εταιρία που "παράγει" νικέλιο με χασουρα κάτι χιλιάδες ευρώ στον τόνο είναι που πρέπει να πάψει να είναι κρατική. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα για στρατηγούς πόσο έπαιρναν δεν ξέρω , αλλά ομοιόβαθμοι ταξιάρχου σε μη μάχιμη θέση, έπαιρνε 3500+ . Και κάπου τόσο πήρε σύνταξη.
Επειδή ξέρω εγώ όμως, ο Ταξχος ε.ε. είναι Υπστγος ε.α. και παίρνει τα λεφτά που ανέφερα σε σύνταξη (περισσότερα σαν μισθό από όταν ήταν ε.ε., πλην τα επιδόματα). Επί Δραχμών, ο ΓΕΣ/ΔΙΤ (θείος φίλου και συμμαθητή μου από την ΣΣΕ) έφτανε πάνω από 1.000.000 Δρχ, ως Διευθυντής Όπλου. Πριν από 10 χρόνια περίπου όμως, η σύνταξη ενός Αντιστρατήγου (Υποστράτηγος ε.ε.) έπεσε από τα 3500 στα 1500 το μήνα (x12 μήνες). Τα παραδείγματα που λέω δεν είναι θεωρητικά, είναι από το περιβάλλον μου.
Για παράδειγμα παίρνεις τηλέφωνο πολλές υπηρεσίες και δεν απαντάει κανείς.
Αν έχεις κι εκεί το κόλλημα που έχεις εδώ μέσα, ούτε εγώ θα στο σήκωνα... Χαχα!
-
Καλημέρα
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε βέβαια, αυτό λέμε... Λες και θα φοβόσουν μήπως σε αξιολογήσει κανείος αρνητικά και χάσεις τη δουλειά σου.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε βέβαια, αυτό λέμε... Λες και θα φοβόσουν μήπως σε αξιολογήσει κανείος αρνητικά και χάσεις τη δουλειά σου.
Θα πρέπει ο οποιοσδήποτε υπάλληλος να φοβάται κάποιον εμμονικό; Εγώ ούτε σαν στρατιωτικός, ούτε σαν ΙΤ, ούτε σαν επιχειρηματίας δεν φοβήθηκα πάντως...
-
ΜΕΙΟΝ 10%
-
Τώρα για στρατηγούς πόσο έπαιρναν δεν ξέρω , αλλά ομοιόβαθμοι ταξιάρχου σε μη μάχιμη θέση, έπαιρνε 3500+ . Και κάπου τόσο πήρε σύνταξη.
Επειδή ξέρω εγώ όμως, ο Ταξχος ε.ε. είναι Υπστγος ε.α. και παίρνει τα λεφτά που ανέφερα σε σύνταξη (περισσότερα σαν μισθό από όταν ήταν ε.ε., πλην τα επιδόματα). Επί Δραχμών, ο ΓΕΣ/ΔΙΤ (θείος φίλου και συμμαθητή μου από την ΣΣΕ) έφτανε πάνω από 1.000.000 Δρχ, ως Διευθυντής Όπλου. Πριν από 10 χρόνια περίπου όμως, η σύνταξη ενός Αντιστρατήγου (Υποστράτηγος ε.ε.) έπεσε από τα 3500 στα 1500 το μήνα (x12 μήνες). Τα παραδείγματα που λέω δεν είναι θεωρητικά, είναι από το περιβάλλον μου.
Το θέμα είναι ότι δεν το σηκώνουν και σε εσένα που είσαι ξυστολάγνος...
Και εγώ για πραγματικά περιστατικά φίλων και γνωστών μιλάω, απλά δεν θέλω να γίνω πιο συγκεκριμένος σε θέσεις .
Αλλά δεν διαφωνείς μαζί μου. Εγώ είπα πόσο έπαιρναν πριν την κρίση και εσύ το ίδιο λες.
Μετά την κρίση ξέρουμε τι έγινε, αλλά η κουβέντα Παπουτσή που ήταν και η αφορμή της συζήτησης αφορούσε πριν την κρίση.
-
Μεγάλη πλάκα ο χάρτης για τον βασικό μισθό.
Εχει αυτούς που ήταν πρώην σοβιετικοί δούλοι, κατεστραμμένοι που βέβαια ο μισθός τους ανεβαίνει συνέχεια και εμάς που είμαστε μέρος του ελεύθερου κόσμου και κάποιοι εδώ θέλησαν να πετύχουν με την δεύτερη φορά , αυτό που δεν πέτυχαν με την πρώτη στο τέλος του Β' ΠΠ.Οπότε από τα ψηλά βρεθήκαμε στα χαμηλά, αφού τα δανεικά που μας έδωσαν τα ξοδέψαμε σε γλέντια και διασκεδάσεις....
-
Οταν έγινε η δολοφονία του Αλκη, άρχισε η αριστερή προπαγάνδα , το διαβάσαμε και εδώ , το γνωστό παραμυθάκι, ότι εκείνη είναι αγία και μόνο η δεξιά και η ακροδεξιά φταίνε, για όλα , άρα και τους χούλιγκαν...
Μετά από λίγο χάθηκε το παραμυθάκι από παντού...
Μέχρι τώρα που μάθαμε, ότι οι Αλβανοέλληνες ήταν σκληρών αριστερών πεποιθήσεων.
Μετά είχαμε ακούσει ότι όταν ο δρεπανηφόρος Ελληνας, πήγαινε στο δικαστήριο, η μάνα του , του φώναξε : Ψηλά το κεφάλι. Λες και ήταν πολιτικός κρατούμενος. Τώρα βλέπουμε ότι η κυρία είναι στέλεχος του Σύριζα και να στα τραπέζια με τον Πολλάκη και να στις χειραψίες με τον Τσίπρα....
Αν είχε γίνει κάτι ανάλογο με κάποια κυρία που θα χαιρετούσε τον Κούλη και θα συνέτρωγε με τον Αδωνι, θα μας είχαν πρήξει οι σχολιαστές στα κοινωνικά δίκτυα, μμε και φυσικά εδώ μέσα, όπως και οι γελοίοι-γράφοι τους...
Μέχρι και για εγκληματική οργάνωση θα έλεγαν για την νδ...
Τώρα όμως είναι απλά Δευτέρα και η σιωπή της αριστεράς , δείχνει την ενοχή της...
-
Οταν έγινε η δολοφονία του Αλκη, άρχισε η αριστερή προπαγάνδα , το διαβάσαμε και εδώ , το γνωστό παραμυθάκι, ότι εκείνη είναι αγία και μόνο η δεξιά και η ακροδεξιά φταίνε, για όλα , άρα και τους χούλιγκαν...
Μετά από λίγο χάθηκε το παραμυθάκι από παντού...
Μέχρι τώρα που μάθαμε, ότι οι Αλβανοέλληνες ήταν σκληρών αριστερών πεποιθήσεων.
Μετά είχαμε ακούσει ότι όταν ο δρεπανηφόρος Ελληνας, πήγαινε στο δικαστήριο, η μάνα του , του φώναξε : Ψηλά το κεφάλι. Λες και ήταν πολιτικός κρατούμενος. Τώρα βλέπουμε ότι η κυρία είναι στέλεχος του Σύριζα και να στα τραπέζια με τον Πολλάκη και να στις χειραψίες με τον Τσίπρα....
Αν είχε γίνει κάτι ανάλογο με κάποια κυρία που θα χαιρετούσε τον Κούλη και θα συνέτρωγε με τον Αδωνι, θα μας είχαν πρήξει οι σχολιαστές στα κοινωνικά δίκτυα, μμε και φυσικά εδώ μέσα, όπως και οι γελοίοι-γράφοι τους...
Μέχρι και για εγκληματική οργάνωση θα έλεγαν για την νδ...
Τώρα όμως είναι απλά Δευτέρα και η σιωπή της αριστεράς , δείχνει την ενοχή της...
αυτη δεν ειναι αριστερα, δικα σας παιδακια ειναι, φασιστες, που μπλεξαν τις σημαιες.
-
Σήμερα είναι γιορτή των "αγάπη μόνο". Βγήκε ο Τσίπρας στον ΣΚΑΙ και απαντούσε στις ερωτήσεις με ρητορικές ερωτήσεις...
- (ερώτηση) Έχετε αυτοκίνητο;
- (απάντηση) Εσείς τι λέτε; Έχω αυτοκίνητο;
-
Το θέμα είναι ότι δεν το σηκώνουν και σε εσένα που είσαι ξυστολάγνος...
Και εγώ για πραγματικά περιστατικά φίλων και γνωστών μιλάω, απλά δεν θέλω να γίνω πιο συγκεκριμένος σε θέσεις .
Αλλά δεν διαφωνείς μαζί μου. Εγώ είπα πόσο έπαιρναν πριν την κρίση και εσύ το ίδιο λες.
Μετά την κρίση ξέρουμε τι έγινε, αλλά η κουβέντα Παπουτσή που ήταν και η αφορμή της συζήτησης αφορούσε πριν την κρίση.
Εμένα επειδή ξέρουν ότι τους αγαπάω, μου το σηκώνουν. Βασικά κατευθείαν γραμμή με τον προϊστάμενό τους έχω, δεν περιμένω στην κλήση. Χαχα.
Γίνομαι συγκεκριμένος, γιατί έχω στοιχεία!
εμάς που είμαστε μέρος του ελεύθερου κόσμου
Τέτοια κωμωδία είχαμε να διαβάσουμε από τότε που κάναμε Αριστοφάνη στο σχολείο...
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα πρέπει ο οποιοσδήποτε υπάλληλος να φοβάται κάποιον εμμονικό; Εγώ ούτε σαν στρατιωτικός, ούτε σαν ΙΤ, ούτε σαν επιχειρηματίας δεν φοβήθηκα πάντως...
Αυτό λέμε. Ο πολίτης που θέλει να γίνεται σωστά η δουλειά του στο ελληνικό δημόσιο και ζητάει τα αυτονόητα (πχ να σηκώνουν το τηλέφωνο), λέγεται εμμονικός.
-
Αλλού για αλλού είσαι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπός είναι εμμονικός με τους ΔΥ. Εσύ ήρθες σαν δικηγόρος του;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η παράνοια. Να καίγεται ένα σπίτι και αντί να ασχολούνται αυτοί που μένουν μέσα στο σπίτι να σβήσουν τη φωτιά, μπας και παραμείνει κατοικήσιμο, κάθονται και συζητούν τι κακό θα συμβεί αν πουληθεί το σπίτι. Ποιο σπίτι; Αυτό που τελικά θα καεί.
Καλή φάση.
ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!1!
ενώ έχει πάρει φωτιά και καίγεται, το θέμα είναι να το πουλήσουμε όσο όσο.δηλαδη εσυ θα αγοραζες σπιτι που καιγεται...ΔΕΝ εκπλησομαι
-
Kαλα εδώ ο criu πάει να φορτώσει στην αριστερα γενικα (φυσικά στοχεύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ) τα οπαδιλικια όταν οποτεδήποτε έχει προκύψει αντιστοιχα ζητημα πάντα όλοι μιλούν για ΑΚΡΟδεξιά.
Βαλε λοιπόν το λινκ:
Τι λέει; Ότι έμπλεξε ο μικρός και μαλιστα την κοπανησαν από το νησί (οποιοι έχουμε ζήσει μόνιμα σε νησιά ξέρουμε τι σημαίνει κλειστή κοινωνία) κτλ κτλ.
"Τώρα είναι απλά Δευτέρα και η σιωπή της Αριστεράς δείχνει την ενοχή της"...
ΟΚ λοιπόν, με την ίδια λογική είστε όλοι βαπορακια και παιδεραστες στη Δεξιά και βασικα στη ΝΔ. Είναι έτσι; Φυσικα και όχι.
-
Χάθηκε ένα παιδί και ψάχνουμε να βρούμε τι χρώμα είχε το μαχαίρι.........
Μάλιστα...... -
Αλλού για αλλού είσαι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπός είναι εμμονικός με τους ΔΥ. Εσύ ήρθες σαν δικηγόρος του;
Φίλε Δία, η ερώτηση είναι απλή, ακόμα και για σένα: Ο πολίτης που θέλει να γίνεται σωστά η δουλειά του στο ελληνικό δημόσιο και ζητάει τα αυτονόητα (πχ να σηκώνουν το τηλέφωνο), λέγεται εμμονικός;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2