-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εδώ ο άλλος έχει γραφτεί με άλλο νικνεϊμ, δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ για τα αυτοκίνητα σε ενα αυτοκινητιστικο φόρουμ, έτσι για ξεκαρφωμα ρε παιδί μου, και απαντά συνεχώς με τρόπο που ερεθίζει και τον άλλον και πάει λέγοντας.
Σε ποιόν αναφέρεστε και με τι στοιχεία; Οι διπλοί λογαριασμοί απαγορεύονται.
-
Το σημερινό με το ομολογο είναι σημείο καμπής και ενδεικτικό της καλής πορείας (ΝΟΤ) σε ο,τι αφορά την αύξηση στο επιτοκιο. Αρχίζει το ακριβό χρήμα ξανά.
-
Λογική δεν έχει αυτό που λέω; Αφού έχουν πει επίσημα ότι θα τα αγοράζουν. Και λέγαμε ότι είναι ένας πλάγιος μηχανισμός εκδόσεων ευρωπαϊκών ομολόγων, ότι είναι πρώιμο στάδιο της ομοσπονδιοποιησης της οικονομίας κτλ.
Αλλά βγαίνουμε στις αγορές και μας το αγοράζουν υψηλότερα από αυτά των κεντρικών χωρών. Γιατί; Αφου θα τα αγοράσει στο ακέραιο η εκτ.
Επίσης ο πληθωρισμός μας είναι θεωρητικά στα ίδια επίπεδα με των άλλων χωρών.Εκτός αν δεν είναι σίγουρο ότι θα τα αγοράσει στο ακέραιο η εκτ και κάνω λάθος.
@Σας απήντησα, εγώ δεν επιθυμώ την τιμωρια κανενός μέλους, δεν μου πέφτει και λογος. Οπότε δεν αναφέρω τίποτα για τέτοιο σκοπό. Απλώς ανέφερα αυτό που υποψιάζομαι και είναι πασιφανές νομίζω χωρίς να θίγω ονόματα και λογαριασμούς. Δεν είναι δική μου δουλειά άλλωστε.
Κακώς έκανα και την αναφορά αυτή είναι η αλήθεια. -
Και η Γερμανία λέει είχε σημαντική άνοδο...
https://www.capital.gr/forum/thread/7362339?messageId=7362339 -
Και η Αγγλία. Το "όλα πάνε καλά" είναι γενικό σχόλιο. Και ο πληθωρισμός γενικά ανεβαίνει. Εμείς όμως είμαστε διαλυμένοι, αυτοί όχι.
-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μπα, εγώ θα πόνταρα στον Βαξεβάνη αλλά δεν είναι ενεργός πολιτικός.
μακαρι να γινει
+1
Και ο Χίος. Θέλω Μακελειό και Documento στα έδρανα της Βουλής.
Έχεις τον Μπάμπη, το ίδιο είναι.
η αδυναμια σας να δειτε τις διαφορες σε κατι τοσο προφανες ειναι αλλη μία εγγυηση ότι θα παραμεινετε μακραν της εξουσίας
Μόνο που εγώ δεν αγωνίζομαι για την εξουσια κάποιου κόμματος ή αρχηγού.
Ποίους άλλους βάζεις μαζί μου στον πληθυντικό;
Καμία διαφορά ο Μπάμπης πέρα απ τη σοβαρή μουτσούνα στην οποία τσιμπάτε επειδή γουστάρετε οι δεξιοί, τα μασκαραλίκια όμως τα ίδια είναι. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι έχοντες αξιοπρέπεια δεν κάνουν προσωπικές επιθέσεις σε όσους κακολογήσουν το κόμμα που αγαπούν, δεν ανακατεύουν οικογένειες, δεν φέρονται σαν τσαντισμένοι έφηβοι, υποτίθεται πως έχουν αξιοπρέπεια και φέρονται το αντίθετο από εσένα mastora και δυο τρεις άλλους μουτζαχεντίν της ΝΔ. Κρίμα και για μας που κατεβαίνουμε στο επίπεδο του φανατικού Νεοδημοκράτη...
https://forum.4troxoi.gr/topic/91806/forum-antilogos-elliniki-politiki-ekloges-2/12866@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ότι ο καθένας στο Νεοδημοκρατικό παρεάκι
https://forum.4troxoi.gr/post/11000021166αναφερεις μουτζαχεντίν της ΝΔ και φανατικος Νεοδημοκράτης και Νεοδημοκρατικό παρεάκι
κανεις δεν εχει δηλωσει κατι απο αυτα
ουτε καν νεοδημοκρατης δεν εχει δηλώσει κανεις
κι εσυ τους αποδιδεις τους παραπανω τιτλους.
δεν πρεπει να κανουμε το ιδιο για σενα?@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μόνο που εγώ δεν αγωνίζομαι για την εξουσια κάποιου κόμματος ή αρχηγού.
ακολουθωντας τη δικη σου λογικη εισαι συριζαιος αγωνιζεσαι για το συριζα και τον τσιπρα
-
Αφού έτσι σε βολεύει, έτσι είναι.
Το ξέρεις όμως πως επιθυμείς μεν να υπερασπιστείς πάντα το κάθε τι στραβό επισημαίνει κάποιος, δεν έχεις όμως απάντηση επί της ουσίας, οπότε καταφεύγεις σε δολοφονία χαρακτήρα, έμμεσες βρισιές γι αυτούς που τα επισημαίνουν, κι υπάρχουν κι άλλοι (βλέπε Μάστορας) με γυμνασιακές βρισιές και Α και ΟΥ και κλπ.
Η ισχύς εν τη ενώσει σε αυτές τις πρακτικές, εξ ου και το παρεάκι.
Η ουσιαστική βλάβη για μένα, κι όποιον άλλο, ότι πέφτουμε στο ίδιο επίπεδο.Το ότι δεν έχετε επί της ουσίας αντεπιχειρήματα όμως λέει πολλά.
Η ανοχή στη συμπεριφορά τσαντισμένων εφήβων, λες κι είναι συνέδριο ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προεδρευοντος του Αδώνιδος, επίσης.Συριζαίος θα ήμουν να προσπαθούσα να αθωωσω τον Τσίπρα από κάθε μαλακία του κι έκανα προσωπικό εχθρό όποιον έθιγε τον Τσίπρα. Ακριβώς όπως κάνει το παρεάκι από μη Νεοδημοκράτες, για τον Κούλη και τη ΝΔ.
-
Τόσο απλά.
Άλλωστε χάρη στις ενέργειες της Αυτού Ραφαλοτητος η πιθανότητα να ξαναμπουκαρουν οι αναρχοαπλυτοι και να κατουράνε τις κουρτίνες στο Μαξίμου αυξάνεται μέρα με τη μέρα.
Τότε λοιπόν θα σκοτωθούμε με τον Πήλιο αφού εγώ θα υπερασπίζομαι τον Αλεξακο rain or shine που θα έλεγε ο γυφτΑδωνις με προφορά που θα ζήλευε ο Ιασωνακος ο Στέιθαμ, σωστά; Όχι. -
βλεπω πεισατε ο ενας τον αλλο
μπραβο σας -
Άμα σ'αρεσει αγαπητέ...
Oκθω θουπερμαν...
-
βλεπω πεισατε ο ενας τον αλλο
μπραβο σαςΑυτά που γράφεις ίσως τα διαβάζουν κι άλλοι που δεν ανήκουν στο παρεάκι και δεν είναι μουτζαχεντίν του κόμματος.
Αν ενδιαφέρεσαι (κι όλο το παρεάκι) μόνο να εντυπωσιάστε ο ένας τον άλλο σε διαγωνισμό κομματικοφροσύνης, συνέχισε στο ίδιο στυλ απαξίωσης επί προσωπικού, αφού δεν σ ενδιαφέρει τι σκέφτονται και πως σε βλέπουν οι εκτός της μπλε πολυκατοικίας. Ανωνυμία υπάρχει έτσι κι αλλιώς, οπότε δε χρειάζεσαι κι αξιοπρέπεια... -
ξεχάσατε να κανετε λαικ ο ενας στον αλλο συντροφοι
-
Έκανα. Φχαριστηθηκες;
-
ξεχάσατε να κανετε λαικ ο ενας στον αλλο συντροφοι
Κάνε μας εσύ ένα λάηκ τότε, δε χάλασε ο κόσμος, δεν θα παρεξηγηθεί ο Μάστορας.
Τί έχουμε να χωρίσουμε; -
Ωχ παλι φαντασιωνεται δαυτος! Βρε τι εχουμε παθει...;
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωχ παλι φαντασιωνεται δαυτος! Βρε τι εχουμε παθει...;
Ποιος απ όλους, ψευδώνυμα δεν έχουμε, να ξέρουμε για ποιον μιλάμε;
Σιγά μωρέ τί πάθατε, καβαλα στο λευκό άτι είστε, αλί στους κομουνιστάς και τους αναρχοάπλυτοι. (ορίστε, σου κάνω και πάσα για το 1-0...) -
Το μόνο που δεν έχω καταλάβει ρε συ piliou είναι γιατί δεν δίνεις το δικαίωμα στον άλλο να έχει άποψη. Εγώ πχ λέω ότι έχω προσωπική άποψη να είναι τα σχολεία ανοιχτά. Αυτομάτως είμαι κυβερνητικός υποστηρικτής και υπερασπιστής. Παρόλο που απλά η κυβέρνηση συμβαδίζει με την άποψη μου...
Εσύ από την άλλη έχεις άλλη άποψη. Η οποία μπορεί να συμβαδίζει με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αν σε πουν ΣΥΡΙΖΑ, σκιζεσαι... -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το μόνο που δεν έχω καταλάβει ρε συ piliou είναι γιατί δεν δίνεις το δικαίωμα στον άλλο να έχει άποψη. Εγώ πχ λέω ότι έχω προσωπική άποψη να είναι τα σχολεία ανοιχτά. Αυτομάτως είμαι κυβερνητικός υποστηρικτής και υπερασπιστής. Παρόλο που απλά η κυβέρνηση συμβαδίζει με την άποψη μου...
Εσύ από την άλλη έχεις άλλη άποψη. Η οποία μπορεί να συμβαδίζει με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αν σε πουν ΣΥΡΙΖΑ, σκιζεσαι...Αν βρίσω ή προσβάλω κάποιον προς υπεράσπιση του Τσίπρα, να με πεις με τα χειρότερα λόγια θα χεις δίκιο.
Αν λες την άποψή σου και την τεκμηριώνεις, κάθε δικαίωμα να την έχεις, όπως κι εγώ.
Αν μου επιτεθεις επειδή κακολογησα τον Κούλη, είναι φυσικό να σε δω σαν φύλακα του κόμματος (ο κάθε εσύ).
Δεν είπα κανέναν "Νεοδημοκράτη" επειδή αναφέρθηκε στο υπαρκτό για τους γονείς πρόβλημα των κλειστών σχολείων.Όλες αυτές τις παραγράφους, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει η αντιπαλότητα τις γράφω.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσύ από την άλλη έχεις άλλη άποψη. Η οποία μπορεί να συμβαδίζει με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αν σε πουν ΣΥΡΙΖΑ, σκιζεσαι...ειν απλο: ειναι αριστερος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2