-
Αλήθεια αυτός ο ελληνοφρένειας που χάθηκε μετά την συντριβή του σύριζα ?
Στην κούβα πήγε και αυτός ?
Η πλάκα είναι ότι έπαιζε στον δεξιό σκάι...
Μάλλον αντιπαροχή στην εξουσία θα ήταν για κανένα εργάκι...
-
Η Εληνοφρένεια δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τόσο σου κόβει Κριούζερ...
-
Σαν γνήσιοι «αριστεροί» πηγαίνουν εκεί που τους δίνουν περισσότερα χρήματα…
-
Λες να τους πληρώνει το ΚΚΕ, που δεν πληρώνει ούτε τους ίδιοους τους βουλευτές του;
-
Ναι ο τυπάκος της ελληνοφρένειας είχε δηλώσει κκε άλλωστε...
Αλλά δεν πειράζει...
Το ερώτημα παραμένει ...
Που χάθηκε ?
Τελείωσε η σύμβαση ?
Η τελείωσε η αντιπαροχή μεταξύ εξουσίας και καναλάρχη ?
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λες να τους πληρώνει το ΚΚΕ, που δεν πληρώνει ούτε τους ίδιοους τους βουλευτές του;
Ούτε ξέρω που είναι τώρα,ειλικρινά. Παλιά τους άκουγα τακτικά και ομολογώ ότι γελούσα πολύ…
Στον 902 είναι τώρα? Ώπα,ξέχασα…πουλήθηκε και οι εργαζόμενοι του έμειναν άνεργοι σε μια νύχτα… -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Που χάθηκε ?
Τελείωσε η σύμβαση ?
Η τελείωσε η αντιπαροχή μεταξύ εξουσίας και καναλάρχη ?Δεν ήταν ένας τύπος, ήταν ομάδα 3-4 ατόμων. Δεν ξέρω που είναι τώρα, ξέρω όμως ότι τους είχαν διώξει από μερικά κανάλια για αυτά που έλεγαν. Ο Χατζηνικολάου ήταν από τους λίγους μιντιάρχες που τους κρατούσε και μπράβο του!
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στον 902 είναι τώρα? Ώπα,ξέχασα…πουλήθηκε και οι εργαζόμενοι του έμειναν άνεργοι σε μια νύχτα…
Δεν σας πιάνει πουθενά κάποιος εσάς τους δεξιούς. Το ΚΚΕ έχει κανάλι, άρα είναι καπιταλιστικό και ντροπή του. Το ΚΚΕ έκλεισε το κανάλι του (και το τυπογραφείο), επειδή παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος να λειτουργεί με τέτοιους όρους (όταν ανέβηκε ο Κουτσούμπας), άρα πάλι λάθος έκανε. Οπότε ό,τι και να κάνει είναι λάθος... Δεν μας παρατάτε λέω εγώ, για να μην σας πω κάτι πιο βαρύ;
-
Δεν το αρχίσαμε εμείς με τις αγιογραφίες της εσσδ και τον κάρολο να κάνει τζινγκλιμπελ μαζί με το εαμ...
Οπότε πρέπει να απαντήσουμε , για να πάμε παρακάτω την κοντρίτσα...
Ετσι θα το αφήσουμε ?
Αφού το ευχήθηκα...
Να είμαστε καλά να τσακωνόμαστε....
-
Για πες ρε Κριουζεράκο, τι θεωρείς σωστό, βάσει ιδεολογίας;
Εγώ θα σου απαντήσω μπεσαλίδικα, σαν σωστός Κομμουνιστής. Για μένα ήταν λάθος να κατέχει το ΚΚΕ καπιταλιστική επιχείρηση (Τυποεκδοτική). Θα έπρεπε να έχει τυπογραφείο μόνο για να εκδίδει τα δικά του έντυπα (Ριζοσπάστης, Κομμουνιστική Επιθεώρηση, βιβλία κλπ) και να μην λειτουργεί με καπιταλιστικούς όρους. Όταν ο Κουτσούμπας το έκλεισε αυτό, εσύ γιατί εναντιώθηκες; Δεν ήταν σωστό, βάσει Κομμουνιστικών Αρχών;
-
Που χάθηκε ?
Τελείωσε η σύμβαση ?
Η τελείωσε η αντιπαροχή μεταξύ εξουσίας και καναλάρχη ?Δεν ήταν ένας τύπος, ήταν ομάδα 3-4 ατόμων. Δεν ξέρω που είναι τώρα, ξέρω όμως ότι τους είχαν διώξει από μερικά κανάλια για αυτά που έλεγαν. Ο Χατζηνικολάου ήταν από τους λίγους μιντιάρχες που τους κρατούσε και μπράβο του!
Στον 902 είναι τώρα? Ώπα,ξέχασα…πουλήθηκε και οι εργαζόμενοι του έμειναν άνεργοι σε μια νύχτα…
Δεν σας πιάνει πουθενά κάποιος εσάς τους δεξιούς. Το ΚΚΕ έχει κανάλι, άρα είναι καπιταλιστικό και ντροπή του. Το ΚΚΕ έκλεισε το κανάλι του (και το τυπογραφείο), επειδή παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος να λειτουργεί με τέτοιους όρους (όταν ανέβηκε ο Κουτσούμπας), άρα πάλι λάθος έκανε. Οπότε ό,τι και να κάνει είναι λάθος... Δεν μας παρατάτε λέω εγώ, για να μην σας πω κάτι πιο βαρύ;
Κατανοώ την φόρτιση, 30 χρόνια πένθους δεν είναι και λίγα.
Απλά τα «βαφτίσια» και τους χαρακτηρισμούς καλό θα ήταν να τα κρατήσεις για τους ομοίους σου. -
Ναι ο τυπάκος της ελληνοφρένειας είχε δηλώσει κκε άλλωστε...
Αλλά δεν πειράζει...
Το ερώτημα παραμένει ...
Που χάθηκε ?
Τελείωσε η σύμβαση ?
Η τελείωσε η αντιπαροχή μεταξύ εξουσίας και καναλάρχη ?
Καλά ρε Κρουζερ, με απογοητεύεις... Να υποθέσω πως μετά τη διαγραφή του δεν παρακολουθείς πλέον και τον φαλακρό πρίγκιπα, που βγαίνει στα Παραπολιτικά ακριβώς πριν την Ελληνοφρένεια;
-
-
Που χάθηκε ?
Τελείωσε η σύμβαση ?
Κατανοώ την φόρτιση, 30 χρόνια πένθους δεν είναι και λίγα.
Απλά τα «βαφτίσια» και τους χαρακτηρισμούς καλό θα ήταν να τα κρατήσεις για τους ομοίους σου.Για τους δεξιούληδες αρμόζουν...
-
Ρε παιδιά με την αναφορά στην Ελληνοφρένεια διαπιστώνω πως δεν υπάρχει κανενός είδους πολιτική σάτιρα σε αυτή τη χώρα πλέον... Αν αυτό δεν είναι δείγμα απόλυτης παρακμής δεν ξέρω τι να πω. Λιγάκι κάτι προσπαθεί ως ανεξάρτητη φωνή ο Ζαραλικος και κάπως το luben αλλά και αυτοί δεν μπορούν πολλά αφού ελέγχονται.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν εάν ζούσε ο Τζιμακος , θα τους είχε πάρει τα σωβρακα , αυτόν δεν θα μπορούσαν να τον φιμωσουν .
Εν τω μεταξύ μόλις τώρα , σχεδόν 2 η ώρα προσπαθώ νυσταγμενος να κρατηθώ για να δω μέχρι το τέλος το dont look up στο Netflix το οποίο είναι καταπληκτικό!
Βλέποντας το δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην κάνει παραλληλισμό με την κατάσταση μας , τους ψεκασμενους , τα πετσωμενα ΜΜΕ , τους Koulidiots , τον διχασμό που προκαλούν τα social media που άγουν και φέρουν τα πρόβατα
κατά πως αποφασίζει το Μαξίμου κάθε λίγες μέρες πχ η εκτίναξη σε πρώτο θέμα του γλοιώδη ξεφτίλα από τους ράδιο αρβύλα σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ημερες ή το post του Μοσιαλου εχθές για τον κρίνο που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από ηλίθιους σκοταδιστές ενώ πουθενά σε καμία είδηση δεν παίζει πως ξεπεράσαμε του 20.000!!!!! νεκρούς από κορονοιο.
Alt right ατζέντα 101 παντού και τραβάνε τις τρίχες τους όλοι οι φιλελεύθεροι , υπέρσυντηρητικοτητα εις το τετράγωνο , by the book γκαιμπελισμος και γύρω γύρω ο κόσμος χάνεται, πνίγεται, και βυθίζεται στα προβλήματα του αλλά η Αράχωβα είναι με 100% πληρότητα και τα νέα 308 περιπολικά γυρίζουν με τα μεγάφωνα για τήρηση των μέτρων με 15 βεβαιωμένα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σύμφωνα με τα στοιχεία έως τις 7 το βράδυ. Τρόμος και παράνοια . -
Για πες ρε Κριουζεράκο, τι θεωρείς σωστό, βάσει ιδεολογίας;
Εγώ θα σου απαντήσω μπεσαλίδικα, σαν σωστός Κομμουνιστής. Για μένα ήταν λάθος να κατέχει το ΚΚΕ καπιταλιστική επιχείρηση (Τυποεκδοτική). Θα έπρεπε να έχει τυπογραφείο μόνο για να εκδίδει τα δικά του έντυπα (Ριζοσπάστης, Κομμουνιστική Επιθεώρηση, βιβλία κλπ) και να μην λειτουργεί με καπιταλιστικούς όρους. Όταν ο Κουτσούμπας το έκλεισε αυτό, εσύ γιατί εναντιώθηκες; Δεν ήταν σωστό, βάσει Κομμουνιστικών Αρχών;
Στο καπιταλιστικό περιβάλλον είναι υποχρεωτικό να παίξεις με τους όρους του για να ακουστεί ή να διαβαστεί και μία άλλη άποψη.
Τα καπιταλιστικά αστικά πολιτικά κόμματα κάνουν αβίαστη, αβασάνιστη χρήση των δικών τους ΜΜΕ και προπαγανδίζουν 24 ώρες το 24ωρο. Και φυσικά όχι μόνο μέσα από ειδησεογραφικές ή πολιτικές εκπομπές ή γραπτά. Τα πάντα είναι προπαγάνδα και χειραγώγηση.
Αν δεν υπάρχει πρόσβαση σε ΜΜΕ τότε το παιχνίδι είναι χαμένο.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανανεώνεται το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Το ΚΚΕ καλά έκανε και είχε τηλεοπτικό κανάλι. Στη χώρα όπου τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιόφωνο είχαν τα ποιο γραφικά πολιτικά πρόσωπα, το κανάλι του ΚΚΕ απλά ήταν ένα κομματικό ΜΜΕ και τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Όποιος ήθελε το παρακολουθούσε, όποιος δεν ήθελε έβλεπε Λεβέντη να πίνει φραπέ και να στέλνει καρκίνους στα σόγια του Μητσοτάκη και των Παπανδρέιδων.
Εγώ σε όλα αυτά θα εστίαζα μόνο στο πως στήθηκε το θέμα "τηλεόραση και ραδιόφωνο" στην σύγχρονη Ελλάδα. Εκεί είναι όλο το ζουμί...
Όπως στήθηκαν ή θα στηθούν και άλλα που έρχονται π.χ. ηλεκτροκίνηση για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί όμιλοι και υπογείως πολιτικά πρόσωπα/κόμματα κλπ...
Κομουνιστής δεν είμαι, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι όταν φταίει ο γάιδαρος τις τρώει το σαμάρι.
-
Οταν οι ανθρωποι ειναι διχασμενοι βλεπουν εκατερωθεν τις καμπουρες των αλλων. Το θεμα στην πραγματικοτητα δεν ειναι αυτό. Ειναι πως μας αρεσει να διχαζωμαστε.
Παρηγορο μα και τραγικο. Συμβαινει παντου στον πλανητη. Ο λαος μας δεν ειναι εξαιρεση μα ο κανονας.
Θυμιζω πως ειδαμε ολοι ποσο ευκολα καταληφθηκε το Καπιτωλιο.
Ειναι ανοητο σε καιρο ειρηνης να επιδιωκουν με βιαιο τροπο οι ανθρωποι να επιβαλλουν τα δικαια τους. Ομως συμβαινει και θα συνεχισει. Χρειαζεται πολυ εσωτερικη πειθαρχια στο ατομο να μπορει να βλεπει πρωτα τη δικη του καμπουρα και υστερα των αλλων. Ελαχιστοι ειναι εκεινοι που το καταφερνουν και ακομη λιγοτεροι αυτοι που το παραδεχονται και δημοσια.
Δες εδω στο φορουμ αυτο που βρισκεται κατα την γνωμη μου στα χειροτερα του, ποσοι για να δικαιολογησουν τις επιλογες τους καταληγουν να κανουν οτι μπορουν για να μειωσουν την επιλογη του αλλου. Στορμυ ετσι παει ο κοσμος, γιατι ετσι γουσταρει να πορευεται. -
Γιατί το φόρουμ είναι στα χειρότερα του; Τηρουμένων των αναλογιών μια χαρά είναι.
Ως φόρουμ χρησιμοποιείται περισσότερο από boomers 40+ (η πλειοψηφία είναι χροοονια στο fb), οι οποίοι 40+ στην πλειοψηφία τους είναι δέσμιοι της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα οπότε ή δεν έχουν καν νέο αυτοκίνητο ή έχουν αλλά είναι προσαρμοσμένο στις τωρινές ανάγκες τους (suv-crossover δηλαδή) που είναι ήρεμη και οικονομικη μετακίνηση.
Άρα πάνε οι εποχές της πιο ενεργής/παθιασμένης ενασχόλησης με τα αυτοκινητιστικα και μένουν εδώ από συνήθεια.
-
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οταν οι ανθρωποι ειναι διχασμενοι βλεπουν εκατερωθεν τις καμπουρες των αλλων. Το θεμα στην πραγματικοτητα δεν ειναι αυτό. Ειναι πως μας αρεσει να διχαζωμαστε.
Παρηγορο μα και τραγικο. Συμβαινει παντου στον πλανητη. Ο λαος μας δεν ειναι εξαιρεση μα ο κανονας.
Θυμιζω πως ειδαμε ολοι ποσο ευκολα καταληφθηκε το Καπιτωλιο.
Ειναι ανοητο σε καιρο ειρηνης να επιδιωκουν με βιαιο τροπο οι ανθρωποι να επιβαλλουν τα δικαια τους. Ομως συμβαινει και θα συνεχισει. Χρειαζεται πολυ εσωτερικη πειθαρχια στο ατομο να μπορει να βλεπει πρωτα τη δικη του καμπουρα και υστερα των αλλων. Ελαχιστοι ειναι εκεινοι που το καταφερνουν και ακομη λιγοτεροι αυτοι που το παραδεχονται και δημοσια.
Δες εδω στο φορουμ αυτο που βρισκεται κατα την γνωμη μου στα χειροτερα του, ποσοι για να δικαιολογησουν τις επιλογες τους καταληγουν να κανουν οτι μπορουν για να μειωσουν την επιλογη του αλλου. Στορμυ ετσι παει ο κοσμος, γιατι ετσι γουσταρει να πορευεται.Πολύ σωστά , αυτός ο διχασμός συμβαίνει παντού στον πλανήτη και είναι κυρίως αποτέλεσμα της λειτουργίας των social media για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον των χρηστών στο μέσο που φέρνει έσοδα από διαφημίσεις.
Ο αλγόριθμος βάσει των οποίων λειτουργούν σε επίπεδο πλέον ΑΙ χωρίς καμία δυνατότητα παρέμβασης από μηχανικούς έχει ξεφύγει σε άλλο επίπεδο , ουσιαστικά διαμορφώνει τις συμπεριφορές μας και κινεί τα πάθη που μας κάνουν εχθρικούς ο ένας απέναντι στον άλλο για να μένουμε όσο περισσότερο γίνεται σε σύνδεση με τις εφαρμογές. Το Καπιτώλιο ήταν ένα δείγμα του τι μπορεί να προκαλέσει ο αλγόριθμος . -
δηλαδη πριν τα σοσιαλ και τον αλγοριθμο ημασταν τέλεια
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2