-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιός επιτέθηκε σε δεξιούς ψηφοφόρους;
Δεν καταλαβαίνω.
Ο σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας από την σκοπιά του καθενός δεν συνάδει με το ύφος του τοπικού;
Μόνο την κόντρα Duster - pilouritis διακρίνω , που και πάλι έχει διατηρηθεί σε πολιτισμένα επίπεδα.Απαραδεκτη αναφορα σε διδυμο κοντρας. Εγω οταν γραφω επιχειρηματολογω. Δε βριζω. Ασε που παιζει να ειμαι πιο αριστερος απο καποιους πρωην Πρασινους και νυν Ροζ αγωνιστες ή φασιστες που καμωνονται τους αριστερους.
Οποιος με παρακολουθει το λιγοτερο θα καταλαβει πως τις αρχες καθε θεωριας τις εχω διαβασει εστω μια φορα.
Κατανοητες και προβλεψιμες οι επιθεσεις που δεχομαι απο παρτακηδες.Όχι όχι, βρίσε..
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ευτυχώς που δεν βρίζεις δηλαδή...
Οχι φυσικα. Δε βριζω. Το παρτακιας, το θεωρεις βρισια ή που αναγνωριζω σε υποτιθεμενους αριστερους στοιχεια φασιστοειδων?
-
Έλα τώρα, κάνεις αυτά που σε ενοχλούν και μάλιστα πρώτος.
-
Δε φταίω εγώ παιδιά, ούτε κανένας άλλος, για το ότι ποντάρατε σε κουτσό άλογο που αντί για αγέρωχο καλπασμό, πάει κούτσα κούτσα από λάθος σε λάθος.
Τα μόνα που καλπαζουν είναι ακρίβεια και πανδημία, και πλέον είναι σαφές πόσο λίγοι είναι οι Κυβερνώντες στις τρέχουσες συνθήκες.
Λιγότερος εκνευρισμός χρειάζεται, κι όχι να αποκρούετε φανταστικές επιθέσεις κι επινοήματα, τα χει πει άλλο μέλος πρόσφατα περί ανεμόμυλων και Δονκιχώτηδων.
Συμφωνούμε βέβαια πως οι Τσιπραίοι θα ήταν μία από τα ίδια και χειρότερα, γι αυτό έχει λουφάξει ο Αλέξης, κι αυτός για μέχρι κοκορομαχία στη Βουλή είναι, δεν κάνει για παραπάνω.Επιτέλους ανασαίνουν οι εργαζόμενοι απ τη φορολαίλαπα Λαπ;
Επιτέλους βλέπουμε να εφαρμόζεται Κοινωνική πολιτική;
Τελικά κι η φαντασία καλπάζει.
Ποιος παρέλαβε την έκθεση Τσιόδρα μάθαμε; -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιός επιτέθηκε σε δεξιούς ψηφοφόρους;
Δεν καταλαβαίνω.
Ο σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας από την σκοπιά του καθενός δεν συνάδει με το ύφος του τοπικού;
Μόνο την κόντρα Duster - pilouritis διακρίνω , που και πάλι έχει διατηρηθεί σε πολιτισμένα επίπεδα.Απαραδεκτη αναφορα σε διδυμο κοντρας. Εγω οταν γραφω επιχειρηματολογω. Δε βριζω. Ασε που παιζει να ειμαι πιο αριστερος απο καποιους πρωην Πρασινους και νυν Ροζ αγωνιστες ή φασιστες που καμωνονται τους αριστερους.
Οποιος με παρακολουθει το λιγοτερο θα καταλαβει πως τις αρχες καθε θεωριας τις εχω διαβασει εστω μια φορα.
Κατανοητες και προβλεψιμες οι επιθεσεις που δεχομαι απο παρτακηδες.Όχι όχι, βρίσε..
Μα αυτο φιλε μου ειναι το βουτυρο που λειπει απο το ψωμι καποιων. Αν τους δωσεις κι αυτο πας για πιστα εμφυλιος. -
Πηλίου, εργάζεσαι;
-
Νάτος και ο εμφύλιος...εμ τον ξεκινάνε, εμ τους ενοχλεί.
-
-
Δεν είναι εμφύλιος Γιόχαν. Με χωρίζει χάσμα από τον πηλιουριτη. Το ότι δεν βγαίνω σε αντίλογο μαζί του δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του.
Δεν μπορεί να λεει φαντασία, όσα παραθέτω με στοιχεία και όσα ζω!
Αν είναι αρκετά και έχουν πολιτικό βάθος πίσω τους, το ανεφερα
-
Μα δε μίλησα για σένα Γυρε.
-
Μα δε μίλησα για σένα Γυρε.
Ούπς σόρρυ ....
Εγώ θαφαω πίτσα που μαγείρεψε η γυναίκα χθες με καπουτσίνο παρεα
-
-
Εγγυημένο αποτέλεσμα
Χαχαχα
Για αυτό τέτοια γεύματα τα τρως μόνο στο σπίτι... Ποτέ έξω
-
Ζούμε αυτή την εποχή την Ιστορία της Ο ...
Της μετάλλαξης εννοώ...Συνήθως η σχέση μας ως λαού με τις κυβερνήσεις μας , είναι μονογαμική...
Ενας εμείς , ένα και το κυβερνητικό κόμμα...Ενίοτε όμως έχουμε και τρίο...
Δηλαδή ένας εμείς , δύο τα κυβερνητικά κόμματα...Με τα νέα πολιτικά δεδομένα όμως , μπορούμε να φτάσουμε σε εκλογές που από την μία ο Κούλης γύρω στο 30 % και από την άλλη πασοκ και σύριζα με 15 % ο καθένας, να έχουμε 2 επιλογές για τρίο, ή ακόμα και για κουαρτέτο...
Πως το βλέπετε λοιπόν ....
Κυβέρνηση νδ-πασοκ, νδ-σύριζα, ή νδ-πασοκ-σύριζα και τα μυαλά στα κάγκελα....
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ θέλω κυβέρνηση ΚΚΕ και εαν δεν γίνεται, τότε τριολέτο (κουαρτέτο ακόμα καλύτερα με ΚΚΕ μαζί)...να γίνει το κικλίδωμα!!
-
Δεν νομίζω στο ΠΑΣΟΚ να κάνουν συγκυβέρνηση με ΝΔ. Τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον. Από το 45% έπεσαν στο 5% λόγω μνημονίων και συγκυβέρνησης. Σήμερα ο κρητικός αφήνει πολλά υπονοούμενα για τους Ζαιους.
Άλλωστε συναντιούνται και στα συνέδρια στους Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είναι εμφύλιος Γιόχαν. Με χωρίζει χάσμα από τον πηλιουριτη. Το ότι δεν βγαίνω σε αντίλογο μαζί του δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του.
Δεν μπορεί να λεει φαντασία, όσα παραθέτω με στοιχεία και όσα ζω!
Αν είναι αρκετά και έχουν πολιτικό βάθος πίσω τους το ανεφερα
Εμένα δεν με χωρίζει χάσμα από την άποψη σου. Πιο κοντά απ όλους τους "αντίθετους" τη βλέπω.
Απλά, τις εικονικές κινήσεις όπως την ερχόμενη αύξηση κατά 13€ μικτά του βασικού μισθού, τα βλέπω ως αστείο.
Κακό αστείο. Αντίστοιχα και τις φοροελαφρύνσεις των 150€ το κεφάλι σε μικρές επιχειρήσεις τα βλέπω ως φάρσα κι ανάξια λόγου, είναι τεχνικές λεπτομέρειες καθώς φρόντισε η Κυβέρνηση να εκποιηθει ότι μέσο είχε να επέμβει στην αγορά ενέργειας, που θα γονατίσει πάλι τις επιχειρήσεις αλλά και τα σπιτικά μισθωτών που "ωφελούνται" 150€ το χρόνο...
Εσύ θες να τα αναλύσεις αυτά και να καταλήξεις σε αισιόδοξα συμπεράσματα, ώστε να ονειρεύεσαι μια Ελλάδα αδύνατον να υπάρξει όσο δεν γίνονται ριζικές αλλαγές στη δομή του κράτους.
Αυτά τα στοιχεία που παρέθεσες απ την καθημερινή, τα βλέπεις ως ουσία, ενώ είναι χατζαπλαστ στον ετοιμοθάνατο. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πως το βλέπετε λοιπόν ....
Όποιος δεν θέλει Μητσοτάκη και θέλει να πέσει, ας γράψει τι θέλει.
Περιμένω να διαβάσω. Αν τολμά κανένας.
-
Έλα τώρα, κάνεις αυτά που σε ενοχλούν και μάλιστα πρώτος.
Ναι φιλε μου εχεις δικιο. Για ολα τα στραβα της ζωης μου κατηγορω τους αλλους και ενω κρυφοκοιτω για μια θεσουλα και ενα επιδοματακι το παιζω αγωνιστης βριζοντας αυτους που δε με εξυπηρετουν. Με καταλαβες...
-
Κανείς μας δεν αμφιβάλλει κατά βάθος για τη συγκυβέρνηση, έτσι κι αλλιώς τίποτα ουσιαστικά δεν έχουν διαφορετικό.
Αλλά θα το αποφύγουν όσο μπορούν, γιατί τότε θα δεις και τα ποσοστά μικρών κομμάτων που τώρα φαντάζουν γραφικοί, να γιγαντώνονται. Άλλωστε έτσι υπήρξαν Σύριζα και Χ.Α.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2