-
Χοντρικά βγαίνει το ίδιο εκτός αν μενεις έξω από πόλη σε χωρια πάνω στην εθνική οδό.
Πολλές φορές οι οδηγοί ντίζελ κοιτάτε μόνο την κατανάλωση του αυτοκινητόδρομου. Στην πόλη θεωρείτε ότι είναι φυσικό να ανεβαίνει πολύ.
Ότι κερδίζεις με το ντίζελ στον αυτοκινητόδρομο το χάνεις στην πόλη κατά την έξοδο και είσοδο σε αυτήν συγκριτικά με ένα υβριδικό -
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Χοντρικά βγαίνει το ίδιο εκτός αν μενεις έξω από πόλη σε χωρια πάνω στην εθνική οδό.
Πολλές φορές οι οδηγοί ντίζελ κοιτάτε μόνο την κατανάλωση του αυτοκινητόδρομου. Στην πόλη θεωρείτε ότι είναι φυσικό να ανεβαίνει πολύ.
Ότι κερδίζεις με το ντίζελ στον αυτοκινητόδρομο το χάνεις στην πόλη κατά την έξοδο και είσοδο σε αυτήν συγκριτικά με ένα υβριδικόΔεν θα διαφωνήσω Lap, αλλά εγώ μένω έξω από την Άρτα 10χλμ, η δουλειά μου είναι 20χλμ έξω από Άρτα σε ημιορεινή χωριό, όταν θα πάω στην πόλη μέσα επειδή είναι η χειρότερη πόλη σε πάρκινγκ το αφήνω έξω σε πάρκινγκ και περπατάω κάνα χλμ για το κέντρο, επίσης η Άρτα θεωρώ (εγώ) πως είναι το κέντρο της Ηπείρου γιατί όπου θες να πας είναι μισή ώρα με 40 λεπτά δρομος(Πρέβεζα, Ιωάννινα, ορεινά για κοψίδια), οπότε καταλήγουμε πως για μένα το τονίζω για μένα το υβριδικό δεν θα το ζούσα σαν αυτό που προορίζεται.
Υ. Γ Δουβλι και όλους σας ευχαριστώ πολύ, είναι τεράστια περιφανεια να βλέπεις να προοδεύει κάποιος δικός σου πόσο μάλλον το παιδί σου(να τονίσω εδώ πως είναι γιος της γυναίκας μου αλλά για μένα είναι γιος μου) επίσης να τονίσω πως τον ζήτησε από Οκτώβριο ένα πανεπιστήμιο στην Γερμανία στην Καρλσρούη (μόνοι τους) να πάει εκεί στα εργαστήρια για 6 μηνες(μακάρι να τον κρατούσαν μόνιμο γιατί εδώ θα χαθεί αυτό το μυαλό). Εύχομαι όλοι μα όλοι να βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να προχωράνε μπροστά. -
Επίσης ζητώ συγνώμη αν κουράζω αλλά εντάξει δεν κρύβεται η χαρά μου
-
παίζει να είσαι ο πιο ευχαριστός, ευγενης, χαρούμενος και καλοπροαίρετος άνθρωπος που έχω διαβασει ποτε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και κάποια στιγμή να βγει κανα ταξίδι προς τα εκεί να πιω ένα τσίπουρο μαζί σου στην υγειά του γιου σου.
Το ξέρω ασχετο με το Thread αλλά ήθελα να το γράψω
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
παίζει να είσαι ο πιο ευχαριστός, ευγενης, χαρούμενος και καλοπροαίρετος άνθρωπος που έχω διαβασει ποτε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και κάποια στιγμή να βγει κανα ταξίδι προς τα εκεί να πιω ένα τσίπουρο μαζί σου στην υγειά του γιου σου.
Το ξέρω ασχετο με το Thread αλλά ήθελα να το γράψω
Εννοείται φίλε οπότε θες εγώ είμαι εδώ. Περιμενωωωω
-
Ο Άλεξ είναι απροκάλυπτα ευγενής. Ντροπή του.
Από τον τρόπο που γράφει μοιάζει με άνθρωπο χωρίς κανένα κόμπλεξ, με λυμένα τα εσωτερικά του θέματα. Παράδειγμα για πολλούς από εμάς.Ιδιαίτερη περίπτωση στην εποχή μας. Χαίρεσαι ρε παιδί μου να διαβάζεις για τις περιπέτειες του με τους πωλητές και πάντα να είναι τόσο ευγενής.
Άλεξ, συνέχισε έτσι. Είσαι πολύ κουλ τυπάς.
Υ.γ Κάτι μου λέει πως υπάρχει αλερτ στις αντιπροσωπείες με την φωτογραφία του...
Αντιπροσωπείες ενωμένες, ποτέ νικημενες. Κάτω οι αλλαγές του Άλεξ. Ένα χρώμα, ένα μοντέλο για κάθε Αλεξ. Το δίκιο είναι το δίκιο του πωλητή.
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Ότι κερδίζεις με το ντίζελ στον αυτοκινητόδρομο το χάνεις στην πόλη κατά την έξοδο και είσοδο σε αυτήν συγκριτικά με ένα υβριδικόΔεν θα διαφωνήσω Lap, αλλά εγώ μένω έξω από την Άρτα 10χλμ, η δουλειά μου είναι 20χλμ έξω από Άρτα σε ημιορεινή χωριό, όταν θα πάω στην πόλη μέσα επειδή είναι η χειρότερη πόλη σε πάρκινγκ το αφήνω έξω σε πάρκινγκ και περπατάω κάνα χλμ για το κέντρο, επίσης η Άρτα θεωρώ (εγώ) πως είναι το κέντρο της Ηπείρου γιατί όπου θες να πας είναι μισή ώρα με 40 λεπτά δρομος(Πρέβεζα, Ιωάννινα, ορεινά για κοψίδια), οπότε καταλήγουμε πως για μένα το τονίζω για μένα το υβριδικό δεν θα το ζούσα σαν αυτό που προορίζεται.
Υ. Γ Δουβλι και όλους σας ευχαριστώ πολύ, είναι τεράστια περιφανεια να βλέπεις να προοδεύει κάποιος δικός σου πόσο μάλλον το παιδί σου(να τονίσω εδώ πως είναι γιος της γυναίκας μου αλλά για μένα είναι γιος μου) επίσης να τονίσω πως τον ζήτησε από Οκτώβριο ένα πανεπιστήμιο στην Γερμανία στην Καρλσρούη (μόνοι τους) να πάει εκεί στα εργαστήρια για 6 μηνες(μακάρι να τον κρατούσαν μόνιμο γιατί εδώ θα χαθεί αυτό το μυαλό). Εύχομαι όλοι μα όλοι να βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να προχωράνε μπροστά.Διπλό και τριπλό μπράβο σου που το θεωρείς δικό σου παιδί, έτσι είναι το σωστό! Οπότε το αγόρασες για τον γιο το αυτοκίνητο ή θα τον πηγαίνεις εσύ;
ΥΓ: Η Ήπειρος είναι λατρεία!
-
@realzeus said in Kia XCeed - crossover:
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Υ. Γ Δουβλι και όλους σας ευχαριστώ πολύ, είναι τεράστια περιφανεια να βλέπεις να προοδεύει κάποιος δικός σου πόσο μάλλον το παιδί σου(να τονίσω εδώ πως είναι γιος της γυναίκας μου αλλά για μένα είναι γιος μου) επίσης να τονίσω πως τον ζήτησε από Οκτώβριο ένα πανεπιστήμιο στην Γερμανία στην Καρλσρούη (μόνοι τους) να πάει εκεί στα εργαστήρια για 6 μηνες(μακάρι να τον κρατούσαν μόνιμο γιατί εδώ θα χαθεί αυτό το μυαλό). Εύχομαι όλοι μα όλοι να βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να προχωράνε μπροστά.Διπλό και τριπλό μπράβο σου που το θεωρείς δικό σου παιδί, έτσι είναι το σωστό! Οπότε το αγόρασες για τον γιο το αυτοκίνητο ή θα τον πηγαίνεις εσύ;
ΥΓ: Η Ήπειρος είναι λατρεία!
Ευχαριστώ Δία, όχι ο μικρός είναι Πάτρα , εμείς πηγαινοερχομαστε. Ο μικρός τώρα τέλος Ιουνίου είναι να πάει Αθήνα για διαλεξη(συγχωρέστε με μπορεί να τα γράφω και λάθος) θα μιλήσει τέλοσπάντων, είχε μιλήσει ίντερνετικα με διάφορες χώρες που συμμετείχαν, Ιούλιο Γαλλία και από Οκτώβριο πάει Γερμανία που τον ζήτησαν, επίσης τα εύσημα πάνε πρώτα στη μητέρα του, μετά στον καθηγητή του που τον ανακάλυψε και τον στηρίζει και μετά σε μένα.
Υ. Γ Lap όντως πρέπει να έχουν βάλει φώτο μου στις αντιπροσωπείες χαχα -
Εν τω μεταξύ μετά και την αύξηση τιμής της βασικής έκδοσης του νέου 308 που είχε για λίγο 19.999€ , το XCEED νομίζω πως αποτελεί την μοναδική VFM πρόταση της αγοράς σε όλες τις εκδόσεις του (σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό σήμερα) αλλά ακόμη ειδικά στην βασική βλέπω πως αυτά που του λέίπουν δεν είναι καθόλου απαραίτητα για κάποιον που ψάχνει ένα τίμιο και φθηνό αυτοκίνητο (και το συγκεκριμένο ποιοτικά και οδηγικά είναι κορυφαιο) στην σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά.
Το βασικό 1.5T 160ps LX Optimum iMT 48V Hybrid (με Clima) λέει έχει 22.890€
Έχει όλα τα συστήματα ασφαλείας που έχουν οι επόμενες εκδόσεις , full led , και λεέι και manual iMT κιβώτιο που δεν ξέρω τι παραπάνω σημαίνει απο ένα απλό χειροκίνητο
Τι δεν έχει σε σχέση με την επόμενη έκδοση;-18άρες ζάντες (ίσως για κάποιους να είναι και θετικό οι 16άρες , για μένα οι 18άρες είναι πανέμορφες και δεν έχουν υποκατάστατο στο πάτημα σε υψηλές ταχύτητες και γρήγορες καμπές)
-Ηλεκτρικό χειρόφρενο με σύστημα "Αuto Ηold"
-Αυτοματισμός και αποφυγή εμποδίου ηλεκτρικών παραθύρων πίσω
-Έξυπνο κλειδί και πλήκτρο εκκίνησης "Start"
-Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος
-Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή ρύθμιση καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού
-Θήκες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων
-Γυαλιστερό φινίρισμα κεντρικής κονσόλας Piano Black
-Επένδυση καθισμάτων με ύφασμα και συνθετικό δέρμα
-Αεραγωγοί πίσω επιβατών στην κονσόλα
-Αυτόματη ενεργοποίηση υαλοκαθαριστήρων
-Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με φλας
-Ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέπτης αντιθαµβωτικής προστασίας
-Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
-Πίσω κρύσταλλα επιπρόσθετης σκίασης (Privacy Glass)
-Σύστημα τηλεματικής "Kia UVO connect"
-Και αντί για την 10' οθόνη έχει 8' (ψηφιακό πίνακα οργάνων έχει μόνο η τοπ titanium )Ουσιαστικά τρίχες δηλαδή , κανένα δεν το θεωρώ deal breaker σε αυτή την τιμη για το πόσο καλό αυτοκίνητο παίρνεις σαν σύνολο στην τιμή αυτή.
Και στα 24.290€ δλδ +1400€ το παίρνεις και αυτόματο.Απορώ πως αυτή την στιγμή έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν γίνεται ουρα στις αντιπροσωπείες απο όσους ψάχνουν αυτοκίνητο σήμερα.
Να είναι το όνομα ΚΙΑ που ξυνίζουν οι περισσότεροι στο άκουσμα του;
Μάζεψε όλο το χαρτί (και δικαίως ) η ΤΟΥΟΤΑ με την corolla και το Yaris cross που πλέον με τις τιμές των καυσίμων αποδεικνύονται οι τέλειες επιλογές για τον μέσο οδηγό των αστικών κέντρων και σε πολύ καλές τιμές ακόμη και σήμερα; (με 22κ έβρισκες πολύ κάλά εξοπλισμένη corolla και νομίζω βρίσκεις ακόμα Υaris παρά την αναμονή) -
Όντως αμαξαρα, ο τρόπος που το παρουσίασες μου θύμισε Σεφερλή, που λέει κάθε βράδυ τιγκα τα τραπέζια.....των διπλανών μαγαζιών.
Acc δεν έχουν αν και νομίζω τα βάζουν σε πακέτο ασφαλείας. Αλλά πρέπει αν τους πιεσεις για να δεχτούν παραγγελία.
-
Καλησπέρα παιδία .Είμαι κάτοχος kia xceed 1.6 diesel 115hp 48v hybrid την 2 έκδοση .Ήθελα να σας πω την περιπέτεια που περνάω εδώ και 1 χρόνο για να μου δώσετε συμβουλές για το πως να κινηθώ. Μετά από 3000 χιλιόμετρα δεν έπαιρνε μπροστά . Μετά απο 15 λεπτά πήρε με check engine . Πήγα αντιπροσωπεία βάλαμε διαγνώστικό . Κωδικός βλάβης P060600 επεξεργαστής PCM/ECM εγκέφαλος κινητήρα . Ρώτησαν στην Αθήνα και τους είπαν πριν να το περάσουνε εγγύηση να βγάλουν όλους τους πόλους απο την μπαταρία και να πειράξουν και κάτι στην μπαταρία του υβριδικού . Σβήσανε την βλάβη απο το διαγνωστικό και μου δώσανε το αμάξι πίσω λέγοντας μου πως άμα το ξαναπάθει θα μπούνε στην διαδικασία να μου αλλάξουνε εγκέφαλο . Στα 5000 χιλιόμετρα πάλι, μετά από στάση έσβησε το αμάξι απο το start/stop .Πατώντας τον συμπλέκτη και φορώντας την ζώνη (γιατί αλλιώς δεν πέρνει μπροστά ) δεν ξεκίνησε το αμάξι .Έμεινε πάλι , ξανα πήρε με check engine μετά απο 15 λεπτά οπότε τελικά μου αλλάξανε εγκέφαλο . Στις 20000 χιλιόμετρα άρχισε να ακούγεται ένας έντονος μεταλλικός θόρυβος όποτε το αμάξι πάταγε σε τσιμεντόδρομο ή ανώμαλο δρόμο .Μετά από πολλές προσπάθειες και ατελείωτα ραντεβού επειδή "και καλά" δεν άκουγαν τίποτα , δεν έβγαλα άκρη μέχρι που ο θόρυβος άρχισε να ακούγεται πολύ πιο έντονα και τελικά τον άκουσαν . Πάλι μετά απο 10 ραντεβού αποφάσισαν να λύσουν το μπροστά σύστημα του αυτοκινήτου για να δούνε τι έχει ."Δεν βρίσκουμε τίποτα ", ήταν κάθε φορά η απάντηση ,"μάλλον κάνουν έτσι απο την μάνα τους" . Οπότε για να το τεστάρουμε και αυτό βάλανε εμένα να πάρω τηλέφωνο άλλον ιδιοκτήτη xceed να του ζητήσω το αμάξι να δούμε άμα κάνει τον ίδιο θόρυβο , εννοείται πως δεν έκανε .Έβαλα τον άνθρωπο να δοκιμάσει το αμάξι μου(να δώ άμα ήμουνα εγώ ο παράλογος ) . Άκουσε τον θόρυβο αμέσως . Οπότε με τα πολλά(μετά από πολλά ραντεβού και πολύ πίεση) ξανά βγάζουν ρόδες να δούνε πάλι τι φταίει . Ψεκάζουν με οτιδήποτε υλικό υπάρχει για αμορτισέρ - βάσεις - τακάκια (μέχρι και πάστα χαλκού βάλανε στα τακάκια ) αμορτισερ δεν έλυσαν φαίνεται δεν άξιζε τον κόπο , ούτε βάσεις . Το αμάξι συνέχισε τα ίδια οπότε αποφάσισαν να μου παραγγείλουνε βάσεις αμορτισέρ .(Τζόκερ ) .Πριν το δωρεάν service στα 30000 χιλιόμετρα και πριν έρθουν οι βάσεις το αμάξι βγάζει πάλι πρόβλημα στον εγκέφαλο με ακριβώς ίδιο τρόπο . (Σταμάτησα σε STOP έσβησε το αμάξι απο το start/stop και δεν ξανα ξεκίνησε ).20 λεπτά στην μέση του δρόμου μέχρι να ξανα ξεκινήσει με check engine. Πηγαίνω συνεργείο μου λένε έχει βγεί μια αμαβάθμιση εγκεφάλου , θα κάνουμε αυτό . Κάνουν την αναβάθμιση σβήνουν την βλαβη και μου ξανα δίνουν το αμάξι . 17/5 μετά από 17000 χιλιόμετρα (δλδ στα 37000) άλλαξαν τις βάσεις και στείλανε εμένα να το δοκιμάσω . Ο μηχανικός δεν ήρθε μαζί μου . "Πάρτο δες το άμα κάνει τίποτα " του λέω "συγνώμη δεν το δοκίμασες ?" . "Δοκίμασε το εσύ " μου λέει και φεύγει. Μια παράνοια . Το δοκιμάζω με τον γαμπρό μου που είναι μηχανικός στην opel και το αμάξι έκανε τα ίδια .Μιλάμε τον υπεύθυνο του συνεργείου μου λέει μην αγχώνεσαι θα μιλήσουμε για να περάσουμε και τα αμορτισέρ εγγύηση .Οπότε σήμερα 18/5 πάω το πρωί να μιλήσω για τα αμορτισέρ και με το που σταματάω έξω από την αντιπροσωπία το αμάξι σβήνει ενώ έχω απενεργοποιημένο το start/stop και ξαναμένει απο εγκέφαλο (P060600 ιδιο σφάλμα ) αλλά αυτή την φορά δεν ξαναπήρε μπροστά . Το αμάξι το άφησα εκεί θα πάρουμε να ζητήσουμε αντικατάσταση μου είπε η υπεύθυνη θα βρούμε λύση .Λόγια να με ηρεμήσει.Το συνεργείο κατέβασε το μούτρα και δεν είπανε κουβέντα. . Με τα πολλά σκέφτομαι να το κυνηγήσω νομικά (την αντικατάσταση του οχήματος ) γιατί με τους υπεύθυνους της KIA στην πόλη μου δεν βγάζω άκρη . Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήραν να μου πούνε πως θα κινηθούν . Δοκίμασα να πάω και αλλού (σε άλλη αντιπροσωπία) αλλά αδιέξοδο .
-
@peak said in Kia XCeed - crossover:
Καλησπέρα παιδία .Είμαι κάτοχος kia xceed 1.6 diesel 115hp 48v hybrid την 2 έκδοση .Ήθελα να σας πω την περιπέτεια που περνάω εδώ και 1 χρόνο για να μου δώσετε συμβουλές για το πως να κινηθώ. Μετά από 3000 χιλιόμετρα δεν έπαιρνε μπροστά . Μετά απο 15 λεπτά πήρε με check engine . Πήγα αντιπροσωπεία βάλαμε διαγνώστικό . Κωδικός βλάβης P060600 επεξεργαστής PCM/ECM εγκέφαλος κινητήρα . Ρώτησαν στην Αθήνα και τους είπαν πριν να το περάσουνε εγγύηση να βγάλουν όλους τους πόλους απο την μπαταρία και να πειράξουν και κάτι στην μπαταρία του υβριδικού . Σβήσανε την βλάβη απο το διαγνωστικό και μου δώσανε το αμάξι πίσω λέγοντας μου πως άμα το ξαναπάθει θα μπούνε στην διαδικασία να μου αλλάξουνε εγκέφαλο . Στα 5000 χιλιόμετρα πάλι, μετά από στάση έσβησε το αμάξι απο το start/stop .Πατώντας τον συμπλέκτη και φορώντας την ζώνη (γιατί αλλιώς δεν πέρνει μπροστά ) δεν ξεκίνησε το αμάξι .Έμεινε πάλι , ξανα πήρε με check engine μετά απο 15 λεπτά οπότε τελικά μου αλλάξανε εγκέφαλο . Στις 20000 χιλιόμετρα άρχισε να ακούγεται ένας έντονος μεταλλικός θόρυβος όποτε το αμάξι πάταγε σε τσιμεντόδρομο ή ανώμαλο δρόμο .Μετά από πολλές προσπάθειες και ατελείωτα ραντεβού επειδή "και καλά" δεν άκουγαν τίποτα , δεν έβγαλα άκρη μέχρι που ο θόρυβος άρχισε να ακούγεται πολύ πιο έντονα και τελικά τον άκουσαν . Πάλι μετά απο 10 ραντεβού αποφάσισαν να λύσουν το μπροστά σύστημα του αυτοκινήτου για να δούνε τι έχει ."Δεν βρίσκουμε τίποτα ", ήταν κάθε φορά η απάντηση ,"μάλλον κάνουν έτσι απο την μάνα τους" . Οπότε για να το τεστάρουμε και αυτό βάλανε εμένα να πάρω τηλέφωνο άλλον ιδιοκτήτη xceed να του ζητήσω το αμάξι να δούμε άμα κάνει τον ίδιο θόρυβο , εννοείται πως δεν έκανε .Έβαλα τον άνθρωπο να δοκιμάσει το αμάξι μου(να δώ άμα ήμουνα εγώ ο παράλογος ) . Άκουσε τον θόρυβο αμέσως . Οπότε με τα πολλά(μετά από πολλά ραντεβού και πολύ πίεση) ξανά βγάζουν ρόδες να δούνε πάλι τι φταίει . Ψεκάζουν με οτιδήποτε υλικό υπάρχει για αμορτισέρ - βάσεις - τακάκια (μέχρι και πάστα χαλκού βάλανε στα τακάκια ) αμορτισερ δεν έλυσαν φαίνεται δεν άξιζε τον κόπο , ούτε βάσεις . Το αμάξι συνέχισε τα ίδια οπότε αποφάσισαν να μου παραγγείλουνε βάσεις αμορτισέρ .(Τζόκερ ) .Πριν το δωρεάν service στα 30000 χιλιόμετρα και πριν έρθουν οι βάσεις το αμάξι βγάζει πάλι πρόβλημα στον εγκέφαλο με ακριβώς ίδιο τρόπο . (Σταμάτησα σε STOP έσβησε το αμάξι απο το start/stop και δεν ξανα ξεκίνησε ).20 λεπτά στην μέση του δρόμου μέχρι να ξανα ξεκινήσει με check engine. Πηγαίνω συνεργείο μου λένε έχει βγεί μια αμαβάθμιση εγκεφάλου , θα κάνουμε αυτό . Κάνουν την αναβάθμιση σβήνουν την βλαβη και μου ξανα δίνουν το αμάξι . 17/5 μετά από 17000 χιλιόμετρα (δλδ στα 37000) άλλαξαν τις βάσεις και στείλανε εμένα να το δοκιμάσω . Ο μηχανικός δεν ήρθε μαζί μου . "Πάρτο δες το άμα κάνει τίποτα " του λέω "συγνώμη δεν το δοκίμασες ?" . "Δοκίμασε το εσύ " μου λέει και φεύγει. Μια παράνοια . Το δοκιμάζω με τον γαμπρό μου που είναι μηχανικός στην opel και το αμάξι έκανε τα ίδια .Μιλάμε τον υπεύθυνο του συνεργείου μου λέει μην αγχώνεσαι θα μιλήσουμε για να περάσουμε και τα αμορτισέρ εγγύηση .Οπότε σήμερα 18/5 πάω το πρωί να μιλήσω για τα αμορτισέρ και με το που σταματάω έξω από την αντιπροσωπία το αμάξι σβήνει ενώ έχω απενεργοποιημένο το start/stop και ξαναμένει απο εγκέφαλο (P060600 ιδιο σφάλμα ) αλλά αυτή την φορά δεν ξαναπήρε μπροστά . Το αμάξι το άφησα εκεί θα πάρουμε να ζητήσουμε αντικατάσταση μου είπε η υπεύθυνη θα βρούμε λύση .Λόγια να με ηρεμήσει.Το συνεργείο κατέβασε το μούτρα και δεν είπανε κουβέντα. . Με τα πολλά σκέφτομαι να το κυνηγήσω νομικά (την αντικατάσταση του οχήματος ) γιατί με τους υπεύθυνους της KIA στην πόλη μου δεν βγάζω άκρη . Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήραν να μου πούνε πως θα κινηθούν . Δοκίμασα να πάω και αλλού (σε άλλη αντιπροσωπία) αλλά αδιέξοδο .
Ρε φίλε πρέπει να είσαι πολύ άτυχος. Με κεντρικά μίλησες? Αν μπορείς να πεις πια πόλη? Και αν θες να ρωτήσω και γω σε αυτήν που παρήγγειλα απλά μην είναι η ίδια.
-
Αυτό το πράγμα να μην ξέρουν ή να αδιαφορούν να κάνουν τη δουλειά τους στα εξουσιοδοτημένα κιόλας συνεργεία δεν μπορώ να το καταλάβω, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που δεν ευθύνεται ο πελάτης.
Πάρτε το , δώστε μου ένα αντίστοιχο αντικατάστασης , και κόψτε το λαιμό σας να βρείτε λύση.
Την εγγύηση την έχω πληρώσει με την αγορά του αυτοκινήτου.
Νομίζω πως επειδή δεν βγάζουν τίποτα στις περιπτώσεις αυτές από ανταλλακτικά και εργασία από τον πελάτη αδιαφορούν εντελώς. -
@vagkirk said in Kia XCeed - crossover:
Νομίζω πως επειδή δεν βγάζουν τίποτα στις περιπτώσεις αυτές από ανταλλακτικά και εργασία από τον πελάτη αδιαφορούν εντελώς.
Την εργασια την πληρωνονται κανονικα (οχι απο τον πελατη ομως)
-
Τώρα που διάβασα το περιστατικό του φίλου ,θυμήθηκα ότι και στο παρελθόν έχω ακούσει δύο με τρεις περιπτώσεις KIA Hyundai με κουλά προβλήματα που η αντιπροσωπεία δε μπορεί να λύσει...
-
@alex-mix Ηγουμενίτσα η αντιπροσωπία . Δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο . Δεν έχω νέα για το αμάξι . @vagkirk Πραγματικά . Σκέψου οι βάσεις επειδή είχαν μόνο την δεξιά Αθήνα , η αριστερή έκανε 1 μήνα να έρθει και 1 μήνα ++ κάνανε να μου βρουνε ραντεβού να μου τις βάλουν .
Τι θα κάνατε στη θέση μου ; Αξίζει να ζητήσω αντικατάσταση ; Το αμάξι 1 χρόνο μπαίνω βγαίνει στο συνεργείο . 1 ταξίδι έχω κάνει δεν το έχω χαρεί καθόλου . -
@alex-mix Ηγουμενίτσα η αντιπροσωπία . Δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο . Δεν έχω νέα για το αμάξι . @vagkirk Πραγματικά . Σκέψου οι βάσεις επειδή είχαν μόνο την δεξιά Αθήνα , η αριστερή έκανε 1 μήνα να έρθει και 1 μήνα ++ κάνανε να μου βρουνε ραντεβού να μου τις βάλουν .
Τι θα κάνατε στη θέση μου ; Αξίζει να ζητήσω αντικατάσταση ; Το αμάξι 1 χρόνο μπαίνω βγαίνει στο συνεργείο . 1 ταξίδι έχω κάνει δεν το έχω χαρεί καθόλου .Θες να ρωτήσω στα γιαννενα?
-
Τι θα κάνατε στη θέση μου ; Αξίζει να ζητήσω αντικατάσταση ; Το αμάξι 1 χρόνο μπαίνω βγαίνει στο συνεργείο . 1 ταξίδι έχω κάνει δεν το έχω χαρεί καθόλου .Ε ναι .Θα μιλούσα για αντικατασταση.Δε μιλάμε για μικροπροβλήματα αλλά για σοβαρά...
-
@alexandros-k said in Kia XCeed - crossover:
@vagkirk said in Kia XCeed - crossover:
Νομίζω πως επειδή δεν βγάζουν τίποτα στις περιπτώσεις αυτές από ανταλλακτικά και εργασία από τον πελάτη αδιαφορούν εντελώς.
Την εργασια την πληρωνονται κανονικα (οχι απο τον πελατη ομως)
Νομίζω ότι εν μέρει κάνεις λάθος. Τα εξουσιοδοτημένα την εργασία των εγγυήσεων την πληρώνονται μεν από την εταιρία, αλλά όχι στην ίδια τιμή που πληρώνονται την εργατώρα από τον πελάτη. Λογικό και αναμενόμενο... Και επίσης υπάρχουν αυστηρές διαδικασίες για τα claims και αν κάτι δεν κάνουν σωστά και τυπικά, δεν πληρώνονται ούτε την εργασία ούτε το ανταλλακτικό.
Οπότε είναι λογικό να προτιμάνε τα περισσότερα και ευκολότερα λεφτά του κάθε πελάτη από τα λιγότερα και πιο "δύσκολα" των εγγυήσεων,
-
Λογικό δεν είναι καθόλου! Απαράδεκτο θα το έλεγα.
Kia XCeed - crossover