-
Είναι και πολύ μουρατο έτσι όπως το βλέπω.
Χμμμμμ
-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
@alex-mix η χαρά που βγάζεις φίλε είναι πιο cute και από βάπτιση βρέφους !!!
Πολύ cute
-
Λοιπον περα απο τα καλα ας πουμε και ενα θεματακι που προεκυψε.Κατοχοι αν γνωριζουν αε απαντησουν.Αν δεν κινησω το αμαξι για 24ωρες και πανω ή αν το παρω και παω απο το σπιτι καφενειο 500μ.Μου δειχνει στο kia connect warning 12v battery.Στο κινητο ολα αυτα στο αυτοκινητο καντραν ολα καλα.Πηγα αντιπροσωπεια μετρησανε μπαταρια ολα καλα.Αν κανω καποια χλμ και το πατησω λιγο παραπανω σβηνει.Τι ειναι οεο
-
Ε λογω κρυου πεφτει η μπαταρια λιγο . Αν το κινησεις φορτιζεται και δειχνει οκ. Σιγα τα αυγα
-
@alexandros-k said in Kia XCeed - crossover:
Ε λογω κρυου πεφτει η μπαταρια λιγο . Αν το κινησεις φορτιζεται και δειχνει οκ. Σιγα τα αυγα
Ναι ρε φιλε αλλα ξερεις σου σπαει τα νευρα.Την μετρησανε την μπαταρια ολα οκ.Να ναι καμμια μλκ στην εφαρμογη?Μπορει.
-
H εφαρμογή μήπως έχει καμία ρύθμιση για το εύρος ειδοποίησης; Μήπως δηλαδή κάτω από 12V σου πετάει σφάλμα.
-
@panos2171 said in Kia XCeed - crossover:
H εφαρμογή μήπως έχει καμία ρύθμιση για το εύρος ειδοποίησης; Μήπως δηλαδή κάτω από 12V σου πετάει σφάλμα.
Οχι δεν εχει κατι.Μπηκα και σε κατι ξενα φορουμ το ιδιο γραφουν πως τους βγαζει warning αλλα η μπαταρια ειναι οκ.Δεν ξερω.
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Ναι ρε φιλε αλλα ξερεις σου σπαει τα νευρα.Την μετρησανε την μπαταρια ολα οκ.Να ναι καμμια μλκ στην εφαρμογη?Μπορει.
Νομίζω ότι, εφοσον είναι κίτρινη και όχι κόκκινη η ένδειξη, είναι απλά προειδοποίηση και δεν πρέπει να σε ανησυχεί.
Κάνε καμιά καλή διαδρομή μεχρι τα Τζουμέρκα, να στρίψεις λίγο το εργαλείο, να φορτίσει και η μπαταρία του... -
@bill_hsd said in Kia XCeed - crossover:
Νομίζω ότι, εφοσον είναι κίτρινη και όχι κόκκινη η ένδειξη, είναι απλά προειδοποίηση και δεν πρέπει να σε ανησυχεί.
Κάνε καμιά καλή διαδρομή μεχρι τα Τζουμέρκα, να στρίψεις λίγο το εργαλείο, να φορτίσει και η μπαταρία του...Λες εε
-
Φαντάζομαι ότι όταν μαζεύει στοιχεία για να τα στείλει, προκαλεί μικρή πτώση τάσης που αναγνωρίζει εσφαλμένα ως πρόβλημα. .
Λογικά μπορεί να λυθεί με update. -
Μην σε ανησυχεί αυτό! Είναι λογικό.
Γίνεται ακόμα και σε καινούρια αυτοκίνητα που λόγω κρύου πέφτει η τάση.
Μετά είναι λογικό να εμφανίζει το σύστημα warning...
Ξέρω, είναι σπαστικό!!! -
Μπες λίγο σε forum της Hyundai να το ψάξεις. Έχουν γραφτεί πολλά παράπονα και για τα διάφορα i10, i20 κλπ, ότι αν μείνουν πάνω από 3 μέρες σε ακινησία, τα φτύνει η μπαταρία και μετά δεν παίρνει μπρος τ' αμάξι.
Οι κάτοχοι ισχυρίζονται ότι είναι γνωστό πρόβλημα και η Hyundai το παίζει παλαβή.
Εύχομαι το δικό σου θέμα να είναι κάτι απλό και ασήμαντο.
-
Καλησπέρα στην ομάδα, από κατανάλωση πως πηγαίνει το 15αρι με τους 160 και την 48vt, έχω δύο ημέρες που έχω διαβάσει όλα τα test drive και αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι πίνει αρκετά ειδικά εντός πόλης, ισχύει?
-
@paraskevas013 said in Kia XCeed - crossover:
Καλησπέρα στην ομάδα, από κατανάλωση πως πηγαίνει το 15αρι με τους 160 και την 48vt, έχω δύο ημέρες που έχω διαβάσει όλα τα test drive και αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι πίνει αρκετά ειδικά εντός πόλης, ισχύει?
Δυστηχως δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εχω το diesel με 5.7 λιτρα μεση καταναλωση,καποτε ειχα παρει τεστ ντραϊβ το 1.0 και επαθα εγκεφαλικο.
-
Δυστηχως δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εχω το diesel με 5.7 λιτρα μεση καταναλωση,καποτε ειχα παρει τεστ ντραϊβ το 1.0 και επαθα εγκεφαλικο.
Ναι παρακολουθώ το νήμα και ξέρω ότι είσαι με Ντίζελ, αν υπάρχει κάποιος με τον κινητήρα της βενζίνης ας γράψει ένα σχόλιο! Ευχαριστώ
-
Σελιδα 61 λεει ο sokos με αυτοματο πως εχει 6.5
-
Εδώ θέλω να σημειώσω επί τούτου πως ο όμιλος είναι ίσως ο μοναδικός ο οποίος καταφέρνει όταν σετάρει του κινητήρες του με το αυτόματο κιβώτιο (το οποίο κατασκεύασαν και εξέλιξαν οι ίδιοι, δεν είναι αγορασμένο όπως των περισσότερων) να βγάζει χαμηλότερους ρύπους/κατανάλωση (άρα και ΤΚ λογικά) από το αντίστοιχο μοτέρ με μηχανικό κιβώτιο.
Επίσης τα διπλοσύμπλεκτά τους έχουν αποδειχθεί εκ διαμέτρου πιο αξιόπιστα από αλλά αντίστοιχα (EDC, DSG, powershi(f)t κλπ κλπ). Άρα σίγουρα αν δεν είναι οικονομικό το θέμα σε αυτό τον όμιλο το αυτόματο τίθεται σε προτεραιότητα.
-
Εχω το ίδιο μοτέρ σε i30 όμως, δε νομίζω να έχουν τρελές διαφορές. Κινούμαι κυρίως σε επαρχιακό δίκτυο και εθνικές οδούς, μόλις πέρασα τα 1.000 χλμ και δεν έχω περάσει ποτέ τα 6.5.
Μέση κατανάλωση από την 1η μέρα, νομίζω είμαι στο 6.2. Στρωτή οδήγηση με τα πατηματάκια μου που και που.
Για πόλη δε ξέρω να σου πω.
Έκανα τα Χριστούγεννα μερικά χλμ στην Αθήνα, έγραψα κάτω από 7 αλλά είχα και Κηφισό και Αττική οδό οποτε η κατανάλωση έπεσε.
Αν το θέλεις για πόλη ίσως δε θα σε ικανοποιήσει. Όχι μόνο αυτό, οποιοδήποτε αντίστοιχων κυβικών και ίππων.
Αν το θέλεις για ταξίδια είναι σούπερ. -
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Έχω θέλω να σημειώσω επί τούτου ότι ο όμιλος είναι ίσως ο μοναδικός ο οποίος καταφέρνει όταν σετάρει του κινητήρες του με το αυτόματο κιβώτιο (το οποίο κατασκεύασαν και εξέλιξαν οι ίδιοι, δεν είναι αγορασμένο όπως των περισσότερων) να βγάζει χαμηλότερους ρύπους, κατανάλωση (άρα και ΤΚ λογικά) από το αντίστοιχο μοτέρ με μηχανικό κιβώτιο.
Επίσης τα διπλοσύμπλεκτά τους έχουν αποδειχθεί εκ διαμέτρου πιο αξιόπιστα από αλλά αντίστοιχα (EDC, DSG, powershi(f)t κλπ κλπ). Άρα σίγουρα αν δεν είναι οικονομικό τι θέμα σε αυτό τον όμιλο το αυτόματο τίθεται σε προτεραιότητα.
Ειναι το μονο που μετανοιωσα Χρηστο. Αλλα δεν γινοταν γιατι ανεβηκα εκδοση αν πηγαινα και αυτοματο ανεβαινε πολυ το ποσο.
-
Μια από τα ίδια. Ξεκίνησα για 1.000άρι πήγα στο 1.5. Ξεκίνησα για distinctive, στο N line κατέληξα, πόσο ακόμα να ανέβω;
Kia XCeed - crossover