-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
@polioan said in Kia XCeed - crossover:
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Ο καλός μας φίλος ο Marek.
Λέει όμως κάποια κακά στοιχεία, ειδικά για το gtline ως προς τα καθίσματα.
Και εγώ αυτό έχω παραγγείλει και περιμένω να δω πως είναι τα καθίσματα σε ταξίδια.
Γενικότερα, δεν το λέει και σπορτίφ ως αμάξι, αλλά κάτι πιο ήρεμο και σε δύναμη και σε αίσθηση.Κοιτα στο δικο μου ειναι ενα απο τα πραγματα που θα ηθελα λιγο καλυτερα ειναι στενα
Α μάλιστα κατάλαβα... Δεν προσβάλλω κανέναν έτσι!
Αλλά τότε δεν θα έχω πρόβλημα γιατί πάντα ήμουν skinny! -
Και εγώ αυτό έχω παραγγείλει και περιμένω να δω πως είναι τα καθίσματα σε ταξίδια.
Γενικότερα, δεν το λέει και σπορτίφ ως αμάξι, αλλά κάτι πιο ήρεμο και σε δύναμη και σε αίσθηση.Κοιτα στο δικο μου ειναι ενα απο τα πραγματα που θα ηθελα λιγο καλυτερα ειναι στενα
Αλλά τότε δεν θα έχω πρόβλημα γιατί πάντα ήμουν skinny!Χαχα γιατι να μας προσβαλεις ρε φιλε σιγα...Επενδυσαμε στο σωμα μας
-
Αλλά τότε δεν θα έχω πρόβλημα γιατί πάντα ήμουν skinny!Χαχα γιατι να μας προσβαλεις ρε φιλε σιγα...Επενδυσαμε στο σωμα μας
Χαχαχα...μαζί σου!
Εγώ επενδύω, αλλά αρνείται το σώμα μου! -
Φοβερά νούμερα... Σχεδόν σαν ένα κανονικό Toyota hybrid...
Περιμένω οι φίλου του full hybrid να με γιουχαρουν!Για να ειμαι δικαιος αυτην ειναι η στιγμιαια καταναλωση .Μεση καταναλωση εχω απο 5.2 εως 6.Συνηθως 5.5 .Το εχω ξαναπει για βαρος ζαντες και αρπαγματα καλα που εχει καιει παααααρα πολυ καλα
-
alex θέλω τα φώτα σου σχετικά με το sailing.
Πήγα το ι30 την πρώτη του μεγάλη βόλτα υπό βροχή.
Παρατήρησα ότι όταν έκανε sailing, πάντα στο eco, άλλες φορές έσβηνε τελείως και άλλες φορές απλά έπεφτε στο ρελαντί, ενώ είχα ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις στο κιβώτιο.
Γιατί συμβαίνει πότε το ένα και πότε το άλλο; το έχεις παρατηρήσει; -
Φοβερά νούμερα... Σχεδόν σαν ένα κανονικό Toyota hybrid...
Περιμένω οι φίλου του full hybrid να με γιουχαρουν!Για να ειμαι δικαιος αυτην ειναι η στιγμιαια καταναλωση .Μεση καταναλωση εχω απο 5.2 εως 6.Συνηθως 5.5 .Το εχω ξαναπει για βαρος ζαντες και αρπαγματα καλα που εχει καιει παααααρα πολυ καλα
Μια χαρά είσαι, κι εγώ πολύ ευχαριστημένος με την κατανάλωση, 6,4 στα 100, άστρωτος και με 150άρες.
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
alex θέλω τα φώτα σου σχετικά με το sailing.
Πήγα το ι30 την πρώτη του μεγάλη βόλτα υπό βροχή.
Παρατήρησα ότι όταν έκανε sailing, πάντα στο eco, άλλες φορές έσβηνε τελείως και άλλες φορές απλά έπεφτε στο ρελαντί, ενώ είχα ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις στο κιβώτιο.
Γιατί συμβαίνει πότε το ένα και πότε το άλλο; το έχεις παρατηρήσει;Ναι το κανει και σε μενα συχνα αυτο .Πιστευω πως εχει να κανει με το ποσο φορτισμενη ειναι η μπαταρια του.Πχ αν κανω κανα 2 μερες να το παρω βολτα μου κανει αυτο με το ρελαντι αν ομως το εχω συνεχεια σε κινηση σβηνει τελειως.Το ιδιο κανει και με το start stop .Το sailing μονο στο eco πιανει.
-
Σημερα εβαλα λασπωτηρες στο x .Ωραιοι ειναι δεν ξερω αν θα κανουν δουλεια αλλα μου αρεσουν ειναι σαν φρυδι αν το λεω σωστα.
Τιμη με τοποθετηση 94ευρω
Φωτο οταν το πλυνω ή να βρωμισουν και οι λασπωτηρες να φαινονται ομοιομορφα
alexandros-k οτι και να πεις φιλε εχεις δικιο ,βρισε με θα το δεχτω .Αλλα ερχομαι παντα για δουλειες και με ελαχιστο χρονο γ@μωτο. -
Με γεια.
Γιατι να σε βρισω ρε ? Κανενα προβλημα -
@alexandros-k said in Kia XCeed - crossover:
Με γεια.
Γιατι να σε βρισω ρε ? Κανενα προβλημαΟχι φιλε προβλημα ειμαστε μιση ωρα αποσταση και γω δεν βρισκω χρονο ποτε ενω ερχομαι ....Θα τον βρω ομως
-
Καλησπερα σε ολους και σε ολες , μολις ανακαλυψα οτι υπαρχει νημα στο 4τροχοι για το αμαξι μας , δημιουργος του Kia xceed owners club στο fb , θα χαρουμε να σας υποδεχτουμε και εκει https://www.facebook.com/groups/338845497826958 , απο εκει και περα κατοχος του 1.5 160 hybrid titanium εκδοση , εαν εχετε καποια απορια με χαρα να την μοιραστω μαζι σας, το αμαξι κατα την γνωμη μου ειναι τρομερο , και απολαυστικο στην οδηγηση , επισης πολυ γρηγορο σε περιπτωση που θεωρειτε οτι θελετε ακομη περισσοτερη ταχυτητα υπαρχει και το 1.6 με τα 204 , εμεις του υβριδικου περιμενουμε να βγει το προγραμματακι , σας παραθετω και γω καποιες φωτο απο το δικο μου. !!
-
Κουκλί καλά χιλιόμετρα!!!
-
Είναι καταπληκτικό, το γράφει και η πινακίδα σου!!
-
@yiorgos_-xceed said in Kia XCeed - crossover:
Καλησπερα σε ολους και σε ολες , μολις ανακαλυψα οτι υπαρχει νημα στο 4τροχοι για το αμαξι μας , δημιουργος του Kia xceed owners club στο fb , θα χαρουμε να σας υποδεχτουμε και εκει https://www.facebook.com/groups/338845497826958 , απο εκει και περα κατοχος του 1.5 160 hybrid titanium εκδοση , εαν εχετε καποια απορια με χαρα να την μοιραστω μαζι σας, το αμαξι κατα την γνωμη μου ειναι τρομερο , και απολαυστικο στην οδηγηση , επισης πολυ γρηγορο σε περιπτωση που θεωρειτε οτι θελετε ακομη περισσοτερη ταχυτητα υπαρχει και το 1.6 με τα 204 , εμεις του υβριδικου περιμενουμε να βγει το προγραμματακι , σας παραθετω και γω καποιες φωτο απο το δικο μου. !!
Καλως ηρθες φιλε ομορφο και σε αυτο το χρωμα.Οντως αμαξαρα εγω εχω το diesel 136 αλογα .
Υ.Γ βαλε σκαφακια σωθηκα πηγα να καθαρισω μεσα και δεν ειχα σχεδον καθολου βρωμια στην μοκετα -
Φανταστικό χρώμα…εύγε!!
-
@yiorgos_-xceed said in Kia XCeed - crossover:
Πραγματικά πολύ γρήγορο και οικονομικό μαζί!
-
Ευχαριστω πολυ παιδια , ναι η αληθεια δεν μετανιωνω για το χρωμα , οσο να ναι χτυπαει ωραια στο ματι...
-
Με γειά!
-
Οριστε και οι λασπωτηρες στο xceed
-
Οριστε και οι λασπωτηρες στο xceed
Πολύ μικροί δεν είναι ? Περίμενα τίποτα WRC φάση να σέρνονται κάτω όταν είχα διαβάσει ότι τους έβαλες
Μεγειες
Kia XCeed - crossover