-
@chris__7 said in Kia XCeed - crossover:
Ποιο χρώμα θεωρείτε ότι ταιριάζει πιο πολύ στο xceed?Νομίζω δυνατά είναι το γκρι σκούρο και το άσπρο περλα
Από μένα orange Fusion ή έστω Yuca Steel Gray. Βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή, όχι άλλα ασπρόμαυρα! Το ίδιο είπα και στον κολλητό που το πήρε άσπρο, αλλά είχε 2-3 μήνες αναμονή λιγότερο και δεν τον έκαιγε τόσο το χρώμα.
-
Και το deluxe white του πάει πάρα πολύ.Και το σκούρο γκρι μου αρέσει αλλά δε ξέρω αν είναι τόσο γυαλιστερό μεταλλικο
-
Μεγαλη ιστορια το χρωμα μετα απο πολυ αναζητηση ...κατεληξα σημερα το lunar silver αφου ειχα παραγγειλει το white deluxe... Αληθεια ρε παιδια το xceed 48v Gt-Line μπαινει καθε ημερα στον δακτυλιο ? -
@harry-t said in Kia XCeed - crossover:
Μεγαλη ιστορια το χρωμα μετα απο πολυ αναζητηση ...κατεληξα σημερα το lunar silver αφου ειχα παραγγειλει το white deluxe... Αληθεια ρε παιδια το xceed 48v Gt-Line μπαινει καθε ημερα στον δακτυλιο ?ετοιμοπαραδοτο?
-
Μεγαλη ιστορια το χρωμα μετα απο πολυ αναζητηση ...κατεληξα σημερα το lunar silver αφου ειχα παραγγειλει το white deluxe... Αληθεια ρε παιδια το xceed 48v Gt-Line μπαινει καθε ημερα στον δακτυλιο ?ετοιμοπαραδοτο?
Ναι ετοιμοπαραδοτο....
-
Πέρασε κανείς το τελευταίο update στο infotainment (Αυγούστου 2024) να μας πει εντυπώσεις; Ισχύει αυτό που γράφει στο site της Kia πως αν κάνεις το update θα ενεργοποιείται κάθε φορά που βάζεις μπροστά τον κινητήρα το σύστημα ειδοποίησης για τα όρια ταχύτητας;
-
Μεγαλη ιστορια το χρωμα μετα απο πολυ αναζητηση ...κατεληξα σημερα το lunar silver αφου ειχα παραγγειλει το white deluxe... Αληθεια ρε παιδια το xceed 48v Gt-Line μπαινει καθε ημερα στον δακτυλιο ?Το όριο είναι 145g/km και το Gt-Line έχει 138, άρα ναι.
-
Καλημέρα σε όλους!
Η χαρά μου είναι τεράστια. Παρέλαβα 23/9/2024 κι έχοντας κλείσει 1 εβδομάδα με το αυτοκίνητο, θα πω μια μικρή αποψούλα για το αμάξι. Να πω ότι πήρα το XCeed Gt Line σε χρώμα Lunar Silver χειροκίνητο με 140 hp.
Ξεκινάμε!
Προφανώς μπαίνοντας σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, όλα σου φαίνονται εξωπραγματικά.
Η σχεδίαση ενός αυτοκινήτου είναι εντελώς υποκειμενική, επομένως θα μιλήσω για τελείως προσωπικό γούστο.
Εσωτερικά και εξωτερικά το αμάξι είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Οι ζάντες πανέμορφες, πραγματικοί αεραγωγοί μπροστά, μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, ωραία σχεδίαση στα μπροστά φωτιστικά σώματα, απίστευτη σχεδίαση στα πίσω. Τα πίσω παιδιά είναι άλλο πράγμα. Ειδικά τη νύχτα. Έρωτας.
Εσωτερικά για μένα, την παράσταση κλέβει ο μαύρος ουρανός. Όλα όσα έχει μέσα το αμάξι, οθόνες κουμπιά κλιματισμός, είναι εκεί που πρέπει όπως πρέπει. Πολύ ωραίο τιμόνι και ωραίες επενδύσεις στο ταμπλό και στις πόρτες! Τα καθίσματα είναι premium με επιγραφή GTline στην πλάτη. Του οδηγού είναι κάθισμα με μνήμες, αλλά και οι δύο μπροστινές έχουν οσφυϊκή! Πραγματικό έπος το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.
Στο 1,86 που είμαι εγώ, οι πίσω μου είναι άνετοι.
Το πορτ μπαγκαζ είναι ικανοποιητικό (η αντιπροσωπεία μου έκανε δώρο είναι κάλυμμα για εκεί σκαφάκι, ακριβώς για το μοντέλο) και δείχνει περισσότερο έτσι.
Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι απόλαυση, κάνοντας τις ταχύτητες να μοιάζουν παιχνιδάκι. Φοβερό ατού του αυτοκινήτου το κιβώτιο.
Στην κύλιση το αμάξι είναι επίσης απόλαυση. Σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ψηλό (που όντως είναι) αλλά εσύ σαν οδηγός βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή θέση οδήγησης.
Για το μικρό δείγμα που έχω, γιατί ακόμα το πάω χαλαρά καθ΄ υπόδειξη της αντιπροσωπείας, το αυτοκίνητο είναι αυτό που πραγματικά είχα στο μυαλό μου. Ανυπομονώ να το ανοίξω σωστά και να εκμεταλλευτώ στο έπακρον το αυτοκίνητο.
Το μόνο αρνητικό που εντοπίζω για την ώρα είναι, οι λίγο σφιχτές αναρτήσεις που σε συνδυασμό με το μικρό προφίλ ελαστικού, τις ανωμαλίες του δρόμου τις ψιλοακούς. Οκ, κερδίζεις σε κρατήματα και αποδόσεις, αλλά λίγο χτυπάει αυτό.
Θα κλείσω λέγοντας, πως είναι τεράστια υπόθεση στις μέρες μας να αγοράζεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Κατά την παραλαβή δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στα όσα μου έλεγε ο αντιπρόσωπος. Μακάρι να τη ζήσετε όλοι εδώ μέσα. Σας το εύχομαι ολόψυχα. Θα επανέλθω με νέο update και θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το κείμενο.
Να συμπληρώσω, την πολύ καλή επικοινωνία και βοήθεια που είχα με τον @the_dynamite . Σε ευχαριστώ Χρηστάρα! -
Καλά ταξίδια να έχεις...
-
Άντρας που παίρνει καινούργιο αμάξι (ότι και να είναι αυτό) και δεν χαίρεται σαν μικρό παιδάκι στα όρια του βλαμμένου ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!
Μπράβο στον φίλο, καλορίζικο καλοτάξιδο και εύχομαι να είναι παράγοντας μόνο υπέροχων στιγμών!!
-
@taxiarxis said in Kia XCeed - crossover:
Το μόνο αρνητικό που εντοπίζω για την ώρα είναι, οι λίγο σφιχτές αναρτήσεις που σε συνδυασμό με το μικρό προφίλ ελαστικού, τις ανωμαλίες του δρόμου τις ψιλοακούς. Οκ, κερδίζεις σε κρατήματα και αποδόσεις, αλλά λίγο χτυπάει αυτό.
Καλοτάξιδο με υγεία!
Δεν χάνεις τίποτα να ελέγξεις αν η πίεση αέρα των ελαστικών συμπίπτει με την προτεινόμενη από τον κατασκευαστή.
Συνήθως, είναι φουσκωμένα πολύ από το εργοστάσιό και καμιά φορά μπορεί να ξεφύγει ο σχετικός έλεγχος στο PDI. -
Καλοταξιδο
-
Καλορίζικο! Να αφήσει μόνο καλές αναμνήσεις!
Περιμένουμε φωτογραφικό υλικό.
Kia XCeed - crossover