-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Σύντομα καπέλο 500€ στο xceed, μάλλον το ίδιο και στα υπόλοιπα ΚΙΑ.
Εδω φιλε πηρε 3500 μολις βγηκε το fl και 800 πριν 1 χρονο, σε συγκριση με αλλα μοντελα παλι χαμηλες αυξησεις εχει.
Υ. Γ Τεταρτη παω για 1η αλλαγη λαδιου στα 6χιλ χλμ. Μου ειπαν πως ειναι καθε 15χιλ αλλα τους ειπα εγω θελω να τα αλλαξω τα πρωτα νωρις. -
Εχεις κλεισει χρονο;
Ειχε σημερα που πηγα ενα fl μπορντωροδοκοκκινο, πολυ ομορφο. -
Εχεις κλεισει χρονο;
Ειχε σημερα που πηγα ενα fl μπορντωροδοκοκκινο, πολυ ομορφο.Οχι 6μηνο εκλεισα.Σε κοκκινο δεν το εχω δει.
-
Πρεπει να ειναι καινουριο χρωμα, μου αρεσε και η ζαντα.
Νωρις ειναι στον χρονο θα το πηγαινα.
Νομιζω δεν υπαρχει λογος για πιο συντομες αλλαγες.
Λαδι σου εχει κάψει καθολου; -
Λαδι σου εχει κάψει καθολου;Οχι τιποτα.Δεν ξερω ρε φιλε απλα ειπα να τα αλλαξω ποιο νωρις κακο δεν πιστευω πως θα του κανω.
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Λαδι σου εχει κάψει καθολου;Οχι τιποτα.Δεν ξερω ρε φιλε απλα ειπα να τα αλλαξω ποιο νωρις κακο δεν πιστευω πως θα του κανω.
Και εγώ θα άλλαζα νωρίτερα από 15000 χλμ, τουλάχιστον στα 7500 χλμ
-
Λαδι σου εχει κάψει καθολου;Εγώ κάθε 15000 (6 η 7 μήνες για εμένα) τα αλλάζω στο Kona με το 1.6 diesel μοτέρ σαν του Xceed... όπως τα βάζω έτσι τα βγάζω δεν λείπει σταγόνα.
Επαρχία και αυτοκινητόδρομο έχει κάνει 93000χλμ μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.
Σύμφωνα με τον τοπικό αντιπρόσωπο και ιδιοκτήτη του σέρβις δεν χρειάζεται πιο νωρίς...και αυτό κάνω εδώ και 12 χρόνια που έχω diesel αυτοκίνητα...από ότι προτείνει το εργοστάσιο στο μισό διάστημα κάνω αλλαγή λαδιών. -
@georgekn said in Kia XCeed - crossover:
Λαδι σου εχει κάψει καθολου;Εγώ κάθε 15000 (6 η 7 μήνες για εμένα) τα αλλάζω στο Kona με το 1.6 diesel μοτέρ σαν του Xceed... όπως τα βάζω έτσι τα βγάζω δεν λείπει σταγόνα.
Σύμφωνα με τον τοπικό αντιπρόσωπο και ιδιοκτήτη του σέρβις δεν χρειάζεται πιο νωρίς...και αυτό κάνω εδώ και 12 χρόνια που έχω diesel αυτοκίνητα...από ότι προτείνει το εργοστάσιο στο μισό διάστημα κάνω αλλαγή λαδιών.καθε 7.500 χιλιομετρα τα λαδια.ισως και καθε 5000.οχι παραπανω
-
Αν κάνεις το σερβις στον χρονο και αλλάζεις λαδια μεχρι τα 15.000 χλμ πιστευω εισαι οκ.
Τα λαδια αντεχουν δεν είναι οπως καποτε.
Φυσικα αν τα αλλάζεις νωρίτερα δε κάνεις κακο παρα μονο στην τσεπη σου. -
@chris__7 said in Kia XCeed - crossover:
Σύμφωνα με τον τοπικό αντιπρόσωπο και ιδιοκτήτη του σέρβις δεν χρειάζεται πιο νωρίς...και αυτό κάνω εδώ και 12 χρόνια που έχω diesel αυτοκίνητα...από ότι προτείνει το εργοστάσιο στο μισό διάστημα κάνω αλλαγή λαδιών.καθε 7.500 χιλιομετρα τα λαδια.ισως και καθε 5000.οχι παραπανω
Αυτό το λέει η εμπειρία σού?
Εμένα πάντως η εμπειρία μου είναι άλλη, με diesel euro5 έφτασα τις 360000χλμ με αλλαγές ανά 15000χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα στον κινητήρα...και ακόμη συνεχίζει με άλλο ιδιοκτήτη.Εάν βγάλει και το κορεάτικο μοτέρ αλλά τόσα δεν θέλω κάτι παραπάνω...
-
Επαρχία και αυτοκινητόδρομο έχει κάνει 93000χλμ μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.Enough said.
-
Κοιτατε λιγο τις ωρες λειτουργιας . Σε ταξιδι σε 1 ωρα κανεις 100χλμ. Στην πολη κανεις 10 χλμ. Οποτε 15,000χλμ σε ταξιδια ειναι σαν 1.500χλμ μεσα στην πολη
Αρα παιζει ρολο πού και πως γινονται τα χλμ -
-
Είναι στην μεγάλη αυτόματη σκάλα ή στην μεσαία;
Εντάξει, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει επαφή ο αισθητήρας κάμερας με το μάτι -
@polioan said in Kia XCeed - crossover:
Είναι στην μεγάλη αυτόματη σκάλα ή στην μεσαία;
Εντάξει, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει επαφή ο αισθητήρας κάμερας με το μάτιΦιλε δεν θυμαμαι αληθεια γιατι το χα στο αυτοματο και αλλαζε οποτε επιανε φως
-
-
-
Φοβερά νούμερα... Σχεδόν σαν ένα κανονικό Toyota hybrid...
Περιμένω οι φίλου του full hybrid να με γιουχαρουν! -
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Ο καλός μας φίλος ο Marek.
Λέει όμως κάποια κακά στοιχεία, ειδικά για το gtline ως προς τα καθίσματα.
Και εγώ αυτό έχω παραγγείλει και περιμένω να δω πως είναι τα καθίσματα σε ταξίδια.
Γενικότερα, δεν το λέει και σπορτίφ ως αμάξι, αλλά κάτι πιο ήρεμο και σε δύναμη και σε αίσθηση. -
@polioan said in Kia XCeed - crossover:
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Ο καλός μας φίλος ο Marek.
Λέει όμως κάποια κακά στοιχεία, ειδικά για το gtline ως προς τα καθίσματα.
Και εγώ αυτό έχω παραγγείλει και περιμένω να δω πως είναι τα καθίσματα σε ταξίδια.
Γενικότερα, δεν το λέει και σπορτίφ ως αμάξι, αλλά κάτι πιο ήρεμο και σε δύναμη και σε αίσθηση.Κοιτα στο δικο μου ειναι ενα απο τα πραγματα που θα ηθελα λιγο καλυτερα ειναι στενα
Kia XCeed - crossover