-
Φαρμακείο το Puma ST. Προβλέπονται μηδενικές πωλήσεις στην Ελλάδα...
-
Στους εμπόρους έχει προωθητική έκπτωση.
-
25000€ στην Γερμανία,35000€ στην Ελλάδα.
Μάλιστα........
€30.000 έχει στην Γερμανία, όχι €25.000.
Η μεγάλη διαφορά είναι λόγω α) φόρων, β) μεγαλύτερο κέρδος του εισαγωγέα και γ) μη δυνατότητα διαπραγμάτευσης χαμηλότερης εργοστασιακής τιμής όπως έκαναν στα άλλα Puma. Τα περισσότερα Φορντ είναι πιο φτηνά εδώ (παρόλους τους φόρους) από ότι σην Γερμανία. Δεν μπορούν όμως σε όλα να πετύχουν καλές τιμές από το εργοστάσιο, ειδικά σε πιο 'ειδικά' μοντέλα.
-
Οι έμποροι στο mobile γράφουν παπάτζες;
-
Οι έμποροι στο mobile γράφουν παπάτζες;
Συνήθως όχι. Όμως το γράφει και αυτός ότι η RRP είναι €30.800. Όταν κάνουμε σύγκριση τιμών, κοιτάμε τις επίσημες τιμές στις 2 χώρες, όχι πόσο πουλάει ο κάθε έμπορος (για δικούς τους λόγους). Και εγώ έχω φίλο που λαμβάνει 17% έκπτωση στην ΛΤΠΦ στα Φόρντ (και 25% στα Βόλβο), δεν θα συγκρίνω αυτή την τιμή αλλά την επίσημη.
Το συγκεκριμένο γράφει και με μεγάλα, bold: GERMAN ORDERED VEHICLE, NO RE-IMPORT, NO EU VEHICLE! Οπότε κάτι παίζει με την τιμή, γιατί οι υπόλοιποι έμποροι δεν το πουλάνε τόσο.
-
Εννοείται πως όχι.
Όπως και να έχει η διαφορές είναι μεγάλες.
-
Και εγώ έχω φίλο που λαμβάνει 17% έκπτωση στην ΛΤΠΦ στα Φόρντ (και 25% στα Βόλβο), δεν θα συγκρίνω αυτή την τιμή αλλά την επίσημη.
Για Ελλαδα μιλας ή για εξωτερικο?
-
Για Ελλαδα μιλας ή για εξωτερικο?
Ελλάδα Αλέξανδρε. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Η BMW π.χ κάνει εταιρικές εκπτώσεις μέχρι και 35% στην ΛΤΠΦ.
-
Φάνη 35κ+ σίγουρα? Μου φαίνεται εξωπραγματικό για να είναι αληθινό. Αν ισχύει δε θα πουλήσει τίποτα
-
Φάνη 35κ+ σίγουρα? Μου φαίνεται εξωπραγματικό για να είναι αληθινό. Αν ισχύει δε θα πουλήσει τίποτα
Έτσι έμαθα από αντιπροσωπεία...επιφυλάσσομαι μέχρι να ανακοινωθεί η επίσημη τιμή.
-
Η Ford δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις στοχευμένες ενέργειες της για να κατακτήσει την 1η θέση των πωλήσεων. Έτσι λοιπόν στα ST-Line καταργεί ασύρματη φόρτιση, παρμπρίζ από λαμιναρισμένο κρύσταλλο, κεντρικό ηχείο και μερικά ακόμα δευτερεύοντα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι καταργούνται τα πίσω δισκόφρενα σε όλα τα 125άρια! (Από φβ γκρουπ-πελάτες που παρήγγειλαν και ενημερώθηκαν σχετικά.)
-
Τιμόνι θα βάζουν ή είναι και αυτό έξτρα?
Έχω την εντύπωση ότι στην FMH τις αποφάσεις τις παίρνει κάποιος που πέρασε αρκετό καιρό σε ψυχιατρείο με όσα έχω διαβάσει τελευταία.
-
Έχω την εντύπωση ότι στην FMH τις αποφάσεις τις παίρνει κάποιος που πέρασε αρκετό καιρό σε ψυχιατρείο με όσα έχω διαβάσει τελευταία.
Αχαχαχα!!! Ισχύει μάλλον....
Τους είχα στείλει ένα email και τους 'έκραζα' για το Φιέστα και τις επιλογές τους και πήρα μια τυποποιημένη, ηλίθια απάντηση.
-
kkostask wrote:
Αχαχαχα!!! Ισχύει μάλλον....
Τους είχα στείλει ένα email και τους 'έκραζα' για το Φιέστα και τις επιλογές τους και πήρα μια τυποποιημένη, ηλίθια απάντηση.
Επειδή οι Έλληνες εισαγωγείς βάζουν ένα πομπώδη τίτλο στην εταιρεία, δεν παύει να είναι ένα μαγαζάκι που λειτουργεί με τη νοοτροπία οικογενειακής ταβέρνας, μια χούφτα άνθρωποι κάνουν αυτά που τους έρχονται επιφοίτηση για να βάλουν πρόσκαιρα λίγα παραπάνω φράγκα στη τσέπη, κι αν τα σκ@τωσουν πάλι 'μαγκιά τους', δικό τους είναι το μαγαζί με μονοπώλιο, ούτε σε επενδυτές λογοδοτούν ούτε τίποτα, οπότε 'Άμα γουστάρεις! '...
-
Το δέχομαι αυτό που λές Πηλιορείτη για τα Ελληνικά μαγαζιά, αλλά όχι για όσες είναι θυγατρικές των μητρικών, όπως η FMH (ή η BMW Hellas) και μερικές φορές και με διοίκηση από το εξωτερικό. Εδώ κάτι άλλο συμβαίνει στην Φόρντ...απλά δεν ξέρω τι!
-
Η Ford δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις στοχευμένες ενέργειες της για να κατακτήσει την 1η θέση των πωλήσεων. Έτσι λοιπόν στα ST-Line καταργεί ασύρματη φόρτιση, παρμπρίζ από λαμιναρισμένο κρύσταλλο, κεντρικό ηχείο και μερικά ακόμα δευτερεύοντα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι καταργούνται τα πίσω δισκόφρενα σε όλα τα 125άρια! (Από φβ γκρουπ-πελάτες που παρήγγειλαν και ενημερώθηκαν σχετικά.)
Για το λαμιναρισμένο κρυσταλλο
Το παρμπρίζ αποτελείται από λαμιναρισμένο κρύσταλλο, το οποίο διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός για ορισμένες άλλες γυάλινες επιφάνειες. Το λαμιναρισμένο κρύσταλλο είναι ενισχυμένο, ώστε να παρέχει μεγαλύτερη προστασία κατά των διαρρήξεων και καλύτερη ηχομόνωση στον χώρο επιβατών.
-
Αναλυτικά τα όσα αλλάζουν για τα μοντέλα που θα κατασκευαστούν από Νοέμβριο:
➢Προσφέρεται πλέον εργοστασιακά ως στάνταρ για τις εκδόσεις ST-Line V η λειτουργία μασάζ για τα εμπρός καθίσματα. Η αλλαγή αυτή επιφέρει 81€ αύξηση στην λιανική τιμή προ φόρων σε όλες τις εκδόσεις ST-Line V.
➢ Σταματά να διατίθενται ως στάνταρ εξοπλισμός η ασύρματη φόρτιση συσκευών για όλες τις εκδόσεις ST-Line.
➢ Σταματά να διατίθενται ως στάνταρ εξοπλισμός τα καλύμματα μαρσπιέ με το χαρακτηριστικό λογότυπο σε όλες τις εκδόσεις ST-Line & ST-Line X. Συνεχίζει να διατίθεται στις εκδόσεις ST-Line V & ST.
➢ Καταργούνται τα πίσω ταπέτα δαπέδου σε όλες τις εκδόσεις ST-Line.
➢Καταργούνται από όλες τις εκδόσεις τα πίσω δισκόφρενα εκτός από τις εκδόσεις με κινητήρα
o 1.0L EcoBoost Hybrid (MHEV) 155PS M6, FWD
o 1.5L EcoBoost 200PS M6, FWD
➢ Αντικαθίσταται το παρμπρίζ από λαμιναρισμένο κρύσταλλο για τις εκδόσεις ST-Line με παρμπρίζ με πράσινη βασική επίστρωση προστασίας.
➢ Καταργείται το κεντρικό ηχείο από το ταμπλό του αυτοκινήτου για τις εκδόσεις ST-Line.
➢ Αντικαθίσταται το εξωτερικό χρώμα αμαξώματος ‘Lucid Red’ από το ‘Fantastic Red’
➢ Η ψηφιακή ένδειξη της θερμοκρασίας στο κουμπί ενεργοποίησης του κλιματιστικού ΕAΤC μεταφέρεται στην κεντρική οθόνη αφής 8’.
-
Εκτός από τα καθ. με μασάζ στην ST-line V και τα δισκόφρενα για τους 155hp, στα ST-Line (υποθέτω ότι και στις ST-line X) πέφτει καλό τσεκούρι!
-
Ρε παιδια.....μασαζ σε ford
Wow
-
αγαπημένη εταιρεία η ford, αλλά αυτό με τα δισκοφρενα πισω με ξεπερνάει, όπως επίσης με την σταδιακή κατάργηση της πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων.tragic
Ford Puma 2019