-
@daveson said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω καιρό το forum και ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Επειδή όπως πολλοί άλλοι είμαι στο περίμενε για το το νέο αμάξι, Puma stline x 155 desert blue παραγγελία 28/5, και προσπαθώ να καταλάβω, μου έχουν πει από την αντιπροσωπεία ότι έχει μπει σε παραγωγή αλλά δεν έχει βγει ακόμα (??????????? πρώτη φορά το ακούω αυτό????????) και αύριο θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο.
Η ερώτησή μου είναι ότι αφού έχει μπει στην παραγωγή θα έχει πάρει αριθμό πλαισίου, σωστά?
Γιατί αν μου πουν πάλι τα ίδια τότε θέλω να τους πω να μου πουν αριθμό πλαισίου, έτσι ώστε αν δεν μου πουν τον αριθμό να καταλάβω ότι με φλομώνουν στο παραμύθι. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά να καταλάβω πώς με αντιμετωπίζουν.
Πάντως για να κάνω follow up πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι ολοκληρώθηκε η παραγωγή και είναι στην διαδικασία αποστολής.
-
Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω καιρό το forum και ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Επειδή όπως πολλοί άλλοι είμαι στο περίμενε για το το νέο αμάξι, Puma stline x 155 desert blue παραγγελία 28/5, και προσπαθώ να καταλάβω, μου έχουν πει από την αντιπροσωπεία ότι έχει μπει σε παραγωγή αλλά δεν έχει βγει ακόμα (??????????? πρώτη φορά το ακούω αυτό????????) και αύριο θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο.
Η ερώτησή μου είναι ότι αφού έχει μπει στην παραγωγή θα έχει πάρει αριθμό πλαισίου, σωστά?
Γιατί αν μου πουν πάλι τα ίδια τότε θέλω να τους πω να μου πουν αριθμό πλαισίου, έτσι ώστε αν δεν μου πουν τον αριθμό να καταλάβω ότι με φλομώνουν στο παραμύθι. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά να καταλάβω πώς με αντιμετωπίζουν.
Πάντως για να κάνω follow up πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι ολοκληρώθηκε η παραγωγή και είναι στην διαδικασία αποστολής.
με το καλό να παραλάβεις φίλε μου
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
@jobous said in Ford Puma 2019:
Καλημέρα. Για πες κόστος γιατί με ενδιαφέρει?? Απο USA έρχεται ??? ΦΠΑ , τέλη κτλ ????
Από το site παρρείγειλα και ήρθε από Γερμανία. Ότι πλήρωσα στο site τίποτα έξτρα δεν χρειάστηκε να πληρώσω
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/x/26534797#/
85 δολλάρια περιπου 73 ευρώ δηλαδή
Με courier το στείλανε και εάν θυμάσαι με ποια?
Γιατί αν έρθει με ΕΛΤΑ θα έχω πάρει αμάξι με wireless AA πριν το παραλάβω... -
@dgrgtc said in Ford Puma 2019:
Καλημέρα. Για πες κόστος γιατί με ενδιαφέρει?? Απο USA έρχεται ??? ΦΠΑ , τέλη κτλ ????
Από το site παρρείγειλα και ήρθε από Γερμανία. Ότι πλήρωσα στο site τίποτα έξτρα δεν χρειάστηκε να πληρώσω
Γιατί αν έρθει με ΕΛΤΑ θα έχω πάρει αμάξι με wireless AA πριν το παραλάβω...Το δικό μου ήρθε με DHL
-
@dgrgtc said in Ford Puma 2019:
Γιατί αν έρθει με ΕΛΤΑ θα έχω πάρει αμάξι με wireless AA πριν το παραλάβω...Δεν θυμαμαι καθόλου αλλά νομίζω με courier.
Αυτό που θυμάμαι είναι το στείλανε από Γερμανία. Και από όταν με ειδοποιήσαν για αποστολή σε 1-1,5 βδομάδα ήταν σπίτι. Οπότε μάλλον δεν ήταν ΕΛΤΑ
-
Ευχαριστώ και τους δύο από πάνω!
-
Εμαθα από αντιπροσωπεία ότι το Puma τσίμπησε €800 πριν 1 μήνα περίπου και μέχρι τέλος Νοεμβρίου να ανέβει άλλα €1.000 περίπου η τιμή του!
Αυτά τα λίγα...τα υπόλοιπα νέα που έμαθα στο θέμα του Φιέστα.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Εμαθα από αντιπροσωπεία ότι το Puma τσίμπησε €800 πριν 1 μήνα περίπου και μέχρι τέλος Νοεμβρίου να ανέβει άλλα €1.000 περίπου η τιμή του!
Ααα Φανή δεν μας έχεις μαθημενους ετσι
Μήπως κανείς πολύ παρέα με τον Δία τελευταία? Αυτός γράφει κοφτα -
check σήμερα πήρα τιμή για ενα βασικό Puma με τα 125 σταααα....25.087€ μόνο εξτρα το fantastic red 868 δηλ ενα άσπρο στα 24200 , όποιος πρόλαβε πρόλαβε οι υπόλοιποι θα βολευτούμε με το yaris cross...
-
@monman2 said in Ford Puma 2019:
check σήμερα πήρα τιμή για ενα βασικό Puma με τα 125 σταααα....25.087€ μόνο εξτρα το fantastic red 868 δηλ ενα άσπρο στα 24200 , όποιος πρόλαβε πρόλαβε οι υπόλοιποι θα βολευτούμε με το yaris cross...
true πολύ ακριβό και αυτό αλλά ακρίβηναν και όλα δυστηχώς.....
-
Εν τω μεταξύ είδα πως βγάλανε από τον τιμοκατάλογο τον diesel τι έγινε σταμάτησε να το παράγει?
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Εν τω μεταξύ είδα πως βγάλανε από τον τιμοκατάλογο τον diesel τι έγινε σταμάτησε να το παράγει?
Το έβγαλε και από το focus και από το fiesta σαν επιλογή . diesel τέλος τουλάχιστον προς το παρόν αλλά μπορεί και μονιμα
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Το έβγαλε και από το focus και από το fiesta σαν επιλογή . diesel τέλος τουλάχιστον προς το παρόν αλλά μπορεί και μονιμα
Ευχαριστώ φίλε cirus.
-
Γιατί μάλλον θα κατάλαβαν κι αυτοί το "αστείο" του 30 χιλιάρικα για ένα χειροκίνητο ντίζελ, και θα είπαν "εντάξει, κοψ' τη πλάκα"...
Απλά, αντί να κατεβάσουν ρολά οι αντιπροσωπείες, ανακοινώνουν γελοίους τιμοκαταλόγους. Αν κάποιος επιμένει να αγοράσει τώρα, κακό του κεφαλιού του.
-
Εν τω μεταξύ όσοι είχαν παραγγείλει puma diesel έχουν περαιτέρω καθυστέρηση στις παραδόσεις σε σχέση με τους κινητήρες βενζίνης.
-
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Γιατί μάλλον θα κατάλαβαν κι αυτοί το "αστείο" του 30 χιλιάρικα για ένα χειροκίνητο ντίζελ, και θα είπαν "εντάξει, κοψ' τη πλάκα"...
Απλά, αντί να κατεβάσουν ρολά οι αντιπροσωπείες, ανακοινώνουν γελοίους τιμοκαταλόγους. Αν κάποιος επιμένει να αγοράσει τώρα, κακό του κεφαλιού του.
Όχι 30 φίλε Πήλιο, η st line 23 είχε μαζί με χρώμα και το drive assistance που είχε κάμερα οπισθοπορείας (εδω ναι μεγάλο φάουλ) αισθητηρτηρες παρκαρίσματος μπροστά και αυτόματο παρκάρισμα πήγαινε στα 24. Συν το 1.6% επιτόκιο ήταν όλα καλά, πχ η προσφορά που είχα πάρει εγώ μου έβγαινε να πληρώσω για 5 χρόνια 500 ευρώ, 100 το χρόνο τόκο,
Βέβαια εσύ μάλλον πρέπει να μιλάς για αυτοματο εκεί πάω πάσο δεν γνωριζω.
Υ. Γ φίλε famas έχεις δίκιο σε αυτό και δεν γνωρίζω αν πάνε παραπισω ή αν γενικά σταματήσανε γιατί από όσα έχω διαβάσει και ει κάτι κουλά η ford, δεν γίνεται τον ένα μήνα μόνο βενζινη παραγωγή, το 2ον το ίδιο, τον 3ο θα δούμε. -
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Αν κάποιος επιμένει να αγοράσει τώρα, κακό του κεφαλιού του.Είτε αγοράσει τώρα είτε περιμένει αν νομίζεις ή θεωρεις ότι οι τιμές θα έρθουν στα προηγούμενα επίπεδα πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Από εδώ και πέρα τέτοιες θα είναι οι τιμές.
Αφού δεν μπορούν να φθηνήνουν απότομα τα ηλεκτρικά για να φαίνονται σαν καλή επιλογή θα ακριβαίνουν όλο και περισσότερο τα συμβατικά.
Μέχρι να μας φανεί καλύτερη ιδέα να αγοράζουμε ηλεκτρικά.............
-
Συμφωνώ κι εγώ με αυτό, θα είναι η ευκαιρία που ψάχνουν οι εταιρείες για μεγαλύτερο κέρδος και ν καλύψουν την χασούρα από τις χαμένες πωλήσεις 2-3 ετών λόγω πανδημίας.
-
κερδισμένοι θα βγούμε όταν πουλήσουμε το αυτοκίνητο μας , ήδη τα αυτοκίνητα του 2020 είναι 1000ε-2000ε πιο φτηνά απο τα ίδια του 2021 και στου 2021 έχουν και ελλείψεις εξοπλισμού σε σχέση με αυτά του 2020 .Μας βλέπω στο car να γράφουμε 'Προσοχή μοντέλο του 2020 με ηλεκτρικούς καθρέπτες "
-
@yem said in Ford Puma 2019:
κερδισμένοι θα βγούμε όταν πουλήσουμε το αυτοκίνητο μας , ήδη τα αυτοκίνητα του 2020 είναι 1000ε-2000ε πιο φτηνά απο τα ίδια του 2021 και στου 2021 έχουν και ελλείψεις εξοπλισμού σε σχέση με αυτά του 2020 .Μας βλέπω στο car να γράφουμε 'Προσοχή μοντέλο του 2020 με ηλεκτρικούς καθρέπτες "
Άντε και το πουλάς και 30.000 ευρώ. Εσύ με τι θα κινηθείς; Το πρόβλημα θα χτυπήσει τα μεταχειρισμένα
Ford Puma 2019