-
Όλα καλά θα πάνε!
Τι να πω και εγώ που ακόμα περιμένουμε κάτι ψιλό λαλακιες από Γαλλία που δεν υπάρχουν σε στοκ ούτε στο εργοστάσιο?...
Καλό καλοκαιράκι...
-
Με ενα Fiesta 1,2 80 αλογα του 2016 είμαι
Χαχα από mustang που φανταζόμουν, σε έριξαν κάπως....
Παντως για τον dublin είναι ένα ωραίοτατο αυτοκινητο, ποιος δίνει σημάδια στον κινητηρα;;;;;; . Αρκεί να ειναι ομορφο μιας και οταν οδηγεις περνάς όλη μέρα έξω από βιτρίνες με τζάμια από καθρέπτες και αυτοθαυμαζεσαι.
Πες μας πως έχει διχρωμία. Το υπερατου ενός αυτοκινήτου.....
Ειναι οικονομικό;;;
-
Χαχα από mustang που φανταζόμουν, σε έριξαν κάπως....
Παντως για τον dublin είναι ένα ωραίοτατο αυτοκινητο, ποιος δίνει σημάδια στον κινητηρα;;;;;; . Αρκεί να ειναι ομορφο μιας και οταν οδηγεις περνάς όλη μέρα έξω από βιτρίνες με τζάμια από καθρέπτες και αυτοθαυμαζεσαι.
Πες μας πως έχει διχρωμία. Το υπερατου ενός αυτοκινήτου.....
Ειναι οικονομικό;;;
Διακρίνω μία μικρή ειρωνεία;
Ίσα ίσα με τέτοιους κινητήρες μπορείς να χαζεύεις άνετα το τοπίο όταν ανεβαίνεις ένα βουνό αφού δεν 'πάνε'.
Και άσε τους άλλους να τρέχουν στα στροφιλίκια..
-
Μπορεί να μην έχει καμμία σχέση με το st του cirus, αλλά μην το γελάτε καθόλου το φιεστάκι που του έδωσαν. Ειδικά με αυτό το μοτέρ 1.2 με τα 80 πόνυ, προέλευσης yamaha παρακαλώ, έχει πάρει 5 αστέρια στο βρετανικό autocar, και μπορείς να το δουλεύεις στα κόκκινα απ'το πρωί ως το βράδυ χωρίς να ιδρώσει καθόλου...
Αυτοκίνητο μύθος -
Το Fiesta 1.2 είναι αυτοκίνητο μύθος; Πού; Στην Ουγκάντα;
-
Το Fiestaki στρίβει πολύ καλά και αυτό είναι που το σώζει, αλλά είναι τάφος.... πολύ αργο. Καλό αμαξάκι αλλά για μεσα στην πόλη και καμία εξόρμηση σπανια εκτός.
Από Πρεβεζα σε Δεσκάτη Καλαμπάκας μου έβγαλε την παναγία που έχει μόνο ανηφόρες.
Ο κινητηρας δεν ξέρω αν είναι πολύ καλός ή όχι. Αν είναι yiamaha καλός θα είναι. Συνεχεια στο τέρμα το πήγαινα (αναγκαστικά). Πάντως δυνατός ΔΕΝ είναι σίγουρα.
-
Επίσης έχω κάποια νέα από το συνεργείο.
Δεν βρίσκανε μόνοι τους το πρόβλημα οπότε απευθύνθηκαν στο εργοστάσιο.
Τους είπαν ότι πρέπει να είναι ένα βύσμα στον πίσω προφυλακτηρα!!!!!!!!!!
ανοιξαν τον προφυλακτήρα και ενωσαν καλά την φύσα!!!!!
από τότε μου λένε ότι δεν το κάνει πια το πρόβλημα.
Τους είπα ότι θα τελιώσω τις διακοπές μου και θα πάω να το πάρω την επόμενη Παρασκευή που θα γυρίσω.
Για να δούμε...... ελπίζω να είναι αυτό μόνο.
Με το αυτοκίνητο είμαι ενθουσιασμένος γενικά......
οδηγιέται φανταστικά αλλά αυτο το πρόβλημα με τους αισθητήρες με γονάτισε ψυχολογικά.
-
αντε σε σιρε, βαρεθηκα να περμενω... γυρνα νωριτερα εντελει... εκτος αν θες να δοκιμασεις τη τυχη σου με το 82αρι... χαχαχ
-
Επίσης έχω κάποια νέα από το συνεργείο.
Δεν βρίσκανε μόνοι τους το πρόβλημα οπότε απευθύνθηκαν στο εργοστάσιο.
Τους είπαν ότι πρέπει να είναι ένα βύσμα στον πίσω προφυλακτηρα!!!!!!!!!!
ανοιξαν τον προφυλακτήρα και ενωσαν καλά την φύσα!!!!!
από τότε μου λένε ότι δεν το κάνει πια το πρόβλημα.
Τους είπα ότι θα τελιώσω τις διακοπές μου και θα πάω να το πάρω την επόμενη Παρασκευή που θα γυρίσω.
Για να δούμε...... ελπίζω να είναι αυτό μόνο.
Με το αυτοκίνητο είμαι ενθουσιασμένος γενικά......
οδηγιέται φανταστικά αλλά αυτο το πρόβλημα με τους αισθητήρες με γονάτισε ψυχολογικά.
Φίλε cirus σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Εγώ από χθες που από βλακεία της Ford το update του sync προκάλεσε την μη λειτουργία του gps (πλέον δεν λαμβάνει δορυφόρους) έχω σκάσει παρόλο που είναι κάτι ουσιαστικά ασήμαντο και θα λυθεί. Σκέφτομαι μόνο τον χρόνο που θα χάσω και την ταλαιπωρία.
Πόσο μάλλον εσύ που σου κατέστησε όλο το αμάξι μη λειτουργικό και μάλιστα για 2η φορά. Ελπίζω να έχει βρεθεί η λύση και να είναι η τελευταία μη προγραμματισμένη επίσκεψη σε συνεργείο.
Παρόλαυτα επειδή ένας φίλος περνάει πολύ δύσκολη φάση (η σύζυγός του γέννησε πολύ πρόωρα) πρέπει να καταλάβουμε ότι σημασία στην ζωή έχουν άλλα πράγματα. Αυτό δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος το ξεχνάει συνεχώς και μόνο δυσάρεστα γεγονότα του το θυμίζουν.
-
Φίλε cirus σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Εγώ από χθες που από βλακεία της Ford το update του sync προκάλεσε την μη λειτουργία του gps (πλέον δεν λαμβάνει δορυφόρους) έχω σκάσει παρόλο που είναι κάτι ουσιαστικά ασήμαντο και θα λυθεί. Σκέφτομαι μόνο τον χρόνο που θα χάσω και την ταλαιπωρία.
Πόσο μάλλον εσύ που σου κατέστησε όλο το αμάξι μη λειτουργικό και μάλιστα για 2η φορά. Ελπίζω να έχει βρεθεί η λύση και να είναι η τελευταία μη προγραμματισμένη επίσκεψη σε συνεργείο.
Παρόλαυτα επειδή ένας φίλος περνάει πολύ δύσκολη φάση (η σύζυγός του γέννησε πολύ πρόωρα) πρέπει να καταλάβουμε ότι σημασία στην ζωή έχουν άλλα πράγματα. Αυτό δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος το ξεχνάει συνεχώς και μόνο δυσάρεστα γεγονότα του το θυμίζουν.
Ετσι οπως τα λες είναι φίλε μου. Δεν είναι σημαντικα τα αυτοκίνητα αλλά πραγματα είναι.
Απλά ξενερώνεις με τετοια πράγματα όταν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο.
-
Yγεια πανω απο ολα εννοειται αλλα και τα αμαξια ειναι περιουσια τουλαχιστον στην αρχη. Μακαρι μια φυσα να δημιουργησε αυτο το προβλημα, δυσκολο βεβαια να το πιστεψω αλλα για να δουμε.
-
Σχετικά με το 80άρι φιεστάκι, αυτό το μύθο, το διαμάντι, το τιτανοτεράστιο σημείο αναφοράς της Αυτοκίνησης:
1ον: δίπλα από τη φράση 'αυτοκίνητο μύθος' έβαλα μια χαμογελαστή φάτσα.
2ον: στην Ουγκάντα δεν ξέρω αν έχουν autocar, πάντως το βρετανικό που αρέσει σε μένα και το θεωρώ το εγκυρότερο στον κόσμο, αποτελείται από μετριοπαθείς συντάκτες και όχι ξερόλες (είδος που βασιλεύει στο 4Τ φόρουμ) και μπορεί να κολακεύει ακόμη και αυτοκίνητα με 75-80 γαϊδουράκια και μέτρια ροπή γιατί είναι: 'better than its parts'. Για εκείνους αυτοκίνητο μύθος (και το μνημονεύουν ακόμα) είναι και το αρχαίο ka με τους 60 ίππους και γέλασα όταν ήμουν νέος και το διάβασα. Μέχρι που το οδήγησα.
Τέλος πάντων, δεν περιμένω από κανέναν να συμφωνεί μαζί μου, ο καθένας τη γνώμη του, αλλά δεν ειρωνεύομαι κιόλας. Τουλάχιστον αρχικά...
Cirus, θετικό το ότι ενεπλάκη το εργοστάσιο. Μπορεί να καθάρισες με το πρόβλημα... -
Πάντως το fiesta mk4 του 1997 που είχα με εκείνο το θρυλικό 1.25 μοτέρ με την συνεργασία της yamaha και τα 75 άλογα πετούσε κυριολεκτικά. Είχε απίστευτα καλές επιδόσεις για τους ίππους που έβγαζε. Θυμάμαι σε εκκίνηση με focus I 1.6 να είμαι μπροστά και μάλιστα χαλαρά!!!
-
Υπάρχουν απείρως πιο σοβαρά περιοδικά από το Autocar.
-
https://www.autocar.co.uk/car-review/ford/fiesta-2008-2017
Παράξενο που του δίνει μόνο τέσσερα αστέρια και βάζει στα αρνητικά τις επιδόσεις του. Περιμένεις ανώτερη κριτική για ένα αυτοκίνητο μύθο.
-
Ρε παιδιά εσείς που τα ξέρετε καλύτερα....τι παιζει με την ρεζεεβα του Πουμα; Μπαίνει έστω σαν εξτρα ή την ξεχνάμε γενικως;
-
Πάντως το fiesta mk4 του 1997 που είχα με εκείνο το θρυλικό 1.25 μοτέρ με την συνεργασία της yamaha και τα 75 άλογα πετούσε κυριολεκτικά. Είχε απίστευτα καλές επιδόσεις για τους ίππους που έβγαζε. Θυμάμαι σε εκκίνηση με focus I 1.6 να είμαι μπροστά και μάλιστα χαλαρά!!!
Ναι έκανες κόντρα με τον επιτάφιο...
-
Ρε παιδιά εσείς που τα ξέρετε καλύτερα....τι παιζει με την ρεζεεβα του Πουμα; Μπαίνει έστω σαν εξτρα ή την ξεχνάμε γενικως;
Φυσικά και μπαίνεις, απλά χάνεις το μισό (περίπου) mega-box.
-
ad276 wrote:
Φυσικά και μπαίνεις, απλά χάνεις το μισό (περίπου) mega-box.
Επειδη ειχα απορια μπηκα και ειδα στο γερμανικο σαιτ.Οντως δίνουν ρεζεβα αναγκης αντι 100 ευρω.Αντικαθιστα βεβαια το megabox που νομιζω για τους περισσότερους ειναι άχρηστο.Με βαση ομως τον ελληνικο διαμορφωτη,δεν υπαρχει πουθενα επιλογη ρεζεβας.
-
Επειδη ειχα απορια μπηκα και ειδα στο γερμανικο σαιτ.Οντως δίνουν ρεζεβα αναγκης αντι 100 ευρω.Αντικαθιστα βεβαια το megabox που νομιζω για τους περισσότερους ειναι άχρηστο.Με βαση ομως τον ελληνικο διαμορφωτη,δεν υπαρχει πουθενα επιλογη ρεζεβας.
-
Δεν θα το έλεγα άχρηστο το megabox, κάθε άλλο ειδικά εαν έχεις μικρά παιδιά. Πιο άχρηστη μου φαίνεται η ρεζέρβα.
-
Μπορείς να την παραγγείλεις και Ελλάδα.
-
Ακόμα και να μην την παραγγείλεις, μπορείς να την αγοράσεις εκ' των υστέρων, το έχουν κάνει ορισμένοι.
-
Ford Puma 2019