-
Μετα από 1μιση βδομάδα που λειτουργούσε ξανα μανα τα ίδια πάλι συνεργείο
Δεν εχω ψυχολογία να γράψω περισσότερα. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το κρατησαν πάλι
Αυτη την φορά έριξα τα μπινελίκια μου και τους είπα να μην τολμήσουν να μου το ξαναδώσουν αν δεν το φτιάξουν αλλά βλέπω να ταλαιπωριέμαι δεν έχουν ιδεα τι φταίει.
Τους είπα να το κρατήσουν όσο χρειαστει αλλά... να βεβαιωθούν ότι δεν θα το ξαναπάθω αλιώς να μου δώσουν καινούργιο.
την ατυχία μου μέσα.
Το αυτοκίνητο το έχω ελαχιστο χρόνο μου έχει χαρίσει περισια οδηγική απόλαυση και τεραστια απογοήτευση με τα γαμοηλεκτρονικά του με τους αισθητήρες.
Πάλι ρε φίλε....;
Ρε τι είναι αυτό το πράγμα;
-
Τσίρο τι να πώ, βάστα γερά αδερφέ.. Ζήτα τους καμμιά Mustang να βολτάρεις μέχρι να στο κάνουν περδίκι
-
Μετα από 1μιση βδομάδα που λειτουργούσε ξανα μανα τα ίδια πάλι συνεργείο
Δεν εχω ψυχολογία να γράψω περισσότερα. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το κρατησαν πάλι
Αυτη την φορά έριξα τα μπινελίκια μου και τους είπα να μην τολμήσουν να μου το ξαναδώσουν αν δεν το φτιάξουν αλλά βλέπω να ταλαιπωριέμαι δεν έχουν ιδεα τι φταίει.
Τους είπα να το κρατήσουν όσο χρειαστει αλλά... να βεβαιωθούν ότι δεν θα το ξαναπάθω αλιώς να μου δώσουν καινούργιο.
την ατυχία μου μέσα.
Το αυτοκίνητο το έχω ελαχιστο χρόνο μου έχει χαρίσει περισια οδηγική απόλαυση και τεραστια απογοήτευση με τα γαμοηλεκτρονικά του με τους αισθητήρες.
Παιζει να εχει τσακισει καποιο καλωδιο απο την πλεξουδα ή να ειναι γυμνο και καμμια φορα να δημιουργει το προβλημα. Αν ειναι στην πλεξουδα ε προφανως θελεις νεα πλεξουδα οποτε θελέις νεο αμαξι. Υποθεσεις κανω βεβαια.
Παντως να φερουν καινουριο αμαξι μονο στην Αμερικη το εχω ακουσει. Ελπιζω παντως να βρουν το προβλημα και να το φτιαξουν. Πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι.
-
Παιδιά επειδή ρώτησε κι ένα φίλος που το σκέφτεται για Puma, η νέα έκδοση ST Design τι ηλεκτρονικά έχει λιγότερα λόγω έλλειψης chip? Στον διαμορφωτή είδα ότι απλά ότι δεν μπορείς να βάλεις technology pack, μόνο το comfort pack που το έχουν και ήδη στην τιμή.
-
Σε έφαγε το κακό το μάτι cirus.
Gatoz μήπως κινείσαι Αργολιδα;
-
Παιδιά επειδή ρώτησε κι ένα φίλος που το σκέφτεται για Puma, η νέα έκδοση ST Design τι ηλεκτρονικά έχει λιγότερα λόγω έλλειψης chip? Στον διαμορφωτή είδα ότι απλά ότι δεν μπορείς να βάλεις technology pack, μόνο το comfort pack που το έχουν και ήδη στην τιμή.
Διάβασε από εδώ και κάτω.:
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105834209#comment-2105834209
-
Από την σελίδα της FMH βλέπω με πρόχειρη ματιά τις εξής διαφορές:
Pre-Collision Assist (PCA) – Υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης και αυτόματο φρενάρισμα μετά από σύγκρουση Post Impact Braking
Lane Keeping Aid (LKA) – Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας
Lane-Keeping Alert (LKA) – Προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας
TSR - Traffic Sign Recongnitio (μόνο πινακίδων ορίου ταχύτητας)
Ευχαριστώ Yem. Πραγματικά δεν βλέπω κάτι deal breaker, ζει κανείς και χωρίς αυτά. Μέχρι και το πλήρως ψηφιακό καντράν έχει, που θα ήταν ακόμα καλύτερο να έβαζαν τις βελόνες και να το έριχναν ακόμα περισσότερο στην τιμή.
Θα ενημερώσω τον φίλο γιατί λέει ότι έχει και ετοιμοπαράδοτα..
-
Cirus εισαι ατυχος δυστυχως. Αυτες ειναι οι ποιο δυσκολες βλαβες, προβλημα καπου στην καλωδιωση.
Ειχα αντιμετωπιση προβλημα στην καλωδιωση στο παλιο CMAX που ειχα, και με παιδευε 2 χρονια. Μια κακη ενωση δημιουργουσε ασταθεια στο ρελεντι και εσβηνε και την οποια φυσικα δεν εβρισκαν την αιτια.Δοκιμαζανε αλλαγεςε σε αισθητηρες και εξαρτηματα χωρις αποτελεσμα. Την βρηκα τελικα εγω τυχαια σε ενα ρωσικο φορουμ που ειχε κατι αντιστοιχο, και την εφτιαξα μονος μου.
-
Από την σελίδα της FMH βλέπω με πρόχειρη ματιά τις εξής διαφορές:
Pre-Collision Assist (PCA) – Υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης και αυτόματο φρενάρισμα μετά από σύγκρουση Post Impact Braking
Lane Keeping Aid (LKA) – Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας
Lane-Keeping Alert (LKA) – Προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας
TSR - Traffic Sign Recongnitio (μόνο πινακίδων ορίου ταχύτητας)
Ευχαριστώ Yem. Πραγματικά δεν βλέπω κάτι deal breaker, ζει κανείς και χωρίς αυτά. Μέχρι και το πλήρως ψηφιακό καντράν έχει, που θα ήταν ακόμα καλύτερο να έβαζαν τις βελόνες και να το έριχναν ακόμα περισσότερο στην τιμή.
Θα ενημερώσω τον φίλο γιατί λέει ότι έχει και ετοιμοπαράδοτα..
Όπως γράφω και παραπάνω, όταν έρθει η ώρα να το πουλήσει θα ρίξει πολύ την τιμή. Σκέψου σε 7-10 χρόνια μια αγγελία στο car και να λείπουν όλα αυτά, θα είναι σαν να λείπουν τώρα ηλ. Παράθυρα.
Όταν είχα το φοκους το παλιό και έβλεπα το puma έτσι μπορεί και να το έπαιρνα και εγώ τώρα που το αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν τα έχει μπορώ να πω ότι μου λείπουν, προσωπική άποψη βέβαια.
Αν πάει κάποιος και το δει από κοντά ας μας πει αν έχει ηλ. Καθρέπτες - αυτόματα φώτα μέρας-νύχτας, αυτόματη εναλλαγή μεσαίας - μεγάλης σκάλας και υαλοκαθαριστηρες.
-
Cirus φοράει after market συναγερμό επάνω το αυτοκίνητο;
-
Κατα 99% εχει Meta που βαζει Δωρο η Car Center
-
Υποπτεύεσαι μ@λακια στην τοποθέτηση;;
-
m@kro wrote:
Υποπτεύεσαι μ@λακια στην τοποθέτηση;;
ίσος με την εγκατάσταση που έγινε να να δημιούργησε κάποια εμπλοκή στον εγκέφαλο.
Το λέω αυτό γιατί για να συνδέσουν οποιοδήποτε συναγερμό (και όχι μόνο) παίρνουν ρεύμα από το can bus του αυτοκινήτου...
-
Περαστικά ρε συ cirus.
-
Δηλαδή για να καταλάβω είναι ψηφιακό το πρόβλημα ή τεχνικό, όπως ελαττωματική φισα κτλ
-
Πολλά μπορεί να είναι...
Ελπίζω να μάθει σύντομα γιατί όντως είναι μεγάλο σπάσιμο να έχεις καινούργιο αυτοκίνητο στο συνεργείο και να μην ξέρει κανείς τι είναι....
-
Οντως αν εχει βαλει συναγερμο στην Ελλαδα ας τον βγαλει να δει μηπως φταει αυτο. Απλα λυπαμαι το αμαξαξι αν εκοψε καλωδια για να βαλουν αυτον τον συναγερμο. Απο το 2015 που πηρα το δικο μου ουτε διανοηθηκα τοτε να πειραξω στην Ελλαδα το αμαξι στα ηλεκτρονικα του. Ασφαλεια κλοπης και τελος.
-
Οντως αν εχει βαλει συναγερμο στην Ελλαδα ας τον βγαλει να δει μηπως φταει αυτο. Απλα λυπαμαι το αμαξαξι αν εκοψε καλωδια για να βαλουν αυτον τον συναγερμο. Απο το 2015 που πηρα το δικο μου ουτε διανοηθηκα τοτε να πειραξω στην Ελλαδα το αμαξι στα ηλεκτρονικα του. Ασφαλεια κλοπης και τελος.
Δεν είναι πάντα ο μάστορας αλλά και η μονάδα συναγερμού... μπορεί να είναι ελαττωματική η κάποια μονάδα η κάποια δίοδος του. Το έχω δει σε Fiesta mk8 και την είχα πατήσει και εγώ με το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα.
Αλλά μπορεί να μην φταίει τίποτα απ' όλα αυτά και να έχει κλαταρει ο εγκέφαλος.... Ποιός ξέρει....
-
Τόσο την πρώτη φορά όσο και την δεύτερη είχε προηγηθεί κάποιο γεγονός - συμβάν που θα μπορούσε να υποδείξει ένα ελλατωματικό ρελέ ή ένα μη προστατευμένο κύκλωμα ή μια διαρροή ρεύματος κλπ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χειριστής θα μπορούσε να υποδείξει στον μηχανικό προς τα που να κοιτάξει αν και το διαγνωστικό δεν βγάζει κατι.
-
Παντως να φερουν καινουριο αμαξι μονο στην Αμερικη το εχω ακουσει.
Εχει γινει και Ελλαδα και μαλιστα εχουμε και μέλος εδω στο φορουμ με Γιάρις. Το ειχε γραψει πριν μερικους μηνες, ελλατωματική βαφή και στο τέλοσντου άλλαξαν το αυτοκίνητο.
ΥΓ: για τον συναγερμό συμφωνώ 100% μαζί σου! Ποτε δεν εχω βάλει στην Ελλάδα.
Ford Puma 2019