-
Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει η πληρωμή επί μετρητοίς. Θα έλεγα μάλιστα ότι οι πωλητές 'σπρώχνουν' τους αγοραστές προς την έκδοση δανείου. Τώρα όσον αφορά το αυτοκίνητο είναι όντως πολύ στενάχωρο πίσω, σε χώρους μου θυμίζει το seat ibiza 08 που οδηγάω. Βέβαια οικογένεια με μικρά παιδιά μπορεί να εξυπηρετήσει, με σχετικές παραχωρήσεις πάντα. Αλλά παίζει ρόλο πάντα και τι αυτοκίνητο οδηγούσες προηγουμένως.
-
Σήμερα πήγα βολτα με το πούμα του κουμπάρου που του ειχα προτείνει να αγοράσει. Πρώτη φορά το είδα από κοντά με τη δυνατότητα να το επεξεργαστώ βέβαια ήταν μέσα στη βρωμιά από το ταξίδι Αθήνα-Καβάλα και τον πήγα για ένα περιποιημένο πλυσιματακι.Οταν τελειώσαμε και το σκούπιζα μαζεύτηκαν 4 με 5 άτομα με ερωτήσεις για το αμάξι. Λογικό όταν επίσημη αντιπροσωπεία είναι στα 170 χιλιόμετρα. Η μούρη μπροστά πολύ ωραία. Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων τέλειος με φοβερή ανάλυση. Το κάθισμα δε μου άρεσε γιατί με πίεζε την πλάτη πολύ στενό. Όπως στο δικό μου που με ενοχλεί στα πόδια. Το πορτ μπαγκαζ τεράστιο νομίζω είναι μεγαλύτερο από του πεζό και με Ρεζέρβα έμενε χώρος από το megabox.μου έκανε τρελή εντύπωση η ησυχία στηννκαμπινα δεν καταλάβαινες ποτέ έπαιρνε μπρος η μηχανή.
-
Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει η πληρωμή επί μετρητοίς. Θα έλεγα μάλιστα ότι οι πωλητές 'σπρώχνουν' τους αγοραστές προς την έκδοση δανείου. Τώρα όσον αφορά το αυτοκίνητο είναι όντως πολύ στενάχωρο πίσω, σε χώρους μου θυμίζει το seat ibiza 08 που οδηγάω. Βέβαια οικογένεια με μικρά παιδιά μπορεί να εξυπηρετήσει, με σχετικές παραχωρήσεις πάντα. Αλλά παίζει ρόλο πάντα και τι αυτοκίνητο οδηγούσες προηγουμένως.
Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος που δεν ασχολείται με επιχειρήσεις, ή τα τραπεζικά, είναι ότι ο έμπορος πληρώνεται άμεσα από την τράπεζα, σαν να πλήρωσε μετρητά ο πελάτης. Επιπλέον αυτού, έχει και το μπόνους από την τράπεζα στο τέλος του χρόνου, για όσα δάνεια 'έσπρωξε' προς αυτούς. Τα μετρητά μετράνε μόνο σε μικρούς εμπόρους, κυρίως στα μεταχειρισμένα, όχι σε μεγάλους αντιπροσώπους.
-
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Δίας. Και ηλεκτρική συσκευή να πάρεις με δόσεις οι επιχειρήσεις έχουν deals με τις τράπεζες και πληρώνονται άμεσα όλο το πόσο ανεξάρτητα από το πότε θα πληρωθούν οι δόσεις.
-
Λοιπόν οδήγησα το Puma με τα 155 άλογα και ειλικρινά εντυπωσιάστηκα Ειναι απο τα καλύτερα αυτοκινητα που εχω οδηγήσει και σας μιλάω ως πρώην κάτοχος VW Tiguan και ΒΜW X3 (τότε που ακόμα είχα λεφτά ...) για να καταλάβετε τι μέτρο σύγκρισης έχω. Τρομερή αίσθηση και ακρίβεια τιμονιού, ο κινητήρας είναι δυνατός και ροπάτος απο χαμηλά με αισθητή την ηλεκτρική υποβοήθηση (οχι σαν κάτι άλλα ψευτουβριδικά), ήσυχο, άνετο, ικανοποιητικοί χώροι (περίμενα κάτι περισσότερο αλλα δεν εχει σημασία), καλή ποιότητα υλικών και φινιρίσματος στο εσωτερικό. Βάλτε και την χαμηλή κατανάλωση που δίνει η Ford (δεν την έχω επαληθεύσει) και την 8ετή εγγύηση και μιλάμε για το αυτοκίνητο όνειρο. Μοναδικό μειονέκτημα τα 26 χιλιαρικα, αλλά πιστέψτε με τα αξίζει. Το Captur, και το Stonic είναι ανέκδοτα μπροστά του. Με βλέπω να ξηλώνομαι....
-
Το μακρινό 2008 όταν πήρα το Φόκους, τα ίδια έγραφαν τα τεστ και για αυτό. Μέχρι που το έδωσα το 15 δεν έκανε τσικ παρόλο το ξύλο που έφαγε. Ποσό χειρότερο να είναι το Πούμα? Με φίλο πωλητή που μίλησα πάντως παραδέχτηκε ότι υπήρχαν θέματα στην αρχή της παραγωγής, όμως η κατάσταση τώρα θεωρείται ομαλοποιημένη. Πόσο ισχύει φυσικά δεν μπορώ να ξέρω.
-
Λοιπόν οδήγησα το Puma με τα 155 άλογα και ειλικρινά εντυπωσιάστηκα Ειναι απο τα καλύτερα αυτοκινητα που εχω οδηγήσει και σας μιλάω ως πρώην κάτοχος VW Tiguan και ΒΜW X3 (τότε που ακόμα είχα λεφτά ...) για να καταλάβετε τι μέτρο σύγκρισης έχω. Τρομερή αίσθηση και ακρίβεια τιμονιού, ο κινητήρας είναι δυνατός και ροπάτος απο χαμηλά με αισθητή την ηλεκτρική υποβοήθηση (οχι σαν κάτι άλλα ψευτουβριδικά), ήσυχο, άνετο, ικανοποιητικοί χώροι (περίμενα κάτι περισσότερο αλλα δεν εχει σημασία), καλή ποιότητα υλικών και φινιρίσματος στο εσωτερικό. Βάλτε και την χαμηλή κατανάλωση που δίνει η Ford (δεν την έχω επαληθεύσει) και την 8ετή εγγύηση και μιλάμε για το αυτοκίνητο όνειρο. Μοναδικό μειονέκτημα τα 26 χιλιαρικα, αλλά πιστέψτε με τα αξίζει. Το Captur, και το Stonic είναι ανέκδοτα μπροστά του. Με βλέπω να ξηλώνομαι....
Τοσο καλό που λες ότι είναι που πατάει και την Χ3 μάλλον τζάμπα σου βγαίνει στα 26Κ υπολογίζοντας τα +40 της μπέμπας....
-
Μια παρατήρηση, το puma ψευτο hybrid είναι με 5.5 κιλα ροπης όπως και τα υπολοιπα του είδους.
-
Συμφωνουμε γενικα. Και γω το εχω παραγγείλει αλλα κάποιος πρέπει να σου πει και τα ασχημα γιατι δεν είναι ακριβως ονειρο ολα δυστηχως
η Συναρμογή είναι κάτω του μετριού και πολλα απο τα πλαστικα επισης.
Τα PUMA όλα ανεξαιρέτως Κατασκευάζονται Ρουμανία και δυστυχώς δεν είναι ότι καλύτερο αυτό. Έχουν παρατηρηθεί πολλές αστοχίες σε βάψιμο, τοποθέτηση φώτων, πλαστικά, τριξίματα σε πλαστικά και πολλά άλλα. Δες και μόνος σου φωτογραφίες από κατόχους στο Puma club στο facebook.
Το καλό είναι ότι όλα αυτά οποια και αστοχία να εχεις καλύπτεται από την 8ετη εγγυηση σου απλά ειναι σπαστικο σε καινούργιο αμαξι να σου τύχει κάτι τέτοιο στο λέω για να γνωρίζεις (και ο γραφων το έχει παραγγείλει και πήρε το ίδιο ρισκο εν γνωση του)
Κατα τα άλλα και γω το βρίσκω πανεμορφο και με πολλα προτερήματα. πιστευω και γω ότι ειναι μακραν το καλύτερο στην κατηγορία του αλλα τα αρνητικά είναι αρνητικά γιαυτο και στα εγραψα ποιο πάνω μην πεταμε και στα συννεφα οτι είναι τελειο. μακάρι να ήταν αλλα τα έχει τα θεματακια του.
Τέλος αν και παίρνει άνετα 2 ενηλικους στις πίσω θέσεις, στην κατηγορία του έχει τους μικρότερους χώρους πίσω, χωρις να έχει ουτε usb ούτε υποβραχιόνιο ουτε αεραγωγους στο κεντρο. Κάποιοι ανταγωνιστες του εχουν.
Σε κινητήρα , τιμονι, αισθηση , οδηγική συμπεριφορα δεν τιθεται καν θέμα, ειναι στην κατηγορία του (B-SUV) μακραν το καλύτερο. Στην κατηγορια του όμως ετσι. Δεν το συγκρινω με ασχετες κατηγορίες (μηλα με μηλα)
-
Μια παρατήρηση, το puma ψευτο hybrid είναι με 5.5 κιλα ροπης όπως και τα υπολοιπα του είδους.
Υπια υβριδικα λένε τα αυτοκίνητα που έχουν μια μικρή μπαταρία 48V οπως το Puma
Ουσαστικά βοηθάει πάρα πολύ να είναι πολύ ομαλο το start stop, βοηθάει πάρα πολύ να μην υπάρχει μεγαλο lag με το turbo και βοηθάει λίγο στην κατανάλωση (όχι πολύ όπως τα κανονικα υβριδικα ούτε καν συγκρινονται αλλα κατι ψιλοκανει αν οδηγας οικονομικα)
δινει ουσιαστικα περισσότερη ροπή απο τον ηλεκτροκινητήρα και βοηθάει τον κινητήρα στις επιδοσεις του και όχι τοσο σε καταναλωση εκει τα full hybrid ειναι βασιλιάδες με διαφορα
-
Χεχε 'έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου και τα αμπέλια σου'
Ειμαι από τους πρώτους που το έχουν ως betta tester στην ουσια. Το ξερω πως ονομάζονται . Απλά το λεω ψευτο υβριδικο για να καταλαβαίνουν οι αρνητες. Οριστε με κολλησαν και εμενα
Υ. Γ μη θυμώσεις δεν σε προσβάλλω
-
Εγώ το λέω μουφοχάιμπριντ. Anyway o cirus ορθά το περιγράφει. Να σας πώ μόνο ότι τριγμούς και πρόωρες φθορές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου η Ford τα καλύπτει για τα 2 πρώτα έτη.
Επίσης έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναφήσω κανένα να βάλει συναγερμό της πλάκας δώρο ώστε να αποκλειστεί ο ανθρώπινος ασχετοπαράγοντας δημιουργίας τριγμών. Α και πάντα άπλυτο κατά την παράδωση..
-
Χεχε 'έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου και τα αμπέλια σου'
Ειμαι από τους πρώτους που το έχουν ως betta tester στην ουσια. Το ξερω πως ονομάζονται . Απλά το λεω ψευτο υβριδικο για να καταλαβαίνουν οι αρνητες. Οριστε με κολλησαν και εμενα
Υ. Γ μη θυμώσεις δεν σε προσβάλλω
Να θυμωσω χαχαχαχχα γιατι να θυμωσω φιλε μου? απλα το περιεγραψα οσο καλυτερα μπορουσα με τις λιγοστες μου γνωσεις. πες το και ουσταποδω hybrid αν θες
-
Η μείωση μέσα στην πόλη είναι της τάξης του 20 με 25% ανάλογα την εταιρία. Αυτό είναι fact. Οχι εικασία. 20% μειωση των co2 μέσα στην πόλη είναι μεγα υπόθεση.
Σε ανοιχτο δρομο είναι σχεδόν ανύπαρκτα ως σύστηματα και για αυτο σε μέσο όρο λένε κάπου στο 5% μειωση των co2
Αχ βαρέθηκα!!!! . Μεθετε το επιτέλους να πάμε παρακαρω
-
Ξέρω γω;;; Ίσως διοτι εδω μεσα όλοι είμαστε προσβεβλημενοι μεταξύ μας.
-
Και εγω σκεφτόμουν αυτό για τον συναγερμό σήμερα που περίμενα στα φανάρια.
Τηλεπάθεια μάστορα.
Άραγε το μπαστούνι είναι καλή λύση; όπως παλιά;
-
Επίσης έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναφήσω κανένα να βάλει συναγερμό της πλάκας δώρο ώστε να αποκλειστεί ο ανθρώπινος ασχετοπαράγοντας δημιουργίας τριγμών.
Εννοείται αυτό!! Ποτέ δεν έχω βάλει συναγερμό σε αυτοκίνητό μου, παρά μόνο εαν είχε εργοστασιακό (κανονικό, όχι τον μούφα που ονομάζουν εδώ οι έμποροι). Δεν εμπιστεύομαι τους μάστορες που τον βάζουν (έχω δει τι κάνουν) και κυρίως στα ηλεκτρικά αλλά και στην επανασυναρμολόγηση.
-
Εγώ όταν έκλεισα το 2008 μου λέει θα βάλουμε συναγερμό δώρο, του λέω δηλαδή? Δηλαδή θα μείνει μια μέρα πίσω να τον τοποθετήσουν τα παιδιά. Ωπα λέω δηλαδή μου λες σε καινούργιο θα βγάλουν ταπετσαριες και δεν ξέρω τι θα κόψουν καλώδια και θα τα τυλικουν με την κλασσική μαύρη ταινία? Εεε μου λέει κάπως έτσι. Άστο του λέω θα κάνω ασφάλεια άλλωστε αν ο άλλος σου το βάλει στο μάτι θα το κλέψει και έτσι ζήτησα και πήρα την επέκταση χλμ στην εγγύηση.
-
Γνωρίζει κάποιος γιατί το site της Ford δεν περιλαμβάνει πλέον το Puma;
-
Δεν ξέρω, αλλά λογικά θα κάνουν updates.
Ford Puma 2019