-
Η εξυπνη η γυναικα μου λόγω και καλά βαριας σκουπας με εβαζε πολλές φορες να σκουπίζω το σπίτι εγω. Ε 1 - 2 αγόρασα ρομποτ σκουπα την ονομασα Μαρούσκα και τωρα κάνει την λατζα αυτη. ουτε να αγχωνομαι ουτε να ακουω γκρινες απο την γυναικα. Τα σπαει η σκουπα η καλύτερη αγορα που εχω κανει. Σφουγκαριζει κιολας, απιστευτη ειναι. Αν μαγειρευε κιολας θα χωριζα.
Πέθανα στο γέλιο με τη Μαρούσκα ! Ποιά σκούπα πήρες να το έχουμε υπ' όψιν
@Spi_duster ωραίος φίλε, αυτό με τον αλοιφαδόρο με συγκίνησε.. άντε και στα δικά μας. Εν αναμονή!
@shumakos Ο παντρεμένος με την σκούπα από πάνω δεν πολυψήνεται για πλύσιμο πάντως.. Δεν έχει να κάνει με τον έγγαμο βίο η μή. Είπαμε όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Σύντροφοι πλύστες-άπλυστοι και άπλυντοι ας μη μαγαρίζουμε και το παρόν θέμα με off topic. Υπάρχει το παρακάτω για να συνεχίσει όποιος επιθυμεί..
-
cirus wrote:
Η εξυπνη η γυναικα μου λόγω και καλά βαριας σκουπας με εβαζε πολλές φορες να σκουπίζω το σπίτι εγω. Ε 1 - 2 αγόρασα ρομποτ σκουπα την ονομασα Μαρούσκα και τωρα κάνει την λατζα αυτη. ουτε να αγχωνομαι ουτε να ακουω γκρινες απο την γυναικα. Τα σπαει η σκουπα η καλύτερη αγορα που εχω κανει. Σφουγκαριζει κιολας, απιστευτη ειναι. Αν μαγειρευε κιολας θα χωριζα.
Πέθανα στο γέλιο με τη Μαρούσκα ! Ποιά σκούπα πήρες να το έχουμε υπ' όψιν
Roborock S6 MaxV
https://www.skroutz.gr/s/24123092/Roborock-S6-MaxV-Σκούπα-Ρομπότ-με-Wi-Fi.html
-
Εγω ειμαι της παλιας σχολης. Παιζω με μια νιλφισκ των 60 λιτρων που σου ρουφα και το χερι αν δεν προσεξεις και ενα καρχερ πλυστικο Κ3. Αμα εχω κεφια μαστορα βαζω και φυσιτηρι. Αντρικια πραγματα. Δεν περιμενω την αλλη να με φωναξει. Της λεω φιλε Σάιρους , 'κανε στην ακρη. Καθαρίζω εγώ'. Οχι παιζουμε...
-
Της λεω φιλε Σάιρους , 'κανε στην ακρη. Καθαρίζω εγώ'. Οχι παιζουμε...
Ετσι το θέμα είναι να δείχνεις ποιος κανει κουμάντο. χαχαχαχχαχαχαχα
-
Πρακτικά απορώ που βρίσκετε τον χρόνο. 3-4 φορές το χρόνο σε πλυντήριο αυτοκινήτων με ατμό και πολύ είναι. Μέσα το κάνω μόνος μου με σκουπάκι και καθαρό πανί. 15 λεπτά max. Αλιμονο μη σπαταλαω 3 ώρες κάθε σκ για πλύσιμο ή να πέφτω από κάτω να λιπαίνω. Το αμάξι βρίσκεται όμως πάντα σε κλειστό γκαράζ και στο σπίτι και στη δουλειά.
-
Καλησπέρα! Είχα γράψει και παλαιότερα όταν μόλις είχα αγοράσει το puma με τα 125hp.
Μετά από 7 μήνες και 6.000 χιλιόμετρα αποκτώ μια πιο συνολική εικόνα.
Η κακή συναρμογή πλαστικών, λάστιχου πέμπτης πόρτας είναι τα βασικά αρνητικά. Όχι κάτι τρομερό. Ίσως και να το έχουν βελτιώσει οι Ρουμάνοι στις επόμενες παραγωγές.
Πάντως εγώ είχα βιαστεί να το πάρω κυρίως λόγω των δισκοφρενων πίσω και της απότομης καψουρας μου με το εν λόγω. Και παρότι το grey matter ήταν το χρώμα που είχα πάθει πλάκα(μόνο παραγγελία) το πήρα 'αναγκαστικά' στο solar silver το οποίο είναι αρκετά όμορφο.
Ένα ακόμα αρνητικό είναι ο θόρυβος στην καμπίνα. Επίσης όχι κάτι τραγικό αλλά όσο να ναι μια καλή ηχομόνωση δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας.
Κατανάλωση μετρημένη μέσω της εφαρμογής ford pass 5,6 l/100. Κινούμαι αρκετά σε ανοιχτούς δρόμους αλλά έχω φάει και τα μποτιλιαρίσματα μια στο τόσο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στο κομμάτι κατανάλωση.
Στην άσφαλτο ξεχνάς ότι οδηγάς suv. Στρίβει εξαιρετικά.Ενώ στο χώμα και στο να καβαλας πεζοδρόμια το θυμάσαι και το εκτιμας (Και αυτό είναι τελικά το θετικό του και όχι ότι είναι απλά μια μόδα τα suv όπως κάποιοι πιστεύουν)
Τα 125hp όταν οδηγώ χωρίς συνεπιβάτες και πολλά βάρη είναι υπεραρκετά. Από όσο θυμάμαι στο test drive το 155 hp ήταν αισθητά πιο δυνατό και ίσως σε ένα ταξίδι φορτωμένο να ήταν πιο καλή επιλογή. Ίσως και να έχει να κάνει και ο κυβισμός σε αυτό το κομμάτι.
Το megabox σίγουρα είναι εμπορική ονομασία αλλά το εκτίμησα όσες φορές μετέφερα τάπερ της μανουλας μου με φαγητό με ζουμια που τα καπάκια ξεκουμπωνουν και αγχώνεσαι που θα σταξει αν τρυπήσει η σακούλα. Τενεκέδες λάδι. Και γενικά οτιδήποτε που μπορεί να σου λερώσει το πορτπαγκαζ στο megabox έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα αλλά να μην κουράσω. Οποιαδήποτε απορία που μπορώ να απαντήσω καλοδεχούμενη.
-
Καλησπέρα! Είχα γράψει και παλαιότερα όταν μόλις είχα αγοράσει το puma με τα 125hp.
Μετά από 7 μήνες και 6.000 χιλιόμετρα αποκτώ μια πιο συνολική εικόνα.
Η κακή συναρμογή πλαστικών, λάστιχου πέμπτης πόρτας είναι τα βασικά αρνητικά. Όχι κάτι τρομερό. Ίσως και να το έχουν βελτιώσει οι Ρουμάνοι στις επόμενες παραγωγές.
Πάντως εγώ είχα βιαστεί να το πάρω κυρίως λόγω των δισκοφρενων πίσω και της απότομης καψουρας μου με το εν λόγω. Και παρότι το grey matter ήταν το χρώμα που είχα πάθει πλάκα(μόνο παραγγελία) το πήρα 'αναγκαστικά' στο solar silver το οποίο είναι αρκετά όμορφο.
Ένα ακόμα αρνητικό είναι ο θόρυβος στην καμπίνα. Επίσης όχι κάτι τραγικό αλλά όσο να ναι μια καλή ηχομόνωση δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας.
Κατανάλωση μετρημένη μέσω της εφαρμογής ford pass 5,6 l/100. Κινούμαι αρκετά σε ανοιχτούς δρόμους αλλά έχω φάει και τα μποτιλιαρίσματα μια στο τόσο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στο κομμάτι κατανάλωση.
Στην άσφαλτο ξεχνάς ότι οδηγάς suv. Στρίβει εξαιρετικά.Ενώ στο χώμα και στο να καβαλας πεζοδρόμια το θυμάσαι και το εκτιμας (Και αυτό είναι τελικά το θετικό του και όχι ότι είναι απλά μια μόδα τα suv όπως κάποιοι πιστεύουν)
Τα 125hp όταν οδηγώ χωρίς συνεπιβάτες και πολλά βάρη είναι υπεραρκετά. Από όσο θυμάμαι στο test drive το 155 hp ήταν αισθητά πιο δυνατό και ίσως σε ένα ταξίδι φορτωμένο να ήταν πιο καλή επιλογή. Ίσως και να έχει να κάνει και ο κυβισμός σε αυτό το κομμάτι.
Το megabox σίγουρα είναι εμπορική ονομασία αλλά το εκτίμησα όσες φορές μετέφερα τάπερ της μανουλας μου με φαγητό με ζουμια που τα καπάκια ξεκουμπωνουν και αγχώνεσαι που θα σταξει αν τρυπήσει η σακούλα. Τενεκέδες λάδι. Και γενικά οτιδήποτε που μπορεί να σου λερώσει το πορτπαγκαζ στο megabox έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα αλλά να μην κουράσω. Οποιαδήποτε απορία που μπορώ να απαντήσω καλοδεχούμενη.
Οχι μόνο δεν κουράζεις είναι υπερ το δεον εκτιμητα αυτα που γραφεις, ίσα ίσα που θα ήθελα να γραψεις και αλλα. Γιαυτο ακριβως είναι αυτο το νημα εδω για το Puma. Ως κάτοχος εχεις την καλύτερη εμπειρία και η γνωμη σου μετραει διπλα.
-
Χαχαχα μ αρεσει που γράφει ο συμφορουμιτης πως έχει να γράψει και αλλα αλλά δεν θέλει να κουράσει!
Δηλαδη αν δεν γράψεις εσύ που το έχεις ποιος να γράψει;
Γράψε και άλλες λεπτομέρειες.
-
Γράψε και άλλα! 'Βαρεθήκαμε' να διαβάζουμε για ηχεία και πλύσιμο....να μάθουμε και τίποτα για το αυτοκίνητο....
-
Στην άσφαλτο ξεχνάς ότι οδηγάς suv. Στρίβει εξαιρετικά.Ενώ στο χώμα και στο να καβαλας πεζοδρόμια το θυμάσαι και το εκτιμας (Και αυτό είναι τελικά το θετικό του και όχι ότι είναι απλά μια μόδα τα suv όπως κάποιοι πιστεύουν
Ωραίος, σε ευχαριστούμε. Μιας και φαίνεσαι αντικειμενικός γράψε μας περισσότερα στο παραπάνω κομμάτι αν έχεις την καλοσύνη.
Στο χώμα πάει καθόλου η νιώθεις ότι θα βρει κάτω? Το πάει κάποιος ηθα λυπηθεί μη σκορπίσει?
Από άνεση πως σου φαίνεται? Θενξ!
-
Ισχύει; Ξέρει κανείς από τους κατόχους να το επιβεβαιώσει;
https://www.gocar.gr/news/feed/36095,Ta_dyo_SUV_poy_apotrepoyn_thn_kloph_toys.html
-
Ισχύει όντως, εφόσον το αφήσεις κάπου μέσα στο σπίτι σου ακίνητο, απενεργοποιείται ο αναμεταδότης σήματος και δεν μπορεί να γινεί υποκλοπή.
-
Απ όσο ξέρω όλα τα νέα Ford έχουν αυτά τα κλειδιά ως στάνταρ εξοπλισμό.
Εγώ είμαι από τους τελευταίους που δεν το πρόλαβαν με κατασκευή Φεβρουάριο 2019. Έχω πάρει όμως ένα τσαντάκι faraday για κλειδί και απλά βάζω το κλειδί μέσα όταν είμαι σπίτι.
Για όποιον θέλει το νέο κλειδί, το έχει στο fordaccessories.gr στα 50 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
-
Αφου οι συμφορουμιτες το ζητησαν θα το εχουν
ΟΔΗΓΗΣΗ OFF ROAD:
Προχθες ανεβηκα μια διαδρομη 7 χιλομετρων χωματοδρομο σχετικα καλοστρωμενο.
Δηλαδη βατες λακουβες.
Για οσους ξερουν απο προσβαση σε μοναστηρια οπου επιτηδες θελουν να ειναι καπως δυσπροσιτα.Με προφιλ οδηγησης στο trial το τιμονι γινεται πολυ ελαφρυ και το tration control απενεργοποιειται.
Σε στροφες και με παραπανω γκαζι υπηρχε ολισθηση. Πιστευω με ενα χωματινο ελαστικο θα ηταν πολυ απολαυστικο.Εχω κινηθει και σε πιο κακοτραχαλους χωματοδρομους 2 φορες και ηταν κομπλε. Λακουβες μεγαλες και με αργη ταχυτητα χωρις μανουβρες(επιτηδες) τις περασα χωρις να βρω.
Λοφισκο με χοντρο βοτσαλο το ανεβηκα για πλακα. Στο ιδιο σημειο παλαιοτερα με τογιοτα κορολα ειχα ταλαιπωρηθει αφανταστα.
Εν κατακλειδι σε μερη που αλλοι θα κανουν αναστροφη ή θα αγχωθουν και θα καθυστερησουν με μανουβρες με το puma παω με μια πιο θετικη και περιπετειωδη ψυχολογια.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ:
- Το λαστιχο της πεμπτης πορτας ειναι λες και οι ρουμανοι εκοψαν ενα κομματι λαστιχο το τοποθετησαν το κολλησαν οπως εκατσε και πηγαν παρακτω.
2)Ενα κοματι σκληρου πλαστικου που βρισκεται στο υψος του πλαινου φτερου κοντα στον πλαινο καθρεπτη εχει φαει 3-4 κατσαβιδιες για να χωνευτει κατω απτην λαμαρινα. Ευτυχως απο την αλλη πλευρα δεν το ειχαν βαλει και το εβαλα μονος μου. - Και τελευταιο (για την ωρα). Το πλαστικο νευρο-καπακωτο που βρισκεται κουμπωμενο στον μασπιε καποια στιγμη ξεκουμπωσε στο σημειο που διακοπτεται και προεκτεινεται στην πορτα συνεπιβατων. Το κουμπωσα αλλα φαινεται ασταθες. Θελει περισσοτερο στηριξη απο μεσα. Το ιδιο και απο την αλλη πλευρα.
Ευτυχως τα φαναρια μπροστα φαινονται συμμετρικα και σταθερα τοποθετημενα.
Στο εσωτερικο φαινεται ωραια δεμενο και καλα τα υλικα. Ειναι καινουργιο ακομα. Εχω δει ταμπλο σε 2 ΚΙΑ ceed να φουσκωνουν με το που εληξε η εγγυηση.
Δεν ειμαι ανθρωπος που προσεχει τις λεπτομερειες. Ετσι κατα την παραδωση δεν τα ειχα προσεξει. Μαλιστα καποια τα ειδα και μετα απο καιρο.
ΑΝΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ:
Η θεση οδηγησης για μενα στο 1,75 80 κιλα ειναι πολυ καλη. Το καθισμα με αγκαλιαζει σωστα. Η στιρηξη μεσης πολυ καλη.
Οι πορτες ειναι μαλλον ψηλες, για να βγαλω ταριφοχερο θα πρεπει να ρυθμισω καθισμα τερμα πανω. Εγω το παω τερμα κατω και βολευω τον αγκωνα στο εσωτερικο της πορτας, πανω απο την χειρολαβη.(λεπτομεριες δεν θελατε? )
Απο δεξια το υποβραχιονιο θα ηθελα να ειναι πιο μακρυ.
Θα ηθελα επισης αισθητηρες παρκαρισματος και μπροστα.(εχει μονο πισω η stline εκδοση)
και τελος θα ηθελα adaptive cruise control εναντι του απλου που εχει, πιστευω θα μετρουσε.
ΑΝΕΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ:
Σε διαδρομη μιας ωρας 2 ενηλικες πισω μου ειπαν πως ηταν κομπλε. Εγω απο την θεση του οδηγου αυτο που ακουγα σε μικρες λακουβιτσες ηταν εντονο. Δεν αισθανομουν κατι αλλα το ακουγα. Αφενος ο ημιακαμπτος και αφεταιρου η μετρια ηχομονωση πιστευω αυθυνονται. Ακους δηλαδη τον θορυβο των τροχων.
Θα ηθελα ενα υποβραχιονιο στη μεση για τους πισω.
- Το λαστιχο της πεμπτης πορτας ειναι λες και οι ρουμανοι εκοψαν ενα κομματι λαστιχο το τοποθετησαν το κολλησαν οπως εκατσε και πηγαν παρακτω.
-
Να είσαι καλά που μας ενημερώνεις!
Εφόσον θεωρείς την ηχομόνωση μέτρια θα ήταν καλό να μας πεις ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης. Τι είχες πριν και σου φαίνεται μέτρια? Τριγμούς παρατήρησες? Υποτίθεται ότι στον πρώτο χρόνο βελτίωσαν τις μεθόδους τους και δεν υπάρχουν πλέον τέτοια θέματα συναρμολόγησης πάντως. -
Θένξ Ανδρέας ακριβώς σε τέτοιες λεπτομέρειες που περιγράφεις δίνω βάση και με τις περιγραφές σου με βάζεις μια χαρά στο κλίμα σαν να είμαι εκεί. Εύγε
Λαστ κουέστιον από εμένα.. Στα φρεάτια και κακοτεχνιές γενικά των σούπερ δρόμων μας πώς το νιώθεις ? περνάς από πάνω ή νιώθεις την ανάγκη να κάνεις τα κλασσικά ζικ ζάκ ? Α και αν σου φαίνεται ψηλή η χαμηλή η θέση οδήγησης για 'ψηλό'..
-
Αφου οι συμφορουμιτες το ζητησαν θα το εχουν
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ:
2)Ενα κοματι σκληρου πλαστικου που βρισκεται στο υψος του πλαινου φτερου κοντα στον πλαινο καθρεπτη εχει φαει 3-4 κατσαβιδιες για να χωνευτει κατω απτην λαμαρινα. Ευτυχως απο την αλλη πλευρα δεν το ειχαν βαλει και το εβαλα μονος μου. - Και τελευταιο (για την ωρα). Το πλαστικο νευρο-καπακωτο που βρισκεται κουμπωμενο στον μασπιε καποια στιγμη ξεκουμπωσε στο σημειο που διακοπτεται και προεκτεινεται στην πορτα συνεπιβατων. Το κουμπωσα αλλα φαινεται ασταθες. Θελει περισσοτερο στηριξη απο μεσα. Το ιδιο και απο την αλλη πλευρα.
ΑΝΕΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ:
Σε διαδρομη μιας ωρας 2 ενηλικες πισω μου ειπαν πως ηταν κομπλε. Εγω απο την θεση του οδηγου αυτο που ακουγα σε μικρες λακουβιτσες ηταν εντονο. Δεν αισθανομουν κατι αλλα το ακουγα. Αφενος ο ημιακαμπτος και αφεταιρου η μετρια ηχομονωση πιστευω αυθυνονται. Ακους δηλαδη τον θορυβο των τροχων.
Θα ηθελα ενα υποβραχιονιο στη μεση για τους πισω.Σε ευχαριστουμε πολύ που μας ενημερωνεις.
Για τις κακοτεχνιες εχουν ακουστει πολλά, ευτυχώς ολα τα παραπανω που αναφέρεις είναι μικροπράγματα που φτιαχνονται και δεν εχεις κατι ποιο σοβαρο. (ασχετως που είναι απαραδεκτο να υπαρχουν σε καινουργιο αυτοκινητο)
Για το υποβραχιόνιο του οδηγού το παρατηρησα και γω στο test drive ειναι πολύ μικρο δυστηχώς δεν προεκτείνεται προς τα εμπρός χώρια που για μενα φανηκε και σε λαθος ύψος.
Θορυβο κάνει και σε μικρές ταχύτητες ή είναι οκ γιατι εγω σε μικρες ταχύτητες που εκανα test drive δεν μου φανηε θορυβόδες πολύ? Εχω ακούσει και απο αλλους ότι στον αυτοκινητόδρομο η ηχομονωση δεν ειναι καλή.
Οι πίσω επιβάτες τι ύψος είχαν που ήταν κομπλέ? ήταν ενήλικοι η παιδια?
Το υποβραχιόνιο πίσω λείπει οπως και θύρα usb συμφωνω αλλα εμενα δεν με πολυνοιάζει για τους πισω πολύ αρκει να χωρανε σχετικά ανετα.
-
Να είσαι καλά που μας ενημερώνεις!
Εφόσον θεωρείς την ηχομόνωση μέτρια θα ήταν καλό να μας πεις ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης. Τι είχες πριν και σου φαίνεται μέτρια? Τριγμούς παρατήρησες? Υποτίθεται ότι στον πρώτο χρόνο βελτίωσαν τις μεθόδους τους και δεν υπάρχουν πλέον τέτοια θέματα συναρμολόγησης πάντως.Ευχαριστω, θεωρω πως πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλο οταν προκειται να δωσουμε τοσα χρηματα. Και αν μπορω να προβαλω μερικα πραγματα οσο πιο αντικειμενικα μπορω το κανω για να βοηθησω.
Εγω το πηρα στα χερια μου τον οκτωβριο του 20'. Πιθανον σαν παραγωγη να αφορα την πρωτη φουρνια. Αυτη με τα δισκοφρενα πισω, το ενα παραπανω ηχειο στο κεντρο του ταμπλο κ.α μικρολεπτομεριες.
Εχω οδηγησει και διανυσει πολλα χιλιομετρα με παλαιοτερα μοντελα: opel corsa 1.0 99' ,με corola 1.4 του 2000' ,aygo 1.0 του 2008', με xsara 1.6 04' , με micra 1.2 του 07' ε απο αυτα προφανως και ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο.
Εχω κανει και αρκετα χλμ με octavia 1.6 του 2009 και το octavia εχει καλυτερη ηχομονωση. Αναφερομαι ΠΑΝΤΑ με συνεπιβατες στα πισω καθισματα( χωρις αποσκευες στο πορτ παγκαζ).
Εγω εκει το παρατηρησα.Και δεν μιλαω για μεγαλες ανωμαλιες του δρομου... π.χ και στα κομματια που υπαρχει μια ραφη στην ασφαλτο και περνας απο απο πανω με 80-90 χλμ.
Μονος μου ή με συνοδηγο δεν εχει καμια σχεση. Ειναι ο θορυβος σε απολυτως φυσιολογικα πλαισια.
Τριγμους οχι δεν εχω διαπιστωσει.
Χωρις να εχω γνωσεις αυτο που αντιλαμβανομαι πως κανει την διαφορα ειναι ο ημιακμπτος και ηχομονωση. Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει τετοια πραγματα θα ηταν χρησιμη η γνωμη του. Επισης για να εχει καποιος πραγματικη αποψη θα πρεπει να οδηγησει με τις ιδιες συνθηκες τα υπολοιπα του ανταγωνισμου...να βαλει εστω ενα ατομο στα πισω καθισματα να κλεισει παραθυρα και να κινηθει με ταχυτητες πανω απο 70 χλμ.
-
Χαιρομαι αν μπορω και δινω μια καθαρη εικονα απο την οπτικη μου.
Σε κακοτεχνιες των παρι ντα καρ ελληνικων δρομων παω απροβληματιστα. Καμια φορα χαμογελαω και πονηρα πριν περασω απο κανενα σαμαρι. Και επειδη ανεφερα σε αλλο ποστ οτι εχω οδηγησει αρκετα το οκταβια ε για να το συγκρινω ειχα βαρεθει να ακουω το καρτερ του να βρισκει απο κατω.
Η θεση οδηγησης για μενα στο 1.75 και καθισμα τερμα κατω που το βαζω ειναι κομπλε. Για καποιον ανω του 1.85 πραγματικα δεν ξερω αν και πως θα τον βολεψει. Σιγουρα θα τον φερνει αρκετα ψηλα. Με σηκωμενο τιμονι τερμα πανω και τερμα μεσα και καθισμα τερμα κατω θεωρω πως θα βρισκετε σε ψηλη θεση και παλι. Αλλα αυτο ειναι κατι υποκειμενικο. Ολοι νομιζω οδηγαμε με διαφορετικη θεση οδηγησης.
-
Ακριβως! και πιο ψηλα θα ηταν καλυτερα. Παντως στο focus που ειναι συρομενο ο κουνιαδος μου που μπηκε μεσα ειπε πως δεν φαινεται ιδιαιτερα σταθερο οταν συρεται προς τα εξω. Σαν να προκειται να στραβωσει μετα απο αρκετη χρηση.
Σε μικρες ταχυτητες ειναι νορμαλ. Εγω αυτο που αντιλαμβανομαι αφορα ταχυτητες ανω των 70 χλμ και με εστω ενα ατομο πισω.
Δυστυχως ειμαστε κοντοσογο! κανεις δεν ειναι πανω απο 1.80. Δυο μικροσωμες γυναικες και ενα παιδακι 7 χρονων ηταν ανετα παντως.
Σε αλλη μετακινηση δυο αντρες πισω κανονικοι σε βαρος γυρω στο 1,75 επισης ηταν ανετοι.
Για να ολοκληρωσω παντως την αποψη μου για το αυτοκινητο θα πρεπει να κανω και πιο μακρινο ταξιδι.
Η αισθηση που εχω παντως ειναι πολυ καλη. Καμια φορα μπορει να οδηγησω κατα την εργασια μου 4-5 ωρες αλλα αυτοκινητα παλαιοτερα, οπως κορολα του 2000 και φευγοντας προς το σπιτι μου που απεχει 50 χλμ πραγματικα να ξεουραστω μεσα στο puma. Αυτο ειναι μεγαλο συν στα δικα μου δεδομενα.
Ford Puma 2019