-
Δεν ξέρω, αλλά λογικά θα κάνουν updates.
Άντε να δούμε τι περικοπές θα υπάρχουν πάλι.... έχω αρχίσει και τους φοβάμαι πλέον.
-
Σε δυο αυτοκινητα που δεχτηκα να βαλουν συναγερμο το προβλημα δεν ηταν οι τριγμοι. Ηταν πως λογω διαρροων ή οπως αλλιως θελετε να το πητε, μου εξαντλουσαν την μπαταρια με αποτελεσμα να μεινω απο δαυτη δυο φορες. Ευτυχως και στις δυο ειχα εφεδρικη και καλωδια ωστε να εκκινησω. Επισης και στις δυο περιπτωσεις μολις δυομιση χρονια κρατουσε η μπαταρια. Τους απενεργοποιησα και ησυχασα.
-
Δεν ξέρω, αλλά λογικά θα κάνουν updates.
Προφανως θα αφαιρεσουν απ το configurator της Χ, το λογοτυπο της Β+Ο που εκανε μπαμ και λογικα ολες τις υπολοιπες αφαιρεσεις εξοπλισμου !
-
Εγώ το λέω μουφοχάιμπριντ. Anyway o cirus ορθά το περιγράφει. Να σας πώ μόνο ότι τριγμούς και πρόωρες φθορές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου η Ford τα καλύπτει για τα 2 πρώτα έτη.
Επίσης έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναφήσω κανένα να βάλει συναγερμό της πλάκας δώρο ώστε να αποκλειστεί ο ανθρώπινος ασχετοπαράγοντας δημιουργίας τριγμών. Α και πάντα άπλυτο κατά την παράδωση..
Άπλυτο γιατί?
-
@gmag Δικό μου κόλλημα. Επειδή ασχολούμαι με την περιποίηση του αυτοκινήτου μόνος μου προτιμώ να το πλένω εγώ αποκλειστικά. Προς αποφυγή 'αράχνης' και αμυχών στο βερνίκι κτλ κτλ..
-
@gmag Δικό μου κόλλημα. Επειδή ασχολούμαι με την περιποίηση του αυτοκινήτου μόνος μου προτιμώ να το πλένω εγώ αποκλειστικά. Προς αποφυγή 'αράχνης' και αμυχών στο βερνίκι κτλ κτλ..
πολύ μερακλης εισαι χαχαχαχαχα
περα απο την πλακα μπραβο σου
-
Και εγώ το πρώτο που ζήτησα με το που πάτησε Ελλάδα ήταν να μη το πλύνει κανείς. Πολύ σωστός ο μάστορας. Το τι αμάξι φεύγει κατευθείαν από αντιπροσωπεία φουλ στην αράχνη δε λέγεται...
-
Το πλένετε μόνοι σας δηλαδή; Δεν το πάτε σε πλυντήριο;
-
Έλα ντε! Θα το πλύνεις μια δυο τρεις 5 10 πόσες όσα χρόνια το έχεις θα το πλένεις μόνος μπας και στο μαγαρίσουν; Υπερβολές....
Με την ίδια λογική δεν το βγάζω εθνική γιατί θα γεμίσει μυγακια!...
-
Προσωπικά το πάω σε πλυντήριο που ξέρω πως πλένει, το ακουμπάει μόνο 1 συγκεκριμένο άτομο, με σωστά προϊόντα και μέθοδο και γίνεται σωστή δουλειά.
Αν χρειάζεται απλά ένα φρεσκάρισμα, ναι το πλένω μόνος σε self service, όπου με την κεραμική και την υδροφοβία που προσφέρει, σε 5 λεπτά έχει γίνει 90% τέλειο.
2 χρόνια και κάτι μετά δεν υπάρχει αράχνη ούτε για δείγμα.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του βέβαια. Υπάρχουν και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με διπλάσια και τριπλάσια τιμή και τα πηγαίνουν σε πλύντήρια που τα πλακώνουν με τις σκούπες ή τα βάζουν στις αυτόματες βούρτσες... Όπως βολεύεται ο καθένας!
-
Φίλοι μου έπλεναν Ferrari και Lamborghini, πολλών εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, σε αυτόματο μηχάνημα, με βούρτσες, κι εσείς αγχώνεστε για τα καθημερινά αυτοκινητάκια. Ακόμα και την ταπεινή (μπροστά στις 599, 430 και Gallardo) BMW 330i μου, στις βούρτσες την έβαζα... Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αγχωνόμαστε για τέτοια χαζά.
-
Όσες φορές χρειαστεί και θες το πλένεις για όλα του τα χρόνια. Αν έχεις χώρο, χρόνο και γνώση είναι από τις πιο αγχολυτικά χόμπι. Δεν πειράζεις και κανένα και δεν είναι υποχρεωτικό.
Από εκεί και πέρα όσοι ενοχλούνται της κοντής ληψως οι τρίχες της πταίνε λένε στο χωριό μου.
-
Όπως την βρίσκει ο καθένας, απλά να μην λέμε υπερβολές ότι δήθεν θα πάθει κάτι το αυτοκίνητο, θαρρείς και είναι από ζάχαρη φτιαγμένο...
Αγχολυτικό για μένα πάντως είναι να πιω μια μπύρα, όχι να τρίβω λαμαρίνες, αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας, όπως είπαμε...
-
Είναι επιβράβευση καθώς εκπληρώνεις έναν σκοπό, το να το διατηρείς καθαρό και ωραίο σύμφωνα με τα γούστα σου. Και η επιβράβευση παράγει ντοπαμινη στον εγκέφαλο. Και αυτό είναι καλό και ο οργανισμός το επιζητά.
Ορίστε μια πιο τεκμηριωμένη απάντηση.
-
Μα δεν είπε κανείς ότι θα πάθει τίποτα.. Κάποιο χαλαρό απόγευμα τη βρίσκω με την συγκεκριμένη ενασχόληση. Μου πέφτει λίγο νωρίς για μπύρες η συγκεκριμένη ώρα. Κάθε πράμα στην ώρα του που λένε..
-
Σορρυ παιδια αλλα θα συμφωνησω με μαστορα. Για εμενα το τελειο αγχολυτικο ειναι το πλυσιμο του αυτοκινητου. Βαζω το σαμπουαν στο βοηθητικο δοχειο του πλυστικου. Ακολουθως ξεκινω. Οταν τελειωσει το πλυσιμο αρχιζει σκουπισμα με δερμα. Εννιοτε παιζει και αλιφαδορος για κερωμα. Μεσα παλι μια καλη σκουπα. Επειτα σιλικονουχα καθαριστικα. Ετοιμο. Επειτα το επομενο.3 ωρες καθε ΣΚ για τα δυο. Το 3ο το μικροτερο καθε δευτερο ΣΚ. Επισης τα περνώ και απο κατω με λιπαντικα σπρευ σε διαφορα σημεια. Εχω προμηθευτει και ενα ειδικο στρωμα, αδιαβροχο για να μπαινω απο κατου. Δε μου αρεσει να τριζει τπτ μετα το πλυσιμο. Μαστορα μαζι σου! Συμφωνω! Ασε τους κοιλαραδες να πινουν μπυρες!
-
Παίζει ρόλο, τόσο αν η ψυχαναγκαστική διαταραχή του καθενός είναι μεγαλύτερη απ τον εθισμό στο φαΐ και το αλκοόλ, όσο κι αν έχει ιδιωτικό χώρο που προσφέρεται για πλύσιμο αυτοκινήτου ή βεράντα με σκιά...
-
Όπως την βρίσκει ο καθένας, απλά να μην λέμε υπερβολές ότι δήθεν θα πάθει κάτι το αυτοκίνητο, θαρρείς και είναι από ζάχαρη φτιαγμένο...
Αγχολυτικό για μένα πάντως είναι να πιω μια μπύρα, όχι να τρίβω λαμαρίνες, αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας, όπως είπαμε...
Λάθος πλύσιμο = θα γεμίσει αράχνες που στον ήλιο θα κάνουν μπαμ.
Αυτό είναι γεγονός και δεν είναι ούτε υπερβολές ούτε 'τέτοια χαζά'.
Μια πιο σωστή διατύπωση θα ήταν να πεις πως εσένα δε σε ενοχλεί να έχει ένα αμάξι αράχνες. Δεκτό. Δε σημαίνει όμως ότι όλοι πρέπει να τα έχουμε έτσι...
Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Ο καθένας κάνει ότι τον γεμίζει και ότι τον ευχαριστεί!
-
Εμενα είναι σαν το φαγητο μαρεσει το αποτελεσμα. Δηλαδη να τρωω οχι να μαγειρευω. Το ίδιο και το αμαξι μαρεσει πλυμενο περιποιημενο αλλο οχι να το πλενω εγω.
παρολα αυτά οταν είναι καινουργιο το πλενω και αρκετες φορες μόνος μου (κατι μήνες και μονο καλοκαιρακι έτσι, μην παγωσουμε κιολας) χαχαχαχχαχα
Η εξυπνη η γυναικα μου λόγω και καλά βαριας σκουπας με εβαζε πολλές φορες να σκουπίζω το σπίτι εγω. Ε 1 - 2 αγόρασα ρομποτ σκουπα την ονομασα Μαρούσκα και τωρα κάνει την λατζα αυτη. ουτε να αγχωνομαι ουτε να ακουω γκρινες απο την γυναικα. Τα σπαει η σκουπα η καλύτερη αγορα που εχω κανει. Σφουγκαριζει κιολας, απιστευτη ειναι. Αν μαγειρευε κιολας θα χωριζα.
παντως Μπραβο σε αυτους που το προσέχουν και το κάνουν για χόμπι και το εχουν παντα κουκλί.
Θα καθόμουν ανετα σε ενα τραπεζακι στον ίσκιο να σας θαυμαζω πίνοντας μια κρύα μπύρα με τον ZEUS
-
Συντάσσομαι με ΔΙΑ. Αναλόγως τη διάθεση προτιμώ να κάτσω να αράξω, να γυμναστώ, να διαβάσω, να πιω, να μαγειρέψω κάτι ωραίο να φάω, να χαρώ λίγες ώρες με φίλους ή (μιας και είμαστε στο 4tforum) να πάω να στρίψω το ρημάδι, παρά να κάθομαι να το τρίβω και να το χαϊδεύω. Ίσως αν παντρευτώ να ανακαλύψω κι εγώ το detailing ως μία επιπλέον προσθήκη στην παλέτα δικαιολογιών απόδρασης από το σπίτι.
Ford Puma 2019