-
@cirus κάποιες εντυπώσεις μου απο το Fiesta αν θές να τις διαβάσεις είναι εδώ στο post #2522
Το πόσο σκληρό θα σου φανεί πιστεύω ότι έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες όπως σε τι αυτοκίνητα έχεις συνηθίσει και πόσο χάλια είναι οι δρόμοι που κινείσαι. Επειδή είσαι μηχανόβιος μάλλον καλό θα σου φανεί από άνεση, έχει ποιοτική λειτουργία και πιστεύω θα εκπλαγείς ευχάριστα. Θα το βρείς σφιχτό αλλά δε θα κοπανάει. Στις λακούβες το ζικ ζακ δε το γλιτώνεις παρά μόνο με πολύ συγκεκριμένα αμάξια που θεωρώ ότι δε θα σου αρέσανε οδηγικά.
Αν σε κουράσει κάτι θα είναι το γρήγορο τιμόνι χωρίς τζόγο και θα σπάζεσαι που δεν έχεις ανοιχτό δρόμο να χαρείς το γκάζι και τις υπόλοιπες αρετές του.. σαν αποτυχημένη εκσπερμάτιση ένα πράμα..
Είναι από τα πιό όμορφα συμβατικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και είναι πανέμορφο σε όλα τα χρώματα. Τσακωνόμαστε με έναν περιέργο πού και πού εδώ στο forum που το θέλει κόκκινο ενώ εμένα μαρέσει σε grey matter.
Προσοχή μόνο στο μάτι. Ελπίζω να έχεις χώρο στάθμευσης και να το περιποιήσαι όπως του αρμόζει
-
Mastora το διαβασα όλο σε ευχαριστω πολύ.
Dublin το benelli αστο θα το παντευτείς αν και δεν εχω γνωμη για το αν ειναι καλο δεν θα μπορεις να το πουλησεις ποτε.
Το CB500 πολυ ωραιο πολυ καλη επιλογη. Πολύ τιμιο και οικονομικο μηχανάκι χωρις ζημιές. Ευχαριστω.
-
Cirus αν και δε συμφωνω με την επιλογη σου, εντουτοις σου βγαζω το καπελο για τον υποδειγματικο τροπο που ξεδιπλωσες τα επιχειρηματα για την αγορα σου. Αυτο και μονο δειχνει πως επελεξες σοφα γιατι διαλεξες αυτο σου αρεσει. Αυτο που σε εξιταρει, που σου εκανε κλικ στην τελικη. Με το καλο να το παρεις και ευχομαι πολλα ασφαλη και διασκεδαστικα χλμ.
-
Το αυτοκίνητο είναι θαυμάσιο και κρίμα που δεν ταιριάζει να το αγόραζα και εγώ. Καλοτάξιδο και εύχομαι να το χαρείς με κάθε τρόπο! Το μόνο του 'κουσούρι' είναι η τιμή και μπράβο σου που αφού τα είχες, τα έδωσες για το χαμόγελο σου αντί να τα κάνεις 'μασούρι' και να τα γλεντήσεις αλλιώς. Λες και όλα τα υπόλοιπα αγαθά που αγοράζουμε είναι τιμολογημένα ολόσωστα στη σχέση κόστος-τιμή πώλησης.
Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, το Puma μου θυμίζει το Fiat coupe και γι'αυτό, μ'αρέσει ακόμα περισσότερο!
-
Μια απορία. Alex19 όταν σε γάμο τι εύχεσαι? Καλό διαζύγιο?
Μαγκιά του του παιδιού που αγόρασε ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ αυτό που γούσταρε.
Καλοτάξιδο cirus καλά χλμ να ευχαριστηθεις όσο παει
Υ. Γ tdm900 από τα αγαπημένα μου, yamahaκιας και γω αλλά σε άλλη κατηγορία, ξεκίνησα dt50, wr200, xtx 660,μετά όπως είπες και συ μπήκε η παντόφλα στην ζωή μας
-
Το megane rs πάντως είναι 1.8 και όχι 2λιτρο.
Μην το βάζουμε στα 2λιτρα και το αποκλείουμε.
Νομίζω πως αν το fastback ήταν 1.8 θα το είχες πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη απ ότι κατάλαβα.
-
Αν το Hyundai fastback ήταν 1.8 θα το έπαιρνα ναι αντι του Puma.
Το megane το απεκλισα γιατι δεν μου αρεσει και έχω κόλλημα κακό με ολα τα γαλλικα και τα ηλεκτρικα τους. και να μου αρεσε πάλι δεν θα το επαιρνα, σορυ δεν ειμαι αντικειμενικος όταν πρόκειται για Γαλικα. 2 στην οικογένεια ειχαν το παλιο το Laguna και το προηγουμενο C4 και εχουν καψει εγκεφαλους και όλο ηλεκτρικα προβληματα γενικα.
ALEX 19 στην καζουρα λες και κάτι αστειο για να γελασουμε. Η κακία είναι κακία όπως και να το μεταφρασεις. Να είσαι καλα βεβαια δεν με πειραζει καθόλου βγαλε όση θες αν σε κανει να νιώθεις καλύτερα. Συνήθως ανθρωποι που βγαζουν κακια έχουν χοντρα προβλήματα οποτε σου εύχομαι να τα ξεπερασεις και να πάρεις κατι που όπως είπες να γυρναει κεφαλια μην νιώθεις και μειονεκτικα. Εμενα το καναρινι μου δεν ειναι μικρο ακομα και στο κλουβι κελαιδαει ακομα, οπότε δεν με νοιαζει να γυριζουν κεφαλια για ενα αυτοκινητο που θα παρω.
-
Σας ευχαριστω όλους πολύ για τις ευχες σας. Οποιος έχει κάτι να παρατηρήσει παρακαλώ ή οπως ο Μαστορας να βάλει κάποια δικα του συμπερασματα από κάποιο αλλο ST θα το εκτιμουσα
-
Υ. Γ tdm900 από τα αγαπημένα μου, yamahaκιας και γω αλλά σε άλλη κατηγορία, ξεκίνησα dt50, wr200, xtx 660,μετά όπως είπες και συ μπήκε η παντόφλα στην ζωή μας
Δε πηγαίνω σε γάμους σε διαζύγια από την άλλη έχω πάει πολλές φορές και με μεγάλο όφελος για εμένα.
Η κριτική αφορούσε την επιλογή και όχι το άτομο το οποίο ουδόλως με απασχολεί. Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις στην άποψη που εξέφρασα γιατί δεν μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε εναντίον αυτής. Το αποτέλεσμα είναι να καταφεύγετε σε προσβολές και ύβρεις. Ούτε καν ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του οχήματος δε μπόρεσε να καταθέσει λογικά επιχειρήματα για τους υπόλοιπους ούτε λόγος να γίνεται.
-
Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις στην άποψη που εξέφρασα γιατί δεν μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε εναντίον αυτής. Το αποτέλεσμα είναι να καταφεύγετε σε προσβολές και ύβρεις. Ούτε καν ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του οχήματος δε μπόρεσε να καταθέσει λογικά επιχειρήματα για τους υπόλοιπους ούτε λόγος να γίνεται.
Τα επιχειρήματα είναι εκεί και μάλιστα ξεκάθαρα, απλά εσύ επιλέγεις να τα αγνοείς (ως δικηγόρος προφανώς και ξέρεις να διαβάζεις), είτε γιατί θές να προκαλείς είτε γιατί θες να υποστηρίξεις την γνώμη σου. Αλλά επιχειρήματα υπάρχουν και μάλιστα πολλά...απλά εσένα δεν σου αρέσουν. Το λογικό επιχείρημα ποιος το ορίζει? Μάλιστα, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται καν επιχείρημα, ένα 'αυτό μου αρέσει' αρκεί, αλλά ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να παραθέσει και σωρεία επιχειρημάτων. Τέλος η άποψη είναι κάτι τελείως προσωπικό και υποκειμενικό και όχι αντικειμενικό (για αυτό λέγεται και άποψη και έχουμε όλη από μια), οπότε δεν υφίσταται θέμα επιχειρηματολογίας εναντίων μιας άποψης (εκτός εαν οδηγεί σε παράνομες πράξεις).
-
alex mix wrote:
Δε πηγαίνω σε γάμους σε διαζύγια από την άλλη έχω πάει πολλές φορές και με μεγάλο όφελος για εμένα.
Η κριτική αφορούσε την επιλογή και όχι το άτομο το οποίο ουδόλως με απασχολεί. Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις στην άποψη που εξέφρασα γιατί δεν μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε εναντίον αυτής. Το αποτέλεσμα είναι να καταφεύγετε σε προσβολές και ύβρεις. Ούτε καν ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του οχήματος δε μπόρεσε να καταθέσει λογικά επιχειρήματα για τους υπόλοιπους ούτε λόγος να γίνεται.
Τεσπα δεν θέλω να κανιβαλισουμε το τοπικ, αλλά....
Προσβολή από που και ως που? Ξεκινάω την φράση γραφωντας ' έχω μια απορια'
Υβρεις?? Δεν σε εβρισα
-
Αφού ρε παιδια ο ανθρωπας μας παρουσίασε το σκεπτικο του και οντως υπήρχε κενό στην αγορά είτε λόγω κυβικών είτε λόγω όγκου.
Απο την στιγμή που κοίτα μόνο καινούργια μη κλάσατα και οτιδήποτε άλλο πάνω τους καθισματα, οντως υπήρχε κενό.
Απο την αλλη να πω πως οι ψυχασθενεις δεν είναι ύβρεις. Είναι ευαίσθητες ψυχες που επηρεάζονται ευκολα είτε επικτητα είτε από προδιάθεση. Είναι υβρης προς την ιατρική το να λες πως είναι υβρης ένας ψυχασθενης. Ρωτήστε και κάνα τρελόγιατρό ( πλάκα κάνω), ψυχίατρο εννοώ.
-
Ο ψυχασθενης δεν ειναι βρισιά ειναι ασθενης και χρειαζεται γιατρο (Ψυχίατρο) εφοσον διαγνωστει με καποια τετοια ασθενεια
Ο Ψυχολογος δεν ειναι γιατρος και δεν είναι για αρωστους. Όποιοσδηποτε μπορεί και είναι καλό να τον επισκεφθει για να πει τα προβληματα του και να ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ την ΨΥΧΗ του
Δεν εχουν σχέση τα παραπάνω με τον ALEX 19. Ούτε τον ξέρω τον ανθρωπο ούτε με ενδιαφερει γιατι δεν ξερει να μιλαει, να γραφει, να διαβαζει την αντιθετη γνωμη και λεει κακίες.
Τους όρους απλά ήθελα να διευκρινισω μιας και αναφέρθηκαν
-
Το οτι το Golf είναι 2000 κυβικα και μόνο με αυτόματο και αυτοματως το αποκλείω γιατι δεν ειναι στα κριτήρια που έθεσα δεν το διαβαζεις?????? Οκ δεν το διαβαζεις , αφου δεν διαβαζεις ομως μην εκφερεις και αποψη γιατι λες ασχετα σε σχεση με αυτο που συζηταμε.
επισης λες ανακρίβειες δεν κανει 36000 ευρω αλλα πολύ παραπάνω το GOLF αν βαλεις όλα τα αντιστοιχα συστηματα του που έχει το ST. Στην VW πληρώνεις πάρα πολλα τα εξτρα. Γυρω στα 43000 me 44000 βγαινει με αντιστοιχο εξοπλισμο
Βαζεις το ένα (PUMA) στην ποιο ακριβη τιμη που μπορεις να το παρεις με όλα τα έξτρα και το άλλο (GOLF GTI) με ότι δίνεται στο βασικό του εξοπλισμο χωρις κανενα εξτρα και συγκρίνεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις σε μια σύγκριση ακυρη από την αρχη καθώς το GOLF δεν πληρει αυτα που θέλω.
-
Ξεπερνώντας ότι ο φίλος μας πήρε ένα αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες του, του άρεσε σε όλα του και δεν μας πέφτει λόγος (παρεμπιπτόντως σου εύχομαι και εγώ να είναι καλοτάξιδο και να το χαρείς όσο δεν πάει!!), έχω μείνει με την απορία, μια και εδώ συζητάμε γενικά για το puma, αν τελικά το puma st αξίζει τα λεφτά του για αυτό που προσφέρει ή ford βλέποντας ότι υπάρχει ένα κενό σε αυτή την κατηγορία προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί!
Δηλαδή να συζητήσουμε για το αυτοκίνητο και όχι για την επιλογή του φίλου μας...
-
Η υπόδειξη ποια είναι;
-
@cirus συγχαρητήρια για την επιλογή σου και από εμένα, εύχομαι το ST (από το STάζει κ@ύλα) σου να γίνει μια συνεπής μηχανή παραγωγής ευχάριστων στιγμών.
Πάμε στα ωραία τώρα.
Πρώτον ο φίλος cirus όντας ιδιοκτήτης μηχανής που βγάζει εκεί τα γούστα του δεν μπορεί να μπει σε 'καλούπια' λογικής υπολοίπων αγοραστών. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ειδική κατηγορία από μόνοι τους, με την καλή την έννοια. Έχουν προ πολλού ξεπεράσει 'ανάγκες' που κρατάμε ίσως και μη εκδηλωμένες μέσα μας για πάντα όλοι οι υπόλοιποι. Γνωρίζω (χωρίς να έχω καμία προσωπική εμπειρία καθώς από το ποδήλατο πήγα απευθείας στο αυτοκίνητο) ότι έχουν μια καθαρά δική τους γλώσσα επικοινωνίας. Άλλες φορές παίρνουν για αμάξι έναν αδιάφορο 'ανθρωπομεταφορέα' ενώ άλλες φορές κάτι που τους θυμίζει αλανιάρα γκόμενα με την οποία κάνανε ξεπέτα σε ένα 'Σιέλ' κατά την διάρκεια roadtrip πριν καμία 15ετια στην ορεινή Θεσσαλία...
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ζόρι που έβγαλε την αντίδραση γνωστού φίλου έναντι του cirus είναι το γεγονός πως ο cirus έκανε αυτό που ούτε ο γνωστός μπορούσε αλλά ήθελε πραγματικά να κάνει. Έδωσέ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για κάνει όσο καλύτερα μπορούσε απλά την κ@υλα του χωρίς δεύτερη σκέψη. Το είδε το γουσταρε το πήρε. Και κυρίως πήρε κάτι Ξ Ε Χ Ω Ρ Ι Σ Τ Ο!Κάποιοι άλλοι το παίζουν άπλες, έχοντας μείνει σε αυτό που κάποτε ήταν, αλλά επί του παρόντος μπορούν να πάρουν 'κάτι σαν' αυτό που θα ήθελαν. Τώρα που βρέθηκε ο πραγματικός ο μάγκας και πήρε αυτό που του τον έκανε μπετόβεργα με την 1η ματιά ξενέρωσαν την ζωούλα τους και βγάζουν χολή σαν κολλητή μουν@ρ@ς χωρίς γκόμενο.
Άντε και καλώς να μου έρθει η 2η κόκκινη υπογράμμιση....
-
Πολύ σωστή ψυχολογική ανάλυση του θέματος!!!!
-
Ο Έξυπνος Παραδέχεται...
Cirus .. στο τσακ για την παραγγελία ενός Mazda MX-5 RF, με κάνεις να σκέπτομαι πολύ σοβαρά το Ford.. και όχι γιατί έχει δύο καθίσματα παραπάνω...
Χρώμα πάντος δεν αλλάζω... κόκκινο !!
Με υγεία ...
-
ΜΧ5 με ύφασμα κουκούλα με χίλια. Καλό χρυσό το Puma αλλά μη λέμε χαζομάρες δεν υπάρχει σύγκριση!!! Ελπίζω να μιλάς για το 2λιτρο...
Ford Puma 2019