-
Παντως ο νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μας ανέφερε ένα κενό που υπήρχε στην αγορά και την κάλυψε το puma st. Τα ανέφερε πιο πανω.
Και εγω προσωπικα δεν μου αρέσουν τα μεταχειρησμενα. Θέλω πρωτοκλασάτο καθισμα από εμένα.
-
Απλά να σημειώσω οτι προσωπικά αν έδινα 40.000 δε θα με πείραζε να δίνω και 400 το χρόνο για να έχω ενα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο .
Oσο σκεφτομαι δηλαδ οτι αγοράζεις Guilia με 40Κ και Stelvioμε 43-45...
-
Σε forum με αυτοκίνητα γράφουμε οπότε κυκλοφορούν εδώ διάφοροι 'ανώμαλοι' σαν την αφεντιά μου που παίρνουν fiesta st 3πορτο στα 40 τους χρόνια, puma st ακριβό σα τον cirus και wagon χωρίς τρελές οικογενειακές υποχρεώσεις σαν το dimitriscsd.
Κατά τα άλλα και το κάζο και το πείραγμα μέσα στο παιχνίδι είναι -γουστάρουμε κιόλας- αρκεί να γίνονται καλοπροαίρετα. Να μας συγχωρείς βρε Άλεξ που τρολλάρουμε με τις επιλογές μας, ~~δεν ~~ θα επαναληφθεί..
-
Απλά να σημειώσω οτι προσωπικά αν έδινα 40.000 δε θα με πείραζε να δίνω και 400 το χρόνο για να έχω ενα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο .
Oσο σκεφτομαι δηλαδ οτι αγοράζεις Guilia με 40Κ και Stelvioμε 43-45...
Έχεις δίκιο την ξέχασα την αλφα. giulia με 200 άλογα διλιτρη με zf 8αρι αυτόματο με πολύ καλό εξοπλισμό στα 42000€ με βάση το τιμοκατάλογο, αυτοκίνητο που γυρίζει κεφάλια και όχι σα το κακάσχημο πουμα. Υπάρχουν άπειρες επιλογες καλύτερες από το πούμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθούν πάνω από 5 πούμα στ στην Ελλάδα.
-
και όχι σα το κακάσχημο πουμα.
Ασχημο το Puma? το διαβάσαμε και αυτό....
ΥΓ: μπορείς να βγάλεις και άλλη χολή...συνέχισε!
-
Δεχομαι την αντιθετη αποψη ισα ισα,
αλλα είπες την δική σου και ενα αυτοκίνητο με βαση τα κριτηρια τα δικά μου δεν μου ειπες ρε αδερφε.
Σου ανεφερα ότι δεν θελω μεταχειρισμένο και ότι δεν θελω 2000 κυβικα ουτε αυτοματο δεν μαρεσει. να ειναι επισης μικρο
Εσυ στην κριτικη σου που είναι καλοδεχουμενη μου προτινες 2000 κυβικα, μεγαλα αυτοκίνητα σε μεγεθος που δεν μπορω να παρκαρω και αυτοματα κιβωτια.
Προτεινε κατι με βαση τα δικά μου κριτηρια και οχι τα δικα σου να το συζητησουμε.
Μπορει και να εχεις δικιο και να το μετανιωσω δεν πειραζει υγεια να εχουμε το πουλαω χανω μερικα χρηματα και περνω αλλο
Με ολο το σεβασμο μια αποψη δεν εξεφρασες με βαση τα δικα μου κριτήρια ρε φιλε και απορω και αν διαβαζεις ή γραφεις μονο τα δικα σου. ΔΕΝ ΘΕΛΩ 2000 κυβικα και αυτοματο ουτε μεγαλο σε μεγεθος ουτε μεταχειρισμενο, αν θες να πεις τιποτα αλλο παρακαλώ ευπροσδεκτο. Το PUMA ST μαλακια και σκατα το καταλάβαμε το ειπες 500 φορες.
Θα προτεινεις κατι αλλο που να ειναι στα δικα μου κριτηρια???? Αν ναι καλώς αλλιως μη συνεχισεις γραφεις αλλο το καταλαβα οτι ειναι χαλια επιλογη και θα κλαιω με μαυρο δακρυ τα χρηματα που ξοδεψα. Απλα δεν προτεινεις τιποτα και μονο κραζεις ενα αυτοκινητο που διαλεξα. (καλα κανεις αλλα δικαιολογησε το τουλαχιστον με αλλες επιλογες, μεχρι τωρα δεν εχεις πει ουτε ενα)
Οταν διαθεσεις εσυ χρηματα να παρεις διλιτρο αυτοματο και να κραζεις εμενα τον Μαλακα που πήρα το ST
-
Δεχομαι την αντιθετη αποψη ισα ισα,
αλλα είπες την δική σου και ενα αυτοκίνητο με βαση τα κριτηρια τα δικά μου δεν μου ειπες ρε αδερφε.
Σου ανεφερα ότι δεν θελω μεταχειρισμένο και ότι δεν θελω 2000 κυβικα ουτε αυτοματο δεν μαρεσει. να ειναι επισης μικρο
Εσυ στην κριτικη σου που είναι καλοδεχουμενη μου προτινες 2000 κυβικα, μεγαλα αυτοκίνητα σε μεγεθος που δεν μπορω να παρκαρω και αυτοματα κιβωτια.
Προτεινε κατι με βαση τα δικά μου κριτηρια και οχι τα δικα σου να το συζητησουμε.
Μπορει και να εχεις δικιο και να το μετανιωσω δεν πειραζει υγεια να εχουμε το πουλαω χανω μερικα χρηματα και περνω αλλο
Με ολο το σεβασμο μια αποψη δεν εξεφρασες με βαση τα δικα μου κριτήρια ρε φιλε και απορω και αν διαβαζεις ή γραφεις μονο τα δικα σου. ΔΕΝ ΘΕΛΩ 2000 κυβικα και αυτοματο ουτε μεγαλο σε μεγεθος ουτε μεταχειρισμενο, αν θες να πεις τιποτα αλλο παρακαλώ ευπροσδεκτο. Το PUMA ST μαλακια και σκατα το καταλάβαμε το ειπες 500 φορες.
Θα προτεινεις κατι αλλο που να ειναι στα δικα μου κριτηρια???? Αν ναι καλώς αλλιως μη συνεχισεις γραφεις αλλο το καταλαβα οτι ειναι χαλια επιλογη και θα κλαιω με μαυρο δακρυ τα χρηματα που ξοδεψα. Απλα δεν προτεινεις τιποτα και μονο κραζεις ενα αυτοκινητο που διαλεξα. (καλα κανεις αλλα δικαιολογησε το τουλαχιστον με αλλες επιλογες, μεχρι τωρα δεν εχεις πει ουτε ενα)
Οταν διαθεσεις εσυ χρηματα να παρεις διλιτρο αυτοματο και να κραζεις εμενα τον Μαλακα που πήρα το ST
Η επιλογή χειροκίνητου το 2021 είναι παραλογισμός. Είμαστε ένα βήμα από την ηλεκτροκίνηση και συζητάμε σοβαρά για χειροκίνητο κιβώτιο; Για να καταλάβω δηλαδή αν η Φορντ το τιμολογουσε 80000€ θα πήγαινες να το αγόραζες γιατί θέλεις χειροκίνητο; Έτσι όπως το θέτεις είναι προφανές ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογη γιατί όλες οι υπόλοιπες εταιρείες δεν προσφέρουν σε αυτά τα χρήματα χειροκίνητο κιβώτιο. Εμένα μου αρέσει που ήθελες να σου κάνουν και έκπτωση με τέτοιο σκεπτικό.
-
Kosti σε ευχαριστω για την αποψη σου.
H Julia είναι μεγαλη αγαπη και το Stelvio μαρεσει παρα πολύ.
Το οχημα που επρεπε να πάρω έπρεπε να μπορώ να το παρκαρω εκει που δουλεύω.
Από εκει ξεκιναμε να καλύπτει τις λειτουργικες μου αναγκες καθημερινα και μετα θελω και να εχει και ενα σπορ τονο για να παιξω.
Αυτα τα αυτοκίνητα θα μου ήταν αχρηστα σε καθημερινότητα γιατι πολύ απλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιησω. Αλλαζω το octavia που έχω γιατι δεν βρισκω parking και θα πάρω την julia ή το stelvio που είναι επισης μεγαλά???
Μακαρι να μπορουσα να εχω 5 αυτοκινητα να αλλαζω. Προς το παρον πρέπει να έχω ενα να τα κάνει ολά σε ικανοποιητικο βαθμό. Το προτεύων δεν ειναι να παρω ενα σπορ αυτοκίνητο για να το ευχαρισιεμαι 30 μερες το χρονο επειδή εχω τα χρήματα.
Το προτεύων ειναι να πάρω κατι που να μπορώ να το χρησιμοποιώ καθημερινα και σε δευτερο επιπεδο να ειναι και σπορ ώστε να μπορω να το πάω σε κανα στριφτερο δρομο να γουσταρω. ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ομως οχι κυριαρχο.
Η Julia δυστηχως και πολλά αλλα υπεροχα αυτοκινητα δεν μου καλύπτουν τις βασικες αναγκες
Ο κουβας το PUMA το κάνει. Δεν συγκρινεται σαν σπορ αμαξι ούτε με την Julia ούτε με κανενα απο τα αλλα που βαζει ο ALEX αυτο δεν καταλαβαινετε. κανει ολα τα βασικα σε ικανοποιητικο βαθμό και είναι αρκετα σπορ για να σε κανει σε μια διαδρομη να εισαι με το χαμόγελο.
Αν το μοναδικο κριτήριο ηταν το σπορ αυτοκίνητο με manual και δεν με ενοιαζαν κυβικα υπαρχουν απειρα υπεργαματα αυτοκινητα ( HONDA TYPE R, HYUNDAI i30N, JULIA κτλ κτλ) Δεν μπορω να τα εχω για καθημερινοτητα ομως ενω το PUMA μπορω.
1 αυτοκινητο, 1 μηχανη και τα δυο all around με δόση sport, αυτα.
-
Φίλε cirus,
έδωσες 40 χιλιάρικα και πήρες ένα αυτοκίνητο που πληροί τα θέλω σου, τα γούστα σου, τις ανάγκες σου και τη συγκατάθεση της γυναίκας σου (που το πας αυτό:).
θα το οδηγείς και θα χαμογελάς από ευχαρίστηση καθώς για καλύτερη δυναμική συμπεριφορά σε SUV πρέπει να δώσεις τα διπλάσια για Porsche Macan. (σαφώς και δεν μιλάω μόνο για γκάζια αλλά γενικότερα για στήσιμο και σπορτίφ συμπεριφορά σε SUV).
Να το χαίρεσαι, όπως και τη μηχανή σου και μη χαλιέσαι από σχόλια...
Κι εγώ με 40 χιλιαρικα θα έπαιρνα μάλλον κάτι άλλο (όχι βέβαια τα υπερεκτιμημένα premium της παραλιακής που προαναφέρθηκαν, που τα περισσότερα είναι και η χαρά του συνεργείου), αλλά μπορώ να πω ότι σε ζηλεύω γιατί πήρες εξαιρετικό εργαλείο.
φίλε Άλεξ, τα επιχειρήματά σου κατανοητά, αλλά δεν βρίσκουν εφαρμογή στην παρούσα για λόγους που σου εξηγεί ο cirus, αλλά δείχνεις να μην τους διαβάζεις και συνεχίζεις με τρόπο ακυρωτικό και εριστικό. Υπάρχει η θέση: 'εγώ θα προτιμούσα κάτι άλλο' και υπάρχει και η θέση: 'η επιλογή σου είναι λάθος'. Η δεύτερη θέση που διαλέγεις δε στέκει με την καμμία σε προιόντα όπως τα αυτοκίνητα που η αγορά τους αποτελεί πολυδιάστατη υπόθεση με λογικές αλλά και συναισθηματικές συνιστώσες. (πςςςςςςςςςς, τι έγραψα τώρα...)
Και τέλος πάντων, οι περισσότεροι μπαίνουμε σε ένα φόρουμ αυτοκινήτων να μοιραστούμε μερικές απόψεις χωρίς προδιάθεση να χαλαστούμε. Αν δε συμφωνείς με την επιλογή του cirus τουλάχιστον σεβάσου αυτό.
Με φιλική προδιάθεση πάντα...
-
Φιλε cirus ειλικρινα λυπαμαι αν το παρακανα .Κάποιες προσωπικές σκέψεις απλά έγραψα.Δεν είναι πρέπον και ευγενικό να το συζητάμε άλλο ,αφου εχεις κάνει την επιλογή σου.Εσυ πλήρωσες και τα κριτήρια δικά σου .Εγω μπορεί να λέω οτι θέλω αφου πχ παρκάρω παντου σε γκαραζ και δε με εχει απσχολήσει ποτέ το μέγεθος του οχηματος.Σκεψου το Α5 είναι 4,7m.
Οπότε απο εδω και πέρα μόνο εντυπώσεις απο το αμάξι σου περιμένω .Καλα χιλιόμετρα ,ταξιδάκια και υγεία πάνω απο όλα!!!
-
ALEX θα μου πεις και τι μου αρεσει τωρα για να κανεις την αποψη σου σωστή. Το αυτοματο είναι ωραιο για την πόλη και και παλι δεν το γουσταρω. Εγω όταν οδηγαω θέλω κιβωτιο ταχυτητων να γουσταρω δεν μου αρεσει να παιρνει αποφασεις μόνο του το αυτοκινητο τι σχεση θα έχει ουτε μαρεσει να αλλαζω με pads. Τι σκατα, αλλη γλωσσα μιλαω, δεν εχω δικαιωμα να μαρεσει να εχει χειροκινητο κιβωτιο επειδη το λες εσυ?????????????? Εσυ είσαι που ακους την αντιθετη αποψη?
Δεν ξερεις να προτεινεις ούτε ενα αυτοκίνητο με βαση τα δικα μου κριτηρια και λες χαζα για 80000 ευρω. Ειπα εγω οτι θα εδινα τοσα?
Τα ηλεκτρικα ειναι αναποφευκτα και σε 10 χρονια που θα εχουν εξελιχθει οι μπαταρίες και θα υπαρχουν σημεια φορτισης παντου θα το αλλαξω δεν το αγοραζω για να το κρατησω μια ζωη. Μεχρι τοτε βενζινη manual απλα.
Παραλογισμος δεν ειναι να θες το 2021 μηχανικο κιβωτιο. Παραλογισμος ειναι αυτο που κανεις εσυ να εχεις μια γνωμη και να θες να την επιβαλεις στον αλλο ντε και καλα λες και τα ξερεις ολα. Το τι μου αρεσει εμενα και το τι οχι ασε να το ξερω εγω καλύτερα από εσενα και τον καθένα.
Παρε αυτοματο ηλεκτρικο εσυ εγω δεν το θελω.
-
Κωστη συζηταω τα παντα και δεν με πειραξε καθολου ισα ισα. Φοβερη η Julia. Forum είναι, θελω να ακούω και την αντιθετη αποψη και την σέβομαι αρκει βεβαια να γραφω κάτι και γω και να διαβαζεται. Κάποιοι λένε την αποψή τους χωρίς να διαβαζουν καν αυτο που γραφω και κρινουν με βαση τα δικά τους κριτηρια, ε αυτο είναι παραλογισμος.
πχ θέλω ένα οικογενειακο αυτοκίνητο, πηρα το Skoda octavia για τους χ,ψ λογους
απο κατω
μαλακια μεγαλη εκανες πατατα το το octavia, μπορουσες να παρεις datsun με καροτσα να πουλας και πατατες με αυτα τα χρηματα. Και ειναι και οικογενειακο, εγω βαζω 5 κουτσουβελα πισω στην καροτσα αλλα θα το μετανιωσεις και θα ειναι αργα.
-
Cirus πεσμας για το αμάξι, μοιράσου τους προβληματισμούς σου και μη χαλάς την διάθεση και την ενέργεια σου να απαντάς στον Alex.. Σε όποιον παίρνει ford τελευταία βγάζει ένα μένος.. Ίσως του φάγε τη γκόμενά οδηγός ford, ποιος ξέρει..
Αυτό θα έχει εργοστασιακό συναγερμό ή όχι? Στο χρώμα πως κατέληξες?
-
Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου και ο μόνος φόβος μου μήπως έκανα λάθος επιλογη είναι μήπως είναι υπερβολικά σκληρο στην καθημερινότητα γιαυτο το έκανα και ενα test drive αλλα τι να καταλάβεις από μια φορα.
Βρηκά ότι είναι μεν σκληρό αλλα όχι υπερβολικα. Θα με βοηθούσε να μου πεις και συ πως είναι το fiesta st στην καθημερινότητα πεφτοντας στις αγαπημενες λακούβες των ελληνικών δρόμων?
Για τα χρηματα δεν φοβαμαι καθόλου ειναι εις γνώσιν μου οτι εδωσα κανα 4000 χιλιαρικα παραπάνω από οσο θα έπρεπε να είναι τιμολογημένο κατα την ταπεινη μου αποψη. προπερσυ πονεσα πολύ περισσοτερο που εσπασαν το γκαραζ μου κλεφτρονια και μου πήραν την μηχανη που ειχα αγορασει 10 μερες. (εχασα 7500 ευρω καθως στα περισσοτερα ασφαλιστηρια μηχανων οπως και στην περιπτωση μου δεν ηταν ασφαλισμενη για κλοπη)
Το χρώμα απλα εχω δει πολλά puma στο μπλε και πραγματικα το βρσκω πολύ όμορφο, και το μαυρο μου αρεσε. Αυτο το πρασινο που βγαζει ΔΕΝ μου αρεσει καθολου βγαζει ματια και είναι πολύ κραυγαλέο δεν θα επαιρνα τοσο κραυγαλέο ποτε.
Συναγερμο θα εχει ναι τον εργοστασιακο. Βασικα μονο την πισω ηλεκτρική πορτα δεν θα έχει που την κοστολογουσαν 700 ευρω και πραγματικα ούτε μου χρειαζεται ουτε βρισκω τον λογο.
-
Θα το ξαναγράψω. Μου είναι αδιάφορο το τι πήρες ή θα πάρεις με τα χρήματα σου. Αλλά όταν γράφεις σε ένα φόρουμ και έχεις κάνει τέτοια επιλογή θα υπάρξει και η αντίστοιχη καζούρα. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει.
-
Εγω γραφτηκα σε αυτο το forum γιατι ήθελα τις αποψεις ολών αλλα πραγματικα παραπάνω αυτων που εχουν ενα puma ή ένα focus st και πως είναι να εχουν σκληρες αναρτησεις στην καθημερινότητα. Οποτε θα το εκτιμουσα πολύ αν μου εγραφες.
ΔΕΝ γραφτηκα ούτε για να μου πει καποιος όμορφα λόγια ουτε βεβαια να μαθω πως θα ξοδευε καποιος τα χρηματα που ξόδεψα για να καλύψει τις δικες του αναγκες που είναι παντελώς ασχετες με τις δικες μου κτλ Δεν με νοιαζει ποιο αυτοκινητο γυριζει κεφαλια με αυτα τα χρηματα οπως αναφερθηκε πριν (δεν εχω ανατομικα προβληματα να καλυψω με ενα αυτοκινητο, ουτε ψυχολογικα)
-
Καζουρα ειναι και καλη και ωραια και ευπροσδεκτη. Απλα εχεις μπερδεψει τα πραγματα στο μυαλο σου γιατι αυτο δεν ειναι καζουρα.
-
Ξέχασα να αναφερθώ στο αυτόματο κιβώτιο που είπε κάποιος.
Είμαι 40 χρονών. Διασκέδαση σε αυτοκίνητο ή μηχανή και αυτόματο κιβώτιο για μένα είναι δύο έννοιες αντίθετες
ΜΟΝΟ MANUAL θα έπαιρνα.
Μη ράψει κάνεις ότι το διπλού συμπλέκτη αυτόματο είναι ποιο γρήγορο. Ε ΚΑΙ??????
ΑΝ δεν τις καρφώνεις μόνος σου ας πάει και μόνο του από το σημείο Α στο Β
Μάγκες για ευχαρίστηση μιλάμε όχι για χρόνους. Δεν είμαι ούτε το παίζω ο καλύτερος οδηγός για να με ενδιαφερουν χρονόμετρα.
Κανονικό χειρόφρενο και ταχύτητες για μένα σας χαρίζω τα ηλεκτρικα χειρόφρενα και ταχύτητες
Στα 60 μου θα πάρω και γω αυτόματο μάλλον. Μεχρι τότε έχουμε
Μπράβο ρε συ! Μαζί σου είμαι! Τους τα λέω εδώ μέσα και δεν με πιστεύουν!
Από την αρχή της χρονιάς έχω προυπολογησει ένα scooter και δεν μου πάει η καρδιά να το αγοράσω.. Αλλά έχω ξεμείνει με ένα παπί και κάτι πρέπει να κάνω.. σκέφτομαι τώρα κάνα 300αρακι on/off τουλάχιστον, να αλλάζουμε καμιά ταχύτητα να γουστάρουμε!
Και εγώ αυτό τους λέω, 'αυτόματο θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό' και με αυτόνομη οδήγηση και πάει στα κομμάτια τότε, καλά να είμαστε..
Τραγικό αυτό που είπες με τα κλεφτρονια, τι μηχανή ήταν; Τόσο πολύ την είχαν βάλει στο μάτι; Τώρα τι έχεις;
-
Μην παρεις σκουτερ αδερφε, ειχα παρει και το εδωσα αμεσως η χειροτερη αγορα που εκανα ποτε. ουτε χρονο δεν το κράτησα.
250 με 300ρια εχει πολλα ενδιαφεροντα. και το παπι ειναι επισης καλύτερο απο σκουτερ.
Ειχα πάρει το YAHMA MT 09 και μου το εκλεψαν στις 10 μερες
τωρα εχω ενα TDM 900 αλλα βρηκα αγοραστη το πουλησα και θα παρω το Tracer to 700 το προηγουμενο με το διπλο φαναρι μεταχειρισμενο του 18
Οσο για το αυτόματο αυτοκίνητο δεν το κατηγορω αντιθέτως αν δεν είναι σπορ ενα μοντελο το καταλαβαινω ειδικα μεσα στην πολη σταματα ξεκινα ειναι πολυ βοηθητικο. Εγω δεν θα επαιρνα αλλα το καταλαβαινω.
Σε σπορ δεν το καταλαβαινω καθόλου. Θελω να έχω όση περισσοτερη συμμετοχη στην οδηγηση γίνεται και το να κουμπώνεις ταχυτητες είναι μερος της ευχαριστησης. Το οτι τα συχρονα αυτοματα κανουν τις αλλαγες ποιο γρηγορα ειναι δεδομενο. Δεν μπαινω πιστα ουτε συμετεχω σε πρωταθλημα για να με νοιαζουν οι χρονοι και το ποσο γρηγορα γινονται οι αλλαγες. Εμενα με ευχαριστει να τις αλλαζω εγω. Δεν νομιζω οτι είμαι ο μοναδικός. Τιμονι και ταχυτητες για μενα ειναι μερος τις ευχαριστησης. Αν ειναι να κοψουμε αυτα οκ μεσα, αλλα τότε να εχω ενα αμαξι να του λέω χ προορισμο και να παει μονο του δεν θέλω να συμετεχω σε τιποτα. Για ευχαρίστηση θα έχω πάντα την μηχανη. Οσο ζω τουλάχιστων δεν νομιζω να βγουν μηχανες να πανε μόνες τους.
-
Μην παρεις σκουτερ αδερφε, ειχα παρει και το εδωσα αμεσως η χειροτερη αγορα που εκανα ποτε. ουτε χρονο δεν το κράτησα.
250 με 300ρια εχει πολλα ενδιαφεροντα. και το παπι ειναι επισης καλύτερο απο σκουτερ.
Ειχα πάρει το YAHMA MT 09 και μου το εκλεψαν στις 10 μερες
τωρα εχω ενα TDM 900 αλλα βρηκα αγοραστη το πουλησα και θα παρω το Tracer to 700 το προηγουμενο με το διπλο φαναρι μεταχειρισμενο του 18
Οσο για το αυτόματο αυτοκίνητο δεν το κατηγορω αντιθέτως αν δεν είναι σπορ ενα μοντελο το καταλαβαινω ειδικα μεσα στην πολη σταματα ξεκινα ειναι πολυ βοηθητικο. Εγω δεν θα επαιρνα αλλα το καταλαβαινω.
Σε σπορ δεν το καταλαβαινω καθόλου. Θελω να έχω όση περισσοτερη συμμετοχη στην οδηγηση γίνεται και το να κουμπώνεις ταχυτητες είναι μερος της ευχαριστησης. Το οτι τα συχρονα αυτοματα κανουν τις αλλαγες ποιο γρηγορα ειναι δεδομενο. Δεν μπαινω πιστα ουτε συμετεχω σε πρωταθλημα για να με νοιαζουν οι χρονοι και το ποσο γρηγορα γινονται οι αλλαγες. Εμενα με ευχαριστει να τις αλλαζω εγω. Δεν νομιζω οτι είμαι ο μοναδικός. Τιμονι και ταχυτητες για μενα ειναι μερος τις ευχαριστησης. Αν ειναι να κοψουμε αυτα οκ μεσα, αλλα τότε να εχω ενα αμαξι να του λέω χ προορισμο και να παει μονο του δεν θέλω να συμετεχω σε τιποτα. Για ευχαρίστηση θα έχω πάντα την μηχανη. Οσο ζω τουλάχιστων δεν νομιζω να βγουν μηχανες να πανε μόνες τους.
Το ξέρω, θα ξενερώσω με scooter.. αφού έχω ξενερώσει πριν το πάρω..!!
Κρίμα ρε συ για το MT.. βλέπω είσαι Yamaha-κιας, φίλος θα πάρει τώρα το 9, περιμένει να έρθει να το κάνει τεστ ντραιβ, αλλά δύσκολα θα βρει του είπαν.. και ο άλλος πήρε το Tenere πέρυσι, δυστυχώς δεν προβλέπεται (λόγω οικογενειακών αναγκών) τέτοιο έξοδο, αλλά το σκέφτομαι λίγο και το CB500X (Honda-κιας περισσότερο).. ίσως τελικά συμβιβαστώ με κάνα Voge 300DS/Benelli 250..
Και εγώ θεωρώ τρομερό ξενερωμα το αυτόματο, δηλαδή αν δεν βάλεις την ταχύτητα τι κάνεις;!
Να'σαι καλά και να χαίρεσαι έτσι τις επιλογές σου. Συνήθως κριτικάρουν και κατακρίνουν αυτοί που δεν μπορούν να πάρουν τις δικές τους να ξέρεις.
Ford Puma 2019