-
cirus συγχαρητήρια όχι για την επιλογή σου (παρόλο που είναι μια χαρά αυτοκίνητο), αλλά για το κριτήριο με το οποίο έκανες την επιλογή. Μία φορά πριν χρόνια αγόρασα αυτοκίνητο με βάση την λογική και ακόμα το μετανιώνω, απο τότε μόνο με την καρδιά
Υ.Γ Είμαι και εγώ εν δυνάμει αγοραστής της νέας Υαmaha tracer 7 Gt σε μαυροκόκκινη
-
Sabas_Thess Stratos, panos pure clio και ολους τους φιλους σας ευχαριστω πολύ. γελασα και πολυ με καποια σχολια.
Δεν εγραψα ποιο πριν γιατι πριν 10 μερες ειχα ενα σοβαρο τροχαιο με την μηχανη και βρισκομουν ΚΑΤ. μολις χθες βγηκα με εξιτηριο και μπορω να γραψω και παλι.
πηγαν καλα τα πραγματα σε σχεση με το πως ηταν αρiστερο χερι και ποδι και παμε για κανα 3μηνο αποκαταστασης μετα τα χειρουργια. οποτε παει μαζι με ποτε θα εχω και το νεο puma lol.
-
Περαστικά cirus και σιδερένιος, εύχομαι ταχεία ανάρρωση! Σε ματιαξε ο καινούριος φίλος σου ο αλεξ.
Υ. Γ:για αυτό δεν γουστάρω τις μηχανές, είσαι πολύ ευάλωτος!
-
Sabas_Thess Stratos, panos pure clio και ολους τους φιλους σας ευχαριστω πολύ. γελασα και πολυ με καποια σχολια.
Δεν εγραψα ποιο πριν γιατι πριν 10 μερες ειχα ενα σοβαρο τροχαιο με την μηχανη και βρισκομουν ΚΑΤ. μολις χθες βγηκα με εξιτηριο και μπορω να γραψω και παλι.
πηγαν καλα τα πραγματα σε σχεση με το πως ηταν αρiστερο χερι και ποδι και παμε για κανα 3μηνο αποκαταστασης μετα τα χειρουργια. οποτε παει μαζι με ποτε θα εχω και το νεο puma lol.
Περαστικά, ταχεία ανάρρωση.
Έφυγες με πολλά;
-
Περαστικά. Σιδερένιος
-
Περαστικά και να μην σου ξανασυμβεί. Δυστυχώς οι μηχανές έχουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά στην Ελλάδα. Θυμάμαι ο κολλητός μου και μεγάλος 'μηχανόβιος' μου έλεγε το 'ρητό' των οδηγών μηχανών: 'υπάρχουν αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν'. Πολλή προσοχή παιδιά....!!
-
@cirus, άλλο κακό να μην σε βρει! Σιδερένιος και καλά ξεμπερδεματα με τα χειρουργεία σου. Ίσως όταν σύντομα θα παραλάβεις τον δυναμίτη σου να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψεις τους 2 τροχούς. Πόσο γέρος πρέπει να ακούστηκα τώρα....
-
Περαστικά και να μην σου ξανασυμβεί. Δυστυχώς οι μηχανές έχουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά στην Ελλάδα. Θυμάμαι ο κολλητός μου και μεγάλος 'μηχανόβιος' μου έλεγε το 'ρητό' των οδηγών μηχανών: 'υπάρχουν αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν'. Πολλή προσοχή παιδιά....!!
Δυστυχώς μεγάλη αλήθεια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου συμβεί κάτι.
Εδώ φίλος σταματημένος και του έπεσε η μηχανή και έσπασε το πόδι του. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να χτυπήσεις. Πάντα κράνος, και σωστό εξοπλισμό, και προσεχτικά γιατί πολλοί πήραν scooter για την ευκολία αλλά η οδήγηση σε δίκυκλο - οποιουδήποτε είδους - θέλει έξτρα ικανότητες, ανεβασμένη αδρεναλίνη και προσοχή στο 1000%. Πρέπει ανά πάσα στιγμή να σκαναρεις τα πάντα και να κοιτάς στα μάτια τους οδηγούς αυτοκινήτων (συνήθως μέσα από τους καθρέπτες) και να προβλέπεις την κάθε τους κίνηση.
-
Παιδια μην τυχει σε κανεναν εχω ξαναπεσει πολλες φορες (Η ζωη του μηχανοβιου)
Αν και τις λατρευω και θα ξαναεπαιρνα αλλα εδωσα στην γυναικα υποσχεση να μην ξαναπαρω γιατι καρδιοκτυπησε πολυ.
μαλλον το puma θα αναλαβει τελικα ful καθηκοντα.
Βρεθηκα στην ασφαλτο με δυαλυμενο αστραγαλο και οχι μονο (συντριπτικα καταγματα, full βιδες terminator)
Ο παραμεσος του αριστερου χεριου δυαλυθηκε και κοπηκε ο μισος. κρατιοταν απο δερμα και απο το αλλο μου χερι μεχρι να το κολλησουν
Ειχα αγιο και καλο γιατρο και ειμαι μετα απο 10 μερες πολυ αισιοδοξος οτι θα γινω καλα.
Σας ευχαριστω για τις ευχες σας
(Για το ατυχημα δεν θα γραψω απολύτως τίποτα γιατι θα παει δικαστικα)
-
Περαστικά cirus και σιδερένιος, εύχομαι ταχεία ανάρρωση! Σε ματιαξε ο καινούριος φίλος σου ο αλεξ.
Υ. Γ:για αυτό δεν γουστάρω τις μηχανές, είσαι πολύ ευάλωτος!
Yem θα σε παρακαλέσω να τονίζεις ποιος Άλεξ γιατί υπάρχουμε
πολλοι
Περαστικά cirus
-
Ναι βρε Άλεξ έχει δίκιο ,
Και παλί περαστικά και σιδερένιος !
-
Σιδερενιος και με ταχεία ανάρρωση cirus.μην μασάς θα γίνουν όλα όπως πριν για να χαρεις και την αμαξαρα σου
-
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση για να χαρείς την αμαξάρα σου μόλις έρθει!
Όσο για τις μηχανές είναι ωραία και μοναδική αυτή η άμεση επαφή με τη φύση και τον αέρα + την ευκολία μετακίνησης μέσα σε πόλη ειδικά, αλλά όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω,πλέον με τόση κίνηση στους δρόμους έχει γίνει πολύ επικίνδυνο σπορ.
-
Α ρε cirus... πολλά περαστικά και σιδερένιος τι να σου πώ τώρα, αφού τα ξέρεις.. Ο αδερφός μου είχε μερικά σοβαρά τροχαία με μοτοσυκλέτα και λέει συνέχεια αυτό που έγραψε ο Φάνης. Εγώ ευτυχώς από μικρός και μετά το πρώτο μου παπί κατάλαβα ότι δεν κάνω για μηχανάκι. Σίγουρα δε θα υπήρχα σήμερα.
καλή ανάρρωση να έχεις και με το καλό μάχιμος και τετράτροχος !
-
Υποτίθεται τέλος Μαρτίου θα είχαν ανακοινωθεί οι τιμές των Puma (& Fiesta) mHEV DCT7, αλλά ακόμα κοιμούνται. Τέσπα, έμαθα τις τιμές του Puma (για το Φιέστα τις έχω γράψει στο αντίστοιχο νήμα), είναι τιμή με το μεταλλικό χωρίς κάποια έκτπωση, που πάντα γίνεται:
-
St line 125ps mHEV DCT 7 - 23.848€
-
St line X 125ps mHEV DCT 7 - 26.283€
-
St line X 155ps mHEV DCT 7 - 27.945€
Έχουν μειωθεί ελαφρώς σε σχέση με την τιμή του μοντέλου χωρίς το mHEV (μεγαλύτερη μείωση περίμενα βέβαια) και να σημειώσω ότι το 155αρι (κατά την πάγια 'κουλή' τακτική της FMH) εισάγεται μόνο σε έκδοση ST Line X.
-
-
Οντας σε αναζητηση καινουριου αυτοκινητου, εχοντας δει καποια της κατηγοριας (Crossland Aircross,Juke κλπ) ειπα αρχικα να παω να δω και το Puma, κυριως λογω της ευνοικης χρηματοδοτησης αλλα και της 8ετους εγγυησης ! Η αληθεια ειναι μου αρεσε αρκετα σκεφτομουν την εκδοση ST Line σε ετοιμοπαραδοτο ειτε ιδανικα να γινει απο την αρχη παραγγελια προσθετοντας το Driver Assistance Pack. Η ερωτηση μου ειναι ωστοσο, επειδη διαβαζω αρκετα, ειναι κατι που πρεπει να φοβηθω περι συναρμογης ; Χωλενει καπου το συγκεκριμενο αυτοκινητο ; Επισης, αν καποιος που διαβαζει εχει τοποθετησει εξ αρχης παραγγελια, ποσος ειναι ο αναμενομενος χρονος παραλαβης ;
-
Οντας σε αναζητηση καινουριου αυτοκινητου, εχοντας δει καποια της κατηγοριας (Crossland Aircross,Juke κλπ) ειπα αρχικα να παω να δω και το Puma, κυριως λογω της ευνοικης χρηματοδοτησης αλλα και της 8ετους εγγυησης ! Η αληθεια ειναι μου αρεσε αρκετα σκεφτομουν την εκδοση ST Line σε ετοιμοπαραδοτο ειτε ιδανικα να γινει απο την αρχη παραγγελια προσθετοντας το Driver Assistance Pack. Η ερωτηση μου ειναι ωστοσο, επειδη διαβαζω αρκετα, ειναι κατι που πρεπει να φοβηθω περι συναρμογης ; Χωλενει καπου το συγκεκριμενο αυτοκινητο ; Επισης, αν καποιος που διαβαζει εχει τοποθετησει εξ αρχης παραγγελια, ποσος ειναι ο αναμενομενος χρονος παραλαβης ;
Καλησπέρα, σε συναρμογη δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει, ανταγωνισμος 2008 κτλ σε πολύ καλύτερο επιπεδο.
8 χρόνια εγγυηση όμως είναι τεραστιο +
Δεν εχω παραλάβει ακόμα για να εχω αποψη γενικά οπότε καλύτερα να σου γραψει κάποιος που το εχει ήδη.
Εγω που εχω παραγγείλει μου είπαν και περιμενω 2,5-3 μήνες παραδοση
Όμως έχει αρκετα ετοιμοπαράδοτα που σε αυτα από ότι ξέρω έχει και καλύτερες τιμές οπότε καλύτερα να ρωτήσεις αν έχει κάποιο ετοιμο με αυτα που θες, και δεν περιμένεις και το παίρνεις φτηνότερα. Μπορει να πρέπει να συμβιβαστείς ξερω γω σε χρώμα να το έχει σε αλλο από αυτο που ήθελες με τον εξοπλισμο που επιθυμείς.
Τελος και σημαντικότερο. Ασχετα το τι λέω εγω ή ο καθένας το Test drive είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να βγαλεις και συ μια γνωμη.
-
tapouts wrote:
Τελος και σημαντικότερο. Ασχετα το τι λέω εγω ή ο καθένας το Test drive είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να βγαλεις και συ μια γνωμη.
Αρχικα σιδερενιος και με το καλο να παραλαβεις ! Καλοταξιδο και να το χαρεις !
Κοιτα, τα κουκια μου εβγαιναν για προκαταβολη μεχρι το ST Line, ωστοσο εκανα ΤD με το Χ και ομολογω πως καποια απο τα εξτρα που εχει μου φανηκανε πολυ χρησιμα. Ομολογω οτι με εξεπληξε πολυ ευχαριστα σε ολα του και ιδιως στη θεση οδηγησης η οποια μου φαινοταν πιο χαμηλη κλπ.
Διαβασα εδω κι εκει διαφορα, σχετικα με συναρμογη, φαναρια που ειναι το ενα λιγο πιο πανω απ το αλλο, κατι λαστιχα που λυγιζουν στον πορτ μπαγκαζ κλπ. και αγχωθηκα, δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια απ τις πρωτες ωρες ξερω γω να εμφανιζονται αστοχιες.
Οσο για το χρονο παραδοσης που ρωτησα 2.5 μηνες μου ειπαν αλλα επειδη θα λειπω επαρχια για δουλεια το καλοκαιρι φοβαμαι μηπως καθυστερησει και φθασει Αυγουστο ας πουμε, που θα μου ειναι αδυνατον να κανω εναν ελεγχο και επειτα να παραλαβω.
-
cirus wrote:
tapouts wrote:
Κοιτα, τα κουκια μου εβγαιναν για προκαταβολη μεχρι το ST Line, ωστοσο εκανα ΤD με το Χ και ομολογω πως καποια απο τα εξτρα που εχει μου φανηκανε πολυ χρησιμα. Ομολογω οτι με εξεπληξε πολυ ευχαριστα σε ολα του και ιδιως στη θεση οδηγησης η οποια μου φαινοταν πιο χαμηλη κλπ.
Διαβασα εδω κι εκει διαφορα, σχετικα με συναρμογη, φαναρια που ειναι το ενα λιγο πιο πανω απ το αλλο, κατι λαστιχα που λυγιζουν στον πορτ μπαγκαζ κλπ. και αγχωθηκα, δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια απ τις πρωτες ωρες ξερω γω να εμφανιζονται αστοχιες.
Οσο για το χρονο παραδοσης που ρωτησα 2.5 μηνες μου ειπαν αλλα επειδη θα λειπω επαρχια για δουλεια το καλοκαιρι φοβαμαι μηπως καθυστερησει και φθασει Αυγουστο ας πουμε, που θα μου ειναι αδυνατον να κανω εναν ελεγχο και επειτα να παραλαβω.
Ευχαριστω πολύ. και γω τα εχω διαβασει ετσι όπως τα λες.
Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και είπα να ρισκαρω. Εξαλου για όλα αυτα τα μικρα προβλημτακια συναρμογής υπάρχουν λύσεις και φτιάχνονται απλά είναι σπαστικό και απαραδεχτο να υπαρχει πιθανοτητα να τα εχεις σε καινούργιο αυτοκίνητο.
Ρωρτησες για ετοιμοπαραδοτα μηπως υπαρχει κάτι? Η αλήθεια είναι ότι το st line-x πιστεύω ότι αξιζει την διαφορα λόγω των extra.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορουν να σου εγγυηθουν ότι οι 2,5 μήνες δεν θα είναι 3,5
-
tapouts wrote:
cirus wrote:
tapouts wrote:
Ρωρτησες για ετοιμοπαραδοτα μηπως υπαρχει κάτι? Η αλήθεια είναι ότι το st line-x πιστεύω ότι αξιζει την διαφορα λόγω των extra.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορουν να σου εγγυηθουν ότι οι 2,5 μήνες δεν θα είναι 3,5
Ναι ναι υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και απ τις 2 εκδοσεις, με το στανταρ εξοπλισμο τους και σε 3-4 χρωματα. Η διαφορα με οτι τα ετοιμοπαραδοτα εχεουν 80 ευρω τελη κυκλοφοριας, αν πας για καινουριο εχει μηδενικα τελη.
Ford Puma 2019