-
Εντάξει, εαν ξεπεράσουμε το μόνο αρνητικό (την τιμή) πήρες ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο (το εκθειάζει όλος ο ειδικός τύπος) και επίσης σε φοβερό χρώμα (μια από τις επιλογές μου μαζί με το fantastic red και το πράσινο!!). Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με Υγεία.
Για να σου έφτασε τόσο, έβαλες όλο τον έξτρα εξοπλισμό? Γιατί με το Perf. Pack μόνο πάει κοντά στα €37Κ. Οπότε θα έβαλες και το Drivers Assistance. Έβαλες και την ηλεκτρική 5η πόρτα?
Φαντάζομαι ότι το χρώμα και ο εξοπλισμός ήταν σημαντικά (και καλά κάνεις) για αυτό και δε επέλεξες κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα, σωστά?
Τι έξτρα του κούμπωσες και πήγε τόσο?
Δεν έχει και πολλά, 3 έξτρα έχει όλα και όλα: Performance Pack, Drivers Assistance Pack & ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών. Και εννοείται εαν πάς σε αυτό τα βάζεις και τα 3, δεν έχει νόημα να μην βάλεις κάποιο. Το Performance είναι no brainer εεε και τα άλλα 2 τι ψυχή έχουν...τι €37Κ τι €39Κ. Και το χρώμα φυσικά.
-
Με το καλό να παραλαβεις...προφανώς έβαλες τα πάντα πάνω...
αλλά μου κάνει εντύπωση μιας και είσαι από τους πρώτους....κάποια έκπτωση εγινε?
Το ψάξες?
-
Ωραίος! Καλή επιλογή. Καλοτάξιδο
-
Ευχαριστω. Δεν εβαλα την πισω αυτοματη πόρτα ούτε ηλεκτρικη οροφη.
Ολα τα άλλα είναι μεσα
Δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα ST.
Test drive μόνο ενα υπαρχει στην αθηνα ολη που το οδηγησα φυσικα.
Δωρα πήρα Συναγερμο, και ρεζερβα που ζητησα αναγκης. Καλό το megabox αλλα χωρις ρεζερβα suv μαλακια μου φαινεται. Εξαλου και να βαλεις την αναγκης μειωνονται μεν τα λίτρα αλλα περισευουν μερικα λιτρα
-
Ολα τα άλλα είναι μεσα
Δωρα πήρα Συναγερμο, και ρεζερβα που ζητησα αναγκης. Καλό το megabox αλλα χωρις ρεζερβα suv μαλακια μου φαινεται. Εξαλου και να βαλεις την αναγκης μειωνονται μεν τα λίτρα αλλα περισευουν μερικα λιτρα
Πέραν των δώρων....
Διαπραγματευτηκες την τιμη σε 2,3 αντιπροσωπειες?
Δεν σου εκανε κάποια καλή εκπτωση? Ίδια τιμή?
-
Ολα τα άλλα είναι μεσα
-
Εαν θυμάμαι σωστά δεν παίρνει ηλεκτρική οροφή το ST. Μόνο αυτά τα 3 έξτρα έχει, τίποτε άλλο.
-
Στο online shop της Ford δείχνει 2 ετοιμοπαράδοτα, ένα Fantastic Red & ένα Grey matter, αμφότερα με το Performance Pack.
-
Σε ποια αντιπροσωπεία έχουν το Test Drive? Car Center το μαύρο? ή σου έδωσαν το δημοσιογραφικό της FMH?
Και πάλι καλοτάξιδο να είναι και με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
-
Καλά τρελος είμαι σιγουρα. Αν πήγαινα καλά δεν θα έπαιρνα αυτο το αμαξι
Υπαρχουν πάρα πολλές πολύ ποιο λογικες επιλογες
Ειπά απλά στα @@ θα πάρω αυτο που γουσταρω και μου αρεσει ας δωσω παραπανω από ότι αξιζει.
Εννοείται ότι καθενας πράτει αναλόγως των διαθέσιμων χρηματων του και του εισοδήματος του. Αν δεν με επαιρνε δεν θα εκανα κατι τέτοιο. Ουτε δανειο ούτε τιποτα. Απλά το λέω για να μην προτρέψω αλλούς να πράξουν αναλογα.
Αν θες Value for money πας για FIESTA ST. Με τα χρήματα που εδωσα εγω πας για Focus ST. Το PUMA πρέπει λίγο να μην σε νοιαζει να δώσεις παραπανω χρηματα από ότι αξιζει για να το πάρεις. Sport SUV είναι ποιος μαλακας παίρνει κατι τέτοιο? χαχχαχαχαχ τα SUV δεν φτιαχνονται γιαυτο.
-
πήγα σε 2 αντιπροσωπίες , μαλακίες σε αυτό το μοντέλο οι εκπτώσεις είναι μικρες. Μου έκαναν και οι δύο εκτωσεις αλλά είναι γελοιες σε σχεση με την τιμη. 500 ευρώ εκτωση που πήρα ειναι τίποτα σε τοσα χρηματα
-
CAR center το μαύρο. Η οροφή γίνεται αν θες ειδική παραγγελια. Δεν την έχει απλά στο site
-
πήγα σε 2 αντιπροσωπίες , μαλακίες σε αυτό το μοντέλο οι εκπτώσεις είναι μικρες. Μου έκαναν και οι δύο εκτωσεις αλλά είναι γελοιες σε σχεση με την τιμη. 500 ευρώ εκτωση που πήρα ειναι τίποτα σε τοσα χρηματα
Όταν στην διάρκεια του έτους έχουν παίξει εκπτώσεις από 500-800 για τα st line και Χ...
(-600 πήρα στο st line)
οντως τα 500 είναι τρίχες...
Από που πέρασες αν επιτρέπετε...
-
VELMAR και CAR CENTER πήγα φίλε μου
-
VELMAR και CAR CENTER πήγα φίλε μου
Τελικά από τον Αχιλλέα ψωνίσες?
-
CAR center το μαύρο. Η οροφή γίνεται αν θες ειδική παραγγελια. Δεν την έχει απλά στο site
Ευχαριστώ! Δεν το ήξερα για την οροφή, γιατί ουτε στην Γερμανία την αναφέρουν ως έξτρα.
-
CAR CENTER το πήρα με βολεύει κιολας γιατι είναι κοντα στην εργασία μου. Καλο βραδυ. Παω για υπνακο εχουμε ταξιδι Ιταλια αυριο. Θα σας γραψω οταν με το καλο το παρω εντυπώσεις.
Γενικά πάντως παρολο που η ποιότητα των πλαστικων σε μερικα΄σημεία είναι κακιστη ακόμα και στο ST σε σχεση με τον ανταγωνισμό, εξωτερικά αλλα και στο εσωτερικο με τα bucket της recaro κτλ μου άρεσε πάρα πολύ. Φαντασου να μην είχαν και αυτα τα κωλοπλαστικα χαμηλα στην κονσολα και στη μιση πορτα ποσο φοβερο θα ήταν.
-
40000 ευρώ για πούμα με χειροκίνητο κιβώτιο κιολας. Με όλο το συμπάθιο το τερμάτισες. Με αυτά τα χρήματα υπάρχουν καμία 50αρια καλύτερα αυτοκίνητα σε καινούργιο και πολλές πριμιουμ επιλογές σε μεταχειρισμένα 5ετιας. Πρέπει να έπαθαν σοκ στην αντιπροσωπεία όταν πηγές να ζητήσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-
@ALEX19 : Αν κατάλαβες δεν το ενδιέφεραν τα υπόλοιπα 49 αυτοκίνητα στα ίδια ή λιγότερα λεφτά, 'καλύτερα' ή 'χειρότερα'. Αυτο γούσταρε αυτό πήρε!
Καλοτάξιδο, να το χαρείς στο τέρμα
-
40000 ευρώ για πούμα με χειροκίνητο κιβώτιο κιολας. Με όλο το συμπάθιο το τερμάτισες. Με αυτά τα χρήματα υπάρχουν καμία 50αρια καλύτερα αυτοκίνητα σε καινούργιο και πολλές πριμιουμ επιλογές σε μεταχειρισμένα 5ετιας. Πρέπει να έπαθαν σοκ στην αντιπροσωπεία όταν πηγές να ζητήσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Mα ο άνθρωπος το εξήγησε, αυτό του άρεσε!! Και είπε ότι ξέρει ότι είναι πολλά τα χρήματα. Σώνει και ντε να πάρει κάτι άλλο? Προφανώς είναι επιλογή που γίνεται με το συναίσθημα και όχι με την λογική.
-
CAR CENTER το πήρα με βολεύει κιολας γιατι είναι κοντα στην εργασία μου. Καλο βραδυ. Παω για υπνακο εχουμε ταξιδι Ιταλια αυριο. Θα σας γραψω οταν με το καλο το παρω εντυπώσεις.
Γενικά πάντως παρολο που η ποιότητα των πλαστικων σε μερικα΄σημεία είναι κακιστη ακόμα και στο ST σε σχεση με τον ανταγωνισμό, εξωτερικά αλλα και στο εσωτερικο με τα bucket της recaro κτλ μου άρεσε πάρα πολύ. Φαντασου να μην είχαν και αυτα τα κωλοπλαστικα χαμηλα στην κονσολα και στη μιση πορτα ποσο φοβερο θα ήταν.
Η συναρμογη των πλαστικων και ο πλημμελης ποιοτικός έλεγχος των Ρουμανων είναι τα κύρια θέματα...
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο σε όλες τις εκδόσεις είναι απολαυστικό οδηγικα...
Πόσο μάλλον το ST.....
-
Οπου βλεπεις καποιον να αγοραζει ford μπαινεις και του λες τα ιδια, και εδω και στο kuga και στο focus. Καπου εχεις χασει την μπαλα.
Αντε ρε ford κλεισε το εργοστασιο γιατι εχεις τα χειροτερα αυτοκινητα (απο οτι διαβασα καπου) και μας κοροιδευεις!
Καλοταξιδο το οχημα!
-
Καλή αναμονή και καλοτάξιδο, cirus!
Πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο, με υγεία να το χαρείς σαν έρθει!
Ford Puma 2019