-
@bathan said in Mazda CX-30:
Βρε παιδιά όλοι εσεις που ξεροσταλιάζετε και περιμένετε να έρθει το καράβι απο τα ξένα γιατί δεν κοιτατε τις αγγελίες για μτχ μέχρι 2 χρόνια ;
Αξίζει τόσος κόπος και υπομονή για καινούργιο ;Εγώ και να ήθελα, 3αρι sedan δεν έβρισκα. Έχει μόνο 2 στο car που είναι πετρέλαια και αυτόματα που δεν ήθελα καθόλου έτσι κ αλλιώς.
-
Αναφέρομαι σε μτχ CX-30 αυστηρά διετίας
-
Εγώ π έχω πάρει AWD δεν έχει κανένα.. γενικά έχει ελάχιστα μεταχειρισμένα.
-
Με μεσο ορο το 5μηνο στην παραδοση δεν ειναι και κατι τρομερο.
Δεν ειπανε για τιποτα χρονους >12 μηνες...Περισσοτερο το ολο θεμα δημιουργειται μεσω τον αντιπροσωπων που δινουν/δεν δινουν σωστη πληροφορηση.
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Δεν ειπανε για τιποτα χρονους >12 μηνες...Περισσοτερο το ολο θεμα δημιουργειται μεσω τον αντιπροσωπων που δινουν/δεν δινουν σωστη πληροφορηση.
Το 5μηνο πάντως σε μας δεν επιβεβαιώθηκε και προσωπικά εγώ αν στέκουν αυτά που μου λένε πάω για 9μηνο, άρα αν και τα άλλα παιδιά αργήσουν, τότε μάλλον λόγω χαμηλών πωλήσεων, αργούν πολύ να τα παραγγείλουν για να μαζέψουν παραγγελίες.
-
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Το 5μηνο πάντως σε μας δεν επιβεβαιώθηκε και προσωπικά εγώ αν στέκουν αυτά που μου λένε πάω για 9μηνο, άρα αν και τα άλλα παιδιά αργήσουν, τότε μάλλον λόγω χαμηλών πωλήσεων, αργούν πολύ να τα παραγγείλουν για να μαζέψουν παραγγελίες.
Το 5μηνο σαν μεσο ορο το αναφερα για οσο βλεπουμε εδω τους χρονους παραδοσης.
Η ατακα της Mazda ειναι 6 εως 8 μηνες. Ασχετως αν παραλαβαμε πολλοι νωριτερα του 6 μηνου.
Τωρα στην δικη σας περιπτωση δεν ξερω τι παιζει. Να αλλαξε τροπο παραγγελιων μου κανει δυσκολο. Δεν εχει λογικη. Θεωρητικα μεχρι να κλεισει το 8 μηνο ειναι οκ απο μεριας τους. Μετα βγαινουν εκτος χρονοδιαγραμματος. -
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Το 5μηνο σαν μεσο ορο το αναφερα για οσο βλεπουμε εδω τους χρονους παραδοσης.
Η ατακα της Mazda ειναι 6 εως 8 μηνες. Ασχετως αν παραλαβαμε πολλοι νωριτερα του 6 μηνου.
Τωρα στην δικη σας περιπτωση δεν ξερω τι παιζει. Να αλλαξε τροπο παραγγελιων μου κανει δυσκολο. Δεν εχει λογικη. Θεωρητικα μεχρι να κλεισει το 8 μηνο ειναι οκ απο μεριας τους. Μετα βγαινουν εκτος χρονοδιαγραμματος.Εμένα ποτέ δεν είπαν τόσο. Στην αρχή μου έλεγαν 4.5 με 5 και ίσως και λιγότερο αν τύχει να βρεθεί κάποιο άλλο. Μετά στη πορεία μου έλεγαν ότι σίγουρα 6 και άντε να πάει λίγες μέρες πάνω από 6 αν τύχει μοντέλο του 25 (κάτι άκυρα). Και όταν στο 4μηνο πήγα από κει μιας και έλεγαν ότι ακόμα δεν είχε παραχθεί, μετά έλεγαν ξαφνικά ότι μάλλον τέλη του 5ου μήνα θα παραχθεί άρα + 2 από τότε. Και πάλι δεν είπαν τίποτα και ξαναπήγα τέλη του 5ου μήνα και ξαφνικά ήταν παραχθέν (χωρίς πλαίσιο πάντα) και αρχίσαμε τα 17/7 Βαρκελώνη + 1 μήνα + 15 εργάσιμες κλπ. Δεν βγαίνει άκρη καμία...
-
Έρευνα με τα πιο αξιόπιστα compact SUV μέχρι 5 ετών. link text
2ο το cx30
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
2ο το cx30
Που ειναι ο γάτος @gatoz να μας πει ότι το Βιτάρα ειναι 1ο κανονικά!?!?! αχαχαχα....
-
2ο το cx30
Μάλλον κάνανε λαθάκι βέβαια, το CX-30 το 2019 ξεκίνησε, όχι το 2016.
-
2ο το cx30
Εντάξει Mazda είναι και made in Japan !
-
Εμένα τώρα μου λέει σε 15 μέρες θα έχει και παραπάνω πληροφορίες ότι φορτώθηκε γιατί ακόμα δεν βλέπει ποιο πλοίο θα'ναι συγκεκριμένα και ότι το ταξίδι από Ιαπωνία είναι μακρύ.
Άρα, αν περιμένει να φορτωθεί τέλη του μήνα, τι μου έλεγε ότι από Βαρκελώνη θα φεύγει 17/7 για Πειραιά?
Τρίχες κατσαρές και πάλι.
Απλά το πέταξε έτσι πιστεύω και είχε φουσκώσει σε 2 μήνες το υπόλοιπο κομμάτι (και καλά 1 μήνα για ταξίδι Πειραιά + άλλο σχεδόν μήνα για τελωνείο) για να φανεί ότι κάτι γίνεται.
Όπως το φαντάστηκα ήταν λογικά, το παραγγείλανε κάπου στον Απρίλη λογικά (4 μήνες μετά από την παραγγελία και προκαταβολή), παράχθηκε τέλη Μάη, θα φύγει από Ιαπωνία τέλη Ιούνη και μετά κανα 2μηνο μέχρι την παράδοση.
Επίσης μου λέει ότι 2 αυτοκίνητα περιμένουν συνολικά (για Mazda). Καλά πάει αυτό.Λογικά εσένα @tylip1984 αν είναι όντως στο καράβι που έλεγε θα πρέπει να ξέρει και πλοίο και απ'όλα.
-
Model Year 2025
Καταργείται ο 2.0 e-Skyactiv G 122 & 150.
Αντικαθίσταται με 2.5 e-Skyactiv G 140
Top of the range e-Skyactiv X 186
-
...rightsizing
2500 κυβικά 140 άλογα ασε μας ρε mazda ... -
Αρχικά αγχώθηκα ότι το διάβασα ότι ανακοίνωσαν facelift. Ευτυχώς όκ απλά άλλαξαν τον SkyActive-G και έβαλαν Alexa voice assistant. ΤΙποτε δλδ. Εν τω μεταξύ 2.500 κυβικά για 140 ατμόσφαιρα ήμαρτον
Έβγαλαν το τούρμπο από τον 2.5λιτρο που κυκλοφορεί Αμερική άραγε; -
@monman2 said in Mazda CX-30:
...rightsizing
2500 κυβικά 140 άλογα ασε μας ρε mazda ...Το rightsizing ελέγχεται.
Αλλά και η τογιοτα προς τα πάνω τα πάει σιγά σιγά.Σε chr και corolla πρόσθεσε τα 2λιτρα που πριν δυο χρόνια δεν υπήρχε σαν επιλογή και το rav4 από τα 1.8 πήγε στα 2.0 και πλέον 2.5 κι αυτό.
-
Τουλαχιστον φερε τον 2.5αρι με τα 250 αλογα να εχει ενδιαφερον...
Αντε τον ατμοσφαιρικο με τα 186 (παλι στα 2.5).Αλλα στο Αμερικα χεστηκανε για καταναλωσεις και λοιπα σκηνικα.
Σου λεει θα μας σωσει η ΕΕ...που δινει μαχη για το περιβαλλον. -
@monman2 said in Mazda CX-30:
...rightsizing
2500 κυβικά 140 άλογα ασε μας ρε mazda ...Μου θυμίζει τα παλιά αμερικάνικα μοτέρ που από 5 λίτρα έβγαζαν 190-200 άλογα, αλλά με ροπή από το ρελαντί...χαχα!
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Σε chr και corolla πρόσθεσε τα 2λιτρα που πριν δυο χρόνια δεν υπήρχε σαν επιλογή
Φυσικά και υπήρχε 2λιτρο C-HR 1ης γενιάς όπως και 2λιτρη Κορόλα από την αρχή (2019).
-
Εντο με ταξι...2.5λτ 238ΝΜ ροπης και ο Χ κινητηρας 240ΝΜ.
-
Εντο με ταξι...2.5λτ 238ΝΜ ροπης και ο Χ κινητηρας 240ΝΜ.
Σωστά, αλλά α) ειναι μεγαλύτερη από τον 2λιτρο με τα 150 άλογα και επίσης αποδίδεται και 700 σ.α.λ χαμηλότερα. Προφανώς το έκαναν για καλύτερη απόδοση και ευκολία οδήγησης, αλλά για την Ελλάδα ειναι απαγορευτικός ο κυβισμός.
Mazda CX-30