-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Σχετικά με τις παραδόσεις, το πλοίο που έβλεπα που άδειασε Βαρκελώνη, συνεχίζει για Bristol (που είναι ένα από τα άλλα κέντρα διανομής της Mazda). Από Βαρκελώνη Πειραιά τώρα δεν ξέρω με ποιο πλοίο θα έρθουν και αν έρχονται κατευθείαν από Βαρκελώνη. Είχε κανείς από όσους περιμένετε κάποια ενημέρωση?
Έμενα ακόμα μαύρα μεσάνυχτα, πριν κάτι βδομάδες που μιλήσαμε μου λεγανε πως τέλος του μήνα (δηλαδή 5 ολόκληρους μήνες μετά) περιμένουν να παραχθεί, ο,τι να ναι...
Έβγαλες καμμιά άκρη? Εγώ δεν είχα ακόμα ενημέρωση (δεν το κυνήγησα κιόλας τελευταία φορά ρώτησα τέλη Απρίλη )για cx 30 παραγγελία τέλη Γενάρη. Θα περάσω από autoone πάλι αρχές Ιούνη κ βλέπουμε..
Αυτό που εικάζω εγώ είναι πως εφόσον έσκασε 1 φουρνιά Βαρκελώνη πριν κάτι μέρες, μέχρι τέλη του μήνα θα πρέπει να χουν σκάσει μύτη Πειραιά, οπότε σίγουρα θα ξανα-επικοινωνήσω τότε. Αυτά που δεν έχει ακόμα αριθμό πλαισίου κλπ και προβλέπουν για Αύγουστο που έλεγαν έχω καταλήξει πως είναι τρίχες κατσαρές. Θα δείξει. Τραγικό πάντως να μην έχουν σωστή ενημέρωση. Οδοντογλυφίδες από Κίνα αγοράζεις και ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται και ολόκληρα αμάξια και δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
-
Παρήγειλλα 28/3 και μου είπαν 6 μήνες max για να είμαστε σίγουρα ότι θα έχει έρθει, ίσως και και νωρίτερα. Διαβάζω στο Ίντερνετ στο λινκ που μπήκε νωρίτερα ότι συνήθως κάνουν ~5 μήνες, αλλά αν έχετε παραγγείλει Γενάρη και ακόμα δεν έχετε ούτε ενημέρωση, ενώ κανονικά σε ~2 μήνες είναι να παραλάβετε θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι τα Χριστούγεννα είναι μακριά ακόμα για να το φέρει ο Άγιος Βασίλης..
-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Παρήγειλλα 28/3 και μου είπαν 6 μήνες max για να είμαστε σίγουρα ότι θα έχει έρθει, ίσως και και νωρίτερα. Διαβάζω στο Ίντερνετ στο λινκ που μπήκε νωρίτερα ότι συνήθως κάνουν ~5 μήνες, αλλά αν έχετε παραγγείλει Γενάρη και ακόμα δεν έχετε ούτε ενημέρωση, ενώ κανονικά σε ~2 μήνες είναι να παραλάβετε θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι τα Χριστούγεννα είναι μακριά ακόμα για να το φέρει ο Άγιος Βασίλης..
Έμενα 30/12 του 23 περάσανε την παραγγελία φαντάσου.
-
Να λεμε τα καλα και τα στραβα...
Εδω και κανα 2 μερες οταν ξεκλειδωνα το αυτοκινητο ακουγα ενα θορυβο μπροστα στο φαναρι. Περισσοτερο απο το κλασικο που εκανε οταν ενεργοποιουνται τα συστηματα.
Λεω ή κανα φανακι αν εχει μεσα για ψυξη ή το μοτερακι που κανει το auto-leveling (Σημειωση αναφερομαι σε led-matrix φωτα).
Το πηγα αντιπροσωπεια...τους ειπα το και το και μου ειπαν αλλαγη ολο το φαναρι (assembly κοινως).
Παραγγελια και σε περιπου 3 εβδομαδες η αλλαγη.
Ρπμ ενα φαναρι ολοκληρο στο στοκ δεν εχουν...ντα φακ δηλαδη.Χμ...
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Ρπμ ενα φαναρι ολοκληρο στο στοκ δεν εχουν...ντα φακ δηλαδη.
Άμα δεις και καμιά τιμή να γελάσεις...
-
@antonakis said in Mazda CX-30:
Ακριβώς αυτό θα έλεγα. Δε θέλω να σκεφτώ τιμή εκτός εγγύησης!
-
Ούτε ένα φανάρι στοκ δεν έχουν? Πωωωω. Και πάλι όμως, αν υπάρχει στο κεντρικό της Ευρώπης δεν θα έπρεπε να έρχονται πιο γρήγορα;
Από Yamaha Europe ότι χρειαζόμουν από ανταλλακτικά σε 3 μέρες με αεροπορική ήταν Ελλάδα.ΥΓ: Εν τω μεταξύ στο Guzzi μου έκαναν 2.5 μήνες να φέρουν κάποια ανταλλακτικά οπυ χρειάστηκα και είναι από τις μηχανές που άρχισαν να κυκλοφορούν. (αναλογικά παρόμοιες πωλήσεις με το CX-30 κάνει :p)
-
@antonakis said in Mazda CX-30:
Δεν θελω...ξερω.
Με Mazda μεγαλωσα... -
Ούτε ένα φανάρι στοκ δεν έχουν? Πωωωω. Και πάλι όμως, αν υπάρχει στο κεντρικό της Ευρώπης δεν θα έπρεπε να έρχονται πιο γρήγορα;
Από Yamaha Europe ότι χρειαζόμουν από ανταλλακτικά σε 3 μέρες με αεροπορική ήταν Ελλάδα.ΥΓ: Εν τω μεταξύ στο Guzzi μου έκαναν 2.5 μήνες να φέρουν κάποια ανταλλακτικά οπυ χρειάστηκα και είναι από τις μηχανές που άρχισαν να κυκλοφορούν. (αναλογικά παρόμοιες πωλήσεις με το CX-30 κάνει :p)
Τα φερνουν απο Αυστρια την κεντρικη αποθηκη.
Και την ζαντα που παραγγειλα γυρω στις 15 μερες εκανε να ερθει.
Δεν βαζουν αεροπορικη. Ερχεται με φορτηγο λογικα με βαση προγραμματος που κατεβαζουν και αλλα ανταλλακτικα. -
Εδω και κανα 2 μερες οταν ξεκλειδωνα το αυτοκινητο ακουγα ενα θορυβο μπροστα στο φαναρι. Περισσοτερο απο το κλασικο που εκανε οταν ενεργοποιουνται τα συστηματα.
Τι θόρυβο άκουγες;
Σαν βουητό;Βέβαια, το καλό είναι ότι σου είπαν για αλλαγή και όχι ότι όλα κάνουν έτσι...
-
Τα φερνουν απο Αυστρια την κεντρικη αποθηκη.
Και την ζαντα που παραγγειλα γυρω στις 15 μερες εκανε να ερθει.
Δεν βαζουν αεροπορικη. Ερχεται με φορτηγο λογικα με βαση προγραμματος που κατεβαζουν και αλλα ανταλλακτικα.Κατανοητό! Πάλι καλά που έχουν αποθήκη Αυστρία και τα φέρνουν έτσι.
Πρώτη φορά με Ιάπωνα και δη με Mazda, δεν έχω ιδέα τι παίζει από συνεργεία, ανταλλακτικά κλπ. -
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Τι θόρυβο άκουγες;
Σαν βουητό;Βέβαια, το καλό είναι ότι σου είπαν για αλλαγή και όχι ότι όλα κάνουν έτσι...
Ακουγεται σαν ενα ανεμιστηρακι το οποιο βρισκει καπου ή ενα μοτερακι που δουλευει και γρατσουναει. Το καταλαβαινεις οτι δεν ακουγεται σωστα.
Η λειτουργια στα φωτα ηταν κανονικη αν εξαιρεσεις τον θορυβο. Ουτε καποιο error πεταξε.
Απλα του ειπα οταν το εδωσα οτι θα δεις το αλλο φαναρι οτι δεν το κανει προφανως και κανει μπαμ οτι ηταν προβληματικο κατι (ανεμιστηρακι ή μοτερ δεν με νοιαζει).
Και σιγουρα προτιμουσα αλλαγη ολοκληρου το φαναριου παρα ανοιγμα.@babisstinson Συνεργεια επισημα υπαρχουν και αλλα.
Εμενα με βολευει προς ωρας αυτο στην Γλυφαδα γιατι το αφηνω και παω με ποδια στο γραφειο.
Αν δω κατι που δεν μου αρεσει παω και αλλου βεβαια...
Ανταλλακτικα ειναι ενα θεμα. Αλλα ελπιζω εκτος των βασικων να μην το ανακαλυψουμε.
Εχουμε ενα φαουλ με το φαναρι...ηδη. -
Είναι κανένα από τα παιδιά εδώ π έχει σκούρο ανθρακι cx 30 skyactive x homura στον Άλιμο? Ηταν κ γιαλισμενο σήμερα κ το ζαχαρωνα κοντά στην Ιωνίας.. πανέμορφο
Δεν είναι κ πολλά π κυκλοφορούν γ αυτό ρωτάω.
-
Επίσης, με το τρελό ψάξιμο που ρίχνω και κοντεύω να γίνω καπετάνιος, πιθανώς να εντόπισα και το πλοίο που θα φέρει κάποια Mazda Πειραιά σε 2 μέρες. Για να δούμε θα πέσω μέσα? Είναι πολύ αστείο γιατί όλα αυτά τα χω βρει με ψάξιμο χωρίς καμία πληροφορία από την αντιπροσωπεία που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...
-
Επίσης, με το τρελό ψάξιμο που ρίχνω και κοντεύω να γίνω καπετάνιος, πιθανώς να εντόπισα και το πλοίο που θα φέρει κάποια Mazda Πειραιά σε 2 μέρες. Για να δούμε θα πέσω μέσα? Είναι πολύ αστείο γιατί όλα αυτά τα χω βρει με ψάξιμο χωρίς καμία πληροφορία από την αντιπροσωπεία που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...
Ώρε λες να έχει κ τπτ δικά μας μέσα? Μας μπριζωνεις.. οπότε από εβδομάδα μπορεί να έχουμε κ κανένα καλό νέο..
Ποιο πλοίο είναι , πώς το βρήκες?! -
Λογικα οσοι ειστε στο 5 μηνο αναμενεται να σας παρουν τηλεφωνο οτι το αυτοκινητο ηρθε Πειραια ενω μεχρι προχτες δεν ειχαν ουτε αριθμο πλαισιου ή ημερομηνιας παραγωγης.
Θα μου κανει τρελη εντυπωση να ξεπερασουν εστω και το 6μηνο δεδομενου οτι η παραγωγη γενικως εχει στρωσει παντου.
Εδω το δικο μου ηταν ετοιμο στους 4.5 μηνες πριν ενα χρονο κοντα (10 μηνες).
Μεχρι την αλλη Παρασκευη αν δεν σας καλεσουν παρτε εσεις τηλεφωνο και ρωτηστε. -
Ώρε λες να έχει κ τπτ δικά μας μέσα? Μας μπριζωνεις.. οπότε από εβδομάδα μπορεί να έχουμε κ κανένα καλό νέο..
Ποιο πλοίο είναι , πώς το βρήκες?!Γενικά το βρήκα με πολύ ψάξιμο στα δρομολόγια και θέσεις πλοίων, ποια είναι τα κέντρα διανομής Mazda, τι πλοία χρησιμοποιούν γενικά κλπ. Αρχικά βρήκα ένα που σίγουρα μετέφερε Mazda από Ιαπωνία σε Βαρκελώνη (το Jasmine Leader) το οποίο επίσης μετά συνέχισε και έκανε όλη τη διαδρομή στα γνωστά κέντρα διανομής της Mazda, δηλαδή Βαρκελώνη, Bristol (το πιο φρέσκο) και μετά Αμβέρσσα. Τώρα για το πλοίο που έρχεται Ελλάδα, αυτό ήταν πιο δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να ξέρω τι διαδρομή θα κάνει, αλλά μετά από αρκετή παρακολούθηση, το Neptune Tharros είναι το 1ο που βρήκα που όντως φόρτωσε μετά από όταν έφυγε το 1ο πλοίο (γύρω στις 5 μέρες μετά) και μετά από 1 ενδιάμεση στάση σε Τυνησία κινείται για Πειραιά. Είναι και κάποια άλλα που παρακολουθώ που είναι π.χ Τουρκία τώρα αλλά αυτό είναι το πιο πιθανό.
Προφανώς δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά αν είναι μέσα χάρη στα καμάρια μας, αλλά χρονικά ταιριάζουν όλα με τους μέσους χρόνους που όλοι παραλαμβάνουν οπότε είδομεν. -
Πάντως έχω δει σε βιντεάκια ότι οι diesel κινητήρες βγάζουν θεματακια
-
@chris__7 said in Mazda CX-30:
Πάντως έχω δει σε βιντεάκια ότι οι diesel κινητήρες βγάζουν θεματακια
Ναι για τα skyactiv diesel Mazda και γω έχω διαβάσει ότι έχουν θέματα και νομίζω βγάζουν και κάτι ζημιές που πρέπει να τις προλάβεις αλλιώς μπορεί να τον πάρεις στο χέρι τον κινητήρα.
-
Ποιο πλοίο είναι , πώς το βρήκες?!Γενικά το βρήκα με πολύ ψάξιμο στα δρομολόγια και θέσεις πλοίων, ποια είναι τα κέντρα διανομής Mazda, τι πλοία χρησιμοποιούν γενικά κλπ. Αρχικά βρήκα ένα που σίγουρα μετέφερε Mazda από Ιαπωνία σε Βαρκελώνη (το Jasmine Leader) το οποίο επίσης μετά συνέχισε και έκανε όλη τη διαδρομή στα γνωστά κέντρα διανομής της Mazda, δηλαδή Βαρκελώνη, Bristol (το πιο φρέσκο) και μετά Αμβέρσσα. Τώρα για το πλοίο που έρχεται Ελλάδα, αυτό ήταν πιο δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να ξέρω τι διαδρομή θα κάνει, αλλά μετά από αρκετή παρακολούθηση, το Neptune Tharros είναι το 1ο που βρήκα που όντως φόρτωσε μετά από όταν έφυγε το 1ο πλοίο (γύρω στις 5 μέρες μετά) και μετά από 1 ενδιάμεση στάση σε Τυνησία κινείται για Πειραιά. Είναι και κάποια άλλα που παρακολουθώ που είναι π.χ Τουρκία τώρα αλλά αυτό είναι το πιο πιθανό.
Προφανώς δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά αν είναι μέσα χάρη στα καμάρια μας, αλλά χρονικά ταιριάζουν όλα με τους μέσους χρόνους που όλοι παραλαμβάνουν οπότε είδομεν.Το είδα κοντεύει να δέσει Πειραιά.. άντε να δούμε.. πάντως ακόμα κ αν δέσει κ έχει τα δικά μας λογικά θα πάρει λίγες μέρες να ξεφορτώσει να το μάθουν στην αντιπροσωπεία κτλ.. Εάν δεν είναι σε αυτό έχεις καταλάβει μετά ποτέ είναι το επόμενο παράθυρο?
Mazda CX-30