-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Σε αναμονή παραλαβής για το αμάξι αναρωτιέμαι εάν το manual του αυτοκινήτου λέει κάτι για το στρώσιμο αυτοκινήτου για πρώτα χιλιόμετρα.
Αναρωτιέμαι αν πρέπει ή όχι να το πάρω σε νησί κατευθείαν για διακοπές πριν καν το στρώσω επειδή έχει κοντινές διαδρομές ίσως να μην φτάνει καν σε θερμοκρασία λειτουργίας το μοτέρ, κτλ..
Εμένα ακόμα καμία πληροφόρηση, ούτε για Βαρκελώνη ακόμα.
-
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Σε αναμονή παραλαβής για το αμάξι αναρωτιέμαι εάν το manual του αυτοκινήτου λέει κάτι για το στρώσιμο αυτοκινήτου για πρώτα χιλιόμετρα.
Αναρωτιέμαι αν πρέπει ή όχι να το πάρω σε νησί κατευθείαν για διακοπές πριν καν το στρώσω επειδή έχει κοντινές διαδρομές ίσως να μην φτάνει καν σε θερμοκρασία λειτουργίας το μοτέρ, κτλ..
Υπομονή οι τύποι είναι εντελώς τραγικοί. Απλά δεν δίνουν μια. Εγώ ρωτάω σκέψου ακόμα κ τώρα π το αμάξι είναι τελωνείο πότε θα έρθει αντιπροσωπεία κ δεν ξέρουν . Δεν σηκώνουν ούτε το τηλ να ρωτήσουν τον διεκπεραίωτη ποτε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από άλλες αντιπροσωπείες αλλά η κατάσταση με την εξυπηρέτηση από τους πωλητές στην Mazda είναι τραγική. Κρίμα πάντως γιατί χαλάει την συνολική εμπειρία αγοράς νέου αυτοκινήτου.
-
Υπομονή οι τύποι είναι εντελώς τραγικοί. Απλά δεν δίνουν μια. Εγώ ρωτάω σκέψου ακόμα κ τώρα π το αμάξι είναι τελωνείο πότε θα έρθει αντιπροσωπεία κ δεν ξέρουν . Δεν σηκώνουν ούτε το τηλ να ρωτήσουν τον διεκπεραίωτη ποτε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από άλλες αντιπροσωπείες αλλά η κατάσταση με την εξυπηρέτηση από τους πωλητές στην Mazda είναι τραγική. Κρίμα πάντως γιατί χαλάει την συνολική εμπειρία αγοράς νέου αυτοκινήτου.
Υπολόγισε ένα 10ημερο από τελωνείο για παραλαβή.
Ρώτα τους να σου στείλουν προσφορά ασφαλείας και αν έχουν αριθμό πινακίδας. Μπορεί να το έχει εκτελωνιστει και να μην έχει ; ασχοληθεί ο πωλητής σου ακόμα. Μην λείπει και σε καμία άδεια... -
Eυχαριστώ για την παρέα σας στην υπομονή μου το τελευταίο 6 μηνο.
Παραλαμβάνω κ εγώ σήμερα απόγευμα μετά από πίεση δικιά μ στις 7 μερες ακριβώς από τότε π ήρθε το καράβι.Παιδιά μόλις το είδα επαθα πλακα το χρώμα αυτό μαζί με τα Piano black παντου το κανει πολυ ομορφο κ αγριο. Δεν περιμενα να με εντυπωσιασει τοσο η εμφανιση. Βαζω κ μερικες φωτογραφιες.
-
Με το καλό! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις!
-
Παραλαμβάνω κ εγώ σήμερα απόγευμα μετά από πίεση δικιά μ στις 7 μερες ακριβώς από τότε π ήρθε το καράβι.Με το καλό Καλοριζικο με πολλα χαρουμενα χιλιόμετρα.
@ms33 Edit, σβήστηκε παράθεση φωτογραφιών. Καλό είναι να αποφεύγετε να παραθέτετε φωτογραφίες, διότι η επανάληψη κουράζει τους αναγνώστες και επιβαρύνει τον διακομιστή (server). {Admin}
-
Με το καλό!!!!
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο παντα!!!
Θα το ευχαριστηθεις!!!
Του παει το μαυρο με το μπουργκουντι!! -
καλοριζικο. το καλύτερο χρώμα σε ενα πολύ ωραίο αμάξι έτσι και αλλιώς
-
Καλοτάξιδο φίλε @tylip1984 ...
Εύχομαι πολλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα
Για το χρώμα, με πρόλαβε ο από πάνω
-
Ήμουν πίσω από ένα ίδιο με βέλγικες πινακίδες στη Μουδανίων και ακόμα και η γυναίκα μου πρόσεξε το χρώμα. Ίσως το ωραιότερο χρώμα που κυκλοφορεί και όχι μόνο σε αυτό το μοντέλο.
-
Είδα πολλά cx30 & cx5 στην Χαλκιδική αυτές τις μέρες, όλα με βαλκανικές πινακίδες, προφανώς οι βόρειοι γείτονες δεν έχουν φόρους πολυτελείας
-
Παραλαμβάνω κ εγώ σήμερα απόγευμα μετά από πίεση δικιά μ στις 7 μερες ακριβώς από τότε π ήρθε το καράβι.Πανέμορφο φίλε μου! Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Keep us updated!
@M3BP4SN Edit, σβήστηκε παράθεση φωτογραφιών. Καλό είναι να αποφεύγετε να παραθέτετε φωτογραφίες, διότι η επανάληψη κουράζει τους αναγνώστες και επιβαρύνει τον διακομιστή (server). {Admin}
-
Ονειρικό. Καλοτάξιδο. Να το χαρείτε
-
Καλοτάξιδο είναι!
ΥΓ. Άντε να έρθουν και τα δικά μας..!
-
Καλοτάξιδο.
-
Κάποια στιγμή θα ήθελα κι ένα ΜΧ-5 σε ίδιο χρώμα να τα έχω δίπλα δίπλα στο γκαράζ
-
Σε άλλα νέα, σε εμένα βλέπω να ξεπερνάμε και το 9μηνο. Δεν έχει φτάσει ακόμα Βαρκελώνη (ενώ έλεγε 17/7 κ μετά 28/7) και ακόμα δεν έχει ενημέρωση λέει κ θα ξέρουμε καλύτερα τέλη Αυγούστου...
-
Σε άλλα νέα, σε εμένα βλέπω να ξεπερνάμε και το 9μηνο. Δεν έχει φτάσει ακόμα Βαρκελώνη (ενώ έλεγε 17/7 κ μετά 28/7) και ακόμα δεν έχει ενημέρωση λέει κ θα ξέρουμε καλύτερα τέλη Αυγούστου...
9 μηνο??? Υπάρχουν άλλοι που να εχουν παραγγείλει κοντα με την δικη σου ημερομηνία?
-
Και μετά λέω εγώ που θα περιμένω το Corolla cross.... Μήπως έρθουν όλα μαζί στο ίδιο πλοίο mazda και toyota;
Mazda CX-30