-
Μιλάμε για C Suv της σειράς βέβαια....
Το 3008 ήταν μάλλον το καλύτερο της κατηγορίας. Από τη στιγμή που σήμερα όμως δεν πουλιέται καινούργιο τι συζητάμε;; Βλακεία της peugeot που δε το συνεχίζει και ατυχία της αλφα που δε πρόλαβε τις εξελίξεις και δε μπορεί να το "φορέσει¨. Πλέον με τους σημερινούς ανταγωνιστές της , μια χαρά γρήγορη είναι η τονάλε phev.
-
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
Βλακεία της peugeot που δε το συνεχίζει
Δεν είναι βλακεία, είναι εμπορική απόφαση για α) να ωθήσει κόσμο στα ηλεκτρικά και β) γιατί δεν την παίρνει άλλο να καλύπτει την εγγύηση κάθε τρεις και λίγο που χαλάει. Ο γάτος πρέπει να έχει πάει πάνω από 20 φορές συνεργείο, όλο κάτι χαλάει - το αμάξι ειναι κινούμενη βλάβη!
-
Θα έχει το 3008 ηλεκτρικό τετρακίνητο με 320 άλογα.
Προφανώς θα είναι και η τοναλε έτσι. -
@criuser said in Alfa Romeo Tonale:
Θα έχει το 3008 ηλεκτρικό τετρακίνητο με 320 άλογα.
Προφανώς θα είναι και η τοναλε έτσι.Η Τονάλε είναι άλλη πλατφόρμα, οπότε δύσκολο να είναι έτσι.
-
Ο γάτος έχει πάει 20 φορές στο συνεργείο και 100 φορές στα βουνά και έπρεπε να τα πληρώσει όλα όπως κάνει στο βιταρα
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Tonale:
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
Βλακεία της peugeot που δε το συνεχίζει
Δεν είναι βλακεία, είναι εμπορική απόφαση για α) να ωθήσει κόσμο στα ηλεκτρικά και β) γιατί δεν την παίρνει άλλο να καλύπτει την εγγύηση κάθε τρεις και λίγο που χαλάει. Ο γάτος πρέπει να έχει πάει πάνω από 20 φορές συνεργείο, όλο κάτι χαλάει - το αμάξι ειναι κινούμενη βλάβη!
Καλά στο γάτο , τον έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα , έχει τα χίλια δίκια να τα κράζει ο άνθρωπος. Αλλά ο άλλος συμφορουμίτης κάτοχος δεν έχει αναφέρει τίποτα.
Πανευρωπαϊκά ψάχνοντας έχει τα θεματάκια του το σύστημα ( κινητήρας - μπαταρία εκεί αναφέρομαι όχι σε άλλα περιφερειακά ή αστοχίες του 3008) , αλλά σίγουρα ασύγκριτα λιγότερα κοινά από του 1,2 πχ . Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου ότι θα το έβγαζε με 360 άλογα phev το 3008 , αλλά δε το βρίσκω. Αν δεν τότε αφήνει το πεδίο ανοιχτό σε ανταγωνιστές όπως το Χ1 , το rafale, η tonale και λοιπά τετρακίνητα μπριζάτα με ιπποδυνάμεις >250 άλογα.
-
@panormus772 said in Alfa Romeo Tonale:
https://zeperfs.com/en/duel10710-8418.htm
Υπάρχει σημαντική διαφορά στο 40-140 και στο 80-180,αλλά υπόψη πως είναι και μείον 20 άλογα.Ο γάτος οτιδήποτε κάτω από 300-350 άλογα πλέον το θεωρεί αργό...
Ο γάτος μου είπε ότι δεν έχει 280, είναι μούφα. Οπότε δεν το βρήκε αργό γιατί έχει "μόνο" 280, αλλά γιατί έχει αρκετά λιγότερα. Επίσης, ναι ένα αμάξι για να είναι γρήγορο θέλει 350 άλογα και πάνω, εννοείται αυτό. Ιδανικά θέλει Hemi V8 και 500+ άλογα με ροπή τράκτορα!
Ο Γάτος είναι δυναμόμετρο; 6,2 λέει η Alfa, 6.2 γράφει σε ανεξάρτητες μετρήσει. Πολύ λογικό για 280 άλογα σε SUV 2 τόνων!!!
-
@realzeus said in Alfa Romeo Tonale:
Ο Γάτος είναι δυναμόμετρο; 6,2 λέει η Alfa, 6.2 γράφει σε ανεξάρτητες μετρήσει. Πολύ λογικό για 280 άλογα σε SUV 2 τόνων!!!
Λεει 6.2 γιατι ξερει οτι αποδιδει λιγοτερα αλογα. Με 280 επρεπε να ειναι κατω απο 6.
-
Λεει 6.2 γιατι ξερει οτι αποδιδει λιγοτερα αλογα. Με 280 επρεπε να ειναι κατω απο 6.
Τι λες βρε Φάνη μου; Με 272 άλογα και 1600 κιλά είχε 6'' η BMW μου. Για 2 τόνους είναι πολύ γρήγορο το 6,2'', με 280 άλογα!!!
-
Τι λες βρε Φάνη μου; Με 272 άλογα και 1600 κιλά είχε 6'' η BMW μου. Για 2 τόνους είναι πολύ γρήγορο το 6,2'', με 280 άλογα!!!
Ο Φάνης για κάποιο λόγο δεν θέλει να ακούει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο
-
Φανη μην αμελεις τη σημασια των σχεσεων για να απογειωσεις ή να θαψεις εναν κινητηρα.
Alfa Romeo Tonale