-
@volvozeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@gknaf said in Νέα BMW 1 Series 2019:
το σερβις στα 2 χρονια η τα 30000 χιλιομετρα που μου
φαινεται του ματσ.Οσονουπω και οι φοτο.Θα σου ανάψει η ένδειξη πολύ νωρίτερα, πίστεψε με...:
Η ένδειξη ανάβει πιο νωρίς για ποιο λόγο;
Πέφτει η στάθμη λαδιού κάτω από ένα όριο ή αναλύει την ποιότητα και ειδοποιεί; -
Θόρυβο κύλισης έχεις μόνο σε σαγρέ οδοστρώματα.
Αυτό είναι πράγματι το μόνο εμφανές μείον στην ποιότητα κύλισης. Έχει θόρυβο από τους θόλους. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνoυν π.χ. το Α3 και το Golf εκεί.
-
Μπήκα και σε μια 116i χειροκίνητη. Με ψηφιακό κοκπιτ, ίδια έκδοση (advanced) με την 116d αυτόματη που έχω. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η δική μου ντίζελ μου φαίνεται να έχει λιγότερο θόρυβο από τον κινητήρα. Το αυτόματο και οι 7 σχέσεις μαζι με την μεγαλυτερη ροπη χαμηλα που επιτρεπει οδηγηση σε πιο χαμηλες στροφες μάλλον κάνουν διαφορά.
-
@gtsartsal said in Νέα BMW 1 Series 2019:
το σερβις στα 2 χρονια η τα 30000 χιλιομετρα που μου
φαινεται του ματσ.Οσονουπω και οι φοτο.Θα σου ανάψει η ένδειξη πολύ νωρίτερα, πίστεψε με...:
Η ένδειξη ανάβει πιο νωρίς για ποιο λόγο;
Πέφτει η στάθμη λαδιού κάτω από ένα όριο ή αναλύει την ποιότητα και ειδοποιεί;Όχι λόγω κατανάλωσης, αλλά λόγω κατάστασης λαδιού. Ανάλογα και με τη χρήση βέβαια. Εμένα μου άναψε η ένδειξη και πήγα για σέρβις στις 19000χλμ στους 16 μήνες και δεν είχε κάψει ούτε γραμμάριο.
Για το θόρυβο υπάρχει μια υπερβολή. Σίγουρα είναι πιο θορυβώδες στα σαγρέ, εξαρτάται και με τι το συγκρίνεις, αλλά δεν είναι σε φάση ενοχλητικού..
Εδώ στα 140 με το παλιό οδόστρωμα της Αττικής Οδού..
Κι εδώ στην κίνηση με νορμαλ επιτάχυνση..
Νομίζω στην κατηγορία και στην τιμή που έχει, δύσκολα θα βρεθεί κάτι καλύτερο.
Πιο ενοχλητικό βρίσκω τον έντονο κραδασμό και την υστέρηση του start/stop παρά τον θόρυβο στα σαγρέ.
-
Όχι λόγω κατανάλωσης, αλλά λόγω κατάστασης λαδιού. Ανάλογα και με τη χρήση βέβαια. Εμένα μου άναψε η ένδειξη και πήγα για σέρβις στις 19000χ
Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο;
-
@xenos said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Όχι λόγω κατανάλωσης, αλλά λόγω κατάστασης λαδιού. Ανάλογα και με τη χρήση βέβαια. Εμένα μου άναψε η ένδειξη και πήγα για σέρβις στις 19000χ
Πλέον σχεδόν 32000χλμ
-
@xenos said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πλέον σχεδόν 32000χλμ
Ε είναι καινούριο ακόμα. Δώσε λίγο χρόνο...
Είναι leasing τουλάχιστον; -
Μετα απο 15 μερες ευχαριστης συμβιωσης
μου εβγαλε και την πρωτη ενδειξη βλαβης
<<ελάττωμα ρυθμισης φωτων>>
και το κλειδακι στο καντραν.Ξενερωσα το παρατησα ετσι εκανα τις δουλειες μου και
εσβησε μονη της η βλαβη .Τωρα γιατι
εγινε αυτο δεν ξερω. -
και το κλειδακι στο καντραν.Ξενερωσα το παρατησα ετσι εκανα τις δουλειες μου και
εγινε αυτο δεν ξερω.Γινεται σε bmw αυτο ? Απο οσο διαβαζουμε εδω μεσα, μονο στα Γαλλικα συμβαινει
-
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
εγινε αυτο δεν ξερω.Γινεται σε bmw αυτο ? Απο οσο διαβαζουμε εδω μεσα, μονο στα Γαλλικα συμβαινει
Αυτο εγινε και δεν εχω καποιο λογο να πω κατι αναληθες.Το ανεφερα γιατι πραγματικα
ξενερωσα και δεν ειχα καμια ορεξη να κλεινω ραντεβου και να ανεβαινω αθηνα ,καθως ειμαι απο επαρχια..Τωρα ειναι ολα οκ στο check control ειδωμεν. -
Αυτο εγινε και δεν εχω καποιο λογο να πω κατι αναληθες.Το ανεφερα γιατι πραγματικα
ξενερωσα και δεν ειχα καμια ορεξη να κλεινω ραντεβου και να ανεβαινω αθηνα ,καθως ειμαι απο επαρχια..Τωρα ειναι ολα οκ στο check control ειδωμεν.Δεν αφορουσε εσενα το σχολιο μου . Εσυ καλα τα ειπες . Για αλλους ηταν το υπονοουμενο
Κατα τα άλλα μην αγχωνεσαι , δεν ειναι κατι σοβαρο -
Γινεται σε bmw αυτο ? Απο οσο διαβαζουμε εδω μεσα, μονο στα Γαλλικα συμβαινει
Όχι μόνο. Και στα Γερμανικά με πρωτεργάτες την φαου βε. Απλά τα πι εσ ει ειναι ακόμα χειρότερα.
-
εγινε αυτο δεν ξερω.Κάποιο św glitch θα ειναι, μην τρελαινεσαι. Σημερα βγηκε κι ενα update μπες στο mybmw app να το κατεβασεις.
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Γινεται σε bmw αυτο ? Απο οσο διαβαζουμε εδω μεσα, μονο στα Γαλλικα συμβαινει
Όχι μόνο. Και στα Γερμανικά με πρωτεργάτες την φαου βε. Απλά τα πι εσ ει ειναι ακόμα χειρότερα.
Που στηριζεται αυτο ? Επειδη δεν τα γουσταρεις ?
Τα bmw βγαζουν πιο σοβαρες και ακριβες ζημιες -
Στην στατιστική, στον ρεμούνδο και στις έρευνες αξιοπιστίας....που να το πιάσεις, ηλεκτρικά, μηχανικά, ηλεκτρονικά!?!?!
Εγώ δεν τα γουστάρω? Αντίθετα, έχω πει πολλές φορές ότι εαν είχα χρήματα, psa θα αγόραζα!!....αλλά να μπορώ να το συντηρώ. πι εσ ει και μεπεμβε δεν ειναι για εμένα πια, πολά τα χρήματα στα συνεργεία.
-
Αυτός ο Ρεμούνδος θα έρθει και στις συναντήσεις σας;
Πολύ κυκλοφορεί στο φόρουμ και δεν έχω καταλάβει γιατί.
-
Στην στατιστική, στον ρεμούνδο και στις έρευνες αξιοπιστίας....που να το πιάσεις, ηλεκτρικά, μηχανικά, ηλεκτρονικά!?!?!
Εγώ δεν τα γουστάρω? Αντίθετα, έχω πει πολλές φορές ότι εαν είχα χρήματα, psa θα αγόραζα!!....αλλά να μπορώ να το συντηρώ. πι εσ ει και μεπεμβε δεν ειναι για εμένα πια, πολά τα χρήματα στα συνεργεία.
Ποια στατιστικη? Δεν εχω δει καμια ερευνα να λεει οτι τα PSA ειναι χειροτερα ολων σε ζημιες .
Δε νομιζω να τα γουσταρεις, γιατι τα θαβεις σε καθε τοπικ . Αντιθετως τα bmw τα εκθειαζεις παντου κι ας βγαζουν ζημιες κι αυτα
Οι προτιμησεις δεν κρυβονται -
@storm said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αυτός ο Ρεμούνδος θα έρθει και στις συναντήσεις σας;
Πολύ κυκλοφορεί στο φόρουμ και δεν έχω καταλάβει γιατί.
Δεν ξέρω, δεν έχω πάει σε καμία. Κυκλοφορεί πολύ γιατί ειναι φίλος του γάτου (και όσων έχουν πεζώ).
Δε νομιζω να τα γουσταρεις, γιατι τα θαβεις σε καθε τοπικ . Αντιθετως τα bmw τα εκθειαζεις παντου κι ας βγαζουν ζημιες κι αυτα
Οι προτιμησεις δεν κρυβονται- Φυσικά και τα γουστάρω, ειδικά παλιότερα που έβγαζαν αμαξάρες (205gti, 405Mi16, 306gti, κλπ.). Τώρα που έγιναν μπλιμπλίκια αι οθονούλες με ημιάκαμπτο δεν τα γουστάρω τόσο.
- Bmw εχω πει ότι είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο, είναι φαν-μποϋ, δεν το έκρυψα ποτέ.
- Ποτέ δεν υα θάβω...την αλήθεια λέω. ο γάτος δλδ τι τα κάνει που τα βρίζει 100 φορές πιο συχνά από εμένα...?!?!?! χαχαχα
-
εγινε αυτο δεν ξερω.Ναι, μπορεί να συμβει σε περίπτωση που γίνει κάποια αναβάθμιση και φεύγει μετα απο επανεκκίνηση. Το γραφει και το manual αλλά και οι πληροφορίες της νέας έκδοσης. 100%
-
ο γάτος δλδ τι τα κάνει που τα βρίζει 100 φορές πιο συχνά από εμένα...?!?!?!
Αυτά είναι.
Όταν λέω εγώ ότι δεν έχω χρόνο ούτε για κατούρημα, εκείνος λέει ότι όλο και κάποια Κυριακή θα έχω ελεύθερη για να πάω εκδρομή...Οι ταξικές διαφορές... Άλλοι BMW και άλλοι KAMPINE...
Νέα BMW 1 Series 2019