@fanis75 said in DS7 CROSSBACK:
@chrisk6 said in DS7 CROSSBACK:
Μπορει να εννοει οτι το leasing για την εταιρια ειναι asset.
Σαν να το αγοραζει κανονικα.
Δεν κατοχυρωνεται σαν πωληση?
Δεν ξερω πως τα προσμετρανε τα leasing αμαξια αλλα δεν τα διαφοροποιουν καπως στις λιστες.
Προφανώς μετράνε ως πωλήσεις και για αυτό έχουμε το στρεβλό νούμερο, γιατί επιλέγονται για άλλους λόγους άσχετους με το ντήζελ. Αυτό λέω τόση ώρα, ότι εαν ήταν αγορά ιδιώτη με δικά του λεφτά, ελάχιστοι θα προτιμούσαν ντήζελ και σε αυτό απαντάω.
Ναι βρε εσύ, και εγώ θα το σταματήσω, νομίζω κάνουμε κάθε εξάμηνο αυτή τη συζήτηση εδώ και χρόνια!
Είναι πωλήσεις, κάποιοι παίρνουν δάνεια ή κάνουν εκταμιευσεις για αυτά! Η απόφαση των εταιρειών είναι πολύ μεγάλη διαδικασία και κάποιες μεγάλες έχουν ακόμη και κόσμο που ασχολείται με αυτά! Αν χαλάνε ή κοστίζουν εργατοώρες, ή δεν συμφέρει το καύσιμο ή η ασφάλιση ή το πάρκινγκ κάποιος λογοδοτεί γι' αυτά, δεν είναι αστείο, "πάρτε 30 C3 diesel από τα Jumbo", είναι απόφαση που για αρκετά χρόνια επηρεάζουν κόσμο και διαδικασίες.
Αυτό λέω χρόνια, δεν μπορούμε να πετάμε "είναι leasing" δεν μας νοιάζει.. ίσα ίσα που επειδή ακριβώς είναι εταιρικά έχουν και μεγαλύτερη βαρύτητα στην απόφασή τους για αγορά ή μη.. ανάλογα και τα στελέχη βέβαια, και τη χρήση, και πολλά..
Επίσης όπως είπα, ένα 20% σε τελειωμένο καύσιμο προκαλεί λίγο συζητήσεις. θα το περίμενες αρχές του 22 αυτό για έναν χρόνο μετά;
Εγώ προσωπικά, που τα "υπερασπίζομαι", όχι.. θα έλεγα 5% για φέτος.. άντε να έκανα λάθος και η στρέβλωση της αγοράς (φυσικά και υπάρχει και αυτό, εννοείται) να έλεγα 10%..15; 20; Με τι μοντέλα και με τι αυτοκίνητα; Επίσης, επειδή θυμάμαι και τον Δεκέμβριο, ήταν περίπου 19% και τότε.. δηλαδή είναι ένα 3μηνο..
Όπως και να έχει δείχνει μία τάση..
Δεν λέω ότι θα κρατήσει ή κάτι τέτοιο, αλλά είναι significant, από όπου και να το δει κανείς.