-
Είναι αυτό που έγραφα σε άλλο νήμα. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα και οι επιλογές τους δεν μπορούν να αποτελούν βαρόμετρο για εμάς που το ψάχνουμε λίγο παραπάνω.
-
Πάντα υπάρχουν και άσχετοι, ιδαίτερα στα ιχ που σπευθύνονται στις μάζες. Ενώ σε ένα πολύ εξειδικευμένο επαγγελματικό ή σε ένα καραζμπόρ μοντέλο οι άσχετοι σπανίζουν και οι διαβασμένοι είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
-
προφανως ο ομιλος εδωσε βαση στον σχεδιασμο και καλα εκανε γιατι αποτελει τον μεγαλυτερο συντελεστη βαρυτητας επιλογης το αν κανει κλικ το αμαξι.
εφτιαξαν τραβηχτικό σχεδιασμό και ξεκίνησαν το αρμεγμα...το αν βγαζουν βλαβες τα ηλεκτρικα δεν ειναι κατι που το μαθαίνει ευκολα ο υποψηφιος αγοραστης, πρεπει να εισαι υποψιασμενος. Ακομα και ετσι να είσαι όμως αν σου αρεσει το αμαξι πολλοι κανουν πως δεν ακουν τα προβληματα λεγοντας σε εμενα θα συμβει ? ή μπορει να είναι υπερβολές (σε λιγα αμαξια πολυς θορυβος για το τιποτα)...
Απλα ο ομιλος καπου εκει που το επιασαν με τον σχεδιασμο και τους λενε ολοι μπραβο θα επρεπε τα υπερκερδη του σχεδιασμου να πηγαιναν και σε στηριξη των υπολοιπων τμηματων ωστε να μην το ξαναχασουν... οι ηλεκτρικες δυσλειτουργιες ή οι ακινητοποιήσεις λογω διαλυσης των δοχειων adblue ειναι απαραδεκτα για καθε αμαξι του 2023 πολυ περισσότερο για την πριμιουμ τιμολογηση που εχουν ( οκ καλο θα ηταν να μην ακολουθουν την "πριμιουμ" αξιοπιστια του γερμανικου ανταγωνισμου, τουλαχιστον σε αυτους πληρωνεις το σημα και οδηγικη εμπειρια που δεν δινει ο psa ...) -
Άλλο το να έχεις μια κούκλα και να της κάνεις δώρα και άλλο να έχεις το μπάζο και να το πληρώνεις
-
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
Άλλο το να έχεις μια κούκλα και να της κάνεις δώρα και άλλο να έχεις το μπάζο και να το πληρώνεις
H κούκλα δεν φτάνει μόνο να είναι κούκλα, πρέπει και να λειτουργει, γιατί εαν είναι συνέχεια στον αισθητικό και στον γιατρό.....
-
Λειτουργεί. Τι είναι Μπέμπα ;
-
Λειτουργεί. Τι είναι Μπέμπα ;
Στον γάτο πές το. Και στους υπαλλήλους του και στον γιό του....χαχαχαχα!!
-
@ga said in DS7 CROSSBACK:
Και τι να πάρω; Πέρα απ το ότι δεν θέλω κάθε λίγο και λιγάκι να πετάω λεφτά στο δρόμο όλα για κλωτσιές είναι πια. Για όλα λίγο πολύ ακούγονται διάφορα.
Suzuki
-
καλημέρα. άσχετο βέβαια αλλά έχει κανένας άποψη για λαστιχα ; Michelin η continental σκέφτομαι αλλά αν κάποιος έχει καλύτερη γνώση θα το εκτιμούσα.
-
Michelin χρησιμοποιούν οι Γάλλοι περισσότερο.
Τέτοια έχει και το 3008 που πήρα, θερινά βέβαια.
Στο 3 aircross που άλλαξα λάστιχα μετά από 38000 χλμ crossclimate 2 αντί για τα μέτρια bridgestone που είχε. -
το primacy 4 και το premium contact 7 μου πρότειναν και ένα Goodyear που ούτε το θυμάμαι. Michelin φοραει τωρα. Crossclimate αλλα πιο παλιο γιατι μου ειπαν οτι καταργηθηκε.Καλουτσικο ηταν γλιστραγε λιγο μπροστα στις αποτομες στροφες ελεγχομενα βεβαια αλλα μπορει να φταιει και το στησιμο του αυτοκινητου. Bridgestone για κανένα λόγο έχω κακή εμπειρία από παλιά.
-
Οχι το πρώτης γενιάς ήταν μάπα. Το 2 είναι εξαιρετικό λάστιχο.
-
το primacy 4 και το premium contact 7 μου πρότειναν και ένα Goodyear που ούτε το θυμάμαι. Michelin φοραει τωρα. Crossclimate αλλα πιο παλιο γιατι μου ειπαν οτι καταργηθηκε.Καλουτσικο ηταν γλιστραγε λιγο μπροστα στις αποτομες στροφες ελεγχομενα βεβαια αλλα μπορει να φταιει και το στησιμο του αυτοκινητου. Bridgestone για κανένα λόγο έχω κακή εμπειρία από παλιά.
Primacy ταιριάζει πολύ στον χαρακτήρα αυτών των αυτοκινήτων. Αυτό θα ψήφιζα.
H Goodyear έχει βγάλει τα Efficient Grip 2, το ένα ήταν χάλια σε βαθμό σκανδάλου, διέλυε σε φάση μετά από λίγες χιλιάδες, είχε γίνει θέμα..τα 2 όμως έβγαλε λαστιχαρα, και αυτό σαν επιλογή πολύ ψηλά..
Η Bridgestone έχει κάνει επίθεση τα τελευταία χρόνια, το Turanza 005 (βγαίνει το 006 τώρα! Φρέσκο φρέσκο!) το έλεγα το PS των "φτωχών", εκπληκτικό λάστιχο για την τιμή.
Τα έχω τα 005 και είναι tested and proven σε αυτοκίνητο που το έχω για ότι να'ναι φάση..Εγώ κάτι από αυτά τα 3 θα διάλεγα, με τα 2 πρώτα σαν φαβορί για τέτοιο αυτοκίνητο.
Τώρα 4 season πάμε σε άλλη κατηγορία τελείως, θέλει πολύ κουβέντα μετά.. αλλά και πάλι από αυτές τις 3 θα διάλεγα κάποιο, αφού για χώρα με ελάχιστο χιόνι, πάλι η Bridgestone έβγαλε ένα πολύ ισορροπημένο λάστιχο (A005), αλλά υστερεί λίγο στα του χιονιού.
Γενικά υστερούν λίγο σε θόρυβο/φρενάρισμα/οικονομία καυσίμου έναντι των θερινών, και τα κορυφαία είναι και ακριβουτσικα..και εγώ κάθε φορά ψήνομαι, αλλά τελικά πάλι summer βάζω..
-
καλημέρα. άσχετο βέβαια αλλά έχει κανένας άποψη για λαστιχα ; Michelin η continental σκέφτομαι αλλά αν κάποιος έχει καλύτερη γνώση θα το εκτιμούσα.
#kanena
#agapoula_poula -
Στο 3 aircross που άλλαξα λάστιχα μετά από 38000 χλμ crossclimate 2 αντί για τα μέτρια bridgestone που είχε.Τα Turanza T005 είχε?
-
@araxnis said in DS7 CROSSBACK:
Στο 3 aircross που άλλαξα λάστιχα μετά από 38000 χλμ crossclimate 2 αντί για τα μέτρια bridgestone που είχε.Τα Turanza T005 είχε?
Tα Hankook ήταν πολύ μέτρια που έβαζαν παλιά, μετά έβαλαν Turanza;
τα 005 είναι λαστιχαρες για την τιμή τους, άσε που τα Crossclimate είναι 4 seasons, τελείως διαφορετική φιλοσοφία.
-
Και τα Χάνκουκ Μ+S και τα Τουράντσα 005 μετριότατα λάστιχα ήταν.
-
Και τα Χάνκουκ Μ+S και τα Τουράντσα 005 μετριότατα λάστιχα ήταν.
Τα Hankook σε όλα τα τεστ ήταν πάτος..
.. αλλά θα διαφωνήσω για τα Bridgestone, τα 005 είναι πολύ καλά ελαστικά για την τιμή τους. Συναγωνίζονταν ακριβότερα ελαστικά στις περισσότερες κατηγορίες, εκτός του θορύβου, αλλά γι' αυτό πας σε premium ελαστικό συνήθως... Εμένα με εντυπωσίασαν απίστευτα σε μία περίοδο που έβαλα σχεδόν σε όλα μου τα αυτοκίνητα λάστιχα και μπορούσα να κρίνω αμέσως αμέσως σχεδόν μισή ντουζίνα ελαστικά.
Από κατηγορία τιμής προς τα κάτω θα έβαζα Primacy/EfficientGrip 2/005, και τώρα θα βγουν τα 006, είμαι περίεργος να δω που θα κάτσουν..
-
Hankook Ventus Prime 4
Εξαιρετικο Λαστιχο που σε πολλες κατηγοριες βγαινει μπροστα απ τον ανταγωνισμο .....
Και σε καλυτερες τιμες.... -
DS7 CROSSBACK