-
Συγχαρητήρια για την επιλογή και καλοτάξιδο. Να είσαι καλά να το χαρείς.
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις ευχές. Με ενθουσίασε από την αρχή το αυτοκίνητο. Από 45Κ λόγω της απαλλαγής τριτεκνιας 36Κ με το κλειδί. Με 50%προκαταβολη έχει 2,9%επιτοκιο.Kαλοταξιδο! Καλη τιμη και πολυ καλο επιτοκιο.
-
Ευχαριστώ παιδιά. Να είστε καλα
-
Με υγεία και καλοτάξιδο εύχομαι.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές. Με ενθουσίασε από την αρχή το αυτοκίνητο. Από 45Κ λόγω της απαλλαγής τριτεκνιας 36Κ με το κλειδί. Με 50%προκαταβολη έχει 2,9%επιτοκιο.Βαριά η προκαταβολή αλλά πολυ καλό το επιτόκιο
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά μπήκε παραγγελία. Έσπασα τον κουμπαρά και παρήγγειλα 1,6 EAT8 225ps SO CHIC+ φώτα LED VISION + δώρο αντηλιακές μεμβράνες ,μπάρες οροφής και πατάκια τρίγωνα φαρμακεια κλπ. Και ο θεός βοηθός!!!Καλοτάξιδο με πολλά κι ασφαλή χλμ.!!
Κάτι το ξεχωριστό,πολύ καλή επιλογή,το είχα δει και στην έκθεση. -
Με το καλό η παραλαβή ! Εξαιρετικό κσι ιδιαίτερο αυτοκίνητο. Πολλοί θα το χαζεύουν στο δρόμο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
πραγματι ομορφον το αψηλο αυτο
καλοτρεχτον... -
Μπράβο φίλε! Ωραίο αμάξι και μοναδικό! Καλές βόλτες!
-
Χτες είδα το πρώτο DS7 παρκαρισμένο στον δρόμο στο βυζαντινό χρώμα . Ξεχωρίζει από το μεγάλο πλάτος του και φαίνεται ιδιαίτερα ογκώδες .
Στο μαύρο χρώμα που το είχα δει στην Ωμέγα στο συνεργείο το καλοκαίρι , αδικείται .
Ισως κάποια στιγμή περάσω από την έκθεση να το δω πιο αναλυτικά .
-
Ωραίο το βυζαντινό αλλά το φοβήθηκα μήπως κουράσει στην πορεία. Εγώ ήμουν ανάμεσα σε ασημί και μαύρο γιατί είχε ένα στην έκθεση ίδιο μαύρο. Και τελικά επέλεξα το μαύρο γιατί έχεις δίκιο έχει μεγάλο όγκο και έλεγα ότι με το μαύρο θα κόβει λίγο!!! Όπως με τα ρουχα
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Χτες είδα το πρώτο DS7 παρκαρισμένο στον δρόμο στο βυζαντινό χρώμα . Ξεχωρίζει από το μεγάλο πλάτος του και φαίνεται ιδιαίτερα ογκώδες .Είδες; στο λεγα..είναι φανταστικό χρώμα, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.
-
Το ονομάζει 'βυζαντινό' γενικώς ή μόνο στην ελληνική αγορά; Γιατί ανάθεμα κι αν γνωρίζουν οι ξένοι το Βυζάντιο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το ονομάζει 'βυζαντινό' γενικώς ή μόνο στην ελληνική αγορά; Γιατί ανάθεμα κι αν γνωρίζουν οι ξένοι το Βυζάντιο.Έτσι το ονομάζει γενικά, πράγματι πως το ονομάσανε έτσι είναι άξιο απορίας. Όχι ότι είναι κακό.
-
Προφανώς από το κίτρινο στην σημαία που διατηρεί ακόμα η εκκλησία .
-
Ωραίο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο. Αλλά δυστυχώς έχει δύο βασικά θέματα. Στα 28.000€ (αν δε μπορείς να ανέβεις παραπάνω), το παίρνεις σε άσπρο και με λειψό εξοπλισμό. Υπάρχει μόνο ένα εξουσιοδοτημένο service για όλη την Αθήνα. Όλοι μπορούν να φανταστούν τι σημαίνει αυτό. Αν για κάποιο λόγο έχεις θέμα μαζί τους σε κάτι την έβαψες. Γενικά τα μονοπώλια σε μια υπηρεσία δεν κάνουν καλό.
Είναι ένα Premium αυτοκίνητο, που όμως σαν brand δεν είναι καθιερωμένο. Αν δεν προχωρήσει θα υπάρχει θέμα για όσους το αγοράσουν.
-
Πάντως το 3008 που το έκραζαν κάποιοι ότι δεν θα πουλήσει γιατί είναι ακριβό και δεν είναι πρίμιουμ , απλά σάρωσε . Γιορτάσανε 500.000 αμάξια μέσα σε 2 χρόνια .
Το ένα σέρβις δεν σε ενοχλεί . Από την στιγμή που το αμάξι έχει εγγύηση σε αντιπροσωπεία θα το πήγαινες .
Εμένα με ενοχλεί περισσότερο η τιμή σε σχέση με τον εξοπλισμό , γενικά όμως , όπως και του ανταγωνισμού .
-
Το 3008 είναι άλλη περίπτωση αυτοκινήτου σε σχέση με το ds7. Έχει άλλη φινέτσα άλλο στυλ που αρέσει γενικώς και έχει μελετηθεί πολύ ο σχεδιασμός του. Το ds7 είναι λίγο πιο παράξενο θα έλεγα σχεδιαστικά και διχάζει. Επίσης το 3008 πούλησε τρελά γιατί πολύ απλά είναι πιθανώς το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του σε σχέση ποιότητας/τιμής από όλα τα αυτοκίνητα. Βάζω μέσα και τα Q3, X1, X2, XC40, GLA γιατί και αυτές τις μάρκες τις αιφνιδίασαν οι Γαλλοι. Τις χτύπησαν στα ίσα και οι άλλοι ήταν πολύ ακριβότεροι.
-
Εγώ βρίσκω το DS7 πάντως πιο όμορφο σχέδιο όλων των παραπάνω, συμπεριλαμβανομένου του 3008.
Είναι 'αλλού' έχει κάτι λεπτομέριες πολύ ψαγμένες...πχ τα κρύσταλλα στα φωτιστικά -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εγώ βρίσκω το DS7 πάντως πιο όμορφο σχέδιο όλων των παραπάνω, συμπεριλαμβανομένου του 3008.
Είναι 'αλλού' έχει κάτι λεπτομέριες πολύ ψαγμένες...πχ τα κρύσταλλα στα φωτιστικάΣυμφωνώ 100%!! Το DS7 εάν το παρατηρήσεις θα δεις ότι έχουν ψάξει πολλές λεπτομέρειες, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει στο 3008.
Για εμένα το DS είναι μακράν το πιο όμορφο, ιδιαίτερο και ψαγμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Προσωπικά, εάν δεν με ενδιέφερε η 4κίνηση, δεν θα κοίταγα κάποιο άλλο στην κατηγορία του!
DS7 CROSSBACK