-
Το C5 Aircross έχει φανατικούς υποστηρικτές, ειδικά από αυτούς που το έχουν αγοράσει! Κρίμα που δεν βγαίνει μία απλή τετρακίνηση, με το ύψος που έχει και τις αναρτήσεις του θα μπορούσε να γίνει ιδανικό on/off.
Όπως και το C3 Aircross βέβαια που από όλα τα ψευτο-suv είναι το καλύτερο off.. κρίμα που δεν το εκμεταλλεύτηκαν τόσα χρόνια να είχαν ανταγωνισμό οι Suzuκαιοι, τα Aircross να ήταν AWD ας πούμε.
-
@gatoz said in DS7 CROSSBACK:
το σιτροε δεν ειναι για διαφορετικο κοινο, ειναι μονο για 300αρι αποσυρσης σε μαντρα στον ασπροπυργο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, θεϊκό!
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις ήδη λάβει πρόσκληση από τη γαλλική πρεσβεία για σου απονεμηθεί ο μεγαλόσταυρος του γαλλικού κράτους, καθώς και η γαλλική υπηκοότητα, για τις υπηρεσίες που έχεις προσφέρει για την εδραίωση της ελληνογαλλικής φιλίας! -
Μπα τον ψάχνει τώρα το ευρωκοινοβούλιο ότι τα παίρνει από τους γιαπωνέζους για να ιδρύσει λόμπι...
-
Καλησπέρα. Έτοιμο σχεδόν. Καινούργιο και το σασμάν. Με το που το πήρα μετά από μισή ώρα έβγαλε βλάβη κατευθυντήριων προβολέων. Μαθημένος πια ξαναπήγα. Αλλαγή αισθητήρα ύψους και δεν τελειώσαμε. Έχει και υγρασία στο πίσω δεξιά φανάρι πάει και αυτο για αλλαγή. Το αριστερό έχει αλλαχτεί. Λίγα μένουν για να το αλλάξουμε όλο αλλά έχουμε ακόμα καιρό. Έχει 1,5 χρόνο εγγύηση ακόμα. Χαχαχα
-
@ga said in DS7 CROSSBACK:
Καλησπέρα. Έτοιμο σχεδόν. Καινούργιο και το σασμάν. Με το που το πήρα μετά από μισή ώρα έβγαλε βλάβη κατευθυντήριων προβολέων. Μαθημένος πια ξαναπήγα. Αλλαγή αισθητήρα ύψους και δεν τελειώσαμε. Έχει και υγρασία στο πίσω δεξιά φανάρι πάει και αυτο για αλλαγή. Το αριστερό έχει αλλαχτεί. Λίγα μένουν για να το αλλάξουμε όλο αλλά έχουμε ακόμα καιρό. Έχει 1,5 χρόνο εγγύηση ακόμα. Χαχαχα
To εχεις παρει χαλαρα και πολυ καλα κανεις . Οι πιο πολλοι στη θεση σου θα βριζαμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ
-
Χαλαρά.........
-
Το καλό είναι το αυτοκίνητο παραμένει καινούριο παρά την χρήση με τόσες αλλαγές με νέα ανταλλακτικά
Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σου όμως αν τελειώσει η εγγύηση..!
-
Μήπως κάνεις παρέα με τον Γάτο;?!
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.. από εποχές φίλων με VW έχω να ακούσω τόσες πολλές επισκέψεις στο service..
11 χρόνια δεν μου έχει πάρει υγρασία στο C3, και σου πήρε σε καινούργιο DS;!
Ξέρεις άλλους με DS; έχεις ακούσει παρόμοιες εμπειρίες;
-
Εντάξει πέρα από τη πλάκα περρισότερο αγχώνομαι τι θα γίνει όταν τελειώσει η εγγύηση γιατί καλά είναι τώρα αλλά το κόστος ως τώρα θα ήταν άνω των 15000. Όσο για τα φανάρια σε ένα αγγλικο μπλογκ με βλάβες το είχα διαβάσει ότι τα βγάζουν όπως και για ένα στίγμα στην οθόνη του κοντέρ που περιέργως δεν έχω ακόμα. Αυτό τώρα έχει λίγη υγρασία το πρώτο που αλλάξαμε είχε και ψαράκια μέσα.
-
Εντάξει πέρα από τη πλάκα περρισότερο αγχώνομαι τι θα γίνει όταν τελειώσει η εγγύηση γιατί καλά είναι τώρα αλλά το κόστος ως τώρα θα ήταν άνω των 15000. Όσο για τα φανάρια σε ένα αγγλικο μπλογκ με βλάβες το είχα διαβάσει ότι τα βγάζουν όπως και για ένα στίγμα στην οθόνη του κοντέρ που περιέργως δεν έχω ακόμα. Αυτό τώρα έχει λίγη υγρασία το πρώτο που αλλάξαμε είχε και ψαράκια μέσα.
#poulise_to
-
Και τι να πάρω; Πέρα απ το ότι δεν θέλω κάθε λίγο και λιγάκι να πετάω λεφτά στο δρόμο όλα για κλωτσιές είναι πια. Για όλα λίγο πολύ ακούγονται διάφορα.
-
Σκέψου μόνο ότι αυτά τα χρήματα θα τα ζητήσει από την τσέπη σού με την λήξη της εγγύησης, χώρια την απαξίωση που θα έχει μετά από ένα επιπλέον χρόνο.
Οπότε νομίζω ότι η πώληση παρουσιάζεται ως η πιο "λογική" κίνηση,με την προϋπόθεση ότι υπάρχει η οικονομική άνεση. -
Και τι να πάρω;
Απορω γιατι ρωτας ?!??! Ειναι απλο....
Εχεις τις εξης επιλογες : Toyota , Peugeot/Citroen, Suzuki και Vag .
Διαλεξε ελευθερα ενα απο αυτα. Αλλιως εισαι κορόιδο
Εχουμε και τους αντιστοιχους πωλητές εδω μεσα. Ανοιξε ενα θεμα και θα σεζαλισουν..... κατατοπισουν ηθελα να πω
Καλα ξεμπερδεματα -
@alexandros-k said in DS7 CROSSBACK:
Και τι να πάρω;
Απορω γιατι ρωτας ?!??! Ειναι απλο....
Εχεις τις εξης επιλογες : Toyota , Peugeot/Citroen, Suzuki και Vag .
Διαλεξε ελευθερα ενα απο αυτα. Αλλιως εισαι κορόιδο
Εχουμε και τους αντιστοιχους πωλητές εδω μεσα. Ανοιξε ενα θεμα και θα σεζαλισουν..... κατατοπισουν ηθελα να πω
Καλα ξεμπερδεματα2 είναι οι επιλογές στο φόρουμ. Oι εξής 3. Vitara και 2 Cross.
-
Και τι να πάρω;
Mazda και είσαι κομπλέ από βλάβες και αξιοπιστία και ένα από τα καλύτερα αμάξια της κατηγορίας του.
-
Mazda cx-5 και θα βλεπεις την αντιπροσωπεία 1 φορα τον χρονο στο service
-
Συγνώμη μήπως έχεις περιγράψει στο νήμα τις βλάβες και έχω χάσει επεισόδια; Πώς προκύπτει αν θες αυτό το άνω το 15Κ σε βλάβες;
-
Εχει αλλαξει μοτερ και σασμαν και κατι άλλα ψιλα (χοντρα δλδ, αλλλά δεν τα θυμαμαι) Ειναι γραμμενα πιο πισω
-
Εχει αλλαξει μοτερ και σασμαν και κατι άλλα ψιλα (χοντρα δλδ, αλλλά δεν τα θυμαμαι) Ειναι γραμμενα πιο πισω
Μοτέρ; Βενζίνης ή ντίζελ;
-
@tkin73 said in DS7 CROSSBACK:
Μοτέρ; Βενζίνης ή ντίζελ;
Ντιζελ 1,5 και σασμαν ΕΑΤ 8
DS7 CROSSBACK