-
Καλησπέρα. Ενημέρωση από την Ωμέγα για το αυτοκίνητο. Γράφω ακριβώς όπως μου τα είπε.
Επικοινωνία με το εργοστάσιο και online διάβασμα του αυτοκινήτου. Απάντηση: Αλάξτε λάδια κάντε αναβάθμιση λογισμικού και επανέλεγχο. Σε ερώτηση του μηχανικού τι γίνεται αν το ξαναβγάλει σε πχ. 5000χλμ εκτός εγγύησης και αν θα καλυφθεί η απάντηση του εργοστασίου ήταν αλλάξτε κιβώτιο. Οπότε το παίρνω τώρα ως έχει και το ξαναπάω όταν παραλάβουν το κιβώτιο για αλλαγή. Και ρωτάω τώρα. Να τους πω να μου αλλάξουν και τα καθίσματα και να μηδενίσουν το κοντέρ αφού έτσι κι αλλιώς όλα καινούργια θα είναι -
Μπορεί να είχες άουντι και να σου έλεγαν απλά ότι δεν ξέρεις να οδηγείς, όπως συνέβη σε φίλο γιατρό που είχε ραγισμένο κινητήρα σε 2 μηνών αμάξι...
Η μέρκ που μου έλεγαν ότι θα σου πει το αμάξι αν έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί σε λίγο τελείωνε η ετήσια εγγύηση και βέβαια έβγαλε κιβώτιο και υδραυλικό τιμόνι, στον 1,5 χρόνο.
Αυτά γιατί βλέπω ότι κοιτάς σε αυτούς που έχουν παράδοση στις αστοχίες, γιατί έτσι είσαι πρίμιουμ.
Στα πληρώνουν οι καταναλωτές, ως αντίτιμο για το κλειδί...
-
Το ότι οι άλλοι είναι τα ίδια (ή χειρότεροι και είναι γνωστό για τα vag) δεν δικαιολογεί τις πομπές τς Στέλλας!
-
Δεν είπα ότι δικαιολογεί, απλά επειδή είπε να κοιτάξει χτες προς τα εκεί.
Να μην νομίζει ότι είναι άσπαστα...
-
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
Δεν είπα ότι δικαιολογεί, απλά επειδή είπε να κοιτάξει χτες προς τα εκεί.
Να μην νομίζει ότι είναι άσπαστα...
Καλά εαν κοιτάξει από εκεί άστα βράστα....ακόμα χειρότερα!!
-
Φίλε πούλα το .
Βάλτο σε καλή τιμή να φύγει γρήγορα και παρήγγειλε ενα Honda hrv να ησυχάσεις, καθώς δεν θέλεις και 2λιτρα....
1.500 κυβικά είναι , υβριδικό και αυτόματο
Από 33 έως 37 κάνει... -
@ga said in DS7 CROSSBACK:
Καλησπέρα. Ενημέρωση από την Ωμέγα για το αυτοκίνητο. Γράφω ακριβώς όπως μου τα είπε.
Επικοινωνία με το εργοστάσιο και online διάβασμα του αυτοκινήτου. Απάντηση: Αλάξτε λάδια κάντε αναβάθμιση λογισμικού και επανέλεγχο. Σε ερώτηση του μηχανικού τι γίνεται αν το ξαναβγάλει σε πχ. 5000χλμ εκτός εγγύησης και αν θα καλυφθεί η απάντηση του εργοστασίου ήταν αλλάξτε κιβώτιο. Οπότε το παίρνω τώρα ως έχει και το ξαναπάω όταν παραλάβουν το κιβώτιο για αλλαγή. Και ρωτάω τώρα. Να τους πω να μου αλλάξουν και τα καθίσματα και να μηδενίσουν το κοντέρ αφού έτσι κι αλλιώς όλα καινούργια θα είναιχμμμ
κανε το update η δικη μου προταση
δεν μπορω να πω κατι παραπανω, αλλα κανε το update -
προφανώς και τίποτα δεν είναι άσπαστο οπώς και προφανώς η ποιότητα γενικά των αυτοκινήτων έχει αλλάξει καθώς το Α3 1,8 που είχα πριν και υπάρχει και ακόμα δεν καταλαβαίνει τίποτα. και δεν κοιτάω μόνο premium ούτε πήρα το ds για αυτό το λόγο. Απλά εμφανησιακά και μόνο αφου στην ουσία είναι τα ίδια αυτοκίνητα μας άρεσε πιο πολύ από τα αντίστοιχα peugeot και citroen. το merc το πέτυχα σε μια μάντρα και το ανέφερα χτες. Και μάλιστα είναι αρκετά μικρό σε σχέση με το ds7 και δεν θα το επιλέγαμε τελικά.
-
δεν το κάνει το update αφού το ετοιμάζει για αλλαγή. Όσο για το hrv ήδη κοιτάω αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένω τώρα να ετοιμαστεί και το ds με την αλλαγή.
Φίλε gatoz το v60 με την καμμία. δεν τα μπορώ τα στέϊσον. -
δεν το κάνει το update αφού το ετοιμάζει για αλλαγή. Όσο για το hrv ήδη κοιτάω αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένω τώρα να ετοιμαστεί και το ds με την αλλαγή.
Φίλε gatoz το v60 με την καμμία. δεν τα μπορώ τα στέϊσον.μπορει, αλλα ειναι αμαξαρα. και τετρακινητο.
το update χωσε τους να το κανουν.
....εχω παρομοιο προβλημα σε διαφορετικο setup. που ξεκινησε ακριβως με λαθος update. -
Εχουν φύγει κιόλας. Το αμάξι είναι στην έκθεση για να παραλάβω.
-
Λοιπόν παρέλαβα όπως ήταν στην αρχή όλα καλά τώρα το ξανακάνει το πρόβλημα στις αλλαγές ειδικά από 1η 2α αλλά έχω και άλλα νέα. Εχθές πήγε η σύζυγος απο ds store και τους τα έψαλε με το γάντι πάντα και σήμερα επικοινώνησε ο διευθυντής και μας έδωσε επέκταση εγγύησης στα 100.000 χλμ. Αναμένω να μάθω και αν επιμηκήνεται και το χρονικό όριο του 24.
-
Λοιπόν παρέλαβα όπως ήταν στην αρχή όλα καλά τώρα το ξανακάνει το πρόβλημα στις αλλαγές ειδικά από 1η 2α αλλά έχω και άλλα νέα. Εχθές πήγε η σύζυγος απο ds store και τους τα έψαλε με το γάντι πάντα και σήμερα επικοινώνησε ο διευθυντής και μας έδωσε επέκταση εγγύησης στα 100.000 χλμ. Αναμένω να μάθω και αν επιμηκήνεται και το χρονικό όριο του 24.
5 χρονια εγγύηση ειχες εξ αρχης ? Δε νομιζω να σου δωσουν κι άλλα .
-
Τελικά τι κάνανε;
Update;Το γεγονός ότι τα αλλάζουν και πολύ περισσότερο που μεγαλώνουν την εγγύηση είναι πολύ θετικό.
Βέβαια καλύτερα θα ήταν αν επεκτεινουν και τα έτη.Το σημαντικότερο ερώτημα όμως είναι. Τώρα που αλλάχτηκαν έστρωσαν ή θα ξανα χαλάσουν;
Edit. Τώρα είδα το μνμ του Αλέξανδρου... Αν συμπληρώνεται η 5 ετια δύσκολα να την μεγαλώσουν
-
Απο οσο καταλαβα δεν εκαναν τιποτα ακομα. Παραγγειλανε καινουριο σασμαν
-
2 της βασικής και 3 της επέκτασης με όριο τα 60000χλμ. Δεν κανανε τιποτα στο αμάξι θα περιμένουν καινουργιο κιβώτιο να το αλλάξουν. Σε 15 μέρες περίπου μου είπαν θα έρθει 2 μέρες θα μείνει μέσα
-
Η επέκταση της εγγύησης μπορούσε να γίνει από μόνος σου. Είναι νομίζω 200 ευρώ ανά 20000 χλμ από τα 60000 και μετά.
Το όριο της 5ετίας δεν αλλάζει.
Εγώ το έμαθα όταν πήρα το προηγούμενο αμάξι που την είχε αγοράσει ο πωλητής και σε αυτό που πήρα και ήταν εταιρικό με 2 χρόνια, έκανα την επέκταση στα 5 με τα 100000 χλμ.
-
Και εγώ έτσι πιστεύω. Αλλά θα κάνω την ερώτησή μου άλλωστε τι έχουν να φοβηθούν. Αξιόπιστοι λένε ότι είναι. Καινούργιο μοτέρ καινούργιο σασμάν ας αφήσουν εκτός εγγύησης το ντουλαπάκι του συνοδηγού που δεν έχει αλλαχτει ως τώρα.
-
Πάντως είναι πολύ θετικη η άμεση ανταπόκριση και προσπάθεια να λυθούν τα οποία προβλήματα χωρίς μα μου και δικαιολογίες!
Άψογη η Ωμέγα!Και από τις αντίστοιχες εμπειρίες του @piliourits και του @cruiser φαίνεται να προσπαθούν πολύ να αποκαταστήσουν τα προβλήματα γρήγορα και αναίμακτα.
Δεν θέλουν να την πατήσουν από θέμα φήμης ώστε να μην υπάρξει εκτεταμένη δημοσιότητα δυσαρεστημενων πελατών που θα τους κάνει ζημιά στην εικόνα όπως με το VAG.
Από την άλλη...αντιλαμβανόμαστε όλοι για ποιο λόγο αύξησε ο όμιλος τόσο δυσανάλογα τις τιμές του, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στις πολύ κοστοβορες αυτές επισκευές εντός εγγύησης.
-
@vagkirk said in DS7 CROSSBACK:
Από την άλλη...αντιλαμβανόμαστε όλοι για ποιο λόγο αύξησε ο όμιλος τόσο δυσανάλογα τις τιμές του, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στις πολύ κοστοβορες αυτές επισκευές εντός εγγύησης.
DS7 CROSSBACK