-
@papakon said in DS7 CROSSBACK:
Έχω πάρει προσφορά πριν μια βδομάδα από την Kia.
Αυτόματο πετρέλαιο η πιο χαμηλή έκδοση 37500 με όλες τις εκπτώσεις.
Συγκεκριμένα titanium.Η πιο χαμηλή έκδοση αυτομ. πετρέλαιο είναι η dynamic, 33.890
-
@tkin73 said in DS7 CROSSBACK:
Φουλ έξτρα αυτόματο ντίζελ με 24500? Δλδ gt line? Αυτό το είχαν το 2020 33900 του έκαναν 10Κ έκπτωση; Τι έγινε ο φίλος σου είχε φωτογραφία γυμνό τον αντιπρόσωπο; Χαχαχ ...
32Κ έκανε τότε το xceed diesel foul extra! Και ο φίλος σου πήρε το σπορτατζ με 24.5! Μάλιστα! Τσακωμενος με την αλήθεια πρέπει να είναι ο φίλο σου!@tkin73 said in DS7 CROSSBACK:
Φουλ έξτρα αυτόματο ντίζελ με 24500? Δλδ gt line? Αυτό το είχαν το 2020 33900 του έκαναν 10Κ έκπτωση; Τι έγινε ο φίλος σου είχε φωτογραφία γυμνό τον αντιπρόσωπο; Χαχαχ ...
32Κ έκανε τότε το xceed diesel foul extra! Και ο φίλος σου πήρε το σπορτατζ με 24.5! Μάλιστα! Τσακωμενος με την αλήθεια πρέπει να είναι ο φίλο σου!Επειδή ξέρω τι λέω ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2021 το πετρέλαιο είχε 24390 και από 26490 οι τετρακίνητες εκδόσεις.
Περιοδικό:Autogreeknews.gr
Μπορείτε να το δείτε εδώ.Ας μην τα γενικεύουμε όλα αν δεν είμαστε σίγουροι για αυτά πού γράφουμε.
Τι να κάνουμε φίλε τόσο έκανε (24500€).
Θα μπορούσες λοιπόν να μου εξηγήσεις τη διαφορά των 13000€.
Ευχαριστώ.24390 είχε το 115 χειροκίνητο βασική τέρμα έκδοση που δεν είχε ούτε line assist.
Εσύ είπες ότι τόσο πήρε το αυτόματο άρα το 136 γιατί το 115 δεν έβγαινε και φουλ έξτρα έκδοση άρα gt line!
Εσύ έχεις βάλει την πιο ακριβή έκδοση του μοντέλου με την πιο φτηνή τιμή!
Αυτή η έκδοση που περιγράφεις δεν είχε ποτέ κάτω από 30Κ ... ή ο φίλος σου είχε την βασική όχι αυτόματη ή δεν το πήρε τόσο κοψοχρονια που σου είπε. -
32Κ έκανε τότε το xceed diesel foul extra! Και ο φίλος σου πήρε το σπορτατζ με 24.5! Μάλιστα! Τσακωμενος με την αλήθεια πρέπει να είναι ο φίλο σου!@tkin73 said in DS7 CROSSBACK:
32Κ έκανε τότε το xceed diesel foul extra! Και ο φίλος σου πήρε το σπορτατζ με 24.5! Μάλιστα! Τσακωμενος με την αλήθεια πρέπει να είναι ο φίλο σου!Επειδή ξέρω τι λέω ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2021 το πετρέλαιο είχε 24390 και από 26490 οι τετρακίνητες εκδόσεις.
Περιοδικό:Autogreeknews.gr
Μπορείτε να το δείτε εδώ.Ας μην τα γενικεύουμε όλα αν δεν είμαστε σίγουροι για αυτά πού γράφουμε.
Τι να κάνουμε φίλε τόσο έκανε (24500€).
Θα μπορούσες λοιπόν να μου εξηγήσεις τη διαφορά των 13000€.
Ευχαριστώ.24390 είχε το 115 χειροκίνητο βασική τέρμα έκδοση που δεν είχε ούτε line assist.
Εσύ είπες ότι τόσο πήρε το αυτόματο άρα το 136 γιατί το 115 δεν έβγαινε και φουλ έξτρα έκδοση άρα gt line!
Εσύ έχεις βάλει την πιο ακριβή έκδοση του μοντέλου με την πιο φτηνή τιμή!
Αυτή η έκδοση που περιγράφεις δεν είχε ποτέ κάτω από 30Κ ... ή ο φίλος σου είχε την βασική όχι αυτόματη ή δεν το πήρε τόσο κοψοχρονια που σου είπε.24390 είχε το 1600 CRDi 136PS 48v hybrid το χειροκίνητο(δες πάλι την ανάρτηση που επισυνάπτω πιο πάνω) υπολόγισε και 2000 το αυτόματο κιβώτιο(τόσο χρεώνει η Kia ) σύνολο 26390.
Αφαίρεσε 1000 προωθητική έκπτωση ,και 600 έκπτωση αντί 5ετους σέρβις, και 200 έκπτωση πωλητή, τελικό ποσό 24590 κι όλα αυτά το 2021.Την προηγούμενη χρονιά ήταν πιο κάτω. -
Ας μη το κουράζουμε άλλο, το νέο Sportage έχει τιμή πού πλέον δε φαντάζει ευκαιρία.
Στην ίδια τιμή είναι σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά:
VW Tiguan, bmw X2,mercedes gla και glb, ds7 κτλπ
Θεωρώ αν δε ρίξει την τιμή η Kia 3000-4000€ στα πετρέλαια και 2000-3000€ στα βενζίνης δε θα πουλήσει όπως το προηγούμενο μοντέλο. -
Είπαμε είναι ακριβό, αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο στο τέλος της καριέρας του με τις προωθητικές ενέργειες και τις καλές τιμές με σκοπό να τελειώσει το στοκαρισμα για να έρθει το νέο.Συγκρίνεις βασικές εκδόσεις με μεσαίες και ανώτερες.
Το παλαιότερο δεν έχει τα ίδια συστήματα ασφαλείας με το σημερινό τα οποία είναι υποχρεωτικά πλέον και ανεβάζουν το κόστος κατασκευής του.
Βάλε μέσα και τον πληθωρισμό και την αυξημένη τιμή ενός νέου μοντέλου και το καταλαβαίνεις.Πάντα έτσι ήταν η αγορά αυτοκινήτου, το προηγούμενο μοντέλο με την παλαιά τεχνολογία ήταν αισθητά φθηνότερο στο τέλος της καριέρας του.
Προφανως θα κοιτάξεις αλλού σε άλλες κατηγορίες μιας και η τιμή σου φαίνεται και όντως είναι υψηλή.
-
Αθήνα ελληνοαλβανικά και πίσω με το cruise control στο 120. Τελικά κάνουν δουλειά τα σύγχρονα συστήματα τώρα που η βενζίνη ζεματαει -
Για να λέμε και τα αρνητικά, στα σχεδόν 4 χρόνια χρήσης και 50.000 χιλιόμετρα χρειάστηκα μπροστινά αμορτισέρ. 750 ευρώ το κουστούμι διότι είναι αυτά τα περίεργα που διαβάζουν τον δρόμο και αναλόγως προσαρμόζονται. Δυστυχώς δεν περνάνε στην εγγύηση και ήταν το πρώτο σοβαρό έξοδο στα 4 αυτά χρόνια
-
@iraklis1 said in DS7 CROSSBACK:
Αθήνα ελληνοαλβανικά και πίσω με το cruise control στο 120. Τελικά κάνουν δουλειά τα σύγχρονα συστήματα τώρα που η βενζίνη ζεματαειΜέσω Εγνατίας να υποθέσω. Μια καλή δουλειά κανουν και οι άνετοι αυτοκινητόδρομοι.
-
@iraklis1 said in DS7 CROSSBACK:
Για να λέμε και τα αρνητικά, στα σχεδόν 4 χρόνια χρήσης και 50.000 χιλιόμετρα χρειάστηκα μπροστινά αμορτισέρ. 750 ευρώ το κουστούμι διότι είναι αυτά τα περίεργα που διαβάζουν τον δρόμο και αναλόγως προσαρμόζονται. Δυστυχώς δεν περνάνε στην εγγύηση και ήταν το πρώτο σοβαρό έξοδο στα 4 αυτά χρόνια
Αν τα 750 πήγαν για 2 αμορτισερ και που να αρχίσει να βγάζει βλάβες. Το ποσό είναι απαράδεκτο. Η αλήθεια να λέγεται.
-
Αν είναι ηλεκτρονικά, τόσο κοστίζουν. Και σε Opel που θυμάμαι 1500 ήταν η τετράδα.
-
Πάντως καλή τιμή τα βρίσκω €750 για ηλεκτρονικά. Σε κάτι BMW πληρώνεις τα χιλιάρικα για πλάκα!!
-
Σε BMW όμως. Σιγά μην έσπρωχνα τόσα για ΟΠΕΛ. Τεσπα υπερβολική τιμή για δύο αμορτισερ. Για 4άδα θα το κατάπινα.
-
@spi_duster said in DS7 CROSSBACK:
Σε BMW όμως. Σιγά μην έσπρωχνα τόσα για ΟΠΕΛ. Τεσπα υπερβολική τιμή για δύο αμορτισερ. Για 4άδα θα το κατάπινα.
tsampa ειναι
σε οτι ειχα ηλεκτρονικο ηταν ενα χαρτι το κομματι -
Και δε μου λες? Δε πιστευω να χρειάζονται κι αυτά updates? χιχιχιχιχι
-
@spi_duster said in DS7 CROSSBACK:
Και δε μου λες? Δε πιστευω να χρειάζονται κι αυτά updates? χιχιχιχιχι
Και να χρειάζονται, κλάην...ΟΤΑ σε 5'...σε όλα τα PSA ετσι γίνεται!! Αφού τα συνεργεία δεν έχουν δουλειά άκουσα και σκέφτονται να μειώσουν τις ράμπες...μύγες βαράνε, ούτε βλάβες, ούτε ανακλήσεις ούτε τίποτα!!
-
Καλησπέρα
Δεν έχω γράψει αλλά παρακολουθώ το forum όσο μπορώ. Έχω ένα DS7 CROSSBACK 1.5 DIESEL ΑΥΤΟΜΑΤΟ από τον 6/2019. Μπορεί εγώ να είμαι ο γκαντέμης αλλά μέσα στην εγγύηση έχω αλλάξει: Εξάτμιση, πίσω δεξιά φανάρι, ρουλεμάν μπροστά αριστερού τροχού και εσχάτως μοτέρ καθώς στα 55000 χλμ έκοψε τον καδένα του εκκεντροφόρου και μας έδωσε 2 βαλβίδες στο χέρι απ΄οτι μου είπαν. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει (θα μιλήσω βέβαια και με ΙΝΚΑ και με δικηγόρο) το ανταλλακτικό που αλλάζεται εντός εγγύησης καλύπτεται από εξτρά εγγύηση. Γιατί από τον Συγγελίδη μου είπαν οχι. Δηλαδή αλλάξανε ένα ολόκληρο μοτέρ και η εγγύσηση δεν ανανεώνεται. Αν σε 3-4 μήνες βγάλει μια οποιαδήποτε ζημιά ακόμα και από κακή τοποθέτηση εγώ θα τρέχω και δε θα φτάνω. Αν κάποιος ξέρει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ -
Αυτό με την καδένα είναι βλάβη που υπάρχει τεχνική οδηγία για επισκευή.
-
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
ειναι αυτο που εσυ ελεγες κατι περι 150000km....
για τον φιλο....
πουλα γιατι οπου ναναι ερχεται και adblue και ισως παλι καδενα και μετα παλι adblue....
-
Αυτό το άρθρο έλεγε ότι καλύπτουν ΜΕΧΡΙ 150000.
Ως προς την εγγύηση νομίζω ότι τα ανταλλακτικά τους έχουν ένα χρόνο εγγύηση.
-
@gatoz said in DS7 CROSSBACK:
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
ειναι αυτο που εσυ ελεγες κατι περι 150000km....
για τον φιλο....
πουλα γιατι οπου ναναι ερχεται και adblue και ισως παλι καδενα και μετα παλι adblue....
Τον γάτο να τον ακούς. Προλαβαίνεις
DS7 CROSSBACK