-
Εννοείται DS7 από εμένα.
Το Kia θέλει πολύ φόρτωμα σε εξοπλισμό για να δείξει αντίστοιχο μέσα έξω ...ποιος να το λέγε κάποτε! -
Μια χαρα αυτοκινητα και τα 2. Για να λεμε ομως καποια πραγματα με το ονομα τους, ενω το ενα ειναι απαυγασμα σχεδιασμου ευρωπαικου ντιζαιν στα καλυτερα του, το αλλο δε μπορει να ξεφυγει απο το dna της Απω Ανατολης. Για αλλους ομορφο και για αλλους ασκοπα φανταχτερο σα και του λογου μου. Προσωπικα με χιλια στο DS7 και μονο απο την εμφανιση. Απο εκει και μετα τοσα χρηματα για Κορεατικο με την καμια. Στα χρηματα μονο σε πριμιο Ευρωπαικο ή Ιαπωνεζικο.
-
Και όμως οι πλατφόρμες, οι συγκολισεις και η ποιότητα των Kia σε αυτά τα ποσά συγκρίνονται με bmw/mercedes Και αυτό δεν το λέω με το τι φαίνεται ως σχεδίαση αλλά με το τι λένε εξειδικευμένοι μηχανικοί. Μετά κάποιο ύψος χρημάτων είναι υπερβολικά ποιοτικά.
Δηλαδή οι λεπτομέρειες που έχουν σε κάποια σημεία είναι ξεκαθαρα πριμιουμ.Άλλωστε ίδιες συγκολισεις και τεχνολογίες έχουν τα τζενεσις της hyundai. Ψάξτε να δείτε τι σημαίνει τζενεσις, και μετά μιλάμε.
Δείτε τι βγάζουν μετά από ένα ύψος χρημάτων. Και ξαναλέω δεν είναι μόνο η σχεδίαση αλλά οι πλατφόρμες, οι στρεπτικης ακαμψιες κτλ.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=SUHSK7FFL-k.
Κορυφαίο πλαίσιο, κορυφαία ακαμψία, υλικά,τεχνολογίες αιχμής, αερανάρτηση, τετρακίνητο,ενεργητική τετραδιευθυνση, ενεργητικη ακύρωση ηχων δηλαδή δεν ακούς τίποτα, v6 375 άλογα και 40-50.000 ευρώ φθηνότερο της s class.
Και φυσικά υψηλός δείκτης αξιοπιστίας. -
εξαιρετη μηχανολογια οι νοτιοι του κιμ
αλλα δεν τοχουν καθολου με τα σχηματα
ειναι το σχιστο στο ματι που παραγει αυτη την ασχημια ισως
οι κουνιστοι με το ψηλο τον πυργο, τοχουν στο σχημα. ισως και στη μηχανολογια.
αλλα παντα με βιτσιοζικη εφαρμογη
θα πηγαινα στο ντι ες εφτα.
με 18αρα ή 17αρα ομως, με τη 19αρα ηταν κουνιστο. οχι τοσο οσο το τιγκουαν, αλλα παντως κουνιστο. -
Νταξ να λεμε και τα στραβα των Γαλλων. Σημερα αλλαξα λαδια στο ντουστ. Το φιλτρο λαδιου του ειναι εκει που μονο με καντιλια το βγαζουν τα μαστορια.
-
Καλησπέρα και πάλι, συνεχίζω να θεωρώ υπερτιμημένο το νέο Kia Sportage και εξηγούμε ευθείς αμέσως.
Συνάδελφος αγόρασε το προηγούμενο Kia Sportage τον Ιανουάριο το 2020 καινούργιο πετρέλαιο αυτόματο αντί 24500€ σε foul extra.
Θεωρώ πολύ καλή τιμή για ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο.
Σήμερα η Kia ζητάει 37500€ για την πιο απλή έκδοση titanium πετρέλαιο αυτόματο.
Προκύπτει μια διαφορά 13000€ για το νέο Kia Sportage.
Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι δε δικαιολογείται αυτή η διαφορά για ένα μοντέλο που άλλαξε σχεδιαστικά μόνο μέσα και έξω αφού φοράει τους ίδιους κινητήρες.Δηλαδη επιδει άλλαξε το εξωτερικό design και έβαλε και μία τεράστια οθόνη εσωτερικά και πρόσθεσε λίγο σε τεχνολογία ζητάει κάπου 17500€(έκδοση sport line γύρω στα 42000€) περισσότερα από την προηγούμενη έκδοση και δεν είναι ούτε mercedes ούτε bmw.
Προσωπικά το θεωρώ πολύ ακριβό και σίγουρα όχι ευκαιρία. -
Φουλ έξτρα αυτόματο ντίζελ με 24500? Δλδ gt line? Αυτό το είχαν το 2020 33900 του έκαναν 10Κ έκπτωση; Τι έγινε ο φίλος σου είχε φωτογραφία γυμνό τον αντιπρόσωπο; Χαχαχ ...
32Κ έκανε τότε το xceed diesel foul extra! Και ο φίλος σου πήρε το σπορτατζ με 24.5! Μάλιστα! Τσακωμενος με την αλήθεια πρέπει να είναι ο φίλο σου! -
Έχω μπει στο αυτοκίνητο του, ο ίδιος μου είπε ότι είναι full extra, αλλά ακόμη και να μην είναι και να είναι η απλή έκδοση το καινούργιο απλή έκδοση έχει 37500 με όλες τις εκπτώσεις διαφορά 13000!!!
Για πιο λόγο;;;
Η το προηγούμενο ήταν ευκαιριαρα η το καινούργιο είναι υπερτιμημένο! -
@papakon said in DS7 CROSSBACK:
Έχω μπει στο αυτοκίνητο του, ο ίδιος μου είπε ότι είναι full extra, αλλά ακόμη και να μην είναι και να είναι η απλή έκδοση το καινούργιο απλή έκδοση έχει 37500 με όλες τις εκπτώσεις διαφορά 13000!!!
Για πιο λόγο;;;
Η το προηγούμενο ήταν ευκαιριαρα η το καινούργιο είναι υπερτιμημένο!Ολοι ετσι νομιζουν για το αυτοκινητο τους, οτι ειναι full extra. Η τιμη που σου ειπε παντως δεν ισχυει.
-
Ή ήταν μεταχειρισμένο. Δεν ισχύει η τιμή αυτή με το μοντέλο και το full extra.
Μπορεί να ήταν η τέρμα βασική με προσφορές και αυτός απλά να νομίζει ότι επειδή έχει ηλεκτρικά παράθυρα και οθόνη είναι φουλ έξτρα.
-
@lap said in DS7 CROSSBACK:
Ή ήταν μεταχειρισμένο. Δεν ισχύει η τιμή αυτή με το μοντέλο και το full extra.
Μπορεί να ήταν η τέρμα βασική με προσφορές και αυτός απλά να νομίζει ότι επειδή έχει ηλεκτρικά παράθυρα και οθόνη είναι φουλ έξτρα.
Κάπως έτσι αφού έχει οθόνες και ηλεκτρικά είναι το.. φουλ έξτρα. Από επιδειξιομανία ο Έλληνας ειδικά στο αμάξι του δεν έχει. Παντα οδηγεί το φουλ έξτρα το καλύτερο και το πήρε και ευκαιρία! Αυτόματο ντίζελ ούτε στην βασική δεν το έδιναν ποτέ 24.5Κ...22.9Κ έδιναν το βασικό βενζίνη το ενεργοβορο που δεν τράβαγε μια εννοείται χειροκίνητο
-
@tkin73 said in DS7 CROSSBACK:
Φουλ έξτρα αυτόματο ντίζελ με 24500? Δλδ gt line? Αυτό το είχαν το 2020 33900 του έκαναν 10Κ έκπτωση; Τι έγινε ο φίλος σου είχε φωτογραφία γυμνό τον αντιπρόσωπο; Χαχαχ ...
32Κ έκανε τότε το xceed diesel foul extra! Και ο φίλος σου πήρε το σπορτατζ με 24.5! Μάλιστα! Τσακωμενος με την αλήθεια πρέπει να είναι ο φίλο σου!@tkin73 said in DS7 CROSSBACK:
32Κ έκανε τότε το xceed diesel foul extra! Και ο φίλος σου πήρε το σπορτατζ με 24.5! Μάλιστα! Τσακωμενος με την αλήθεια πρέπει να είναι ο φίλο σου!Επειδή ξέρω τι λέω ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2021 το πετρέλαιο είχε 24390 και από 26490 οι τετρακίνητες εκδόσεις.
Περιοδικό:Autogreeknews.gr
Μπορείτε να το δείτε εδώ.Ας μην τα γενικεύουμε όλα αν δεν είμαστε σίγουροι για αυτά πού γράφουμε.
Τι να κάνουμε φίλε τόσο έκανε (24500€).
Θα μπορούσες λοιπόν να μου εξηγήσεις τη διαφορά των 13000€.
Ευχαριστώ. -
Μιλάς για την εκδοση upgrade δηλαδή την ΒΑΣΙΚΗ ΈΚΔΟΣΗ, όχι την Full extra
-
Πιθανόν, δε ξέρω μάλλον την πιο πάνω έκδοσ
Υπολόγισε και έκπτωση 1000 προωθητική και 600 έκπτωση αν δε πάρεις το 5ετες δωρεάν service και 200 ευρώ έκπτωση από τον πωλητή αυτά ισχύουν για το παλιό που πήρε ο συνάδελφος.
Το καινούργιο με όλες τις εκπτώσεις 37500! -
Η αντίστοιχη βασική έκδοση του νέου κοστίζει 30.000 ευρώ
Αλλά....έχει ημιυβριδικο σύστημα, έχει και συστήματα adas που δεν είχε το προηγούμενο.
Άρα η βασική η σημερινή είναι σαν την μεσαία (περίπου) της προηγούμενης. Βάλε μέσα και τον πληθωρισμό και το γεγονός ότι η τιμή του προηγούμενου ήταν προς το τέλος της καριέρας του όπου συνήθως κάνουν εκπτώσεις. -
Έχω πάρει προσφορά πριν μια βδομάδα από την Kia.
Αυτόματο πετρέλαιο η πιο χαμηλή έκδοση 37500 με όλες τις εκπτώσεις.
Συγκεκριμένα titanium. -
Το πετρέλαιο αυτόματο τετρακίνητο 40290 πάλι στην titanium.
Ψάξε τις τιμές στα site.Εγω έχω πάρει προσφορά από την αντιπροσωπεία.
Το βενζίνη 1600κε 180 ps αυτόματο έχει 35790 titanium. -
Αλλά....έχει ημιυβριδικο σύστημα, έχει και συστήματα adas που δεν είχε το προηγούμενο.
Άρα η βασική η σημερινή είναι σαν την μεσαία (περίπου) της προηγούμενης. Βάλε μέσα και τον πληθωρισμό και το γεγονός ότι η τιμή του προηγούμενου ήταν προς το τέλος της καριέρας του όπου συνήθως κάνουν εκπτώσεις.Στα 30000 είναι το μανουαλ 1600 βενζίνη με 150 ίππους
Ουσιαστικά από εκεί ξεκινάει.
Και το παλιό είχε ημιυβριδικο σύστημα.
Οι κινητήρες είναι ακριβώς οι ίδιοι.
Μπορείς να δεις την παρουσίαση του παλιού πιο πάνω σε σύνδεσμο που ανέβασα.
Η τιμή το 2020 δεν ήταν στο τέλος της προηγούμενης έκδοσης. -
@papakon said in DS7 CROSSBACK:
Άρα η βασική η σημερινή είναι σαν την μεσαία (περίπου) της προηγούμενης. Βάλε μέσα και τον πληθωρισμό και το γεγονός ότι η τιμή του προηγούμενου ήταν προς το τέλος της καριέρας του όπου συνήθως κάνουν εκπτώσεις.Στα 30000 είναι το μανουαλ 1600 βενζίνη με 150 ίππους
Ουσιαστικά από εκεί ξεκινάει.
Και το παλιό είχε ημιυβριδικο σύστημα.
Οι κινητήρες είναι ακριβώς οι ίδιοι.
Μπορείς να δεις την παρουσίαση του παλιού πιο πάνω σε σύνδεσμο που ανέβασα.
Η τιμή το 2020 δεν ήταν στο τέλος της προηγούμενης έκδοσης.Όπως θα δεις οι βασικές εκδόσεις ξεκινούσαν από τα 21000 έως τα 24000 στο παλιό που ήταν και ημιυβριδικο μόλις ένα χρόνο πριν το 2021.
-
Συγχώρεσε με άλλα πιστεύω τα έχεις λίγο μπερδέψει.
- Δεν έβγαινε με mild hybrid σύστημα στην βενζινη πλέον βγαίνει. Άρα του φίλου σου δεν έχει τα ίδια συστήματα και δεν έχει ( μάλλον) τα ίδια άλογα
- Δεν έχει τα ίδια συστήματα adas
- Η έκδοση titanium είναι η μεσαία έκδοση μη σου πω και πιο πάνω. Ενώ ο φίλος σου έχει την τέρμα βασική
Οπότε, ναι δεν έχουν ιδέες τιμές με τον φίλο σου διότι είναι άλλη έκδοση με άλλον κινητήρα, άλλο εξοπλισμό, και άλλο μοντέλο
Βάλε μέσα και τον πληθωρισμό...
Αν ρωτάς την άποψη μου, όχι δεν αξίζει μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρίση στην οικονομία και ο πληθωρισμός. Όλα είναι πανάκριβα διότι πάντα όταν αυξάνεται ο πληθωρισμός τα εισοδήματα ακολουθούν με κάποια χρονική καθυστέρηση. Αν δεν μπορείς να περιμένεις δυστυχώς θα πληρώσεις παραπάνω
DS7 CROSSBACK